aga1215 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Alu - zdrówka Tobie i Ozulkowi - DOBREJ NOCKI :buzi: [SIZE=2]u nas znowu wichura:angryy: dzięki za gg... Quote
leemonca Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 dobrywieczorek!!! nas wywiało totalnie, a jak u was :cool3: Quote
samograj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Witki dla wszystkich!!! Vectra, bombowe foty wrzuciłaś do konkursu - już tam pytałam o FRANIA!!! Czemu zawsze piszesz mamciu??? ALU JAK OZZULEK??? To ja nie wiedziałam, że ten paskód to taki ropny był!!!:mad: :mad: :mad: Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Samograj , to Ty nie wiesz że my tu bardzo liczna rodzina jesteśmy ? :cool3: już ci odpowiedziałam o Franiu ;) ciesze się że fotki się podobają :) Quote
Gosia>>> Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] i sprawca całego zamieszania Oj jak ja dobrze znam tą minę: PAŃCIA TO NIE JA, TO SAMO.... Quote
KaRa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jaki smutasek ta pogoda i to paskuctwo tak pewnie na niego działają. Quote
clockwork Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Jaki smutasek ta pogoda i to paskuctwo tak pewnie na niego działają. i ta pańcia... :evil_lol: Alicja- czy jak twój Ozzulowaty śpi na pościeli to też w nocy masz peeling ciała?? natural piach na prześcieradełku?? ja tak mam , ale nic z rym nie robie, bo ponoć taki peeling dobrze działa na cellulitis :evil_lol: Quote
Kati Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Czy Ozzy robi kiedykolwiek cos innego niz spanie, bo zawsze tylko takie senne fotki ogladam? :evil_lol: Chyba ze to ja mam takie szczęście na leniwego Ozzyego trafiać. :roll: Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Gabryjella']Biedny Ozulek taki paskudny paskud mu się przyplątał :calus:oj no przypląta ł sie ale mam nadzieje że szybko pójdzie....dawno cię nie widzieliśmy [quote name='madzia18sosnowiec']to i ja wpadłam na chwilke, tez sie klade spac, za duzo jak na 1 dzien, za duzo...:-( ekhmm...ale amancior, no nie mogeee :cool3: :loveu:oj Madziu same ,,atrakcje''.... [quote name='aga1215']Alu - zdrówka Tobie i Ozulkowi - DOBREJ NOCKI :buzi: [SIZE=2]u nas znowu wichura:angryy: dzięki za gg...u nas wieczorkiem też stasznie wiało.... wolałabym aby tych wiadomości było jak najmniej [quote name='leemonca']dobrywieczorek!!! nas wywiało totalnie, a jak u was :cool3:ooo wywiało totalnie [quote name='Vectra']jak zdróweczko ?? witaj mamciu :loveu:niby lepiej ale gardło boli i ucho przy tym.... [quote name='samograj']Witki dla wszystkich!!! Vectra, bombowe foty wrzuciłaś do konkursu - już tam pytałam o FRANIA!!! Czemu zawsze piszesz mamciu??? ALU JAK OZZULEK??? To ja nie wiedziałam, że ten paskód to taki ropny był!!!:mad: :mad: :mad:Witaczki!!!!! Ozzulek bz...wczoraj znów wyleciało trochę z paskuda ... Samograjeczko my jestesmy DUŻA rodzinką /wirtualną/....Dbbsst to moja siostra bliźniaczka , Hania R. to moja teściowa , Ewa-Vectra to moja córeczka i Sabinka 1 też ...PIKA to prababcia , Pysia chyba babcia....Maga też kimś jest w rodzinie , tylko za nic nie umię sobie przypomnieć czy mam mamę na dogo ...:evil_lol: [quote name='Vectra']Samograj , to Ty nie wiesz że my tu bardzo liczna rodzina jesteśmy ? :cool3: już ci odpowiedziałam o Franiu ;) ciesze się że fotki się podobają :)zaraz córciu skoczę do wnusiów Gosia>>>;2802972 napisał(a):Oj jak ja dobrze znam tą minę: PAŃCIA TO NIE JA, TO SAMO....no bo one są zawsze niewinne [quote name='KaRa_TC'] Jaki smutasek ta pogoda i to paskuctwo tak pewnie na niego działają.też byś miała taką minę jakby cie z aparatem po wyrku gonili [quote name='clockwork']i ta pańcia... :evil_lol: Alicja- czy jak twój Ozzulowaty śpi na pościeli to też w nocy masz peeling ciała?? natural piach na prześcieradełku?? ja tak mam , ale nic z rym nie robie, bo ponoć taki peeling dobrze działa na cellulitis :evil_lol:nooo peeling dobra sprawa ...prześcieradła mam w mereszkę ...zresztą niewiele mam w całości , no i strasznie czesto trzeba łóżeczko przebierać [quote name='Kati']Czy Ozzy robi kiedykolwiek cos innego niz spanie, bo zawsze tylko takie senne fotki ogladam? :evil_lol: Chyba ze to ja mam takie szczęście na leniwego Ozzyego trafiać. :roll:Kasiu bo Ozzy w domu tylko czasem ma ataki głupawki a tak z reguły odpoczywa , za to z piłką szaleje na podwórku albo uwielbia wyprawy do lasu... Quote
samograj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Samograjeczko my jestesmy DUŻA rodzinką /wirtualną/....Dbbsst to moja siostra bliźniaczka , Hania R. to moja teściowa , Ewa-Vectra to moja córeczka i Sabinka 1 też ...PIKA to prababcia , Pysia chyba babcia....Maga też kimś jest w rodzinie , tylko za nic nie umię sobie przypomnieć czy mam mamę na dogo ...:evil_lol: A wy to macie jakieś drzewo genealogiczne, żeby tak naocznie was sobie poukładać??? CO Z TĄ MAMĄ???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ŻEBY MAMĘ ZGUBIĆ??? A O DNIU BABCI I DZIADKA PAMIĘTACIE??? (co ja piszę , przecież na dogo nie ma dziadków, bo facetów ino ociupinka) Pysia o Pice, ty Alu o Pysi??? JAKIEŚ ŻYCZONKA NA JUTRO!!! Szkoda, że ja tylko taki samo- grajek jestem, taka samotność w sieci:-( :-( :-( Warszawiaki się spotykają-jest ich duzo na dogo, Ślązacy też się mogą umówić , a ja taki samotny biały żagiel - nie mam znajomych :placz: :placz: :placz: , choć dużo na dogo KRAKUSÓW!!! ALE MI SMUTNO:-( NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI!!!! Jeszcze w dodatku, tak mnie strasznie boli mój schorowany staw barkowy PRAWY!!! - znów chyba będę musiała się przeprosić z gipsem!!! NO TO SE PONARZEKAŁAM!!! Quote
Guest aneta_w Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Piękny post xD xD NIECH MNIE KTOś PRZYTULI Ja Cię przytulę! Tak na pocieszenie ;) Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='samograj']A wy to macie jakieś drzewo genealogiczne, żeby tak naocznie was sobie poukładać??? CO Z TĄ MAMĄ???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ŻEBY MAMĘ ZGUBIĆ??? A O DNIU BABCI I DZIADKA PAMIĘTACIE??? (co ja piszę , przecież na dogo nie ma dziadków, bo facetów ino ociupinka) Pysia o Pice, ty Alu o Pysi??? JAKIEŚ ŻYCZONKA NA JUTRO!!! Szkoda, że ja tylko taki samo- grajek jestem, taka samotność w sieci:-( :-( :-( Warszawiaki się spotykają-jest ich duzo na dogo, Ślązacy też się mogą umówić , a ja taki samotny biały żagiel - nie mam znajomych :placz: :placz: :placz: , choć dużo na dogo KRAKUSÓW!!! ALE MI SMUTNO:-( NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI!!!! Jeszcze w dodatku, tak mnie strasznie boli mój schorowany staw barkowy PRAWY!!! - znów chyba będę musiała się przeprosić z gipsem!!! NO TO SE PONARZEKAŁAM!!!:cool3:no nie płakaj .....mnie sie sama ta rodzina tak poprzyszywała ;) oć to Cię przytulkam...:glaszcze: Quote
samograj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='aneta_w']Piękny post xD xD Ja Cię przytulę! Tak na pocieszenie ;) [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no nie płakaj .....mnie sie sama ta rodzina tak poprzyszywała ;) oć to Cię przytulkam...:glaszcze: POMOGŁO!!! ZOBACZCIE JAK RUDULA MĘCZYŁA KORASKA (to a propos zdjęć Vectry) Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 cześć Alu :cool3: mam nadzieję że mi wybaczysz że tak długo mnie nie było ? :( Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='samograj']POMOGŁO!!! ZOBACZCIE JAK RUDULA MĘCZYŁA KORASKA (to a propos zdjęć Vectry) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tak jakbym widziała Ozzulka z Dulką -bullką albo z Korą -beagelką Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Tina.Sara']cześć Alu :cool3: mam nadzieję że mi wybaczysz że tak długo mnie nie było ? :(;)zastanowię się ...witaj Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)zastanowię się ...witaj :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Tina.Sara']:modla: :modla: :modla: :modla::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wybaczam;) Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 a mnie tylko przy jakieś okazji adoptowała Ala :loveu: i się nie wyprze :evil_lol: ;) a reszta rodziny to się jakoś sama dokleiła :evil_lol: ciągle ktoś nowy się pojawia :evil_lol: mam ciocie , babcie , prababcie , pra pra babcie HA i tatke też mam :cool3: tylko nie wiem co tatko na to :siara: pogoda do bani :( pada - a tak rano ładnie było Samograj to poprostu trza na "chama" się wciskać w rodzine :evil_lol: :evil_lol: bolącego barku nie zazdroszcze ,a gipsa tym bardziej :glaszcze: Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wybaczam;) :mutli: o tym śniłam :evil_lol: o kurcze, ale leje :shake: Quote
samograj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Vectra napisał(a): Samograj to poprostu trza na "chama" się wciskać w rodzine :evil_lol: :evil_lol: NA CHAMA POWIADASZ???? Qrcze boję się tak!!! Bo wiesz ja mam same wady, to jak na chama wejdę to.....nie będę miała poczucia, że mnie KOCHACIE BEZWARUNKOWO!!! Quote
dbsst Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 a cóż to za paskudstwo się przylepiło do małej bioednej łopatecki małego biednego piesecka :angryy: http://images4.fotosik.pl/293/27f31f5a380b76ad.jpg czesc nie zapomniana sisterko Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Samograjko - nikt nie jest doskonały ;) my tu toffamy się z wszystkimi wadami , zaletami :) Quote
samograj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Vectra napisał(a):Samograjko - nikt nie jest doskonały ;) my tu toffamy się z wszystkimi wadami , zaletami :) TAK MYŚLISZ, ...................MAMUSIU????:loveu: :eviltong: :p Quote
Recommended Posts