Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witki dla wszystkich!!!
Vectra, bombowe foty wrzuciłaś do konkursu - już tam pytałam o FRANIA!!!
Czemu zawsze piszesz mamciu???

ALU JAK OZZULEK???
To ja nie wiedziałam, że ten paskód to taki ropny był!!!:mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Jaki smutasek ta pogoda i to paskuctwo tak pewnie na niego działają.
i ta pańcia... :evil_lol:
Alicja- czy jak twój Ozzulowaty śpi na pościeli to też w nocy masz peeling ciała?? natural piach na prześcieradełku?? ja tak mam , ale nic z rym nie robie, bo ponoć taki peeling dobrze działa na cellulitis :evil_lol:

Posted

Czy Ozzy robi kiedykolwiek cos innego niz spanie, bo zawsze tylko takie senne fotki ogladam? :evil_lol:
Chyba ze to ja mam takie szczęście na leniwego Ozzyego trafiać. :roll:

Posted

[quote name='Gabryjella']Biedny Ozulek taki paskudny paskud mu się przyplątał :calus:oj no przypląta ł sie ale mam nadzieje że szybko pójdzie....dawno cię nie widzieliśmy

[quote name='madzia18sosnowiec']to i ja wpadłam na chwilke, tez sie klade spac, za duzo jak na 1 dzien, za duzo...:-(

ekhmm...ale amancior, no nie mogeee :cool3: :loveu:oj Madziu same ,,atrakcje''....

[quote name='aga1215']Alu - zdrówka Tobie i Ozulkowi - DOBREJ NOCKI :buzi:

[SIZE=2]u nas znowu wichura:angryy:

dzięki za gg...u nas wieczorkiem też stasznie wiało....
wolałabym aby tych wiadomości było jak najmniej
[quote name='leemonca']dobrywieczorek!!!
nas wywiało totalnie, a jak u was :cool3:ooo wywiało totalnie

[quote name='Vectra']jak zdróweczko ??
witaj mamciu :loveu:niby lepiej ale gardło boli i ucho przy tym....

[quote name='samograj']Witki dla wszystkich!!!
Vectra, bombowe foty wrzuciłaś do konkursu - już tam pytałam o FRANIA!!!
Czemu zawsze piszesz mamciu???

ALU JAK OZZULEK???
To ja nie wiedziałam, że ten paskód to taki ropny był!!!:mad: :mad: :mad:Witaczki!!!!! Ozzulek bz...wczoraj znów wyleciało trochę z paskuda ...

Samograjeczko my jestesmy DUŻA rodzinką /wirtualną/....Dbbsst to moja siostra bliźniaczka , Hania R. to moja teściowa , Ewa-Vectra to moja córeczka i Sabinka 1 też ...PIKA to prababcia , Pysia chyba babcia....Maga też kimś jest w rodzinie , tylko za nic nie umię sobie przypomnieć czy mam mamę na dogo ...:evil_lol:

[quote name='Vectra']Samograj , to Ty nie wiesz że my tu bardzo liczna rodzina jesteśmy ? :cool3:

już ci odpowiedziałam o Franiu ;)

ciesze się że fotki się podobają :)zaraz córciu skoczę do wnusiów

Gosia>>>;2802972 napisał(a):
Oj jak ja dobrze znam tą minę: PAŃCIA TO NIE JA, TO SAMO....
no bo one są zawsze niewinne

[quote name='KaRa_TC']
Jaki smutasek ta pogoda i to paskuctwo tak pewnie na niego działają.też byś miała taką minę jakby cie z aparatem po wyrku gonili

[quote name='clockwork']i ta pańcia... :evil_lol:
Alicja- czy jak twój Ozzulowaty śpi na pościeli to też w nocy masz peeling ciała?? natural piach na prześcieradełku?? ja tak mam , ale nic z rym nie robie, bo ponoć taki peeling dobrze działa na cellulitis :evil_lol:nooo peeling dobra sprawa ...prześcieradła mam w mereszkę ...zresztą niewiele mam w całości , no i strasznie czesto trzeba łóżeczko przebierać

[quote name='Kati']Czy Ozzy robi kiedykolwiek cos innego niz spanie, bo zawsze tylko takie senne fotki ogladam? :evil_lol:
Chyba ze to ja mam takie szczęście na leniwego Ozzyego trafiać. :roll:Kasiu bo Ozzy w domu tylko czasem ma ataki głupawki a tak z reguły odpoczywa , za to z piłką szaleje na podwórku albo uwielbia wyprawy do lasu...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Samograjeczko my jestesmy DUŻA rodzinką /wirtualną/....Dbbsst to moja siostra bliźniaczka , Hania R. to moja teściowa , Ewa-Vectra to moja córeczka i Sabinka 1 też ...PIKA to prababcia , Pysia chyba babcia....Maga też kimś jest w rodzinie , tylko za nic nie umię sobie przypomnieć czy mam mamę na dogo ...:evil_lol:

A wy to macie jakieś drzewo genealogiczne, żeby tak naocznie was sobie poukładać???
CO Z TĄ MAMĄ???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ŻEBY MAMĘ ZGUBIĆ???
A O DNIU BABCI I DZIADKA PAMIĘTACIE??? (co ja piszę , przecież na dogo nie ma dziadków, bo facetów ino ociupinka)
Pysia o Pice, ty Alu o Pysi??? JAKIEŚ ŻYCZONKA NA JUTRO!!!
Szkoda, że ja tylko taki samo- grajek jestem, taka samotność w sieci:-( :-( :-(
Warszawiaki się spotykają-jest ich duzo na dogo, Ślązacy też się mogą umówić , a ja taki samotny biały żagiel - nie mam znajomych :placz: :placz: :placz: , choć dużo na dogo KRAKUSÓW!!!
ALE MI SMUTNO:-(
NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI!!!!
Jeszcze w dodatku, tak mnie strasznie boli mój schorowany staw barkowy PRAWY!!! - znów chyba będę musiała się przeprosić z gipsem!!!

NO TO SE PONARZEKAŁAM!!!

Guest aneta_w
Posted

Piękny post xD xD

NIECH MNIE KTOś PRZYTULI
Ja Cię przytulę! Tak na pocieszenie ;)

Posted

[quote name='samograj']A wy to macie jakieś drzewo genealogiczne, żeby tak naocznie was sobie poukładać???
CO Z TĄ MAMĄ???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ŻEBY MAMĘ ZGUBIĆ???
A O DNIU BABCI I DZIADKA PAMIĘTACIE??? (co ja piszę , przecież na dogo nie ma dziadków, bo facetów ino ociupinka)
Pysia o Pice, ty Alu o Pysi??? JAKIEŚ ŻYCZONKA NA JUTRO!!!
Szkoda, że ja tylko taki samo- grajek jestem, taka samotność w sieci:-( :-( :-(
Warszawiaki się spotykają-jest ich duzo na dogo, Ślązacy też się mogą umówić , a ja taki samotny biały żagiel - nie mam znajomych :placz: :placz: :placz: , choć dużo na dogo KRAKUSÓW!!!
ALE MI SMUTNO:-(
NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI!!!!
Jeszcze w dodatku, tak mnie strasznie boli mój schorowany staw barkowy PRAWY!!! - znów chyba będę musiała się przeprosić z gipsem!!!

NO TO SE PONARZEKAŁAM!!!:cool3:no nie płakaj .....mnie sie sama ta rodzina tak poprzyszywała ;)
oć to Cię przytulkam...:glaszcze:

Posted

[quote name='aneta_w']Piękny post xD xD
Ja Cię przytulę! Tak na pocieszenie ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no nie płakaj .....mnie sie sama ta rodzina tak poprzyszywała ;)
oć to Cię przytulkam...:glaszcze:

POMOGŁO!!!
ZOBACZCIE JAK RUDULA

• MĘCZYŁA KORASKA
  • (to a propos zdjęć Vectry)
  • Posted

[quote name='samograj']POMOGŁO!!!
    ZOBACZCIE JAK RUDULA

• MĘCZYŁA KORASKA
  • (to a propos zdjęć Vectry)

• :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tak jakbym widziała Ozzulka z Dulką -bullką albo z Korą -beagelką

Posted

a mnie tylko przy jakieś okazji adoptowała Ala :loveu: i się nie wyprze :evil_lol: ;)
    a reszta rodziny to się jakoś sama dokleiła :evil_lol: ciągle ktoś nowy się pojawia :evil_lol:
    mam ciocie , babcie , prababcie , pra pra babcie
    HA i tatke też mam :cool3: tylko nie wiem co tatko na to :siara:

pogoda do bani :( pada - a tak rano ładnie było

Samograj to poprostu trza na "chama" się wciskać w rodzine :evil_lol: :evil_lol:
    bolącego barku nie zazdroszcze ,a gipsa tym bardziej :glaszcze:

Posted

Vectra napisał(a):

Samograj to poprostu trza na "chama" się wciskać w rodzine :evil_lol: :evil_lol:

NA CHAMA POWIADASZ????

Qrcze boję się tak!!!
    Bo wiesz ja mam same wady, to jak na chama wejdę to.....nie będę miała poczucia, że mnie KOCHACIE BEZWARUNKOWO!!!

Posted

Vectra napisał(a):
    Samograjko - nikt nie jest doskonały ;)
    my tu toffamy się z wszystkimi wadami , zaletami :)

TAK MYŚLISZ, ...................MAMUSIU????:loveu: :eviltong: :p