Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='samograj']ALUŚ, ŻYJEMY:multi: :multi: :multi:
TO JESZCZE NIE ARMAGEDON:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi:
Dzięki clockwork za przypomnienie kontekstu!!!!:loveu: :loveu:
Aluś pokaż nam zdjęcie paskuda, jak z nim- antybiotyk działa???:chainsaw: :2gunfire: :snipersm::razz:antybiotyk chyba działa
paskuda się umiejscowił o tu

i sprawca całego zamieszania

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Nie byłam w Pawłowicach bo czasowo do 17 nie wyrabiamy a ja nie mam prawka jazdy...więc leczymy się w Rybniku.To prędzej mogło by być po zadraśnięciu pazurem jak Ozzulka ONek zaatakował .....a gdzie dokładni dam fotkę tylko Ozzy teraz śpi na tym boczku:razz:

ja mam prawko.:cool3:.. ale awaria auta- 1,5 roku- zbieram na naprawe:angryy:

cóż za troska- zrobie zdjęcia ale teraz Ozzy śpi...:evil_lol::megagrin:hahaha! budź łobuza! co bedzie w nocy robił?? ehhh... jak te psy sie mają fajnie z takimi pańciami jak my:cool3: gupie na punkcie mordulców:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:antybiotyk chyba działa
paskuda się umiejscowił o tu

fuj!!!

obleśny ten paskud!!...;) nie no... Klocek po ugryzieniach miał kilka podskórnych bulw... i nigdy mu tego nie kroili- więc to chyba nie ta sama przypadłość...

Posted

[quote name='clockwork']ja mam prawko.:cool3:.. ale awaria auta- 1,5 roku- zbieram na naprawe:angryy:

cóż za troska- zrobie zdjęcia ale teraz Ozzy śpi...:evil_lol::megagrin:hahaha! budź łobuza! co bedzie w nocy robił?? ehhh... jak te psy sie mają fajnie z takimi pańciami jak my:cool3: gupie na punkcie mordulców:evil_lol::mad:no marudo foty są nad tobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....oj u nas wszyscy mają ,,fioła'' na punkcie tego osiłka:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']fuj!!!

obleśny ten paskud!!...;) nie no... Klocek po ugryzieniach miał kilka podskórnych bulw... i nigdy mu tego nie kroili- więc to chyba nie ta sama przypadłość...eee tam paskudny ....to najpierw była gulka potem zrobiło się sine a potem pękło i było tam ropsko ....a teraz to jest ogolone i po płukaniach więc dlatego takie obskórne;)

Posted

[quote name='evaxon']jaaa cie wy sie nie znacie :P
teraz sa modne nie tatuaze tylko takie blizny po wypaleniach :cool3: Ozzy tez takie cos chcial i sobie zrobil :razz::shake:no właśnie troche sie martwie czy mu to całe zarośnie:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:no właśnie troche sie martwie czy mu to całe zarośnie:cool3:
zarosnie zarosnie:)
Tigra po grudniowym zabiegu nie ma juz sladu:D wszystko ladnie zaroslo:cool3: Ozzulkowi tez pewnie wloski wszystko zakryją:)

Posted

Paskudny paskud!!!:mad: :mad: :mad:
Takiego czegoś nie widziałam-jedynie u KORKA, jak sobie obcierał ciałko po upadkach, gdy po wylewie miał zawroty głowy:-(
Ale mielismy paskuda obrzydliwego u YETUSIA, wbiło mu sie w łapę maciupeńkie ździebełko trawy i tak mu łapka ropiała, że antybiotyki nie pomagały za bardzo, przymoczki również, zrobiły mu sie w opuszku łapki przetoki, dosłownie kilkanaście małych dziurek, przez które ropa próbowała sie wydostać - leczenie trwało chyba 1,5 miesiaca, cierpiał biedaczek bardzo, zwłaszcza kiedy weterynarze gnietli mu łapencję ze wszystkich stron!!!
Dopiero po wielu wizytach wycisnęli ,właściwie nie źdźbło ,tylko maleńkie nasionko z kwitnącej trawy, TAKIE GOOWNO, a tyle cierpienia!!!
Co gorsza lekarze opostraszyli nas , że to sie lubi nawracać i łapka może ot tak sobie znowu puchnąć, ale..... odpukać minął rok i wszystko jest OK!!!
No poza tym, że czekam na weta, bo Yeti nie może sie pozbyć choroby- cały czas jest w leczeniu- zapalenie oskrzeli (coś złapał wraz ze ŻMIŁKĄ może od suni ze schronu???- tyle, że ŻMIŁKA jest już zdrowa))

Posted

Alu napewno mu zarośnie po mału po mału i zarośnie :cool3: Dżez tez coś podobnego miał na łapce może nie aż tak to wygląało ale jedna Pani Vet jak moje wety na urlopie byly w zastępstwie mu tam cuda wianki robiła i pół nogi wygoliła i jakoś zarosło :roll:
Wymiziaj tam Ozzulka bo mine to on ma ostatniego cierpiętnika na tych fotach albo bardzo bardzo lubi pozowac ;D

Posted

evaxon napisał(a):
jaaa cie wy sie nie znacie :P
teraz sa modne nie tatuaze tylko takie blizny po wypaleniach :cool3: Ozzy tez takie cos chcial i sobie zrobil :razz:

sie znacie sie znacie... nie po wypaleniach tylko po wycinaniach- skaryfikacje sie to nazywa... myślisz że Ozzy tak dla szpanu to zrobił?? :cool3: MODNIACHA Z NIEGO:razz:

Posted

[quote name='evaxon']zarosnie zarosnie:)
Tigra po grudniowym zabiegu nie ma juz sladu:D wszystko ladnie zaroslo:cool3: Ozzulkowi tez pewnie wloski wszystko zakryją:)to wygolone napewno ale ciekawe czy to gdzie przetoki były....

[quote name='Kate I Luka']Słodziaszek... a ta łapeczka zawinięta :loveu: :loveu: :loveu:
słodziaszek szczególnie jak ci łape wsadzi w plecy w nocy

[quote name='samograj']Paskudny paskud!!!:mad: :mad: :mad:

Ale mielismy paskuda obrzydliwego u YETUSIA, wbiło mu sie w łapę maciupeńkie ździebełko trawy i tak mu łapka ropiała, że antybiotyki nie pomagały za bardzo, przymoczki również, zrobiły mu sie w opuszku łapki przetoki, dosłownie kilkanaście małych dziurek, przez które ropa próbowała sie wydostać - leczenie trwało chyba 1,5 miesiaca, cierpiał biedaczek bardzo, zwłaszcza kiedy weterynarze gnietli mu łapencję ze wszystkich stron!!!

No poza tym, że czekam na weta, bo Yeti nie może sie pozbyć choroby- cały czas jest w leczeniu- zapalenie oskrzeli (coś złapał wraz ze ŻMIŁKĄ może od suni ze schronu???- tyle, że ŻMIŁKA jest już zdrowa))no własnie u nas też była gulka i jak pękła to się porobiły przetoki z ktorych jak z kraterów sie wylewało...

oj biedny Yeti ...ale go złapalo ...mam nadzieje ze się chłopak weźmie w garść

[quote name='dzasta']Alu napewno mu zarośnie po mału po mału i zarośnie :cool3: Dżez tez coś podobnego miał na łapce może nie aż tak to wygląało ale jedna Pani Vet jak moje wety na urlopie byly w zastępstwie mu tam cuda wianki robiła i pół nogi wygoliła i jakoś zarosło :roll:
Wymiziaj tam Ozzulka bo mine to on ma ostatniego cierpiętnika na tych fotach albo bardzo bardzo lubi pozowac ;Doj pozer z niego;)

[quote name='clockwork']sie znacie sie znacie... nie po wypaleniach tylko po wycinaniach- skaryfikacje sie to nazywa... myślisz że Ozzy tak dla szpanu to zrobił?? :cool3: MODNIACHA Z NIEGO:razz::mad:no nie mojego Ozzulka obgadują:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:mad:no nie mojego Ozzulka obgadują:razz:

no i ?? może nas psem poszczujesz??? :evil_lol:

:eviltong:
a pazury wbite w plecy... znam ten ból- trzeba się odsuwać coraz to bardziej i bardziej... aż w końcu śpi się na podłodze:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no i ?? może nas psem poszczujesz??? :evil_lol:

:eviltong:
a pazury wbite w plecy... znam ten ból- trzeba się odsuwać coraz to bardziej i bardziej... aż w końcu śpi się na podłodze:evil_lol:;)no poszczuje.....aż będziecie ociekać śliną .........a pazurki w plecach ......hmmmmm cudo;)

[quote name='LAZY']Nie wyglada to ładnie...a co to właściwie jest? Pewno pisałaś, a ja gapa nie zapamietałam:oops: Na pewno wszystko zarośnie!Paulinko ,sama nie wiem co to....

[quote name='Vogue']Trzymam kciuki coby paskudztwo szybko ucieklo!!!
przeganiamy paskude
[quote name='barbara.h']cześć! no,na moje oko to wygląda już lepiej, ładnie przysycha :multi:

całuski dla Ozulca :buzi:zasycha ale i tak muszę to odmakać i wyciskać to co sie w środku nazbierało...

[quote name='Agga']Alicjo no faktycznie nie ładnie to wygląda. Ale mam nadzieje, że to paskudztwo zejdzie szybko. Te leki powinny pomóc.musi pomóc;)

[quote name='basiulka22tychy']Oj :( kilka dni mnie nie bylo i co widez :(:(: to pewno te wiatry cosik przywialy afeee feee :( Ozzulku wracaj do zdrowka :):):):) zeb Pancia sie juz nie martwila ::):):)ehhh mamcia by miała za spokojnie jakby za długo nie miała takich atrakcji:razz:

poza tym jestem zasmarkana z bolącym nadal gardłem i głową i gorączką .....tak ze chyba dziś nie posiadzę na dogo:shake:

Posted

[quote name='paula_z']
Coz za wejrzenie :cool3: :loveu:

Alus, duzo zdrowka dla Ciebie i Ozzulca :kciuki:bo mamcia fociła paskuda

[quote name='HankaRupczewska']Alu, zdrowiejcie szyko. Ty i Ozinek . :calus:dziekujemy

[quote name='bonita']Cobrywieczór :)
Zdrówka podwójnie życzymy i dla Ciebie, i Ozulka :):p

Dziękuje Wam za zyczonka zdrówka ....weszłam na chwilkę ale już się kładę ....mam nadzieję ze prznajmniej u mnie jutro będzie lepiej.
Dobranoc wszystkim