Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nathaniel napisał(a):
Abszolutnie kompleksu nie mom ;)
:diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to całe szczęście bo myślałam ze na mus nam cenzure wprowadzać;)

goldenka245 napisał(a):
Witamy Alu! Ale nas tutaj dawno nie było:oops: Ozzy jak zwykle ma piękne fotki :) Wy już po kawce a ja jeszcze herbatke pije ;-) Dziś mamy jasełka (i za tydzień) i ja spiewam w chórku:evil_lol:
oo to życzę udanych występów:multi:

Posted

Gosiek napisał(a):

:loveu:

czesć Alu - jak tam mija niedziela?
;)leniwie i spokojnie

Kate I Luka napisał(a):
Doberek Alu :)
I znów niedziela wita nas deszczem :shake: :shake: :shake: chyba, że to tylko u nas pada i mi na złość robi :roll:
deszczyk był potem słoneczko a teraz ciemno się robi:shake:

Pysia napisał(a):
Witaj Alu :)
U nas też coś kropi z nieba ale jest cieplutko :multi::multi::multi:
cieplutko było ale wiatr okropny

LAZY napisał(a):
Jak się przeprowadzicie to daj znać;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki dam znać

basiulka22tychy napisał(a):
Safi co prawda nie ma klejnocikow ale taz tak lubi spac :):):) slyszalam kiedys ze psy tak sie jak jest im bardzooo dobrze :):):)
;)musowo ze mają dobrze

evaxon napisał(a):
doberek dogojajowaalu:evil_lol:
:eviltong:doberek bezjajeczna

bonita napisał(a):
Dzień Doberek :)
:multi:dzień dobry

Posted

samograj napisał(a):

LUBIĘ TE FOTY Z KLEJNOTAMI:loveu: :loveu: :loveu:
A to malutki CZADZIKA:

A tu jak zwykle jeden temat wiodacy... :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

Czesc Alu :loveu:

Alicjarydzewska napisał(a):
Ozzy się zawiesił :evil_lol:

dziś dla odmiany to Ozzy cały dzień szalał z psami a nie mamy ani 1 foty:angryy:

Maksiowi tez sie zdaza :evil_lol:

Buuuuu :placz:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześc prawnusiu :multi:

Czy Ozzy to w ogóle wychodzi, czy tą fstretna pogodę tylko przesypia? :razz:
Ozzy śpi jak nie jest na podwórku .....wczoraj mnie wyrolował i w sumie siedział na podwórku jakieś 5 godzin:mad:...rano 2 ...potem 2 z Kubą i potem na siq wyszedł i wieczorem coś ok 1 godziny ...zadowolony na maxa , a ja tyły w sprzataniu bo jeszcze na dogo trzeba zajżeć .
Poza tym jemu taka pogoda pasuje , no i wczoraj był urodzaj na pieski / rano Dukacik , Abi i Berta a wieczorem Kora , Master i Bruno/
Dziś za to chwile bawił się z Bacą ale zaliczył 2 godzinny spacer po lesie po którym to wyciągałam mu kolce jezyn z boczków i łap:angryy:

Tina.Sara napisał(a):
cześć Alu :loveu: boskie było to stwierdzenie "mam kilka fotek" a tu tylko ich 18 :cool3: śliczne :eviltong:

dbsst napisał(a):
czesc Kochana nie wiem które zdjęcie wycytowac bo wszystkie sa bowskie :loveu:
dziękuję sistersjo

Honey napisał(a):
A tu jak zwykle jeden temat wiodacy... :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
co galeria to jakiś znak rozpoznawczy;)

paula_z napisał(a):
Czesc Alu :loveu:

Maksiowi tez sie zdaza :evil_lol:

Buuuuu :placz:
cześć ....byłam wasze fotki zobaczyć:loveu:

Olcia napisał(a):
dzien dobry kochany Ozulcu, flugo mnie u Ciebie nie bylo , ale starannie nadrobie zaleglosci:)
:multi:ciocia Olcia:multi:

Posted

tygra napisał(a):
hahahaha ale się obsmiaąłm
fajnie Ozzemu ze słonikiem :)
:psłonik to nowy nabytek ....świetnie się go ciągnie za...........
ogonek:evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Aluś a masz jakieś fotki Ozulca robiącego za jeża? :razz:
:shake:nie mam / a szkoda bo do galerii mojej mamci bym wstawiła:evil_lol:/....a to głównie z paniki nie mam fot bo przestraszyłam sie że go kleszcze oblazły:cool3:i zaciągnęłam na siłę do łazienki ....a tam okazało się ze kolce:angryy:
Poza tym Ozzulek tydzień temu wyrąbał w ławkę / okolicą łopatki , czego zupełnie nie zauważył/ na 2 dzień zauważyłam że ma siniaka i kluchę .....a dziś ta klucha jak chciałam zobaczyć jak wyglada i lekko ścisnęlam pękła i poleciala krew i osocze ....no i jutro jedziemy po pracy do weta pokazać cudo:angryy:...przecież dawno nie byliśmy.
Mam nadzieję ze skończy sie nieinwazyjnie .
czy ten mój morderca to musi być taka ciamajda:mad::razz:
A poza tym Ozzy służy jako gryzak dla szczeniaków ...ostatnio na nim trenuje młody doberman Dukacik i sunia beagle Kora

Posted

.....a dziś ta klucha jak chciałam zobaczyć jak wyglada i lekko ścisnęlam pękła i poleciala krew i osocze ....no i jutro jedziemy po pracy do weta pokazać cudo:angryy:...przecież dawno nie byliśmy.

ojej, to dziwne :cool3: To, że się oczyściła to chyba dobrze, ale od uderzenia żeby się coś w tym zebrało :roll: Tak, ja też bym poszła do weta Aluś, lepiej zawsze sprawdzić :p
A poza tym Ozzy służy jako gryzak dla szczeniaków ...ostatnio na nim trenuje młody doberman Dukacik i sunia beagle Kora

Oooooo, to nam by się Ozzulek bardzo przydał :evil_lol:

Już pewno poszłaś do pracy Aluś, miłego dnia z rozwrzeszczanymi bachorkami ;)