Alicja Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 nathaniel napisał(a):Abszolutnie kompleksu nie mom ;) :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to całe szczęście bo myślałam ze na mus nam cenzure wprowadzać;) goldenka245 napisał(a):Witamy Alu! Ale nas tutaj dawno nie było:oops: Ozzy jak zwykle ma piękne fotki :) Wy już po kawce a ja jeszcze herbatke pije ;-) Dziś mamy jasełka (i za tydzień) i ja spiewam w chórku:evil_lol:oo to życzę udanych występów:multi: Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Doberek Alu :) I znów niedziela wita nas deszczem :shake: :shake: :shake: chyba, że to tylko u nas pada i mi na złość robi :roll: Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Witaj Alu :) U nas też coś kropi z nieba ale jest cieplutko :multi::multi::multi: Quote
Basia&Safi Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Safi co prawda nie ma klejnocikow ale taz tak lubi spac :):):) slyszalam kiedys ze psy tak sie jak jest im bardzooo dobrze :):):) Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Gosiek napisał(a): :loveu: czesć Alu - jak tam mija niedziela?;)leniwie i spokojnie Kate I Luka napisał(a):Doberek Alu :) I znów niedziela wita nas deszczem :shake: :shake: :shake: chyba, że to tylko u nas pada i mi na złość robi :roll:deszczyk był potem słoneczko a teraz ciemno się robi:shake: Pysia napisał(a):Witaj Alu :) U nas też coś kropi z nieba ale jest cieplutko :multi::multi::multi:cieplutko było ale wiatr okropny LAZY napisał(a):Jak się przeprowadzicie to daj znać;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki dam znać basiulka22tychy napisał(a):Safi co prawda nie ma klejnocikow ale taz tak lubi spac :):):) slyszalam kiedys ze psy tak sie jak jest im bardzooo dobrze :):):) ;)musowo ze mają dobrze evaxon napisał(a):doberek dogojajowaalu:evil_lol::eviltong:doberek bezjajeczna bonita napisał(a):Dzień Doberek :):multi:dzień dobry Quote
Tina.Sara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 cześć Alu :loveu: boskie było to stwierdzenie "mam kilka fotek" a tu tylko ich 18 :cool3: śliczne :eviltong: Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 czesc Kochana nie wiem które zdjęcie wycytowac bo wszystkie sa bowskie :loveu: Quote
Honey Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 samograj napisał(a): LUBIĘ TE FOTY Z KLEJNOTAMI:loveu: :loveu: :loveu: A to malutki CZADZIKA: A tu jak zwykle jeden temat wiodacy... :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Paula Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Czesc Alu :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy się zawiesił :evil_lol: dziś dla odmiany to Ozzy cały dzień szalał z psami a nie mamy ani 1 foty:angryy: Maksiowi tez sie zdaza :evil_lol: Buuuuu :placz: Quote
Olcia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dzien dobry kochany Ozulcu, flugo mnie u Ciebie nie bylo , ale starannie nadrobie zaleglosci:) Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Cześc prawnusiu :multi: Czy Ozzy to w ogóle wychodzi, czy tą fstretna pogodę tylko przesypia? :razz: Quote
tygra Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 hahahaha ale się obsmiaąłm fajnie Ozzemu ze słonikiem :) Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 PIKA napisał(a):Cześc prawnusiu :multi: Czy Ozzy to w ogóle wychodzi, czy tą fstretna pogodę tylko przesypia? :razz:Ozzy śpi jak nie jest na podwórku .....wczoraj mnie wyrolował i w sumie siedział na podwórku jakieś 5 godzin:mad:...rano 2 ...potem 2 z Kubą i potem na siq wyszedł i wieczorem coś ok 1 godziny ...zadowolony na maxa , a ja tyły w sprzataniu bo jeszcze na dogo trzeba zajżeć . Poza tym jemu taka pogoda pasuje , no i wczoraj był urodzaj na pieski / rano Dukacik , Abi i Berta a wieczorem Kora , Master i Bruno/ Dziś za to chwile bawił się z Bacą ale zaliczył 2 godzinny spacer po lesie po którym to wyciągałam mu kolce jezyn z boczków i łap:angryy: Tina.Sara napisał(a):cześć Alu :loveu: boskie było to stwierdzenie "mam kilka fotek" a tu tylko ich 18 :cool3: śliczne :eviltong: dbsst napisał(a):czesc Kochana nie wiem które zdjęcie wycytowac bo wszystkie sa bowskie :loveu:dziękuję sistersjo Honey napisał(a):A tu jak zwykle jeden temat wiodacy... :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:co galeria to jakiś znak rozpoznawczy;) paula_z napisał(a):Czesc Alu :loveu: Maksiowi tez sie zdaza :evil_lol: Buuuuu :placz:cześć ....byłam wasze fotki zobaczyć:loveu: Olcia napisał(a):dzien dobry kochany Ozulcu, flugo mnie u Ciebie nie bylo , ale starannie nadrobie zaleglosci:):multi:ciocia Olcia:multi: Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 tygra napisał(a):hahahaha ale się obsmiaąłm fajnie Ozzemu ze słonikiem :) :psłonik to nowy nabytek ....świetnie się go ciągnie za........... ogonek:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Aluś a masz jakieś fotki Ozulca robiącego za jeża? :razz: Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 PIKA napisał(a):Aluś a masz jakieś fotki Ozulca robiącego za jeża? :razz::shake:nie mam / a szkoda bo do galerii mojej mamci bym wstawiła:evil_lol:/....a to głównie z paniki nie mam fot bo przestraszyłam sie że go kleszcze oblazły:cool3:i zaciągnęłam na siłę do łazienki ....a tam okazało się ze kolce:angryy: Poza tym Ozzulek tydzień temu wyrąbał w ławkę / okolicą łopatki , czego zupełnie nie zauważył/ na 2 dzień zauważyłam że ma siniaka i kluchę .....a dziś ta klucha jak chciałam zobaczyć jak wyglada i lekko ścisnęlam pękła i poleciala krew i osocze ....no i jutro jedziemy po pracy do weta pokazać cudo:angryy:...przecież dawno nie byliśmy. Mam nadzieję ze skończy sie nieinwazyjnie . czy ten mój morderca to musi być taka ciamajda:mad::razz: A poza tym Ozzy służy jako gryzak dla szczeniaków ...ostatnio na nim trenuje młody doberman Dukacik i sunia beagle Kora Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Dzień doberek ...pogoda piękna , a ja za 15 minut wychodzę do pracy ....dziś znów na 10.00:cool1: Quote
agabass Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ach ten mój kofany ciamajda zdrówka i nieawaryjności życzę Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 agabass napisał(a):ach ten mój kofany ciamajda zdrówka i nieawaryjności życzę;)a podziękował ...napewno się przydadzą życzonka:p Quote
mmbbaj Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):.....a dziś ta klucha jak chciałam zobaczyć jak wyglada i lekko ścisnęlam pękła i poleciala krew i osocze ....no i jutro jedziemy po pracy do weta pokazać cudo:angryy:...przecież dawno nie byliśmy. ojej, to dziwne :cool3: To, że się oczyściła to chyba dobrze, ale od uderzenia żeby się coś w tym zebrało :roll: Tak, ja też bym poszła do weta Aluś, lepiej zawsze sprawdzić :p Alicjarydzewska napisał(a): A poza tym Ozzy służy jako gryzak dla szczeniaków ...ostatnio na nim trenuje młody doberman Dukacik i sunia beagle Kora Oooooo, to nam by się Ozzulek bardzo przydał :evil_lol: Już pewno poszłaś do pracy Aluś, miłego dnia z rozwrzeszczanymi bachorkami ;) Quote
Kati Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Biedny Ozzy, taki wypadkowy, ale z niego twarda sztuka i nie przejmuje się głupotami. To na pewno nic powaznego. Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Dzień Dobry :cool1: Alu a w tym uderzeniu ropy nie było???? lepiej niech wet zobaczy i ew oczyści jak będzie trzeba - Bolo miał dwa ropnie i musiał mieć antybiotyk :roll: Quote
Recommended Posts