Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leemonca']dzieńdoberek!!! wpadłam się przywitać, a tu takie historie!!! oby się szybko zagoiło!!!;)no ja też mam taką nadzieję

[quote name='Agga']

No tylko brakuje tutak kieliszka:lol:
Zdjęcia z jajeczkami boskie.:cool1:Agguś a kieliszek po co....

[quote name='tygra']oj bidulek malutki - wymiziajwymiziany, za wszystkie czasy

[quote name='LAZY']Trzymam kciuki trzymam...ja to zawsze się bojam takie rzeczy robic i moją mamę wykorzysyuje:cool3:a ja nieszczęśna nie mam kogo wykorzystać ...więc chciał nie chciał sama się podszkolę , chociaż lata pracy z dziećmi pozwoliły mi już w różnych kierunkach sie wyszkolić

[quote name='Agga']Ozulku trzymaj się!trzymaj cioteczka kciukasy;)

[quote name='PIKA']Aluś trzymamy kciuki za Ciebie, :kciuki:

Dasz rade :multi:oj nie mam raczej wyjścia ..przecie trzeba być twardym a nie miętkim;)

Posted

[quote name='aga1215']Alu - skutecznej walki z paskudą :roll:
BTW = czy Ozzi pali??? chyba se zaklnę - nie działaja mi emoty,okienko tekstowe otwiera się ze znacznikami - wrrrr......;)Ozzy się zastanawia jak pańcia oduczyć ....
mi ostatnio emoty nie działały ....
z paskudem walczymy ....do ostatniej kropli;)

Posted

[quote name='dzasta']Alu trzymam kciuki za jutrzejsze zabiegi :kciuki: :kciuki: :kciuki:
NApewno będzie dobrze :kciuki: :kciuki: :kciuki::razz:oj koniecznie

[quote name='Patka']bedzie dobrze trzymam wszystkie domowe łapki :cool3:to dużo tego:evil_lol:

[quote name='malawaszka']ooo Ala teraz Ty będziesz Ordynatorem Oddziału Rydzewskich :loveu: trzymam :kciuki::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy chyba na innym oddziale ....my już w wariatkowie:evil_lol:

Posted

Ozzy - moj Przyjacielu!
No co Ty wyrabiasz? No co? Jak mozesz tak o siebie nie dbac?No jak? Twoje Ludziesie martwia, nie spia po nocach,smutkuja sie, a Tywpadasz w takie tarapaty! Opamietaj sie, czlowieku! W naszym wieku juz musimy sie szanowac. Nie zebysmy byli stare pierniki, ale wiesz - wiek do czegos tam zobowiazuje, a i Nasze chca odspnac od klopotow.
Ty musisz dbac o siebie,bo jak nie to.. to Cie pogryze! Gutek, Twoj kumpel

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']Ciociu Alu!!My też trzymamy łapki za Ozzulca!!Jesteśmy z Wami!!Będzie dobrze, Ozzy dzielny chłopak jest :evil_lol::loveu:dziekujemy Madziu

[quote name='sota36']Ozzy - moj Przyjacielu!
No co Ty wyrabiasz? No co? Jak mozesz tak o siebie nie dbac?No jak? Twoje Ludziesie martwia, nie spia po nocach,smutkuja sie, a Tywpadasz w takie tarapaty! Opamietaj sie, czlowieku! W naszym wieku juz musimy sie szanowac. Nie zebysmy byli stare pierniki, ale wiesz - wiek do czegos tam zobowiazuje, a i Nasze chca odspnac od klopotow.
Ty musisz dbac o siebie,bo jak nie to.. to Cie pogryze! Gutek, Twoj kumpelGUTEK :oops::oops::oops:stydam...........OZZY;)

Posted

Witaj! Alu :lol: kurcze ale zaległości miałam :cool3::cool3: i widzę to nie tylko ja nad Ozulkowymi jajcami się zachwycam :evil_lol: zdróweczka życzymy przystojniakowi :loveu:

ten mały tez jest dobry :-o

Posted

Cześć Ala
Jak przeczytałam to jeszcze niewiadomo co to za paskuda Ozzyemu urosła.
Ale Aluś wierze w zdolności pielęgniarskie od dziś będziesz jak sanitariuszka Marusia (Aganiok):lol: :lol: :lol:
A kciukasy trzymam mocno Jokerowi też kazałam:thumbs: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

o którne swoniątko ci chodzi/hi hi/
Byliśmy dziś u weta .Ozzy'emu u babci w domu znowu się paskudnik otwarł i poleciało trochę ...a w samochodzie zdarł sobie naskórek ...więc wygląda to brzydko.
Ozzy został ogolony w tym miejscu/ potem cykne fotkę/twór został zdezynfekowany , wyduszony , przepłukany wodą utlenioną i Gentamecyną a potem została wtłoczona do środeczka maść z enzymem .Ozzulek był bardzo dzielny ...mój bohatyrowicz....
ale ..............................jutro ja muszę wykonać owe czynności ....w środę pędzimy na kontrolę i wtedy będzie decyzja czy będzie antybiotyk czy nie .Temp. jest ok , humor dopisuje .
Tak naprawdę to już sama nie wiem z czego ta paskuda sie zrobiła ...skojarzyłam to z uderzeniem w ławkę bo szaleństwa z Kronosem były ale czy rzeczywiscie to od tego to nie jestem w 100% pewna .W paskudzie zrobiła się przetoka i mam nadzieje ze ładnie nam się to oczyści.Jutro jeszcze atak na aptekę ..po różne duperele i znów zamieniam się w pielęgniarkę.

no... to małe, biedne słoniątko ... co mu się jakiś ozulec do pupy przykleił ;)

trzymam kciukasy też za tfojego potforka... wiesz... nasz Clockwork miał 3 razy taką akcje- po pogryzieniu przez psy (jazda nie??? naszego mogrerce psy gryzą...) w miejscu ugryzienia robią mu się takie choby guzy pod skórą... potem mu to rośnie i się to sączy.. i marze... pierwszy raz nie zaskoczyliśmy co to... ale teraz już wiemy że jak mu się zdarza- jedziemy do weta (tego samego co Ozzzul jeździ ;) ) i 4 dniowa kuracyjka odwykowa Tfu!! antybiotykowa... oj... jak tego nie lubi!!! pewnie temu unika harczących na niego piesów- bo to zawsze kończy się u weta...

zdrówka Ozzy!!! :kciuki:

Posted

[quote name='Honey']Trzymamy kciuki i czekamy na dalsze wiesci :)wieści takie że Ozzy zadowolony z życia , po spacerku śpi ;)

[quote name='barbara.h']Witaj! Alu :lol: kurcze ale zaległości miałam :cool3: i widzę to nie tylko ja nad Ozulkowymi jajcami się zachwycam :evil_lol: zdróweczka życzymy przystojniakowi :loveu:

ten mały tez jest dobry
:evil_lol:czy to już jest jajeczna obsesja;)

[quote name='Korenia']My również życzymy powrotu do zdrowia :loveu:Ozzy dziękuje...ja również

[quote name='agabass']:evil_lol: to chyba bracia rodzeni na tych fotach powyzej:evil_lol:bliźniacy syjamscy .....tylko z innych ojców

[quote name='Anka12']Cześć Ala
Jak przeczytałam to jeszcze niewiadomo co to za paskuda Ozzyemu urosła.
Ale Aluś wierze w zdolności pielęgniarskie od dziś będziesz jak sanitariuszka Marusia (Aganiok):lol: :lol:
A kciukasy trzymam mocno Jokerowi też kazałam:thumbs: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::mad:ty mnie tu pancerniakam i nie stresuj , wystarczy że TZ po raz 26543876 ogląda pancernych z kaset

Posted

[quote name='clockwork']no... to małe, biedne słoniątko ... co mu się jakiś ozulec do pupy przykleił ;)

trzymam kciukasy też za tfojego potforka... wiesz... nasz Clockwork miał 3 razy taką akcje- po pogryzieniu przez psy (jazda nie??? naszego mogrerce psy gryzą...) w miejscu ugryzienia robią mu się takie choby guzy pod skórą... potem mu to rośnie i się to sączy.. i marze... pierwszy raz nie zaskoczyliśmy co to... ale teraz już wiemy że jak mu się zdarza- jedziemy do weta (tego samego co Ozzzul jeździ ;) ) i 4 dniowa kuracyjka odwykowa Tfu!! antybiotykowa... oj... jak tego nie lubi!!! pewnie temu unika harczących na niego piesów- bo to zawsze kończy się u weta...

zdrówka Ozzy!!! :kciuki:;) słonikowi krzywda sie nie dzieje

No i ja właśnie nie wiem czy Ozzulec nie ma tego od tego starcia z tym onkiem ...bo doszliśmy do wniosku że to trochę dziwne miejsce jak na uderzenie ....co nie wyklucza owego zdarzenia bo oni jak wariaci latali i któryś władował w ławkę.
Zresztą jakby nie było trzeba z tym zrobić porzadek;)

[quote name='Alka']Ozzulku, my też życzymy ażeby ranka szybko się zagoiła , juz Twoja Pańcia super się Tobą zaopiekuje :loveu:a może chcesz zostać siostrą oddziałową:p

[quote name='Kate I Luka']Aluś, coby Ci smutno nie było, że Zuzolki dostały, a Ty nie:

:loveu:Kasiu jakie ślicznosciowe

[quote name='evaxon']dziendoberek Alu :D

jak sie miewa nasz Mordulec kochany:loveu:dobeerek....mordulec śpi w wyrku .....nie złożonym:oops:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Alu! :)
I jak tam Ozzy, już ok?zobaczymy jutro po kontroli;)

[quote name='Kate I Luka']Ala biega po dogo a do siebie nie zagląda :cool3: :cool3: :cool3:nio biega , biega ....to dogo za duże na moje nóżki

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
dobeerek....mordulec śpi w wyrku .....nie złożonym:oops:

achhhh takiemu to dobrze :razz:
ja po obiadku i po kawce i patrze sie na lozeczko qtore szepcze.."Ewoo.... Ewo.... chodz chodz do mnie ..popacz jakie ja mieciutkie jestem ....uuuu uuuuu chooodzzzz... " a z 2 strony Tigra " Ewka ruszaj doope na spacer poobiedni" :evil_lol: i co ja biedna mam wybrac :niewiem:

Posted

[quote name='evaxon']achhhh takiemu to dobrze :razz:
ja po obiadku i po kawce i patrze sie na lozeczko qtore szepcze.."Ewoo.... Ewo.... chodz chodz do mnie ..popacz jakie ja mieciutkie jestem ....uuuu uuuuu chooodzzzz... " a z 2 strony Tigra " Ewka ruszaj doope na spacer poobiedni" :evil_lol: i co ja biedna mam wybrac :niewiem::cool3:serce mówi wyrko:multi: a rozsądek podpowiada spacer:-(....
ja rano wychodziłam to Ozzy jeszcze spał z pańciem a jak wróciłam po 13 to Ozzy znow się udał na spoczynek to jak tu teraz piesu wyro zabierać:cool3:

Posted

evaxon napisał(a):
achhhh takiemu to dobrze :razz:
ja po obiadku i po kawce i patrze sie na lozeczko qtore szepcze.."Ewoo.... Ewo.... chodz chodz do mnie ..popacz jakie ja mieciutkie jestem ....uuuu uuuuu chooodzzzz... " a z 2 strony Tigra " Ewka ruszaj doope na spacer poobiedni" :evil_lol: i co ja biedna mam wybrac :niewiem:

DOGO Ewuniu masz wybrać... smolić całą resztę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: