zuzolandia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-)...bidny Ozzulek ...szybkiego powrotu do pelni sil zyczymy ;-) A Zuzia macha ogoniskiem ;-) Buziaczki Quote
Anja33 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']wieści takie że Ozzy zadowolony z życia , po spacerku śpi ;) :evil_lol:czy to już jest jajeczna obsesja;) Ozzy dziękuje...ja również bliźniacy syjamscy .....tylko z innych ojców :mad:ty mnie tu pancerniakam i nie stresuj , wystarczy że TZ po raz 26543876 ogląda pancernych z kaset Z pancerniaków lubie tylko najmądrzejszego Szarika:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala Ty z kijem na mnie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Kate I Luka']DOGO Ewuniu masz wybrać... smolić całą resztę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jedyna słuszna decyzja .......:evil_lol:trójkę wybierz panie [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-)...bidny Ozzulek ...szybkiego powrotu do pelni sil zyczymy ;-) A Zuzia macha ogoniskiem ;-) Buziaczkiżeby tylko nam to ładnie sklęsło i juz będzie oki ...włoski odrosną;) [quote name='Anka12']Z pancerniaków lubie tylko najmądrzejszego Szarika:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala Ty z kijem na mnie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:bo ja już mam alergie na pancerniakow a ty mi tu z Marusią wyjeżdzasz:placz::placz::placz: Quote
e.v.a Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 wybralam :multi: wybralam:multi: zostaje na dogo:evil_lol: spac pojde potem :evil_lol: zaraz sobie 2 kawke strzele( cholera cisnienie mi strasznie spadlo...łupie mnie w glowie:placz: ) a Tigra usnela w drodze do pokoju obok :evil_lol: wiec jej nei budze na spacerek :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ja sobie codziennie powtarzam że ide spać o 23 :) a potem włąże na dogo - zbliża się 23 - to sobie mówie - jeszcze kwadransik potem kolejny i kolejny - dwie minutki - ostatni papieros i spadam - i nagle robi się 2 :evil_lol: Quote
Anja33 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jedyna słuszna decyzja .......:evil_lol:trójkę wybierz panie żeby tylko nam to ładnie sklęsło i juz będzie oki ...włoski odrosną;) bo ja już mam alergie na pancerniakow a ty mi tu z Marusią wyjeżdzasz:placz::placz::placz: To mniał być komplement tyż nie lubiam pancerniaków ale lubiam Ale i Ozzyego:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='evaxon']wybralam :multi: wybralam:multi: zostaje na dogo:evil_lol: spac pojde potem :evil_lol: zaraz sobie 2 kawke strzele( cholera cisnienie mi strasznie spadlo...łupie mnie w glowie:placz: ) a Tigra usnela w drodze do pokoju obok :evil_lol: wiec jej nei budze na spacerek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']ja sobie codziennie powtarzam że ide spać o 23 :) a potem włąże na dogo - zbliża się 23 - to sobie mówie - jeszcze kwadransik potem kolejny i kolejny - dwie minutki - ostatni papieros i spadam - i nagle robi się 2 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd ja to znam:cool3: [quote name='Anka12']To mniał być komplement tyż nie lubiam pancerniaków ale lubiam Ale i Ozzyego:loveu: :loveu: :loveu:ja mam alergię na pancerniaków ......a kiedyś się koffałam w Janku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ojojjjspora ta paskuda:shake: a feee... oby jak najszybciej sie zagoilo :razz: Quote
barbara.h Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 o kurcze brzydkie to,to!! ale musi się zagoić jak na psie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest aneta_w Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']nieudana fota paskudy Ozzulkowej Ojej. Biedny Ozzulek :-( ale zagoi się :) Każdego takie rzeczy spotykają! :) Quote
Anja33 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']nieudana fota paskudy Ozzulkowej Ozzy zwalczy paskute jak to AST tylko potrafi za 3 dni się zagoi:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: Bo jak nie:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Pysia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie mam / a szkoda bo do galerii mojej mamci bym wstawiła:evil_lol:/....a to głównie z paniki nie mam fot bo przestraszyłam sie że go kleszcze oblazły:cool3:i zaciągnęłam na siłę do łazienki ....a tam okazało się ze kolce:angryy: Poza tym Ozzulek tydzień temu wyrąbał w ławkę / okolicą łopatki , czego zupełnie nie zauważył/ na 2 dzień zauważyłam że ma siniaka i kluchę .....a dziś ta klucha jak chciałam zobaczyć jak wyglada i lekko ścisnęlam pękła i poleciala krew i osocze ....no i jutro jedziemy po pracy do weta pokazać cudo:angryy:...przecież dawno nie byliśmy. Mam nadzieję ze skończy sie nieinwazyjnie . czy ten mój morderca to musi być taka ciamajda:mad::razz: A poza tym Ozzy służy jako gryzak dla szczeniaków ...ostatnio na nim trenuje młody doberman Dukacik i sunia beagle Kora Czy jak mnie nie ma to Ty musisz doprowadzać Ozulca do kontuzji? :mad::mad::mad: A mówiłam żebyś mu futro kupiła i co? Posłuchałaś? NIE :cool1: I teraz Ozulec ma kuku :placz: Czekaj niech ja Cię dorwę :diabloti: Buziaki dla słodkiego ofermowatego mordulca :loveu: Quote
Agga Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Agguś a kieliszek po co.... NO jak po co. Kawa była, fajki były to i alkohol musi być. Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ojojoj...... :cool1: Bidny mordulec.... :glaszcze: Quote
sota36 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ala jak sie slimaczyc bedzie - kora debu!!!! Ja sobie ja chwale, tyle ze ona farbuje.... Quote
bonita Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ojejku, jaki bidulek. Ale na Ozulku to myślę, że będzie się szybko goić jak na psie ;). Pozdrowionka. Quote
Paula Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ojoj, jaka paskuda :-( Zycze Ozzulkowi duzo zdrowka :kciuki: Quote
sota36 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 (iestem "miszcz" - pierwszy raz nie pomylilam glosu Kuby przez telefon z Cezarym - hihihi) Quote
Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ojoj... faktycznie nieciekawie to wygląda... Ozuś : ZDRÓWKA :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: Quote
PIKA Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No fajnie to ta paskuda nie wygląda :shake: A jak tam zabiegi lecznicze? :razz: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Pysia']Czy jak mnie nie ma to Ty musisz doprowadzać Ozulca do kontuzji? :mad::mad::mad: A mówiłam żebyś mu futro kupiła i co? Posłuchałaś? NIE :cool1: I teraz Ozulec ma kuku :placz: Czekaj niech ja Cię dorwę :diabloti: Buziaki dla słodkiego ofermowatego mordulca :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawa jestem jak mnie dorwiesz jak do mnie przyjechać nie chcesz:razz: [quote name='Agga']NO jak po co. Kawa była, fajki były to i alkohol musi być. Agguś no wiesz.....:cool3: [quote name='sota36'](iestem "miszcz" - pierwszy raz nie pomylilam glosu Kuby przez telefon z Cezarym - hihihi)brawo Joluś ...miszczu Dziękujemy za zainteresowanko naszą ciamajdką:loveu: Ozzy posyła cioteczkom buziaczki .....Ewusie , Basiu, Paula , Anetka, Kasiu ,Aniu,Bonitko , Behemotku:loveu::loveu::loveu: Joluś narazie sie nie ślimaczy...ale będę pamiętać;) Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='PIKA']No fajnie to ta paskuda nie wygląda :shake: A jak tam zabiegi lecznicze? :razz::pposzło oki...jutro raniutko jedziemy na kontrolę [quote name='tygra']nie łądna ranka, Ozzy uważaj Ty na mebleoj Ozzy to słonik w składzie z porcelanką:evil_lol: Quote
Recommended Posts