Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']wieści takie że Ozzy zadowolony z życia , po spacerku śpi ;)

:evil_lol:czy to już jest jajeczna obsesja;)

Ozzy dziękuje...ja również

bliźniacy syjamscy .....tylko z innych ojców

:mad:ty mnie tu pancerniakam i nie stresuj , wystarczy że TZ po raz 26543876 ogląda pancernych z kaset
Z pancerniaków lubie tylko najmądrzejszego Szarika:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ala Ty z kijem na mnie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Kate I Luka']DOGO Ewuniu masz wybrać... smolić całą resztę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jedyna słuszna decyzja .......:evil_lol:trójkę wybierz panie

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-)...bidny Ozzulek ...szybkiego powrotu do pelni sil zyczymy ;-) A Zuzia macha ogoniskiem ;-)
Buziaczkiżeby tylko nam to ładnie sklęsło i juz będzie oki ...włoski odrosną;)

[quote name='Anka12']Z pancerniaków lubie tylko najmądrzejszego Szarika:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ala Ty z kijem na mnie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:bo ja już mam alergie na pancerniakow a ty mi tu z Marusią wyjeżdzasz:placz::placz::placz:

Posted

wybralam :multi: wybralam:multi: zostaje na dogo:evil_lol:
spac pojde potem :evil_lol: zaraz sobie 2 kawke strzele( cholera cisnienie mi strasznie spadlo...łupie mnie w glowie:placz: ) a Tigra usnela w drodze do pokoju obok :evil_lol: wiec jej nei budze na spacerek :evil_lol:

Posted

ja sobie codziennie powtarzam że ide spać o 23 :)
a potem włąże na dogo - zbliża się 23 - to sobie mówie - jeszcze kwadransik potem kolejny i kolejny - dwie minutki - ostatni papieros i spadam - i nagle robi się 2 :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jedyna słuszna decyzja .......:evil_lol:trójkę wybierz panie

żeby tylko nam to ładnie sklęsło i juz będzie oki ...włoski odrosną;)

bo ja już mam alergie na pancerniakow a ty mi tu z Marusią wyjeżdzasz:placz::placz::placz:
To mniał być komplement tyż nie lubiam pancerniaków ale lubiam Ale i Ozzyego:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']wybralam :multi: wybralam:multi: zostaje na dogo:evil_lol:
spac pojde potem :evil_lol: zaraz sobie 2 kawke strzele( cholera cisnienie mi strasznie spadlo...łupie mnie w glowie:placz: ) a Tigra usnela w drodze do pokoju obok :evil_lol: wiec jej nei budze na spacerek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']ja sobie codziennie powtarzam że ide spać o 23 :)
a potem włąże na dogo - zbliża się 23 - to sobie mówie - jeszcze kwadransik potem kolejny i kolejny - dwie minutki - ostatni papieros i spadam - i nagle robi się 2 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd ja to znam:cool3:

[quote name='Anka12']To mniał być komplement tyż nie lubiam pancerniaków ale lubiam Ale i Ozzyego:loveu: :loveu: :loveu:ja mam alergię na pancerniaków ......a kiedyś się koffałam w Janku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest aneta_w
Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nieudana fota paskudy Ozzulkowej

Ojej. Biedny Ozzulek :-( ale zagoi się :)
Każdego takie rzeczy spotykają! :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nieudana fota paskudy Ozzulkowej

Ozzy zwalczy paskute jak to AST tylko potrafi za 3 dni się zagoi:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: Bo jak nie:mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie mam / a szkoda bo do galerii mojej mamci bym wstawiła:evil_lol:/....a to głównie z paniki nie mam fot bo przestraszyłam sie że go kleszcze oblazły:cool3:i zaciągnęłam na siłę do łazienki ....a tam okazało się ze kolce:angryy:
Poza tym Ozzulek tydzień temu wyrąbał w ławkę / okolicą łopatki , czego zupełnie nie zauważył/ na 2 dzień zauważyłam że ma siniaka i kluchę .....a dziś ta klucha jak chciałam zobaczyć jak wyglada i lekko ścisnęlam pękła i poleciala krew i osocze ....no i jutro jedziemy po pracy do weta pokazać cudo:angryy:...przecież dawno nie byliśmy.
Mam nadzieję ze skończy sie nieinwazyjnie .
czy ten mój morderca to musi być taka ciamajda:mad::razz:
A poza tym Ozzy służy jako gryzak dla szczeniaków ...ostatnio na nim trenuje młody doberman Dukacik i sunia beagle Kora

Czy jak mnie nie ma to Ty musisz doprowadzać Ozulca do kontuzji? :mad::mad::mad: A mówiłam żebyś mu futro kupiła i co? Posłuchałaś? NIE :cool1: I teraz Ozulec ma kuku :placz:
Czekaj niech ja Cię dorwę :diabloti:
Buziaki dla słodkiego ofermowatego mordulca :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Czy jak mnie nie ma to Ty musisz doprowadzać Ozulca do kontuzji? :mad::mad::mad: A mówiłam żebyś mu futro kupiła i co? Posłuchałaś? NIE :cool1: I teraz Ozulec ma kuku :placz:
Czekaj niech ja Cię dorwę :diabloti:
Buziaki dla słodkiego ofermowatego mordulca :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawa jestem jak mnie dorwiesz jak do mnie przyjechać nie chcesz:razz:

[quote name='Agga']NO jak po co. Kawa była, fajki były to i alkohol musi być. Agguś no wiesz.....:cool3:

[quote name='sota36'](iestem "miszcz" - pierwszy raz nie pomylilam glosu Kuby przez telefon z Cezarym - hihihi)brawo Joluś ...miszczu

Dziękujemy za zainteresowanko naszą ciamajdką:loveu:
Ozzy posyła cioteczkom buziaczki .....Ewusie , Basiu, Paula , Anetka, Kasiu ,Aniu,Bonitko , Behemotku:loveu::loveu::loveu:
Joluś narazie sie nie ślimaczy...ale będę pamiętać;)

Posted

[quote name='PIKA']No fajnie to ta paskuda nie wygląda :shake:

A jak tam zabiegi lecznicze? :razz::pposzło oki...jutro raniutko jedziemy na kontrolę

[quote name='tygra']nie łądna ranka, Ozzy uważaj Ty na mebleoj Ozzy to słonik w składzie z porcelanką:evil_lol: