Alicja Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Ozulec wygląda tu na nieco złego :mad: Powinnas mu kupić kota :diabloti::razz:taaaa już lecę.....do Sarnowa po Tomusia g_o_n_i_a napisał(a):Ozzulek taki... zamyślony (?) Ale jak zawsze śliczny :loveu: :loveu: :loveu: witaj:multi:myśli ile ma mi miejsca zostawić bonita napisał(a):Taak z kici by się cieszył:evil_lol: musowo paula_z napisał(a):Czytam w drodze do i z pracy :lol: i w pracy w czasie przerw na papieroska :evil_lol: :loveu: Moj rozowy nochalek :loveu::cool3:ano tak jak jedziesz to owszem...nochalek ma czerwoną kropkę bo mu szpilkami przedziurkował mały dobcio Dukacik/ jaki fajny plątonogi był / dbsst napisał(a):psiekny branocny Ozzy :loveu: :loveu: :loveu: brydzień psiękna sistersjo malawaszka napisał(a):no to Alu jak w końcu z Tobą jest???? nieudana czy wspaniała jak MY wszystkie :loveu: :loveu: :loveu:cholerka ...no i nie wiem na co sie teraz zdecydować:cool3:....chyba na tę WSPANIAŁOŚĆ sota36 napisał(a):to Wy juz tez spiskujecie?!?!?! Z Zazolami?!?! I to po nocy?!?!?!:crazyeye:my niemożliwe.......witaj Joluś ;) Jesteśmy po półtoragodzinnym psacerku z zabawami.Spotkaliśmy cud Dukacika / młody dobcio/, Bertę /mix ONka/, Abisię / białą boxię/i Bruno /fajnego mixika/.Ozzy teraz zjadł śniadanko i padł ...ja piję kawę i ruszam na zakupy. Quote
dzasta Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Chociaz pisze z rana ale zdjęcie na Dobranoc bosskie jest :loveu: ALu to życzę miłego dnia a my też właśnie z godzinnego spacerku wróciliśmy tylko Dżez jako prawilny Staffik jeszcze nie padł i lata po domu za kotem :mad: Pozdrawiamy Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 dzasta napisał(a):Chociaz pisze z rana ale zdjęcie na Dobranoc bosskie jest :loveu: ALu to życzę miłego dnia a my też właśnie z godzinnego spacerku wróciliśmy tylko Dżez jako prawilny Staffik jeszcze nie padł i lata po domu za kotem :mad: Pozdrawiamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to chyba odpowiada mi misiowaty Ozzy że teraz śpi w moim :oops:niezłożonym jeszcze wyrku. Przecież zabawa wykańcza;) Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witaj Alu w ten siakiś taki dziwny poranek :) Nie mogę się zdecydować czy mi się podoba czy nie ;) Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Jesteśmy po półtoragodzinnym psacerku z zabawami.Spotkaliśmy cud Dukacika / młody dobcio/, Bertę /mix ONka/, Abisię / białą boxię/i Bruno /fajnego mixika/.Ozzy teraz zjadł śniadanko i padł ...ja piję kawę i ruszam na zakupy. Witaj Alu :) Ale mieliście udany spacerek... Ja z Gastkiem tylko migiem rano wyskoczyłam, za chwilę idą moi mężczyźni na dłuższe biegańsko :) Quote
clockwork Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Vectra napisał(a):przecież to On nas stworzył na swój wzór i podobieństwo :cool3: :evil_lol: :evil_lol: tak, tak... bajkowo tu!!! a zwierzęta nie maja duszy- to też cytat z jakiejś kościelnej lektury:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witaj mamuś :loveu: :loveu: u mnie od 6:30 trwa bitwa :evil_lol: W związku z obrzydliwą , deszczowo - wiatrowo pogodą , niektórzy odmówili spaceru , niektórzy jeszcze nie wychodzą i ci właśnie rozrabiają :evil_lol: reszta śpi :cool3: a Franek dziurawi mi Lalke :placz: :placz: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Vectra napisał(a):Witaj mamuś :loveu: :loveu: u mnie od 6:30 trwa bitwa :evil_lol: W związku z obrzydliwą , deszczowo - wiatrowo pogodą , niektórzy odmówili spaceru , niektórzy jeszcze nie wychodzą i ci właśnie rozrabiają :evil_lol: reszta śpi :cool3: a Franek dziurawi mi Lalke :placz: :placz: Mam znajomego dentyste :diabloti: Za friko może Frania ząbków pozbawić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):witaj:multi:myśli ile ma mi miejsca zostawić Dzien dobry! :multi: No i ile zostawił :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witaj Alu Ozuulek jak zwykle piękny :) Tam gdzie mieszkam jest pare Astów ale Ozuulek dla mnie jest najpiękniejszy :) Quote
mar....ka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Witaj Alu Ozuulek jak zwykle piękny :) Tam gdzie mieszkam jest pare Astów ale Ozuulek dla mnie jest najpiękniejszy :) Pewnie, że najpiekniejszy, bo on właściwie nasz, Ty Alu tylko sprawujesz nad nim opiekę, a on jest dogomaniaków:evil_lol: Oczywiscie z jajcami..... Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Vectra napisał(a): a Franek dziurawi mi Lalke :placz: :placz: A co będzie, jak zacznie przeciekać ? :evil_lol: Alicjo - dzień dobry w to urocze popołudnie. Czuję się zaniedbana :shake: Nie ślubowałaś mi :-( Niestety :shake: :shake: :shake: Dlaczego ???? :placz: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Alu w ten siakiś taki dziwny poranek :) Nie mogę się zdecydować czy mi się podoba czy nie ;):multi:witaj Pysiu ....w ten wieczorek...bo u mnie cały czas ciamno Kate I Luka napisał(a):Witaj Alu :) Ale mieliście udany spacerek... Ja z Gastkiem tylko migiem rano wyskoczyłam, za chwilę idą moi mężczyźni na dłuższe biegańsko :)oj udał nam się spacerek , Ozzy nawet z górki po trawie na plecacg zjeżdżał clockwork napisał(a):tak, tak... bajkowo tu!!! a zwierzęta nie maja duszy- to też cytat z jakiejś kościelnej lektury:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:nie czytam kościelnych lektur .....wolę NIE Vectra napisał(a):Witaj mamuś :loveu: :loveu: u mnie od 6:30 trwa bitwa :evil_lol: W związku z obrzydliwą , deszczowo - wiatrowo pogodą , niektórzy odmówili spaceru , niektórzy jeszcze nie wychodzą i ci właśnie rozrabiają :evil_lol: reszta śpi :cool3: a Franek dziurawi mi Lalke :placz: :placz::mad:Franio nie dziurkuj Lalki Tina.Sara napisał(a):cześć Alu i Ozzy itd. :cool3:cześć kochanieńkie g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry! :multi: No i ile zostawił :cool3: :cool3: :evil_lol::oops:malutko sylwiaskalska napisał(a):Witaj Alu Ozuulek jak zwykle piękny :) Tam gdzie mieszkam jest pare Astów ale Ozuulek dla mnie jest najpiękniejszy :)cześć Sylwuś:loveu: basiulka22tychy napisał(a):a ozzulek to tylko spi i spi ;P nie ...jeszcze czasem je:p majoka napisał(a):Pewnie, że najpiekniejszy, bo on właściwie nasz, Ty Alu tylko sprawujesz nad nim opiekę, a on jest dogomaniaków:evil_lol: Oczywiscie z jajcami.....:cool3:no dobra ...niech wam będzie że wasz ...kto jutro rano bierze Ozzulka na podworko ...a ja pośpię;) Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A co będzie, jak zacznie przeciekać ? :evil_lol: Alicjo - dzień dobry w to urocze popołudnie. Czuję się zaniedbana :shake: Nie ślubowałaś mi :-( Niestety :shake: :shake: :shake: Dlaczego ???? :placz::cool3:......bosz Haniu ...czuję się zakłopotana:razz: mimo to Dzień dobry:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witaj Alu! :) Jak minęła ta niezwykle usypiająca sobota? :) Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witaj Alu! :) Jak minęła ta niezwykle usypiająca sobota? :):evil_lol:ona jeszcze nie minęła ...ale mija pracowicie ... Zrobiłam pyszne mięsko ...dam przepisik do galerii smaczków:razz: Quote
Vogue Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witaj Alu i Ozzinku!!! Ja ostatnio tylko przelotem bo w domu troche klopotow:shake: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Vogue napisał(a):Witaj Alu i Ozzinku!!! Ja ostatnio tylko przelotem bo w domu troche klopotow:shake: witam ......współczuję kłopotów:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Zrobiłam pyszne mięsko ...dam przepisik do galerii smaczków:razz: Aż ślinka pociekła :roll: Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A co będzie, jak zacznie przeciekać ? :evil_lol: bedziem cerować :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts