PIKA Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 O!!! Ala wywołuje śnieg fotami z zeszlego roku :mad::mad::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 mmbbaj napisał(a):Obiad o tej porze? :crazyeye: To ty śniadanie chyba w nocy jadłaś? :evil_lol: Aluś jak miło zobaczyć zeszłoroczny śnieg i Ozzulka w jego ubranku :loveu:, pamiętam jak pańcio mu uszył.na śniadanie piłam kawę i zjadłam 2 pierniczki a na obiad pierożki :pw pracy zsiamałam zupkę ...a potem podjadłam na imprezce bo po pracy żegnaliśmy koleżankę która poszła sobie na emeryturkę /:placz:jak ja jej zazdraszczam:oops:/ale z racji tego że TZ wróci z pracy dopiero ok 23 musiałam uciec z imprezki o 20 żeby wyprowadzić Ozzulka na psacerek/ było pyszne ciasto:pna imprezce/ Behemot napisał(a):To tak jak w którymś filmie Barei: "Wracam do domu, jem śniadanie i idę spać" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tygra napisał(a):ale super śniegowy Ozzy prawda że słodki bałwanek Anka12 napisał(a):Witam Rodzine Rydzewskich:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ceść Aluś byłam u Ciebie :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Ozzy w spacerku (tak mówi moja sąsiadka) bowski:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:WITAM .....Aniu ...ale ja nie jestem Twoją sąsiadką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ tysz mówię BOWSKI:evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Cześć Alu... odmeldowuję się, by nie było, że nie byłam... Ale coś mało do nadrabiania miałam... Jakieś ogólne zmęcznie wszystkich ogarnęło ???widzisz jak dbam o strudzonych Quote
Alicja Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 PIKA napisał(a):O!!! Ala wywołuje śnieg fotami z zeszlego roku :mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak mi sie znalazła i chciałam pokazać jak było rok temu ...a Waszka wpadła na ten sam pomysł:evil_lol: Agga napisał(a):Alutko bo ja myślała, że wy zagarnęliście cały śnieg:eviltong:no wiesz ...ja taka pazerna ...nigdy:cool1: Alka napisał(a): kto by pomyślał ,że śnieg w styczniu będzie tylko wspomnieniem :evil_lol: fajnie się Ozzulek oszronił :loveu::multi:pamiętasz jak fajnie było:evil_lol: clockwork napisał(a):nie kombinuj!!! ;) ja staram się przewertować wątek od początku już jakieś 2 tygodnie (w wolnych chwilach) i ... już zrezygnowałam z czytania (po 666 poście) ;) teraz ino zdjęcia oglądam i czasem coś poczytam i ciągle nie widze końca... że ja tu tak późno weszłam!:angryy: hmmmmm....:razz:....wymiękasz .....a tak na ciebie liczyłam;) Tina.Sara napisał(a):cześć Alu :loveu:cześć Vectra napisał(a):to o moim TZ :evil_lol: cześć moja rodzinko :loveu:witaj córcia ....pisałam rano na GG;) tygra napisał(a):albo syberii :), wiecie że gdzie niegdzie jest zima normalna? tj nie w Polsce ale jest :)hmmm a może to teraz będzie norma Cerber napisał(a):Witam Alu :) ale fajna fotka... troche jakby na alasce :D:D:Dwitaj Luizko .....Ozzy na biegunie z Kamińskim;) Masz śliczny baner Quote
zuzolandia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dobry wieczorek Laluniu ;-) Miziu miziu dla Ozzulka ;) jak wroci oczywiscie z wyprawy zimowej ;-) Quote
Alicja Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 zuzolandia napisał(a):Dobry wieczorek Laluniu ;-) Miziu miziu dla Ozzulka ;) jak wroci oczywiscie z wyprawy zimowej ;-) :loveu:mizianki przekażę ....laluniu:razz::oops: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Alu ja nie miałam co nadrabiać :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem w szoku....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Sis a co jest to białe na nosku Ozzulka i to białe w koło niego :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo widziałam kiedys na starych rycinach ze taka biel występowała w Polsce o jakiejs porze roku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Czesc Ala :multi: Alicjarydzewska napisał(a):żegnaliśmy koleżankę która poszła sobie na emeryturkę /:placz:jak ja jej zazdraszczam:oops:/ :hmmmm: Chcialabys juz byc w wieku emerytalnym? ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Alu ja nie miałam co nadrabiać :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem w szoku....:crazyeye::crazyeye::crazyeye::ppoczekaj do soboty;) dbsst napisał(a):Sis a co jest to białe na nosku Ozzulka i to białe w koło niego :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo widziałam kiedys na starych rycinach ze taka biel występowała w Polsce o jakiejs porze roku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:a wiesz to jakiś relikt z przeszłości ...ja nie wiem ale w necie szukałam .........:crazyeye:i piszą ze to ŚNIEG .......i zimny on jest :cool3: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 taaaaa powiedz cos więcej o tym eeeeeee śniegu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Ala :multi: :hmmmm: Chcialabys juz byc w wieku emerytalnym? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mi aż tak wiele nie brakuje do emeryturki nauczycielskiej wg starych nieistniejących od 1 stycznia zasad:cool3: dbsst napisał(a):taaaaa powiedz cos więcej o tym eeeeeee śniegu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:hmmmmm...tego ....no ten ...on biały jest OKI uciokam ...bedę jutro od 13 i poodpisuję wszędzie :p Quote
Behemot Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Chodźcie, dziatki, ja Was uczyć każę :cool3: Zapamiętajcie sobie, że śnieg to pierze, które leci z nieba, kiedy aniołowie trzepią poduchy! No! A nie jakaś tam zamarznięta woda, cy cuś :icon_roc: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Behemot napisał(a):Chodźcie, dziatki, ja Was uczyć każę :cool3: Zapamiętajcie sobie, że śnieg to pierze, które leci z nieba, kiedy aniołowie trzepią poduchy! No! A nie jakaś tam zamarznięta woda, cy cuś :icon_roc: A ja myślałam że śnieg jest wtedy jak psy polują na te gęsi aż pierze z nich leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a ja jutro bede chyb ao 14 :cool1: i pewnie nigdzie nie poodpisuje :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):A ja myślałam że śnieg jest wtedy jak psy polują na te gęsi aż pierze z nich leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak, tak, a kiedy podczas burzy grzmi, to znaczy, że Pan Bóg przemeblowuje sobie mieszkanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Behemot napisał(a):tak, tak, a kiedy podczas burzy grzmi, to znaczy, że Pan Bóg przemeblowuje sobie mieszkanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak trzęsienie ziemi ? :razz: Quote
malawaszka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak trzęsienie ziemi ? :razz: ulalla to znaczy że upadł mu na duży palec jakiś mebel i sie wk**** :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a):ulalla to znaczy że upadł mu na duży palec jakiś mebel i sie wk**** :evil_lol: hahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak trzęsienie ziemi ? :razz: To proste: tolkienowski Balrog - stwór z pradawanych czasów, władca jaskinii Moria, próbuje wystostać się na zewnątrz i odebrać pierścień biednemu Frodziowi.... :shocked!: Quote
aga1215 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:tak mi sie znalazła i chciałam pokazać jak było rok temu ...a Waszka wpadła na ten sam pomysł:evil_lol: Alu - a dlaczego ten Twój Ozulec to tutaj taki straaaaaaaaasznie stary - świeżego nie masz????????? Quote
Behemot Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 aga1215 napisał(a):Alu - a dlaczego ten Twój Ozulec to tutaj taki straaaaaaaaasznie stary - świeżego nie masz????????? Dlaczego świeżego.... ten wygląda całkiem świeżo.... choiaż nie, jakimś białawym nalotem się pokrył :-? Quote
mar....ka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 szron mu oczy zakrył-starowinka.... Boshe jak u8 nas wieje od wczoraj, boję sie żw taki stary kasztan przy deodze walnie nam w dom. Zreszta jest już prawie cały suchy, maisto miało go juz dawno wyciąc. Obiecali poczatkiem stycznia na 100% i ci d....juz prawie 15!!!! Quote
Anja33 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ceść Alu Spancerek ( to nazwa kubraczka spacerowego dla piesow tak twierdzi moja stara sąsiadka) A ja siem ciesze ze sniegu brak Ja lubiam jak jest w miare ciepło ale nie gorąco Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Behemot napisał(a):tak, tak, a kiedy podczas burzy grzmi, to znaczy, że Pan Bóg przemeblowuje sobie mieszkanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja myślałam że to nowofundlandy się bawią ze sobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts