Kate I Luka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Anka12 napisał(a): A ja siem ciesze ze sniegu brak Ja lubiam jak jest w miare ciepło ale nie gorąco to tak jak ja... zdecydwanie ciepłolubna jestem... A w zimę wszystko mi marznie, potem siedzę w 2 swetrach i 2 parach ciepłych skarpet, a Tzcik w koszulce z krótkim rękawem, bo podłogi rozgrzane prawie do czerwoności są... A mi zimno i zimno... Ćeść Aluś :) Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):a ja jutro bede chyb ao 14 :cool1: i pewnie nigdzie nie poodpisuje :evil_lol: :evil_lol::cool1:miałaś racje nie da rady poobiegać wszystkich galerii Behemot napisał(a):tak, tak, a kiedy podczas burzy grzmi, to znaczy, że Pan Bóg przemeblowuje sobie mieszkanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no patrz niecnota w to lato to często się meblował evaxon napisał(a):czesc gaduly :Dcześć Milczku Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak trzęsienie ziemi ? :razz:znów katastroficzne myśli malawaszka napisał(a):ulalla to znaczy że upadł mu na duży palec jakiś mebel i sie wk**** :evil_lol:Waszeczko ...... Behemot napisał(a):To proste: tolkienowski Balrog - stwór z pradawanych czasów, władca jaskinii Moria, próbuje wystostać się na zewnątrz i odebrać pierścień biednemu Frodziowi.... :shocked!:o rany bowskie.....zacznę się bojać aga1215 napisał(a):Alu - a dlaczego ten Twój Ozulec to tutaj taki straaaaaaaaasznie stary - świeżego nie masz?????????a tak mni na wspominki wzięło .....ale nowe mam tylko śpiąco -jajeczne Behemot napisał(a):Dlaczego świeżego.... ten wygląda całkiem świeżo.... choiaż nie, jakimś białawym nalotem się pokrył :-?dobrze zakonserwowany majoka napisał(a):szron mu oczy zakrył-starowinka.... Boshe jak u8 nas wieje od wczoraj, boję sie żw taki stary kasztan przy deodze walnie nam w dom. Zreszta jest już prawie cały suchy, maisto miało go juz dawno wyciąc. Obiecali poczatkiem stycznia na 100% i ci d....juz prawie 15!!!!nio takie moje dziadzio......u nas też paskudnie wieje...a z takim drzewem to strach.. Anka12 napisał(a):Ceść Alu Spancerek ( to nazwa kubraczka spacerowego dla piesow tak twierdzi moja stara sąsiadka) A ja siem ciesze ze sniegu brak Ja lubiam jak jest w miare ciepło ale nie gorącoja też lubię umiarkowane ciepełko i słoneczko Pysia napisał(a):A ja myślałam że to nowofundlandy się bawią ze sobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:hmmmm ....myślisz ze takie szatańskie stfforki do nieba trafią / hi hi jeszcze taka ich pańcia.../ Kate I Luka napisał(a):to tak jak ja... zdecydwanie ciepłolubna jestem... A w zimę wszystko mi marznie, potem siedzę w 2 swetrach i 2 parach ciepłych skarpet, a Tzcik w koszulce z krótkim rękawem, bo podłogi rozgrzane prawie do czerwoności są... A mi zimno i zimno... Ćeść Aluś :)ceść Kasiulka No jestem ......przez 15 minut doładowywałam z Profitu Kubie telefon .....już myślałam ze z ORANGE wezmę rozwód ale w końcu się udało. Ta pogoda działa na mnie strasznie .....spać mogłabym nawet na stojąco...a teraz huśtam się nad klawiaturką... mimo wsio postaram się odwiedzić wasze Foto-blogi / hihihi/ Quote
malawaszka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Waszeczko ...... no soo - bóg tyż człowiek i wk*** sie może :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 malawaszka napisał(a):no soo - bóg tyż człowiek i wk*** sie może :evil_lol::cool3:no nisss akurat to mnie nie wpadło do głowy:roll:....ale to że on człowiek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ale tu bajkowo :crazyeye: Jak w przedszkolu :evil_lol: Cześc prawnusiu :multi::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 malawaszka napisał(a):no soo - bóg tyż człowiek i wk*** sie może :evil_lol: przecież to On nas stworzył na swój wzór i podobieństwo :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Vectra napisał(a):przecież to On nas stworzył na swój wzór i podobieństwo :cool3: :evil_lol: :evil_lol: no i dlatego jesteśmy takie wspaniałe :saint1: Quote
Paula Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Czesc Alu :loveu: Ala napisał(a):.....ale nowe mam tylko śpiąco -jajeczne Jajecznego Ozzulka nigdy dosc :cool3: Behemot napisał(a):To proste: tolkienowski Balrog - stwór z pradawanych czasów, władca jaskinii Moria, próbuje wystostać się na zewnątrz i odebrać pierścień biednemu Frodziowi.... :shocked!: Hehe :lol: Czytam w wolnych chwilach, jestem w polowie "Powrotu Krola" :cool3: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 melduje posłusznie swą gotowość do plot :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):czesc sis :loveu: :loveu: :loveu::loveu:cześć PIKA napisał(a):Ale tu bajkowo :crazyeye: Jak w przedszkolu :evil_lol: Cześc prawnusiu :multi::evil_lol:cześć koffana prababciu bonita napisał(a):Dobrywieczór :) bry wieczorek Vectra napisał(a):przecież to On nas stworzył na swój wzór i podobieństwo :cool3: :evil_lol: :evil_lol:to już wiem dlaczego taka nieudana jestem:placz: malawaszka napisał(a):no i dlatego jesteśmy takie wspaniałe :saint1:nooooooo paula_z napisał(a):Czesc Alu :loveu: Jajecznego Ozzulka nigdy dosc :cool3: Hehe :lol: Czytam w wolnych chwilach, jestem w polowie "Powrotu Krola" :cool3:skąd u Ciebie wolne chwile tygra napisał(a):dobry wieczórbry wieczorek dbsst napisał(a):melduje posłusznie swą gotowość do plot :evil_lol:jakby co to jestem Odzyskałam dostęp do kompa ....pogoniłam małolata/ a tak wogóle to asnęłam i obudziłam się o 20 poszłam z Ozzulkiem i ezdem/ Quote
mmbbaj Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): No jestem ...... Ta pogoda działa na mnie strasznie .....spać mogłabym nawet na stojąco...a teraz huśtam się nad klawiaturką... mimo wsio postaram się odwiedzić wasze Foto-blogi / hihihi/ Witaj Aluś, śpisz? :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witanko;-)... zdobyłas twierdze komputerowa !!!!! gratki ..hehh... Buzioki Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): hmmmm ....myślisz ze takie szatańskie stfforki do nieba trafią / hi hi jeszcze taka ich pańcia.../ Niufki to aniołeczki :loveu::diabloti: A ja jestem w ogóle anielica .....:eviltong: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 mmbbaj napisał(a):Witaj Aluś, śpisz? :evil_lol::pnie ...zagaduję moją córcię na GG zuzolandia napisał(a):Witanko;-)... zdobyłas twierdze komputerowa !!!!! gratki ..hehh... Buzioki :multi:heyka ...posłałam wiadomość na GG Pysia napisał(a):Niufki to aniołeczki :loveu::diabloti: A ja jestem w ogóle anielica .....:eviltong::loveu:oj ty moja Mamciu -aniołeczku:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pna dobranoc Ozulec wygląda tu na nieco złego :mad: Powinnas mu kupić kota :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ozzulek taki... zamyślony (?) Ale jak zawsze śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Ozulec wygląda tu na nieco złego :mad: Powinnas mu kupić kota :diabloti: Taak z kici by się cieszył:evil_lol: Quote
Paula Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):skąd u Ciebie wolne chwile Czytam w drodze do i z pracy :lol: i w pracy w czasie przerw na papieroska :evil_lol: :loveu: Moj rozowy nochalek :loveu: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 psiekny branocny Ozzy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Cytat: Napisał(a) Vectra przecież to On nas stworzył na swój wzór i podobieństwo :cool3: :evil_lol: :evil_lol: to już wiem dlaczego taka nieudana jestem:placz: Cytat: Napisał(a) malawaszka no i dlatego jesteśmy takie wspaniałe :saint1: nooooooo no to Alu jak w końcu z Tobą jest???? nieudana czy wspaniała jak MY wszystkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):n :multi:heyka ...posłałam wiadomość na GG to Wy juz tez spiskujecie?!?!?! Z Zazolami?!?! I to po nocy?!?!?! Quote
Recommended Posts