Maga100 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='malawaszka']:shock: nie, dziękuję :shock: wolę poczekać na bogatego męża :evil_lol: rozumiem, bierzesz przykład z Piki :p Ona ma już gres na podłodze :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witaj Alu :loveu: Wszystko co dobre szybko się konczy ;) I niedziela prawie już za nami :p Ale za kilka dni będzie znowu weekend i ja już się cieszę :multi: Quote
mar....ka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Nowa piłeczka równie dobra jak i stara, jak i nie lepsza:evil_lol: Quote
tygra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ja też już zagłosowałam - ale patrząc na wyniki to wygrana prawie pewna :) Quote
zuzolandia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Hello ;-) no tak standartowo nadrabiam po kilka stron ;-)..... ta mega predkosc mnie wykonczy hehe;-)...... ide sie takze zalogowac i zagłosowac ;-)... Z tego co widze to Ozzy dostaje coraz wieksze egzemplarze piłeczek ;-) no chyba ze to takie ekstra zblizenie eheheh ;-) Buziaczki Quote
Behemot Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Czy piłeczka jeszcze żyje? :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='Behemot'] Czy piłeczka jeszcze żyje? :evil_lol::multi::multi::multi:żyje piłeczka ,żyje;) Quote
Vectra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witaj mamuś :) już zagłosowałam na ten Uciechanów :) Quote
Behemot Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:żyje piłeczka ,żyje;) Ale na wszelki wypadek wykup jej polisę ubezpieczeniową, bo długo to ona chyba nie pociągnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='Behemot']Ale na wszelki wypadek wykup jej polisę ubezpieczeniową, bo długo to ona chyba nie pociągnie :evil_lol::mad::mad::mad:złosliwa kobieto....:evil_lol:...jak tak dalej będzie z tymi piłkami to prędzej ja się wykończę bo wypłaty na piłki mi braknie:cool3: Quote
Behemot Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:złosliwa kobieto....:evil_lol:...jak tak dalej będzie z tymi piłkami to prędzej ja się wykończę bo wypłaty na piłki mi braknie:cool3: Mi piłki przynoszą okoliczni psiarze, bo ich psy nie chcą się bawić. Powoli zaczyanam się czuć jak żebraczka: "Panieee, pan mi daaaa teee piłeczkeee, co???" :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Maga100']rozumiem, bierzesz przykład z Piki :p Ona ma już gres na podłodze :evil_lol: noo dokładnie tak! korzystam z doświadczeń innych :cool1: Quote
bigos Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Witajcie Ozzulki:loveu::loveu::loveu: Widzę, że piłeczka jest bardzo smaczna;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jakie kolory Ozzy najbardziej preferuje do kosumpcji?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 malawaszka napisał(a):noo dokładnie tak! korzystam z doświadczeń innych :cool1: Ale pamietaj, że to co prawda nie za pieniadze, ale też nie za darmo!:lol: Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Witaj Alu :loveu: Miałam sądny dzień w pracy ale przeżyłam :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Witam :multi::multi::multi: co to za kolorowe karteczki u dołu stronki:cool3:bo ja jakaś niekumata jestem:shake: Quote
e.v.a Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witam :multi::multi::multi: co to za kolorowe karteczki u dołu stronki:cool3:bo ja jakaś niekumata jestem:shake: Alu ja tez nie mam pojecia co to :niewiem: :razz: myslalam ze tutaj sie czegos dowiem ale widze ze ty tez nie poinformowana:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 to se kliknijcie na te karteczki :p można teraz kablowac na kogoś :D Quote
malawaszka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hahahaha ja się bałam kliknąć bo nei wiedziałam czy od razu leci kabelek czy trzeba potwierdzać :evil_lol: LAZ - ależ taka zapłata to sama przyjemność :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 aaa no ja klikalam i nie kojazylam o co chodzi :evil_lol: ale teraz juz wszystjo wiem i ide pokablowac na vectre:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 evaxon napisał(a):aaa no ja klikalam i nie kojazylam o co chodzi :evil_lol: ale teraz juz wszystjo wiem i ide pokablowac na vectre:evil_lol: Klikając zakablowałaś ? Tak od razu? Mam nadzieje ze nie na mnie klikałaś :mad::mad: Quote
e.v.a Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Pysia napisał(a):Klikając zakablowałaś ? Tak od razu? Mam nadzieje ze nie na mnie klikałaś :mad::mad: nie nie tam trzeba kilka razy kliknac zeby nakablowac:evil_lol: na ciebie nie klikam bos sie postarala i foty powklejala:evil_lol: ooo teraz mam władze:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: uuuhahahahhaaaaa Quote
Recommended Posts