Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']:shock: nie, dziękuję :shock: wolę poczekać na bogatego męża :evil_lol:

rozumiem, bierzesz przykład z Piki :p Ona ma już gres na podłodze :evil_lol:

Posted

Witaj Alu :loveu:
Wszystko co dobre szybko się konczy ;) I niedziela prawie już za nami :p Ale za kilka dni będzie znowu weekend i ja już się cieszę :multi:

Posted

Hello ;-) no tak standartowo nadrabiam po kilka stron ;-)..... ta mega predkosc mnie wykonczy hehe;-)...... ide sie takze zalogowac i zagłosowac ;-)...
Z tego co widze to Ozzy dostaje coraz wieksze egzemplarze piłeczek ;-) no chyba ze to takie ekstra zblizenie eheheh ;-)
Buziaczki

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:żyje piłeczka ,żyje;)

Ale na wszelki wypadek wykup jej polisę ubezpieczeniową, bo długo to ona chyba nie pociągnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Ale na wszelki wypadek wykup jej polisę ubezpieczeniową, bo długo to ona chyba nie pociągnie :evil_lol::mad::mad::mad:złosliwa kobieto....:evil_lol:...jak tak dalej będzie z tymi piłkami to prędzej ja się wykończę bo wypłaty na piłki mi braknie:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:złosliwa kobieto....:evil_lol:...jak tak dalej będzie z tymi piłkami to prędzej ja się wykończę bo wypłaty na piłki mi braknie:cool3:

Mi piłki przynoszą okoliczni psiarze, bo ich psy nie chcą się bawić. Powoli zaczyanam się czuć jak żebraczka: "Panieee, pan mi daaaa teee piłeczkeee, co???" :evil_lol:

Posted

Witajcie Ozzulki:loveu::loveu::loveu:

Widzę, że piłeczka jest bardzo smaczna;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A jakie kolory Ozzy najbardziej preferuje do kosumpcji?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo dokładnie tak! korzystam z doświadczeń innych :cool1:

Ale pamietaj, że to co prawda nie za pieniadze, ale też nie za darmo!:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam :multi::multi::multi:
co to za kolorowe karteczki u dołu stronki:cool3:bo ja jakaś niekumata jestem:shake:

Alu ja tez nie mam pojecia co to :niewiem: :razz: myslalam ze tutaj sie czegos dowiem ale widze ze ty tez nie poinformowana:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
aaa no ja klikalam i nie kojazylam o co chodzi :evil_lol: ale teraz juz wszystjo wiem i ide pokablowac na vectre:evil_lol:

Klikając zakablowałaś ? Tak od razu? Mam nadzieje ze nie na mnie klikałaś :mad::mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Klikając zakablowałaś ? Tak od razu? Mam nadzieje ze nie na mnie klikałaś :mad::mad:

nie nie tam trzeba kilka razy kliknac zeby nakablowac:evil_lol: na ciebie nie klikam bos sie postarala i foty powklejala:evil_lol: ooo teraz mam władze:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: uuuhahahahhaaaaa