leemonca Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 dzień doberek, czy tu się szykuje jakaś parapetówa? Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka']no i co! każdy nowy parapet to pretekst do świętowania :multi: a wiecie, że ja nadal nie mam tych moich wymarzonych parapetów?? :placz::shake:o rany to ty biedna impry nie możesz zrobić :-( waszka szkopuł w tym ze parapet stary tylko przerobiony:cool3: [quote name='Pysia']I ktoś mówił coś o gadulstwie....:crazyeye:takkkkk ciekawe kto:mad: Quote
Maga100 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka'] a wiecie, że ja nadal nie mam tych moich wymarzonych parapetów?? :placz: a ja mam już parapety :p drewniane :p Trzeba je tylko pobejcować :p Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Maga100']a ja mam już parapety :p drewniane :p Trzeba je tylko pobejcować :p drewniane bym miała już daaawno, alem se wymyśliła trawertynowe i teraz mam za swoje :placz: Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ja tam na swoje parapety nie narzekam... bym fote dała ale mi sie usb popsuło Quote
madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:heyka szpiegi i szpieginie ....wryt bźyt , fiu dździu , heykum keykum:p TZ montuje parapet:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja mu pomagam ;) dobrze ze tylko parapet mordujecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:parapetów już była 19 lat temu:razz: aaaa ja zgłaszam sprzeciw!!mnie nikt nie zaprosił 19 lat temu!!:mad: :eviltong: ps.ciekawe czemu:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Piłkarz tutaj rośnie, może kiedyś pokona Rinaldo? :evil_lol: Ah tak mi się przypomniała moja piłka do siatki, która po paru minutach takiego "pozowania do zdjęć" skończyła w kawałkach :shake: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Piłkarz tutaj rośnie, może kiedyś pokona Rinaldo? :evil_lol: Ah tak mi się przypomniała moja piłka do siatki, która po paru minutach takiego "pozowania do zdjęć" skończyła w kawałkach :shake::razz:u nas wiele piłek już zakończyło swój żywot;) Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 A mój się nie bawi piłkami :( Chociaż specjalnie trzymam dla niego różne kapcie - do siatkówki, do kosza i do nożnej, ale tylko psi gości się nimi bawią... Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dobrze ze tylko parapet mordujecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaa ja zgłaszam sprzeciw!!mnie nikt nie zaprosił 19 lat temu!!:mad: :eviltong: ps.ciekawe czemu:diabloti: Właśnie :evil_lol: Alu :mad: Dlaczego jej nie zaprosiłaś ? :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 aaaa i wszystko juz wiem .. Ozzy medytowal nad nowa pilką:cool3: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Dobermania']A mój się nie bawi piłkami :( Chociaż specjalnie trzymam dla niego różne kapcie - do siatkówki, do kosza i do nożnej, ale tylko psi gości się nimi bawią...moj też się nie bawił ale zimą jak były te straszne mrozy i tony śniegu zaczęłam go spuszczać ze smyczy i nakręcać na piłkę ...no cóż udało sie tylko na wielkie piłki nakręcić ;) Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 evaxon napisał(a):aaaa i wszystko juz wiem .. Ozzy medytowal nad nowa pilką:cool3: Medytował :crazyeye: Alu do czego Ty zmuszasz ASTka :crazyeye::mad: Quote
Maga100 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka']drewniane bym miała już daaawno, alem se wymyśliła trawertynowe i teraz mam za swoje :placz: a ja wybiłam TZtowi z głowy różne dziwolągi, z kamiennymi na czele, i dzięki temu parapety mam JUŻ, a nie za pół roku :p Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Maga100']a ja wybiłam TZtowi z głowy różne dziwolągi, z kamiennymi na czele, i dzięki temu parapety mam JUŻ, a nie za pół roku :p Bierz przykład Weszka :p Lepszy wróbel w garści niż skowronek na dachu :eviltong: Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']moj też się nie bawił ale zimą jak były te straszne mrozy i tony śniegu zaczęłam go spuszczać ze smyczy i nakręcać na piłkę ...no cóż udało sie tylko na wielkie piłki nakręcić ;) No to... poczekam na mrozy :D i może też się da "nakręcic" :cool3: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Maga100']a ja wybiłam TZtowi z głowy różne dziwolągi, z kamiennymi na czele, i dzięki temu parapety mam JUŻ, a nie za pół roku :p :multi: [quote name='Pysia']Bierz przykład Weszka :p Lepszy wróbel w garści niż skowronek na dachu :eviltong::multi: drewniane parapety górą :multi::multi::multi: [quote name='Dobermania']No to... poczekam na mrozy :D i może też się da "nakręcic" :cool3:;)może się uda ....mnie głównie szło o to że Ozzy uciekał , więc szukałam rzeczy która go powstrzyma od ucieczek kiedy będzie puszczony luzem Quote
barbara.h Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']moj też się nie bawił ale zimą jak były te straszne mrozy i tony śniegu zaczęłam go spuszczać ze smyczy i nakręcać na piłkę ...no cóż udało sie tylko na wielkie piłki nakręcić ;) a ja myślę że,Ala tylko do zdjęcia daje tę piłkę Ozulkowi tak dla zamydlenia nam oczu :evil_lol::evil_lol:;);) Quote
aga1215 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :hmmmm: dlaczego Ozzy tak się oblizuje????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: dlaczego Ozzy tak się oblizuje????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:bo już zdążył wygryść małą dziurkę :cool3: Quote
beria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Jest i nowa piłeczka do mordowania :cool3: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Maga100']a ja wybiłam TZtowi z głowy różne dziwolągi, z kamiennymi na czele, i dzięki temu parapety mam JUŻ, a nie za pół roku :p [quote name='Pysia']Bierz przykład Weszka :p Lepszy wróbel w garści niż skowronek na dachu :eviltong: pewnie bym i tak zrobiła, ale i tak nie mam kasy na dalsze wykończenia teraz więc poczekam i będę miała te wymarzone... chyba :hmmmm: .... może kiedyś.... :placz: Quote
Maga100 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka']pewnie bym i tak zrobiła, ale i tak nie mam kasy na dalsze wykończenia teraz więc poczekam i będę miała te wymarzone... chyba :hmmmm: .... może kiedyś.... :placz: trzeba dobrać kredycik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts