Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no i co! każdy nowy parapet to pretekst do świętowania :multi: a wiecie, że ja nadal nie mam tych moich wymarzonych parapetów?? :placz::shake:o rany to ty biedna impry nie możesz zrobić :-(
waszka szkopuł w tym ze parapet stary tylko przerobiony:cool3:

[quote name='Pysia']I ktoś mówił coś o gadulstwie....:crazyeye:takkkkk ciekawe kto:mad:

Posted

[quote name='malawaszka'] a wiecie, że ja nadal nie mam tych moich wymarzonych parapetów?? :placz:

a ja mam już parapety :p drewniane :p Trzeba je tylko pobejcować :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:heyka szpiegi i szpieginie ....wryt bźyt , fiu dździu , heykum keykum:p
TZ montuje parapet:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja mu pomagam ;)

dobrze ze tylko parapet mordujecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:parapetów już była 19 lat temu:razz:

aaaa ja zgłaszam sprzeciw!!mnie nikt nie zaprosił 19 lat temu!!:mad: :eviltong:
ps.ciekawe czemu:diabloti:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Piłkarz tutaj rośnie, może kiedyś pokona Rinaldo? :evil_lol:

Ah tak mi się przypomniała moja piłka do siatki, która po paru minutach takiego "pozowania do zdjęć" skończyła w kawałkach :shake::razz:u nas wiele piłek już zakończyło swój żywot;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']dobrze ze tylko parapet mordujecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

aaaa ja zgłaszam sprzeciw!!mnie nikt nie zaprosił 19 lat temu!!:mad: :eviltong:
ps.ciekawe czemu:diabloti:

Właśnie :evil_lol: Alu :mad: Dlaczego jej nie zaprosiłaś ? :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dobermania']A mój się nie bawi piłkami :(
Chociaż specjalnie trzymam dla niego różne kapcie - do siatkówki, do kosza i do nożnej, ale tylko psi gości się nimi bawią...moj też się nie bawił ale zimą jak były te straszne mrozy i tony śniegu zaczęłam go spuszczać ze smyczy i nakręcać na piłkę ...no cóż udało sie tylko na wielkie piłki nakręcić ;)

Posted

[quote name='malawaszka']drewniane bym miała już daaawno, alem se wymyśliła trawertynowe i teraz mam za swoje :placz:

a ja wybiłam TZtowi z głowy różne dziwolągi, z kamiennymi na czele, i dzięki temu parapety mam JUŻ, a nie za pół roku :p

Posted

[quote name='Maga100']a ja wybiłam TZtowi z głowy różne dziwolągi, z kamiennymi na czele, i dzięki temu parapety mam JUŻ, a nie za pół roku :p
Bierz przykład Weszka :p Lepszy wróbel w garści niż skowronek na dachu :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']moj też się nie bawił ale zimą jak były te straszne mrozy i tony śniegu zaczęłam go spuszczać ze smyczy i nakręcać na piłkę ...no cóż udało sie tylko na wielkie piłki nakręcić ;)
No to... poczekam na mrozy :D i może też się da "nakręcic" :cool3:

Posted

[quote name='Maga100']a ja wybiłam TZtowi z głowy różne dziwolągi, z kamiennymi na czele, i dzięki temu parapety mam JUŻ, a nie za pół roku :p :multi:

[quote name='Pysia']Bierz przykład Weszka :p Lepszy wróbel w garści niż skowronek na dachu :eviltong::multi:
drewniane parapety górą :multi::multi::multi:

[quote name='Dobermania']No to... poczekam na mrozy :D i może też się da "nakręcic" :cool3:;)może się uda ....mnie głównie szło o to że Ozzy uciekał , więc szukałam rzeczy która go powstrzyma od ucieczek kiedy będzie puszczony luzem

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']moj też się nie bawił ale zimą jak były te straszne mrozy i tony śniegu zaczęłam go spuszczać ze smyczy i nakręcać na piłkę ...no cóż udało sie tylko na wielkie piłki nakręcić ;)

a ja myślę że,Ala tylko do zdjęcia daje tę piłkę Ozulkowi tak dla zamydlenia nam oczu :evil_lol::evil_lol:;);)

Posted

[quote name='Maga100']a ja wybiłam TZtowi z głowy różne dziwolągi, z kamiennymi na czele, i dzięki temu parapety mam JUŻ, a nie za pół roku :p

[quote name='Pysia']Bierz przykład Weszka :p Lepszy wróbel w garści niż skowronek na dachu :eviltong:

pewnie bym i tak zrobiła, ale i tak nie mam kasy na dalsze wykończenia teraz więc poczekam i będę miała te wymarzone... chyba :hmmmm: .... może kiedyś.... :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']pewnie bym i tak zrobiła, ale i tak nie mam kasy na dalsze wykończenia teraz więc poczekam i będę miała te wymarzone... chyba :hmmmm: .... może kiedyś.... :placz:

trzeba dobrać kredycik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: