Teklunia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] łaaa :crazyeye: paszcza psa mordercy :evil_lol: czesc Alus :) Quote
AlKil Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Hej!!! Ozzulec jest cudny na ostatnich zdjątkach!!!:lol: Quote
Vogue Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Czesc Alu!! Ostatnie zdjecia Oziego swietne:loveu: :loveu: Milej pracki:lol: Quote
Behemot Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Jest tyle dziewcząt w mieście, a ja atrakcyjny jestem... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 dziendoberek :cool3: przyszlam sie przywitac ide dalej chorowac:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nie no ten pies jest poprostu genialny :lol: Quote
@NUL@ Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Naprawdę imponujaca galeria, dopiero co pisałam i nie mogłam odnaleźć swojego posta, tyle tu juz sie ich namnożyło:crazyeye: Fajnie się rozłożył, poczułam sie jak w domu , bo mam taką samą pościel:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] hahhaha alus ale masz dzisiaj zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: biednemu ozziemu coscie dali zeby tak ładnie pozował :mad: :lol:jedlim ciastko [quote name='aga1215']Witaj Alu!!! ozorek śliczniasty:multi: :multi: cieszkamy i polecamy do sprawdzenia na własnej skórze [quote name='malawaszka']chyba raczej nic nie dali tylko machali przed nosem jakąś pychotką :nono:no no no ......dali [quote name='Teklunia']łaaa :crazyeye: paszcza psa mordercy :evil_lol: czesc Alus :)jaka paszcza , buzinka .... cześć Kasiu [quote name='AlKil']Hej!!! Ozzulec jest cudny na ostatnich zdjątkach!!!:lol:o rany zacząl sie rumienić [quote name='Vogue']Czesc Alu!! Ostatnie zdjecia Oziego swietne:loveu: Milej pracki:lol:cześć , dziękuję , nareszcie wróciłam [quote name='Ala-i-Chrupek']Ozzy jest kochany jak zwykle :)dziękuję ze sie podoba [quote name='Behemot'] Jest tyle dziewcząt w mieście, a ja atrakcyjny jestem... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no toś mnie rozbawiła [quote name='evaxon']dziendoberek :cool3: przyszlam sie przywitac ide dalej chorowac:placz:doberek , nie chorutkaj [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Nie no ten pies jest poprostu genialny :lol:kurcze ...myślisz ze aż tak.......awet mu tego wpisu nie pokarze bo z nim rady sobie nie dam [quote name='@NUL@']Naprawdę imponujaca galeria, dopiero co pisałam i nie mogłam odnaleźć swojego posta, tyle tu juz sie ich namnożyło:crazyeye: Fajnie się rozłożył, poczułam sie jak w domu , bo mam taką samą pościel:evil_lol::oops:tu tak dużo piszą a potem wszystko na mnie Quote
Agga Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ALicja napisała: Agguś poskarże się Tomkowi:razz: Hahah ALicjo no co ty.:lol: Kabel z ciebie? NIe zrobisz tego kochaniutka.Inaczej zobaczysz przy garach wylądujesz:cool3: Quote
leemonca Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ho, ho ho, prośby i groźby, a może nawet szantaże?!?! trzeba powołać komisję śledcza i wyjaśnic małe co nieco :razz: :diabloti: Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Agga']ALicja napisała: Hahah ALicjo no co ty.:lol: Kabel z ciebie? NIe zrobisz tego kochaniutka.Inaczej zobaczysz przy garach wylądujesz:cool3: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:Moderator mnie szantazuje :placz::placz::placz: [quote name='leemonca']ho, ho ho, prośby i groźby, a może nawet szantaże?!?! trzeba powołać komisję śledcza i wyjaśnic małe co nieco :razz: :diabloti: uwzięły sie na mnie:placz: Quote
aga1215 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:Moderator mnie szantazuje :placz::placz::placz: uwzięły sie na mnie:placz: Witaj biedna Alu :cool3: ;) :evil_lol: BTW - kiedy wizytacja?????????? Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='aga1215']Witaj biedna Alu :cool3: ;) :evil_lol: BTW - kiedy wizytacja??????????:angryy:ani nie pytaj .....miała być w listopadzie a chyba będzie w grudniu ...więc nadal wszystko na ostrzu noża :cool3:a miało być trochę luzu .Grudzień to zawzse traktowałysmy jako taki miły czas gdzie nie robiłyśmy żadnych zaęć otwartych , hospitacji a starałyśmy się dzieciom jakoś umilać atmosferę oczekiwania a tu znów mało czasu dla dzieci zostanie:shake: Quote
Pysia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Biedna Ala :shake: Cóż Ci mogę powiedzieć...Byle do emerytury :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Hello ;-) No tak Wiosny im sie zachcialo ;-)...Zima moje drogie panie ...zima ...musi byc ... bialo snieznie i mroznie ............;-) Buziole Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Pysia']Biedna Ala :shake: Cóż Ci mogę powiedzieć...Byle do emerytury :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:Pysiu wbiłaś mi kołek w pierś........:evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']BYLE DO WIOSNY :p:multi::multi::multi:ja chcę wiosnę [quote name='zuzolandia']Hello ;-) No tak Wiosny im sie zachcialo ;-)...Zima moje drogie panie ...zima ...musi byc ... bialo snieznie i mroznie ............;-) Buziole :razz:no tak po twoim banerku widać ze ci sie ckni za zimą :evil_lol: Quote
Teklunia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='zuzolandia']Hello ;-) No tak Wiosny im sie zachcialo ;-)...Zima moje drogie panie ...zima ...musi byc ... bialo snieznie i mroznie ............;-) Buziole nieee :shake: ja nie kce złej zimy :placz: Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Teklunia']nieee :shake: ja nie kce złej zimy :placz::placz::placz::placz:ja też nie chce Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:ja też nie chce Lepsza ładna zima, kiedy słoneczko odbija się od śniegu, niż takie szare bure nic :shake: Chociaż ja też chcem wiosnę :placz: Quote
Vectra Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ja też nie fce zimy :placz: :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ale tu płaczliwie sie zrobilo :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 ...........no to byle do WIOSNY:razz:............................ Quote
Cerber Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Jestem Maczo, mnie kobiety nie wybaczą... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: am moze wybaczą... ehh nie mają wyboru, bo jestem Maczo... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: łozor kapitalny, naprawdę:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Recommended Posts