Alicja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Cześć Gaduły Nocne i Poranne Śpioszki:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Gaduły Nocne i Poranne Śpioszki:loveu: Dopiero wstałaś? :evil_lol: Cześć ;) Quote
Basia&Safi Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 oooooooooooo nowa pileczka :cool3: hihihih Quote
bonita Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witamy :) , o Ozzi ma nową piłeczkę, a mój pieron ze swojej wczoraj nic nie zostawił, caław strzępach bidna leży. Quote
Teklunia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 dzień dobry :) ale mamy paskudny dzień, co? :angryy: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dopiero wstałaś? :evil_lol: Cześć ;):pnie my już po spacerku , kawie i przygotowaniach do obiadku [quote name='basiulka22tychy']oooooooooooo nowa pileczka :cool3: hihihih jeszcze nowa:razz: [quote name='bonita']Witamy :) , o Ozzi ma nową piłeczkę, a mój pieron ze swojej wczoraj nic nie zostawił, caław strzępach bidna leży.ja mu zabieram po zabawie bo jak robiłam foty i miał pozować to zdażył wygryść dziurę :angryy: [quote name='Teklunia']dzień dobry :) ale mamy paskudny dzień, co? :angryy:Kasiu witaj ,a u nas słoneczko Quote
Kate I Luka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witaj śliczniaku :kiss_2: Kolega Gaston macha z kanapy łapką do Ciebie ;) ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='"Alicjarydzewska"']:pnie my już po spacerku , kawie i przygotowaniach do obiadku Rogalików nie ma? :diabloti: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='Kate I Luka']Witaj śliczniaku :kiss_2: Kolega Gaston macha z kanapy łapką do Ciebie ;) ;);)Ozzy pozdrawia z łóżeczka , wpakował się tam po spacerku i nawet zaścielić nie zdążyłam:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Rogalików nie ma? :diabloti::pnie ma :shake: Quote
e.v.a Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 czesc Alu :multi: a u nas paskudna mgła:angryy: a do lasu mialysmy sie wybrac z Tigierka:roll: Quote
LAZY Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Muszę stwierdzić, że Ozzy w utrzymaniu (mam na myśli te mega piłeckzi) jest droższy niż Ideńka;) HIhihihi... Cudnie wygląda z nowym nabytkiem:) Quote
PIKA Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Oj Ala dalabys temu psu cos normalnego do jedzenia :shake: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Maga100']trzeba dobrać kredycik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :shock: nie, dziękuję :shock: wolę poczekać na bogatego męża :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 :crazyeye:o rany czy wy też macie jakieś dziwne godziny na dogo:cool3: Quote
leemonca Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 też mamy i to niestety, nie pierwszy raz :evil_lol: dzieńdoberek!!! Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='leemonca']też mamy i to niestety, nie pierwszy raz :evil_lol: dzieńdoberek!!! o rany bo tak sobie myślę ,....nic nie piłam a mi się stawiają jakieś inne zegarki :evil_lol: Słuchajcie proszę was o pomoc dla nowopowstającego schroniska w Uciechowie / ogólnie tam w okolicy nieciekawie jest :razz:/ to tylko 1 głos tylko mus się na krakwecie zalogować , a za miesiąc zagłosujemy na kogoś innego;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34752 albo bezpośrednio http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852&postdays=0&postorder=asc&start=135 Quote
Vogue Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witaj Alu!!!:lol: Juz sie zarejestrowalam.Czekam na aktywacje:cool3: Jak dojdzie to oczywiscie zaglosuje. Trzymajcie sie cieplo:lol: Quote
tygra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 oj biedny Ozzy Pańcia jeść nie dała i teraz Ozzy musi piłeczkę smakować - aż się oblizuje :) Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Vogue napisał(a):Udalo sie!!!:lol: :lol::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Paula Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852&postdays=0&postorder=asc&start=135 Czesc Alu :lol: Mowisz (piszesz) i masz ;) zaglosowalam na Uciechow. Czy trzeba tam tez napisac post, czy wystarczy oddac glos? Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='paula_z']Czesc Alu :lol: Mowisz (piszesz) i masz ;) zaglosowalam na Uciechow. Czy trzeba tam tez napisac post, czy wystarczy oddac glos?nie nie trzeba pisać / a zalogowałaś sie:cool3:/bo aby głos zostal zaliczony musi sz sie zalogować Quote
Paula Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']nie nie trzeba pisać / a zalogowałaś sie:cool3:/bo aby głos zostal zaliczony musi sz sie zalogować Zalogowalam sie, jestem tam zarejestrowana od lutego. Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='paula_z']Zalogowalam sie, jestem tam zarejestrowana od lutego.:multi::multi::multi:to siuper;) Quote
Recommended Posts