Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dopiero wstałaś? :evil_lol:

Cześć ;):pnie my już po spacerku , kawie i przygotowaniach do obiadku

[quote name='basiulka22tychy']oooooooooooo nowa pileczka :cool3: hihihih jeszcze nowa:razz:

[quote name='bonita']Witamy :) ,
o Ozzi ma nową piłeczkę, a mój pieron ze swojej wczoraj nic nie zostawił, caław strzępach bidna leży.ja mu zabieram po zabawie bo jak robiłam foty i miał pozować to zdażył wygryść dziurę :angryy:

[quote name='Teklunia']dzień dobry :)

ale mamy paskudny dzień, co? :angryy:Kasiu witaj ,a u nas słoneczko

Posted

[quote name='Kate I Luka']Witaj śliczniaku :kiss_2:

Kolega Gaston macha z kanapy łapką do Ciebie ;) ;);)Ozzy pozdrawia z łóżeczka , wpakował się tam po spacerku i nawet zaścielić nie zdążyłam:evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Rogalików nie ma? :diabloti::pnie ma :shake:

Posted

Muszę stwierdzić, że Ozzy w utrzymaniu (mam na myśli te mega piłeckzi) jest droższy niż Ideńka;) HIhihihi...

Cudnie wygląda z nowym nabytkiem:)

Posted

[quote name='leemonca']też mamy i to niestety, nie pierwszy raz :evil_lol:
dzieńdoberek!!!
o rany bo tak sobie myślę ,....nic nie piłam a mi się stawiają jakieś inne zegarki :evil_lol:

Słuchajcie proszę was o pomoc dla nowopowstającego schroniska w Uciechowie / ogólnie tam w okolicy nieciekawie jest :razz:/ to tylko 1 głos tylko mus się na krakwecie zalogować , a za miesiąc zagłosujemy na kogoś innego;)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34752
albo bezpośrednio
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852&postdays=0&postorder=asc&start=135

Posted

[quote name='paula_z']Czesc Alu :lol: Mowisz (piszesz) i masz ;) zaglosowalam na Uciechow. Czy trzeba tam tez napisac post, czy wystarczy oddac glos?nie nie trzeba pisać / a zalogowałaś sie:cool3:/bo aby głos zostal zaliczony musi sz sie zalogować

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nie nie trzeba pisać / a zalogowałaś sie:cool3:/bo aby głos zostal zaliczony musi sz sie zalogować
Zalogowalam sie, jestem tam zarejestrowana od lutego.