Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pi na dobranoc

Witaj Alu :loveu:
Ty wiesz że ja uwielbiam fotki Ozulca właśnie tego typu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Ty wiesz że ja uwielbiam fotki Ozulca właśnie tego typu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:to cieszkam że sie tobie podobują :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
nie dobranocuj

tak bardzo sie wkurzam jak ja moge posiedziec przy kompie a wszyscy sobie idą :placz:

Cichaj babo bo ja siedzę i nastrajam się na błaznowanie :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak na razie to zaczynam się zastanawiać kto tu kogo szpieguje :evil_lol:

no ja właśnie nie wiem ale wydaje mi się ze ja JAK ZWYKLE bez winy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Karrrramba :evil_lol:

dbsst napisał(a):
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Jak widać z powodu nie późnej pory tylko z powodu problemów z wysławianiem się oba szpiegi poszły spać.....
Dobranoc ;)

Posted

Cytat:
Napisał(a) Pysia
Karrrramba :evil_lol:

Cytat:
Napisał(a) dbsst
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Czy to jest już obowiązujący język w tej galerii????:crazyeye:

Posted

AlKil napisał(a):
Czy to jest już obowiązujący język w tej galerii????:crazyeye:

Tak :evil_lol: Po 1 w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj Alu :loveu:

Posted

[quote name='tygra']na długo starcza Ozzemu piłeczka taka?:cool3:jeszcze nie wiem bo ta to nowa dostawa a juz ma dziurkę:angryy:poprzednia 5 warstwowa przetrwała ok 3-4 miesiace, ale był juz i takie co po tygodniu kończyły swój żywot

Dzień doberek :multi::multi::multi:
Ale wy nocne szpiegi jestescie:crazyeye:...ja musiałam rano TZta obudzić i jutro też , więc chyba w nocy nie posiedzę :shake:a poza tym dzis pospaliśmy do 10:oops:i mamy czasowe zaległosci ze sprzataniem:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:jeszcze nie wiem bo ta to nowa dostawa a juz ma dziurkę:angryy:poprzednia 5 warstwowa przetrwała ok 3-4 miesiace, ale był juz i takie co po tygodniu kończyły swój żywot

Dzień doberek :multi::multi::multi:
Ale wy nocne szpiegi jestescie:crazyeye:...ja musiałam rano TZta obudzić i jutro też , więc chyba w nocy nie posiedzę :shake:a poza tym dzis pospaliśmy do 10:oops:i mamy czasowe zaległosci ze sprzataniem:cool3:

Cichaj kobieto bo ja też wstałam przed 10-tą :angryy: Teraz mam lenia a zaraz będzie teściowa u mnie.... Troszkę mi wstyd bajzlu ale trochę luzu nie zaszkodzi ;) Mam dwa dni na porządki ;) Poczekam aż przyjdzie Karol do domu to zrobi większość robót :diabloti: On jest baaardzo przydatny ;)