madzia20sosnowiec Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 hahaha jacy stęsknieni :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pi na dobranoc Witaj Alu :loveu: Ty wiesz że ja uwielbiam fotki Ozulca właśnie tego typu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Ty wiesz że ja uwielbiam fotki Ozulca właśnie tego typu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:to cieszkam że sie tobie podobują :loveu: Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 nie dobranocuj tak bardzo sie wkurzam jak ja moge posiedziec przy kompie a wszyscy sobie idą :placz: Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 dbsst napisał(a):nie dobranocuj tak bardzo sie wkurzam jak ja moge posiedziec przy kompie a wszyscy sobie idą :placz: Cichaj babo bo ja siedzę i nastrajam się na błaznowanie :eviltong: Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Pysia napisał(a):Cichaj babo bo ja siedzę i nastrajam się na błaznowanie :eviltong: oby nie na szpiegowanie :eviltong: Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 dbsst napisał(a):oby nie na szpiegowanie :eviltong: Karrrrramba.... Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Pysia napisał(a):Karrrrramba.... hahahhaha zaczynam się bojać Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 dbsst napisał(a):hahahhaha zaczynam się bojać Jak na razie to zaczynam się zastanawiać kto tu kogo szpieguje :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Pysia napisał(a):Jak na razie to zaczynam się zastanawiać kto tu kogo szpieguje :evil_lol: no ja właśnie nie wiem ale wydaje mi się ze ja JAK ZWYKLE bez winy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 dbsst napisał(a):no ja właśnie nie wiem ale wydaje mi się ze ja JAK ZWYKLE bez winy :evil_lol: :evil_lol: Karrrramba :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):Karrrramba :evil_lol: wrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):Karrrramba :evil_lol: dbsst napisał(a):wrrrrrrrrrrrrrrrrrr Jak widać z powodu nie późnej pory tylko z powodu problemów z wysławianiem się oba szpiegi poszły spać..... Dobranoc ;) Quote
Vogue Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pi na dobranoc Ozzzi i pileczka:lol: Miodzio!!!:lol: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witam Aluś.... to Ozzy teraz zabawia się w piłkarza...:cool3: :cool3: :cool3: Quote
AlKil Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cytat: Napisał(a) Pysia Karrrramba :evil_lol: Cytat: Napisał(a) dbsst wrrrrrrrrrrrrrrrrrr Czy to jest już obowiązujący język w tej galerii????:crazyeye: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 AlKil napisał(a):Czy to jest już obowiązujący język w tej galerii????:crazyeye: Tak :evil_lol: Po 1 w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Alu :loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='tygra']na długo starcza Ozzemu piłeczka taka?:cool3:jeszcze nie wiem bo ta to nowa dostawa a juz ma dziurkę:angryy:poprzednia 5 warstwowa przetrwała ok 3-4 miesiace, ale był juz i takie co po tygodniu kończyły swój żywot Dzień doberek :multi::multi::multi: Ale wy nocne szpiegi jestescie:crazyeye:...ja musiałam rano TZta obudzić i jutro też , więc chyba w nocy nie posiedzę :shake:a poza tym dzis pospaliśmy do 10:oops:i mamy czasowe zaległosci ze sprzataniem:cool3: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:jeszcze nie wiem bo ta to nowa dostawa a juz ma dziurkę:angryy:poprzednia 5 warstwowa przetrwała ok 3-4 miesiace, ale był juz i takie co po tygodniu kończyły swój żywot Dzień doberek :multi::multi::multi: Ale wy nocne szpiegi jestescie:crazyeye:...ja musiałam rano TZta obudzić i jutro też , więc chyba w nocy nie posiedzę :shake:a poza tym dzis pospaliśmy do 10:oops:i mamy czasowe zaległosci ze sprzataniem:cool3: Cichaj kobieto bo ja też wstałam przed 10-tą :angryy: Teraz mam lenia a zaraz będzie teściowa u mnie.... Troszkę mi wstyd bajzlu ale trochę luzu nie zaszkodzi ;) Mam dwa dni na porządki ;) Poczekam aż przyjdzie Karol do domu to zrobi większość robót :diabloti: On jest baaardzo przydatny ;) Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 :multi:zaraz zagonię Kubę do odkurzania :evil_lol: Quote
Paula Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Czesc Alu :multi: Mniam polik ;) Fafluny do wycalowania :loveu: Quote
Recommended Posts