Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cerber']Jestem Maczo, mnie kobiety nie wybaczą... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: am moze wybaczą... ehh nie mają wyboru, bo jestem Maczo... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: łozor kapitalny, naprawdę:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Luizko toś trafiła z tym Maczo;)

Posted

O jaki ładny języczek :loveu:

Mam problem z logowaniem na Krakvecie :angryy: :angryy: :angryy: Zalożyłam tam dawno temu konto, ale nie aktywowałam do końca z linka otrzymanego na maila. I durna kiedyś tą wiadomość musiałam skasować :diabloti: Nie pamiętam hasła :angryy: Klikam na przypomnienie - piszą, że konto nie ma pełnej aktywacji :cool1: Chcę założyć nowe - piszą, że na mój mail jest już założone konto :cool1:
Jutro założę nowego maila i nowe konto, a równocześnie napiszę do administracji. Robię tam przecież zakupy :mad:

Posted

Dzień dobry Alu... :)

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Luizko toś trafiła z tym Maczo;)

hehehehe mi też się p[odoba... no czyż to nie prawidziwy kobieciaż z tego naszego przeukochaniuchnegośkiego Ozulka.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no przecież on już dawno jest :loveu:

no też właśnie, tylko brakowało nam wszystkim słowa, zeby to napisać...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A wiesz, Alu, tak mi się przypomniało... Na moim osiedlu mieszka identyczny amstaff. (Dosłownie brat bliźniak Ozzy'ego :lol:). Zanim go poznałam, bałam się psów tej rasy (wiadomo, stereotypy...). Okazało się, że to najłagodniejszy, najmilszy pies na świecie :lol: Nieprawdopodobny pieszczoch, wyjątkowo przyjazny tak wobec ludzi, jak i psów :lol: Kiedyś witając się ze mną, dosłownie włożył mi język do ust :cool3:, a Sonia jako szczeniak jeździła na nim na oklep :evil_lol:

Posted

[quote name='Tina.Sara']Dzień dobry albo dobry popołudnik :cool3: szukaj fotek, szukajbry wieczór...szukam;)

[quote name='Kati']

Ale mu pańcia smakowite jedzonko dała, tylko chyba za mało.moje wyjadał:p

[quote name='paula_z']Czesc Alu :multi: Jak zdrowko? :cool3:;)jeszcze żyję

[quote name='Behemot']A wiesz, Alu, tak mi się przypomniało... Na moim osiedlu mieszka identyczny amstaff. (Dosłownie brat bliźniak Ozzy'ego :lol:). Zanim go poznałam, bałam się psów tej rasy (wiadomo, stereotypy...). Okazało się, że to najłagodniejszy, najmilszy pies na świecie :lol: Nieprawdopodobny pieszczoch, wyjątkowo przyjazny tak wobec ludzi, jak i psów :lol: Kiedyś witając się ze mną, dosłownie włożył mi język do ust :cool3:, a Sonia jako szczeniak jeździła na nim na oklep :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo one tak mają z tym witaniem

Posted

Alicja napisała:

Moderator mnie szantazuje

ALu no nie przesadzaj kochana:diabloti:
Ja prosze łądnie nie plotkujcie tyle conajmniej do 1.12.2006. Do tego czasu będe rzadko zaglądać. ALu domyśl się dlaczego:loveu: :multi:

Posted

[quote name='Agga']Alicja napisała:

ALu no nie przesadzaj kochana:diabloti:
Ja prosze łądnie nie plotkujcie tyle conajmniej do 1.12.2006. Do tego czasu będe rzadko zaglądać. ALu domyśl się dlaczego:loveu: :multi:
:pjuż wiem dlaczego ...Pani Moderator;)...pozdrów ;)