aga1215 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :hmmmm: przyszłam se na dobranoc poogladać świeżego Oziego a tu NIC:mad: Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Cerber']Jestem Maczo, mnie kobiety nie wybaczą... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: am moze wybaczą... ehh nie mają wyboru, bo jestem Maczo... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: łozor kapitalny, naprawdę:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Luizko toś trafiła z tym Maczo;) Quote
beria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 O jaki ładny języczek :loveu: Mam problem z logowaniem na Krakvecie :angryy: :angryy: :angryy: Zalożyłam tam dawno temu konto, ale nie aktywowałam do końca z linka otrzymanego na maila. I durna kiedyś tą wiadomość musiałam skasować :diabloti: Nie pamiętam hasła :angryy: Klikam na przypomnienie - piszą, że konto nie ma pełnej aktywacji :cool1: Chcę założyć nowe - piszą, że na mój mail jest już założone konto :cool1: Jutro założę nowego maila i nowe konto, a równocześnie napiszę do administracji. Robię tam przecież zakupy :mad: Quote
barbara.h Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 witajcie :loveu: no i dobranoc :evil_lol: :evil_lol: a Ozulek będzie teraz maczo??? :multi: Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 barbara.h napisał(a):a Ozulek będzie teraz maczo??? :multi: no przecież on już dawno jest :loveu: Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Dzień dobry Alu... :) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Luizko toś trafiła z tym Maczo;) hehehehe mi też się p[odoba... no czyż to nie prawidziwy kobieciaż z tego naszego przeukochaniuchnegośkiego Ozulka.. :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 malawaszka napisał(a):no przecież on już dawno jest :loveu: no też właśnie, tylko brakowało nam wszystkim słowa, zeby to napisać...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ozzulkowa rodzinka chyba jeszcze w pracy :razz:? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Witam ;) Będzie dzisiaj jakaś świeża dostawa kolejnych wielce-aktorskich poz Ozzulca? :cool3: Quote
Alicja Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Ozzulcowa mamcia wróciła po 16 z pracki ....bosz nareszcie jutro piątek:multi:.... Popatzre po fotkach i może coś znajdę;) Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Dzień dobry albo dobry popołudnik :cool3: szukaj fotek, szukaj Quote
Kati Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ale mu pańcia smakowite jedzonko dała, tylko chyba za mało. Quote
Behemot Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 A wiesz, Alu, tak mi się przypomniało... Na moim osiedlu mieszka identyczny amstaff. (Dosłownie brat bliźniak Ozzy'ego :lol:). Zanim go poznałam, bałam się psów tej rasy (wiadomo, stereotypy...). Okazało się, że to najłagodniejszy, najmilszy pies na świecie :lol: Nieprawdopodobny pieszczoch, wyjątkowo przyjazny tak wobec ludzi, jak i psów :lol: Kiedyś witając się ze mną, dosłownie włożył mi język do ust :cool3:, a Sonia jako szczeniak jeździła na nim na oklep :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='Tina.Sara']Dzień dobry albo dobry popołudnik :cool3: szukaj fotek, szukajbry wieczór...szukam;) [quote name='Kati'] Ale mu pańcia smakowite jedzonko dała, tylko chyba za mało.moje wyjadał:p [quote name='paula_z']Czesc Alu :multi: Jak zdrowko? :cool3:;)jeszcze żyję [quote name='Behemot']A wiesz, Alu, tak mi się przypomniało... Na moim osiedlu mieszka identyczny amstaff. (Dosłownie brat bliźniak Ozzy'ego :lol:). Zanim go poznałam, bałam się psów tej rasy (wiadomo, stereotypy...). Okazało się, że to najłagodniejszy, najmilszy pies na świecie :lol: Nieprawdopodobny pieszczoch, wyjątkowo przyjazny tak wobec ludzi, jak i psów :lol: Kiedyś witając się ze mną, dosłownie włożył mi język do ust :cool3:, a Sonia jako szczeniak jeździła na nim na oklep :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo one tak mają z tym witaniem Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 no i co? :cool3: znalazłaś? :cool3: Quote
Agga Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Alicja napisała: Moderator mnie szantazuje ALu no nie przesadzaj kochana:diabloti: Ja prosze łądnie nie plotkujcie tyle conajmniej do 1.12.2006. Do tego czasu będe rzadko zaglądać. ALu domyśl się dlaczego:loveu: :multi: Quote
Alicja Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='Agga']Alicja napisała: ALu no nie przesadzaj kochana:diabloti: Ja prosze łądnie nie plotkujcie tyle conajmniej do 1.12.2006. Do tego czasu będe rzadko zaglądać. ALu domyśl się dlaczego:loveu: :multi::pjuż wiem dlaczego ...Pani Moderator;)...pozdrów ;) Quote
zuzolandia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 dobry dobry ..;-) Gadu gadu noca hehe........ jak zwykle najbardziej zabeblano galeria ;-) Buzioczki ...mizianko dla Ozzulka ;-) Quote
malawaszka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 cześć Alu - strasznie długo szukasz tych fotek :shake: Quote
Patka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ale zapewne będą boskie jak zawsze :razz: całuski :loveu: Quote
Maga100 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='malawaszka']cześć Alu - strasznie długo szukasz tych fotek :shake: bo że wciąż szuka wątpliwości nie ma :evil_lol: Quote
Recommended Posts