PIKA Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Czesć Alu :multi: Ja tradycyjnei foty obejrzalam :evil_lol: NIe czytam :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='PIKA']Czesć Alu :multi: Ja tradycyjnei foty obejrzalam :evil_lol: NIe czytam :shake: :evil_lol::razz:nie ma co czytać ...najwiecej Pysia z sistersją naklikały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 cześć Alu :cool3: wyglądaj tam dzisiaj u Was Oliwkowej Panienki bo do Żor pojechali do dziadków, więc i w Rybolku pewnie zawwitają na spacerek :razz: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka']cześć Alu :cool3: wyglądaj tam dzisiaj u Was Oliwkowej Panienki bo do Żor pojechali do dziadków, więc i w Rybolku pewnie zawwitają na spacerek :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja wyskoczę na drogę Żory -Rybnik i będę zastawiać samochodziki z małymi dziewczynkami;) Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 AlKil napisał(a):Czy to jest już obowiązujący język w tej galerii????:crazyeye: ooo tak on obowiązuje od wczoraj jeśli ktoś chce sie zapisać na kurs to zapraszamy z Pysia szkolimy w jezyku szpiegowców :evil_lol: :evil_lol: czesc Sis :loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='dbsst']ooo tak on obowiązuje od wczoraj jeśli ktoś chce sie zapisać na kurs to zapraszamy z Pysia szkolimy w jezyku szpiegowców :evil_lol: :evil_lol: czesc Sis :loveu::multi:cześć Ja już trochę umię : wryt - bzit;) Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Ja już trochę umię : wryt - bzit;) :evil_lol: :evil_lol: świetnie kto jeszcze się odważy no kto :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='dbsst']:evil_lol: :evil_lol: świetnie kto jeszcze się odważy no kto :evil_lol::razz:ha ha bojają się ;) idę pszątać Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ha ha bojają się ;) idę pszątać ja też powinnam ale mnie sie nie chce :angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ja chcem język szpiegów, ja! :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja wyskoczę na drogę Żory -Rybnik i będę zastawiać samochodziki z małymi dziewczynkami;) hahahahha tylko ostrożnie! to j może uprzedzę szwagra, że taka jedna będzie się rzucać na maskę:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 dbsst napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: świetnie kto jeszcze się odważy no kto :evil_lol: Weszka umie fiu - bździu :evil_lol: Sama kiedyś słyszałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ja aż się boję chcieć tego języka ;) Quote
Vectra Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ja tylko powiem dzieńdobry :) mamuśka nie sprzataj tak mocno ;) bo mieszkanie zniszczysz :D Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):Weszka umie fiu - bździu :evil_lol: Sama kiedyś słyszałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a gdzieś to słyszała?? :evil_lol: kurde ja też muszę odgruzować pokój ale tak mi się nie chce że szok :mdleje: Quote
e.v.a Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 dziendybry (chyba sie jeszcze dzisiaj ni ewitalam :hmmmm:) Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 dzień dobry kochana najukochańsza i jedyna Alu :cool3: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 malawaszka napisał(a):a gdzieś to słyszała?? :evil_lol: kurde ja też muszę odgruzować pokój ale tak mi się nie chce że szok :mdleje: Od Ciebie ;) Ponoć Luna jest fiu-bździu :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 :multi:heyka szpiegi i szpieginie ....wryt bźyt , fiu dździu , heykum keykum:p TZ montuje parapet:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja mu pomagam ;) Quote
BoJa2 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] TZ montuje parapet:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja mu pomagam ;) to za chwilę będzie lelum-polerum:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']to za chwilę będzie lelum-polerum:evil_lol::razz:ja wolę nie mówić i nie pisać co zaraz będzie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):Od Ciebie ;) Ponoć Luna jest fiu-bździu :evil_lol: :evil_lol: nie jest tylko ma fiu-bździu w głowie :eviltong: Alu to kiedy parapetówka :drinking: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: nie jest tylko ma fiu-bździu w głowie :eviltong: Alu to kiedy parapetówka :drinking::evil_lol::evil_lol::evil_lol:parapetów już była 19 lat temu:razz: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:parapetów już była 19 lat temu:razz: no i co! każdy nowy parapet to pretekst do świętowania :multi: a wiecie, że ja nadal nie mam tych moich wymarzonych parapetów?? :placz: Quote
Recommended Posts