Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']Czesć Alu :multi:

Ja tradycyjnei foty obejrzalam :evil_lol: NIe czytam :shake: :evil_lol::razz:nie ma co czytać ...najwiecej Pysia z sistersją naklikały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']cześć Alu :cool3: wyglądaj tam dzisiaj u Was Oliwkowej Panienki bo do Żor pojechali do dziadków, więc i w Rybolku pewnie zawwitają na spacerek :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja wyskoczę na drogę Żory -Rybnik i będę zastawiać samochodziki z małymi dziewczynkami;)

Posted

AlKil napisał(a):
Czy to jest już obowiązujący język w tej galerii????:crazyeye:

ooo tak on obowiązuje od wczoraj jeśli ktoś chce sie zapisać na kurs to zapraszamy z Pysia szkolimy w jezyku szpiegowców :evil_lol: :evil_lol:

czesc Sis :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']ooo tak on obowiązuje od wczoraj jeśli ktoś chce sie zapisać na kurs to zapraszamy z Pysia szkolimy w jezyku szpiegowców :evil_lol: :evil_lol:

czesc Sis :loveu::multi:cześć

Ja już trochę umię : wryt - bzit;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć

Ja już trochę umię : wryt - bzit;)

:evil_lol: :evil_lol: świetnie

kto jeszcze się odważy no kto :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja wyskoczę na drogę Żory -Rybnik i będę zastawiać samochodziki z małymi dziewczynkami;)

hahahahha tylko ostrożnie! to j może uprzedzę szwagra, że taka jedna będzie się rzucać na maskę:evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: świetnie

kto jeszcze się odważy no kto :evil_lol:

Weszka umie fiu - bździu :evil_lol: Sama kiedyś słyszałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Weszka umie fiu - bździu :evil_lol: Sama kiedyś słyszałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a gdzieś to słyszała?? :evil_lol:

kurde ja też muszę odgruzować pokój ale tak mi się nie chce że szok :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
a gdzieś to słyszała?? :evil_lol:

kurde ja też muszę odgruzować pokój ale tak mi się nie chce że szok :mdleje:

Od Ciebie ;) Ponoć Luna jest fiu-bździu :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: nie jest tylko ma fiu-bździu w głowie :eviltong:

Alu to kiedy parapetówka :drinking::evil_lol::evil_lol::evil_lol:parapetów już była 19 lat temu:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:parapetów już była 19 lat temu:razz:

no i co! każdy nowy parapet to pretekst do świętowania :multi: a wiecie, że ja nadal nie mam tych moich wymarzonych parapetów?? :placz: