Honey Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Pysia napisał(a):Co to się tutaj Alu u Ciebie porobiło :evil_lol: Cenzura i walką z nią nie na żarty :evil_lol: Nawet brzuchy piegate wklejają z ciemnymi ...hym...jajkami :diabloti::evil_lol: Koniec świata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiesz, jaki koniec swiata? Francuskich jajek nie widzialas ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dobry wieczer, a Ozzy obraził się na aparacik że zamknął oczka ;) Quote
BoJa2 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ala,czy Ty jeszcze doprowadzasz Ozzy'ego do przyzwoitego;) wyglądu???Jak sie maja jego fafle??:lol: :evil_lol: :loveu: Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hej Sis a czemuz ona tak nadąchany :evil_lol: Quote
Behemot Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ozzy uprawia wizualizację: jestem kwiatem lotosu łagodnie kołyszącym się na tafli jeziora..... :evil_lol: Quote
Teklunia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Behemot napisał(a):Ozzy uprawia wizualizację: jestem kwiatem lotosu łagodnie kołyszącym się na tafli jeziora..... :evil_lol:hahaha :D nie słyszałam nigdy trfniejszego porównania! Ozzy - kwiat lotosu :D Quote
Agga Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :loveu: Ozzy jaki Ty boski!!! aaaahhhh co za pysio:loveu: Quote
BoJa2 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Fafelki to mu dzisiaj wycałowała Dulka,oj ale było całuśnie:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Ania-k']on sobie mysli :Masz Alu i foć...foć...foć ten piękny pysk...:loveu: :loveu:ma sie ten pychol ..no nie;) [quote name='tygra']haha Ozzy medytuje?:mad:a co zazdraszczasz mu [quote name='Vogue']Jedno, uchylone oczko Ozzinka kontroluje wszystko:lol: Witaj Alu!! po dlugiej przerwie:shake::razz:no wiesz Chuck Noris no długo was nie było ...już sie martwiłam ,że TZ Cię porwał [quote name='Teklunia']a co to za mina? :evil_lol: obrażona, wyniosła? Ozzulku, jesteś boski z tymi minami i ...jajkami :oops: :evil_lol::razz:on udaje .......że mysli;) Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hey Alu! :) Ten Twój Ozzy to normalnie aktorem by mógł zostać :cool3: myślisz ,że takie tumanki to mągą występować ;) [quote name='Vectra']Dendoberek :multi: czekam na fotki , obiecałaś mamuśka że wstawisz :cool3:no córcia widzisz jak to jest ...młodzież mnie wysiudała od kompa:placz: [quote name='Honey']No wiesz, jaki koniec swiata? Francuskich jajek nie widzialas ? :evil_lol: sławne prawie jak francuskie parfima;) [quote name='bonita']Dobry wieczer, a Ozzy obraził się na aparacik że zamknął oczka ;)miał dość błysków [quote name='Hugo-Kochaś']:crazyeye: Ala,czy Ty jeszcze doprowadzasz Ozzy'ego do przyzwoitego;) wyglądu???Jak sie maja jego fafle?? :evil_lol: :loveu::pspokojnie Ozzy cały i zdrów , właśnie szczeka na parapet w kuchni:cool3:...jeszcze nie do końca zamontowany [quote name='dbsst']Hej Sis a czemuz ona tak nadąchany :evil_lol: cześć córcia ...nadachał sie bo mu powiedziałam ze mu fot nie zrobisz :eviltong: [quote name='Behemot']Ozzy uprawia wizualizację: jestem kwiatem lotosu łagodnie kołyszącym się na tafli jeziora..... :evil_lol::pBINGO ...mamy zestaw ćwiczeń Jogi dla dzieci ...może się nada [quote name='Teklunia']hahaha :D nie słyszałam nigdy trfniejszego porównania! Ozzy - kwiat lotosu :D:evil_lol: [quote name='Patka']ale słodziak do cąłowania fafelek można całować , pychol umyty;) [quote name='Agga']:loveu: Ozzy jaki Ty boski!!! aaaahhhh co za pysio:loveu:będziesz calować ;) [quote name='Hugo-Kochaś']Fafelki to mu dzisiaj wycałowała Dulka,oj ale było całuśnie:evil_lol::p Quote
Paula Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witaj Alu :multi: Niegrzeczna ta mlodziez :mad: Nie dac fotek wstawic :placz: Quote
mar....ka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Po pierwsze młodzież trzeba ustawic, po drugie ściąg parapet i nie denerwuj psa. A po trzecie wycałuj go ode mnie (Ozzulka oczywiście, nie parapet). Jak ja kocham takie wielkie pychole:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='"Alicjarydzewska"']myślisz ,że takie tumanki to mągą występować ;-) Role dla takich popyrtańców też istnieją :p Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='paula_z']Witaj Alu :multi: Niegrzeczna ta mlodziez :mad: Nie dac fotek wstawic :placz:no niegrzeczna i jeszcze się kłóci i udowadnia ze grzeczna:mad: [quote name='majoka']Po pierwsze młodzież trzeba ustawic, po drugie ściąg parapet i nie denerwuj psa. A po trzecie wycałuj go ode mnie (Ozzulka oczywiście, nie parapet). Jak ja kocham takie wielkie pychole:loveu::pa już leciałam cmokać parapet;) [quote name='evaxon']:hmmmm: :PROXY5::niewiem::razz:coś ciężko z mysleniem:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Role dla takich popyrtańców też istnieją :p:multi:hura może sie gdzieś załapie;) Quote
e.v.a Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :razz:coś ciężko z mysleniem:evil_lol: a no bo wpadlam ogladnac foty qtore mialy byc i nic nie widze oprocz Ozzyego lotosa:razz: :shake: :mad: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Namolnie wrócę do tego zdjęcia , ale Ozzy boskiego focha tu strzela :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Namolnie wrócę do tego zdjęcia , ale Ozzy boskiego focha tu strzela :evil_lol: wITANKO ;-) Jak dla mnie ....CAłUJ CAłUJ ...JAKES ZAWINIłA BIAłOGłOWO :diabloti: D O B R A N O C :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 OOOO jeszcze sie wrociłam ;-) fajne spacerkowe foteczki ;-) Widze ze kobitka powalila naszego Ozzulca na łopatki ehheh ;-) Zuch dziewcze !!! Quote
Vectra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No nareszcie się doczekałam fotków braciszka :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='zuzolandia']wITANKO ;-) Jak dla mnie ....CAłUJ CAłUJ ...JAKES ZAWINIłA BIAłOGłOWO :diabloti: D O B R A N O C :loveu::evil_lol:po mojemu to całuj ...może z żaby w królewicza sie zamienię;) Quote
e.v.a Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :multi: no i sa:multi: moge juz isc spac:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Fotki są generalnie do bani bo dziecka latały jak głupie a my sie dawno nie widziałysmy no i mus było pogadać :razz:ale najważniejsze że SĄ:multi: Quote
Recommended Posts