Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Co to się tutaj Alu u Ciebie porobiło :evil_lol: Cenzura i walką z nią nie na żarty :evil_lol: Nawet brzuchy piegate wklejają z ciemnymi ...hym...jajkami :diabloti::evil_lol: Koniec świata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No wiesz, jaki koniec swiata? Francuskich jajek nie widzialas ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Ozzy uprawia wizualizację: jestem kwiatem lotosu łagodnie kołyszącym się na tafli jeziora..... :evil_lol:
hahaha :D nie słyszałam nigdy trfniejszego porównania! Ozzy - kwiat lotosu :D

Posted

[quote name='Ania-k']on sobie mysli :Masz Alu i foć...foć...foć ten piękny pysk...:loveu: :loveu:ma sie ten pychol ..no nie;)

[quote name='tygra']haha

Ozzy medytuje?:mad:a co zazdraszczasz mu

[quote name='Vogue']Jedno, uchylone oczko Ozzinka kontroluje wszystko:lol:
Witaj Alu!! po dlugiej przerwie:shake::razz:no wiesz Chuck Noris
no długo was nie było ...już sie martwiłam ,że TZ Cię porwał

[quote name='Teklunia']a co to za mina? :evil_lol: obrażona, wyniosła?
Ozzulku, jesteś boski z tymi minami i ...jajkami :oops: :evil_lol::razz:on udaje .......że mysli;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hey Alu! :)

Ten Twój Ozzy to normalnie aktorem by mógł zostać :cool3:
myślisz ,że takie tumanki to mągą występować ;)
[quote name='Vectra']Dendoberek :multi:
czekam na fotki , obiecałaś mamuśka że wstawisz :cool3:no córcia widzisz jak to jest ...młodzież mnie wysiudała od kompa:placz:

[quote name='Honey']No wiesz, jaki koniec swiata? Francuskich jajek nie widzialas ? :evil_lol: sławne prawie jak francuskie parfima;)

[quote name='bonita']Dobry wieczer, a Ozzy obraził się na aparacik że zamknął oczka ;)miał dość błysków

[quote name='Hugo-Kochaś']:crazyeye:

Ala,czy Ty jeszcze doprowadzasz Ozzy'ego do przyzwoitego;) wyglądu???Jak sie maja jego fafle?? :evil_lol: :loveu::pspokojnie Ozzy cały i zdrów , właśnie szczeka na parapet w kuchni:cool3:...jeszcze nie do końca zamontowany

[quote name='dbsst']Hej Sis

a czemuz ona tak nadąchany :evil_lol:

cześć córcia ...nadachał sie bo mu powiedziałam ze mu fot nie zrobisz :eviltong:

[quote name='Behemot']Ozzy uprawia wizualizację: jestem kwiatem lotosu łagodnie kołyszącym się na tafli jeziora..... :evil_lol::pBINGO ...mamy zestaw ćwiczeń Jogi dla dzieci ...może się nada

[quote name='Teklunia']hahaha :D nie słyszałam nigdy trfniejszego porównania! Ozzy - kwiat lotosu :D:evil_lol:

[quote name='Patka']ale słodziak do cąłowania fafelek

można całować , pychol umyty;)

[quote name='Agga']:loveu: Ozzy jaki Ty boski!!! aaaahhhh co za pysio:loveu:będziesz calować ;)

[quote name='Hugo-Kochaś']Fafelki to mu dzisiaj wycałowała Dulka,oj ale było całuśnie:evil_lol::p

Posted

Po pierwsze młodzież trzeba ustawic, po drugie ściąg parapet i nie denerwuj psa. A po trzecie wycałuj go ode mnie (Ozzulka oczywiście, nie parapet). Jak ja kocham takie wielkie pychole:loveu:

Posted

[quote name='paula_z']Witaj Alu :multi: Niegrzeczna ta mlodziez :mad: Nie dac fotek wstawic :placz:no niegrzeczna i jeszcze się kłóci i udowadnia ze grzeczna:mad:

[quote name='majoka']Po pierwsze młodzież trzeba ustawic, po drugie ściąg parapet i nie denerwuj psa. A po trzecie wycałuj go ode mnie (Ozzulka oczywiście, nie parapet). Jak ja kocham takie wielkie pychole:loveu::pa już leciałam cmokać parapet;)

[quote name='evaxon']:hmmmm: :PROXY5::niewiem::razz:coś ciężko z mysleniem:evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Role dla takich popyrtańców też istnieją :p:multi:hura może sie gdzieś załapie;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:razz:coś ciężko z mysleniem:evil_lol:

a no bo wpadlam ogladnac foty qtore mialy byc i nic nie widze oprocz Ozzyego lotosa:razz: :shake: :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Namolnie wrócę do tego zdjęcia , ale Ozzy boskiego focha tu strzela :evil_lol:

wITANKO ;-)
Jak dla mnie ....CAłUJ CAłUJ ...JAKES ZAWINIłA BIAłOGłOWO :diabloti:

D O B R A N O C :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']wITANKO ;-)
Jak dla mnie ....CAłUJ CAłUJ ...JAKES ZAWINIłA BIAłOGłOWO :diabloti:

D O B R A N O C :loveu::evil_lol:po mojemu to całuj ...może z żaby w królewicza sie zamienię;)