Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Jako że to galeria to dam kilka foteczek .....:p najpierw Ozzulek :loveu: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 :pNiebo z moich stron...............................;) Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Moja Nolina kwiatek który obiecałam ufocić kiedyś dla PIKI :p Quote
beria Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Jaki macho :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Moja Nolina kwiatek który obiecałam ufocić kiedyś dla PIKI :p O cholerka :crazyeye: Właśnie mi przypomniałaś, że kwiatki podlewać trzeba :cool1: [quote name='Alicjarydzewska'] eee nie narzekaj kiedyś szybciej przybywało stron ..teraz wszyscy zapracowani ....mało piszą:razz: Echhhhhh....noooooooo.....:evil_lol: [quote name='evaxon']:placz: jak to nie doczekac:placz: jak to:placz: :evil_lol: Maaaatko! To nie rodzina tylko mafia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Alu :multi: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 :mad:Malgosiu ...jak Mafia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 wow mamuśka jakie masz zajedwabiste roślinki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: fotelowy brat Ozzy bowski :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 ło jezu kto by pomyslal ze to Mordulec:loveu: taka dzidzia mala:loveu: Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Alu ale masz slicznego mordulca :loveu: Tfu! Tzn Ozulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dlaczego u mnie nie ma ani jednego takiegho kwiatka??:placz: Quote
Cerber Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Witam :lol: :lol: ojej jaki on słodki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: on mi się taki bardzo podoba :lol: :lol: :lol: Quote
Dobermania Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dołączam do fanklubu Ozzy'ego:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Najbardziej podoba mi się (z nowych) to na fotelu i to, jak "wietrzy jąderko":D Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 cześć Ala hahaha Ozzy na piłowanie pazurków czeka? ;) Quote
mmbbaj Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Cześć Alu :multi: Ja nietypowo o tej porze, ale Marka nie ma, a muuuuus było wyjść :diabloti: Teraz Bajan śpi a ja kawkę piję :cool1: Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Witaj Alu :loveu: Co słychać u mordulca? Tfu-znaczy Ozulca ;) Quote
Behemot Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 On tu wygląda zu[ełnie jak Marlon Brando w "Ojcu chrzestnym" :-o :evil_lol: Ozzy Corleone :cool3: Quote
Alicja Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='leemonca']dzień dobry!!!:multi:bry dzień [quote name='evaxon']czesccccc:multi:ceść:p [quote name='Behemot'] On tu wygląda zu[ełnie jak Marlon Brando w "Ojcu chrzestnym" :-o :evil_lol: Ozzy Corleone :cool3: [quote name='mmbbaj']Ozzy jako Marlon Brando...:roflt::evil_lol:takie same wypchane policzki [quote name='mmbbaj']Cześć Alu :multi: Ja nietypowo o tej porze, ale Marka nie ma, a muuuuus było wyjść :diabloti: Teraz Bajan śpi a ja kawkę piję :cool1:a ja dzis wysłuzyłam się rano TZtem bo szedł na badania okresowe , więc przed pracą o 6.30 biegałam już po targowisku:evil_lol: [quote name='Gosiek']cześć Ala hahaha Ozzy na piłowanie pazurków czeka? ;)zakładamy mu tipsy:p [quote name='Dobermania']Dołączam do fanklubu Ozzy'ego:loveu: Najbardziej podoba mi się (z nowych) to na fotelu i to, jak "wietrzy jąderko":Ddziękujemy bardzo i witamy [quote name='Cerber']Witam :lol: ojej jaki on słodki :loveu: on mi się taki bardzo podoba :lol: bo On faktycznie jest słodziak [quote name='Pysia']Alu ale masz slicznego mordulca :loveu: Tfu! Tzn Ozulca :evil_lol: Dlaczego u mnie nie ma ani jednego takiegho kwiatka??:placz:bo sa u mnie:p WITAM wszystkich w wietrzny zimny dzionek !!!!!!!! Kurcze blokuje mi się GG :mad: Quote
Alka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] a ja dzis wysłuzyłam się rano TZtem bo szedł na badania okresowe , więc przed pracą o 6.30 biegałam już po targowisku:evil_lol: towar wykładałaś tak wcześnie :evil_lol: dobrze ,że biegałas , bo z rańca to można było zamarznąć :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Alka']towar wykładałaś tak wcześnie :evil_lol: dobrze ,że biegałas , bo z rańca to można było zamarznąć :evil_lol::mad::mad::mad:szłam na 7 do pracy .............:eviltong: Quote
KaRa_ Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Cos fotel za maly dla Ozziego :evil_lol: Ala musisz mu kupic wiekszy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts