Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']No na to nie wpadłam. On pewnie dobry środek natykoncepcyjny:cool3:
Jejku a potrzebna konuś natykoncepcja :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Tygrys , rezydent w mężowskiej firmie......

Jaki śliczny :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzy sępiący:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jesssu, Alu, toć ja bym mu oddała wszystko albo jeszcze więcej :evil_lol: Jaki misiaczek gapciowaty :loveu: Ast w skórze baranka :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
no to niebo..

Piękne niebo :loveu: Nie dziwię się, że złapałaś za aparat :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek nocny:p

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...mam nadzieję, że nie budzisz śpioszka jak się kładziesz, tylko szukasz odrobinki miejsca dla siebie? :evil_lol: ;)

Witaj Aluś! :multi:

Posted

[quote name='Pysia']
Jejku a potrzebna konuś natykoncepcja :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysiu wybacz literówkę ale ja z lekka zakręcona jezdem:evil_lol: Ala wie dlaczego :p

Posted

[quote name='Agga']Pysiu wybacz literówkę ale ja z lekka zakręcona jezdem:evil_lol: Ala wie dlaczego :p
Ja też wiem :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Ale nie powiedziała - domyśliłam się sama ;)

Posted

:pGaduły moje Koffane .....:loveu:

dziś polazłam z Ozzulkiem na psacer ale nie miał sie z kim bawić więc głównie siedział lub leżał i obserwował czy jakiś kumpel nie nadchodzi ...Kuba wrócił przed chwilką i mówi że Ozzy się spotkał z Kronosem i się pobawili ...To ja tu zasuwam z aparatem na spacer i nic a oni po ciemnocie i towarzystwo mają:cool3:
A no jedynie była labradorka Gajeczka za siatką

Miłość zza krat:loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
:crazyeye: czemu smutna :crazyeye:
hmmm bo gdybyś ją zobaczyła samą.. bez tych poprzednich zdjęc... taki samotny piesek rozpaczliwie chcący sie wydostać z uwięzienia......

nie wiem..może dziś mam takie skojarzenia :oops:

Posted

Gosiek napisał(a):
hmmm bo gdybyś ją zobaczyła samą.. bez tych poprzednich zdjęc... taki samotny piesek rozpaczliwie chcący sie wydostać z uwięzienia......

nie wiem..może dziś mam takie skojarzenia :oops:

eee ja bym się bardziej martwiła by się jednak nie wydostała ;)
moje też szukają ciągle kawałka otworu by wyskoczyć poza podwórko :shake:
a wcale nie są smutne i samotne :evil_lol: tylko korci je by porozrabiać ;)

Posted

Vectra napisał(a):
eee ja bym się bardziej martwiła by się jednak nie wydostała ;)
moje też szukają ciągle kawałka otworu by wyskoczyć poza podwórko :shake:
a wcale nie są smutne i samotne :evil_lol: tylko korci je by porozrabiać ;)
:lol: no widzisz.. i dzięki temu inaczej patrzysz na tą fotkę ;)

u mnie ogrodzenie jest "sztywne" i podmurowane więc mój psiak nie ma jak sobie przez nie przejśc :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: no widzisz.. i dzięki temu inaczej patrzysz na tą fotkę ;)

u mnie ogrodzenie jest "sztywne" i podmurowane więc mój psiak nie ma jak sobie przez nie przejśc :evil_lol:

ja jak zobaczyłam tą fotke to pierwsze co pomyślałam to:
kurde u mnie po tej siatce by wylazły :evil_lol: a patrzc na tą przerwe między siatką ,a podmurówką zastanowiłam się które by pierwsze łep tam zmieściło :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
ja jak zobaczyłam tą fotke to pierwsze co pomyślałam to:
kurde u mnie po tej siatce by wylazły :evil_lol: a patrzc na tą przerwe między siatką ,a podmurówką zastanowiłam się które by pierwsze łep tam zmieściło :evil_lol:
:lol::lol::lol: tak myślałam
mój szkrab pewnie przez taką siatkę by przelazł gdyby po ulicy szedł jakiś pies :diabloti:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

a tam heeeen za górką madzia z gajkiem mieszkają :eviltong:

czesc ala :buzi::pa wiesz ze parząc na kierunek to dobrze trafiłaś;)

[quote name='Gosiek']
nie wiem czemu ale ta fota jest taka jakaś..... bardzo smutna :-(Gosiu bo Gajeczka była smutna ze Ozzy juz idzie do domku,a tak to psina ma bardzo dobry domek .
Ozzy bardzo z Gajką się stęsknil i biegali dzis wzdłuż płotu ...tyle ze to blisko ulicy i bałam się zając tylko foceniem

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Gosiu bo Gajeczka była smutna ze Ozzy juz idzie do domku,a tak to psina ma bardzo dobry domek .
Ozzy bardzo z Gajką się stęsknil i biegali dzis wzdłuż płotu ...tyle ze to blisko ulicy i bałam się zając tylko foceniem
Ala - ja się domyślam ale.. wiesz - ta fota mi się smutno jakoś skojarzyła... sama nie wiem dlaczego. A moze wiem.... bo Gajeczka na niej jest smutna... smutna ze Ozzy już sobie idzie i ze nie mogą sie razem pobawić ;)

Posted

[quote name='Gosiek']Ala - ja się domyślam ale.. wiesz - ta fota mi się smutno jakoś skojarzyła... sama nie wiem dlaczego. A moze wiem.... bo Gajeczka na niej jest smutna... smutna ze Ozzy już sobie idzie i ze nie mogą sie razem pobawić ;):cool3:mi to wogóle było smutno od niej odchodzic ......a przecież wiem ze psiak jest szczęśliwy i nic mu nie brakuje .
Taki domek ma mała pańcia Gajki :p

No i przez takie odczucia jak coś mam do zawiezienia do schroniska to ja nie jade tylko wysyłam Cezarego ...byłam tam 2 razy i było mi ciężko

A to fota z której się nieźle usmiałam :p

Posted

hahaha dumny hrabia Ozzy :lol:

rozumiem doskonale... ech tak to jest ze jak sie ma psiaka i sie go strasznie kocha to losinnych jest nieobojetny. U Pauli w szkole teraz trwa zbiórka jedzonka, zabawek... ogólnie wszystkiego co można do schroniska dla zwierzaczków.... fajna akcja - odbywa sie co roku. Dzieci znoszą co tylko mogą - Paula w tym roku zatargała wór karmy - tylko 5 kilo - ale mam nadzieję że jakiś psiaczek sobie poje.