Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Agga']No na to nie wpadłam. On pewnie dobry środek natykoncepcyjny:cool3: Jejku a potrzebna konuś natykoncepcja :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Tygrys , rezydent w mężowskiej firmie...... Jaki śliczny :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy sępiący:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesssu, Alu, toć ja bym mu oddała wszystko albo jeszcze więcej :evil_lol: Jaki misiaczek gapciowaty :loveu: Ast w skórze baranka :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] no to niebo.. Piękne niebo :loveu: Nie dziwię się, że złapałaś za aparat :lol: [quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek nocny:p :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...mam nadzieję, że nie budzisz śpioszka jak się kładziesz, tylko szukasz odrobinki miejsca dla siebie? :evil_lol: ;) Witaj Aluś! :multi: Quote
Agga Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Pysia'] Jejku a potrzebna konuś natykoncepcja :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu wybacz literówkę ale ja z lekka zakręcona jezdem:evil_lol: Ala wie dlaczego :p Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Agga']Pysiu wybacz literówkę ale ja z lekka zakręcona jezdem:evil_lol: Ala wie dlaczego :p Ja też wiem :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Ale nie powiedziała - domyśliłam się sama ;) Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 :pGaduły moje Koffane .....:loveu: dziś polazłam z Ozzulkiem na psacer ale nie miał sie z kim bawić więc głównie siedział lub leżał i obserwował czy jakiś kumpel nie nadchodzi ...Kuba wrócił przed chwilką i mówi że Ozzy się spotkał z Kronosem i się pobawili ...To ja tu zasuwam z aparatem na spacer i nic a oni po ciemnocie i towarzystwo mają:cool3: A no jedynie była labradorka Gajeczka za siatką Miłość zza krat:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 a tam heeeen za górką madzia z gajkiem mieszkają :eviltong: czesc ala :buzi: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 nie wiem czemu ale ta fota jest taka jakaś..... bardzo smutna :-( Quote
mmbbaj Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Gosiek'] nie wiem czemu ale ta fota jest taka jakaś..... bardzo smutna :-( No, ja właśnie dokładnie to samo chciałam napisać :cool1: Quote
Vectra Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Gosiek'] nie wiem czemu ale ta fota jest taka jakaś..... bardzo smutna :-( :crazyeye: czemu smutna :crazyeye: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Vectra napisał(a)::crazyeye: czemu smutna :crazyeye:hmmm bo gdybyś ją zobaczyła samą.. bez tych poprzednich zdjęc... taki samotny piesek rozpaczliwie chcący sie wydostać z uwięzienia...... nie wiem..może dziś mam takie skojarzenia :oops: Quote
Vectra Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Gosiek napisał(a):hmmm bo gdybyś ją zobaczyła samą.. bez tych poprzednich zdjęc... taki samotny piesek rozpaczliwie chcący sie wydostać z uwięzienia...... nie wiem..może dziś mam takie skojarzenia :oops: eee ja bym się bardziej martwiła by się jednak nie wydostała ;) moje też szukają ciągle kawałka otworu by wyskoczyć poza podwórko :shake: a wcale nie są smutne i samotne :evil_lol: tylko korci je by porozrabiać ;) Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Vectra napisał(a):eee ja bym się bardziej martwiła by się jednak nie wydostała ;) moje też szukają ciągle kawałka otworu by wyskoczyć poza podwórko :shake: a wcale nie są smutne i samotne :evil_lol: tylko korci je by porozrabiać ;):lol: no widzisz.. i dzięki temu inaczej patrzysz na tą fotkę ;) u mnie ogrodzenie jest "sztywne" i podmurowane więc mój psiak nie ma jak sobie przez nie przejśc :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: no widzisz.. i dzięki temu inaczej patrzysz na tą fotkę ;) u mnie ogrodzenie jest "sztywne" i podmurowane więc mój psiak nie ma jak sobie przez nie przejśc :evil_lol: ja jak zobaczyłam tą fotke to pierwsze co pomyślałam to: kurde u mnie po tej siatce by wylazły :evil_lol: a patrzc na tą przerwe między siatką ,a podmurówką zastanowiłam się które by pierwsze łep tam zmieściło :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Vectra napisał(a):ja jak zobaczyłam tą fotke to pierwsze co pomyślałam to: kurde u mnie po tej siatce by wylazły :evil_lol: a patrzc na tą przerwe między siatką ,a podmurówką zastanowiłam się które by pierwsze łep tam zmieściło :evil_lol::lol::lol::lol: tak myślałam mój szkrab pewnie przez taką siatkę by przelazł gdyby po ulicy szedł jakiś pies :diabloti: Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] a tam heeeen za górką madzia z gajkiem mieszkają :eviltong: czesc ala :buzi::pa wiesz ze parząc na kierunek to dobrze trafiłaś;) [quote name='Gosiek'] nie wiem czemu ale ta fota jest taka jakaś..... bardzo smutna :-(Gosiu bo Gajeczka była smutna ze Ozzy juz idzie do domku,a tak to psina ma bardzo dobry domek . Ozzy bardzo z Gajką się stęsknil i biegali dzis wzdłuż płotu ...tyle ze to blisko ulicy i bałam się zając tylko foceniem Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Gosiu bo Gajeczka była smutna ze Ozzy juz idzie do domku,a tak to psina ma bardzo dobry domek . Ozzy bardzo z Gajką się stęsknil i biegali dzis wzdłuż płotu ...tyle ze to blisko ulicy i bałam się zając tylko foceniem Ala - ja się domyślam ale.. wiesz - ta fota mi się smutno jakoś skojarzyła... sama nie wiem dlaczego. A moze wiem.... bo Gajeczka na niej jest smutna... smutna ze Ozzy już sobie idzie i ze nie mogą sie razem pobawić ;) Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='Gosiek']Ala - ja się domyślam ale.. wiesz - ta fota mi się smutno jakoś skojarzyła... sama nie wiem dlaczego. A moze wiem.... bo Gajeczka na niej jest smutna... smutna ze Ozzy już sobie idzie i ze nie mogą sie razem pobawić ;):cool3:mi to wogóle było smutno od niej odchodzic ......a przecież wiem ze psiak jest szczęśliwy i nic mu nie brakuje . Taki domek ma mała pańcia Gajki :p No i przez takie odczucia jak coś mam do zawiezienia do schroniska to ja nie jade tylko wysyłam Cezarego ...byłam tam 2 razy i było mi ciężko A to fota z której się nieźle usmiałam :p Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 hahaha dumny hrabia Ozzy :lol: rozumiem doskonale... ech tak to jest ze jak sie ma psiaka i sie go strasznie kocha to losinnych jest nieobojetny. U Pauli w szkole teraz trwa zbiórka jedzonka, zabawek... ogólnie wszystkiego co można do schroniska dla zwierzaczków.... fajna akcja - odbywa sie co roku. Dzieci znoszą co tylko mogą - Paula w tym roku zatargała wór karmy - tylko 5 kilo - ale mam nadzieję że jakiś psiaczek sobie poje. Quote
Vectra Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ozzy wyglda jak hipopotam :evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Gajka chyba zakofana czy co?;) :loveu: Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='Vectra']Ozzy wyglda jak hipopotam :evil_lol::evil_lol: :mad:córcia..........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Usia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Vectra to nie hipopotam tylko usmiech od ucha do ucha;) , albo Ozzi sie opala , tylko słonca jakos brak :eviltong: Quote
Hanna R. Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ozzy strzela focha :evil_lol: Dobranoc Alicjo :p Quote
Recommended Posts