Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Ja też wiem :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Ale nie powiedziała - domyśliłam się sama ;)

Ufff czyli wszystko jasne. No to ciociami nie zostaniemy Ala ma ochrone w łóżku.

Alu Ozzy jest boski:loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ozzy strzela focha :evil_lol:

Dobranoc Alicjo :p
I to jakiego focha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Udała Ci się bardzo ta fotka :multi:

[quote name='Agga']Ufff czyli wszystko jasne. No to ciociami nie zostaniemy Ala ma ochrone w łóżku.

Alu Ozzy jest boski:loveu:
Troszkę szkoda bo ja bym pobawiła takiego braciszka albo siostrzyczke Ozulcowe ;)

Posted

Znajoma sunieczka :loveu: Gajka bardzo się cieszy , jak psiaki podchodzą do ogrodzenia. Tuffiasty mordeczkę wkłada między kraty i chociaż sobie poniucha dziewczynę :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Taki domek ma mała pańcia Gajki :p

jejuuuuuu ja chce być bogata i kupić taki Oliwkowej :placz: :placz: :placz:

a to jest normalnie :roflt: hahahahah niesamowite hahah brak mi słów :evil_lol:

Posted

:placz::placz::placz:syscy śmieją sie z mojego smokowatego Ozzulka .....

Waszko mała pańcia Gajki ma swietnych rodziców;)oni sami ten domek robili , tylko dokupili jej zjeżdżalnię i tego konia;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Waszko mała pańcia Gajki ma swietnych rodziców;)oni sami ten domek robili , tylko dokupili jej zjeżdżalnię i tego konia;)

:-o qrcze to rewelacyjnie im wyszło! jak już będzie Oliwkowa większa to moze też spróbujemy zrobić takie cudo :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:-o qrcze to rewelacyjnie im wyszło! jak już będzie Oliwkowa większa to moze też spróbujemy zrobić takie cudo :loveu:zbijali dechy , składali części malowali a my zachodziliśmy o głowę co za dziwna altanka:cool3:aż w końcu kiedy zaczęlismy cześciej rozmawiać przy okazji spacerków dopytałam co to bedzie za cudeńko :oops:.
Domek jest fantastyczny ..sama bym taki chciała ;)

Posted

[quote name='tygra']mały gryzoń :)
takie maluch sa słodkie - czemu tak szybko rosną

[quote name='tygra']zeszło mi sie na wspomnienia, teraz Ozzulek też uroczy ale jako szczenior był powalający :)
i jak to możliwe że taaaaki urósł
:razz:oj mi aż wierzyć sie nie chce ze on taki mały był :pdobrze że są foteczki;)

Posted

[quote name='Agga']Pysiu mnie chodziło o ludzkiego bobasa.
Agga - mnie też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeciez Ozzy to brat Kuby tak jak u mnie Zmorka i Szelma to siostry Karola :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Agga']Pysiu mnie chodziło o ludzkiego bobasa.

Agga, przystopuj trochę, jeszcze panieńskiego nie było :cool3:

No dobra, przyznam się, Gertruda też śpi między nami :diabloti:

Posted

beria napisał(a):
Agga, przystopuj trochę, jeszcze panieńskiego nie było :cool3:

No dobra, przyznam się, Gertruda też śpi między nami :diabloti:

Mądra dziewczynka :loveu: Jedna osoba do michy jej wystarczy ;) I wie dziewczyna że szkoły kosztują :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Mądra dziewczynka :loveu: Jedna osoba do michy jej wystarczy ;) I wie dziewczyna że szkoły kosztują :evil_lol:

Ale nie przewidziała przyrodniej siostrzyczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: