Agga Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Pysia']Ja też wiem :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Ale nie powiedziała - domyśliłam się sama ;) Ufff czyli wszystko jasne. No to ciociami nie zostaniemy Ala ma ochrone w łóżku. Alu Ozzy jest boski:loveu: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ozzy strzela focha :evil_lol: Dobranoc Alicjo :p I to jakiego focha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Udała Ci się bardzo ta fotka :multi: [quote name='Agga']Ufff czyli wszystko jasne. No to ciociami nie zostaniemy Ala ma ochrone w łóżku. Alu Ozzy jest boski:loveu: Troszkę szkoda bo ja bym pobawiła takiego braciszka albo siostrzyczke Ozulcowe ;) Quote
Alka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Znajoma sunieczka :loveu: Gajka bardzo się cieszy , jak psiaki podchodzą do ogrodzenia. Tuffiasty mordeczkę wkłada między kraty i chociaż sobie poniucha dziewczynę :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Cześć Ala :multi: Czy Ty nadal zapracowana jesteś? :razz: Quote
Medorowa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dzień doberek:lol: Jakie fajne foteczki:cool3: Quote
e.v.a Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 dziendoberek :D hipopotanowa mamo :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Taki domek ma mała pańcia Gajki :p jejuuuuuu ja chce być bogata i kupić taki Oliwkowej :placz: :placz: :placz: a to jest normalnie :roflt: hahahahah niesamowite hahah brak mi słów :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 :placz::placz::placz:syscy śmieją sie z mojego smokowatego Ozzulka ..... Waszko mała pańcia Gajki ma swietnych rodziców;)oni sami ten domek robili , tylko dokupili jej zjeżdżalnię i tego konia;) Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Waszko mała pańcia Gajki ma swietnych rodziców;)oni sami ten domek robili , tylko dokupili jej zjeżdżalnię i tego konia;) :-o qrcze to rewelacyjnie im wyszło! jak już będzie Oliwkowa większa to moze też spróbujemy zrobić takie cudo :loveu: Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='malawaszka']:-o qrcze to rewelacyjnie im wyszło! jak już będzie Oliwkowa większa to moze też spróbujemy zrobić takie cudo :loveu:zbijali dechy , składali części malowali a my zachodziliśmy o głowę co za dziwna altanka:cool3:aż w końcu kiedy zaczęlismy cześciej rozmawiać przy okazji spacerków dopytałam co to bedzie za cudeńko :oops:. Domek jest fantastyczny ..sama bym taki chciała ;) Quote
Cerber Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Cześć :) świetna fotka :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: co za arstokracja :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tygra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 mały gryzoń :) takie maluch sa słodkie - czemu tak szybko rosną Quote
tygra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 zeszło mi sie na wspomnienia, teraz Ozzulek też uroczy ale jako szczenior był powalający :) i jak to możliwe że taaaaki urósł Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='tygra']mały gryzoń :) takie maluch sa słodkie - czemu tak szybko rosną [quote name='tygra']zeszło mi sie na wspomnienia, teraz Ozzulek też uroczy ale jako szczenior był powalający :) i jak to możliwe że taaaaki urósł :razz:oj mi aż wierzyć sie nie chce ze on taki mały był :pdobrze że są foteczki;) Quote
Agga Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Pysia'] Troszkę szkoda bo ja bym pobawiła takiego braciszka albo siostrzyczke Ozulcowe ;) Pysiu mnie chodziło o ludzkiego bobasa. Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='Agga']Pysiu mnie chodziło o ludzkiego bobasa.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Agga zapomnij ja czekam na Wasze bobaski;) Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Agga']Pysiu mnie chodziło o ludzkiego bobasa. Agga - mnie też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeciez Ozzy to brat Kuby tak jak u mnie Zmorka i Szelma to siostry Karola :lol::lol::lol: Quote
beria Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Agga']Pysiu mnie chodziło o ludzkiego bobasa. Agga, przystopuj trochę, jeszcze panieńskiego nie było :cool3: No dobra, przyznam się, Gertruda też śpi między nami :diabloti: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 beria napisał(a):Agga, przystopuj trochę, jeszcze panieńskiego nie było :cool3: No dobra, przyznam się, Gertruda też śpi między nami :diabloti: Mądra dziewczynka :loveu: Jedna osoba do michy jej wystarczy ;) I wie dziewczyna że szkoły kosztują :evil_lol: Quote
beria Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Pysia napisał(a):Mądra dziewczynka :loveu: Jedna osoba do michy jej wystarczy ;) I wie dziewczyna że szkoły kosztują :evil_lol: Ale nie przewidziała przyrodniej siostrzyczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 beria napisał(a):Ale nie przewidziała przyrodniej siostrzyczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To jej na razie nic lepiej nie mów ;) Quote
Recommended Posts