Agga Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu: TOMEK...weź te kobiete od komputera bo się czepia :razz: O żeszty ALicjo:mad: Myślałaś, że ja tego nie zobacze????:shake: Wstyd:cool3: Tomek się mną dobrze zajmuje nie boj żaby:loveu: A Ozzy i tak ma za małe fotele. Zobaczysz nabawi się skoliozy kręgosłupa:roll: :lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 dbsst napisał(a):TZ mówi że jestem walnięta a ja chce żeby Szpila miała swój fotel :evil_lol: :evil_lol: haha ja też zaplanowałam, że w saloonie będzie jakaś mała sofka albo cóś takiego sla burasów - może wtedy będę mogła mieć mój wymarzony wypoczynek jasny :roll: chociaż :hmmmm: nadzieja matką głupich i pewnie i tak mój jasny wypoczynek będzie wygodniejszy :placz: Quote
e.v.a Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 dziendoberek:D zapraszam na kolejke do nas:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='dbsst']dziś sie wybieram na ogrody ale jakoś dojsc nie moge musze zrobic fote tego kwiatka zakwitnietego :cool3:to cekam [quote name='sota36']itak trzymac? Kupcie jejjeszcze telfon komorkowy- Gutek ma!a jaki ma numer to Ozzy zadzwoni;) [quote name='dbsst']Szpila jakiś czas temu zadoptowała sobie tel służbowy TZa TZ zmienił prace i oddał telefon wiec faktycznie na gwiazdke trzeba bedzie jej sprezentować nowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:mus siostruniu zakupić [quote name='malawaszka']haha ja też zaplanowałam, że w saloonie będzie jakaś mała sofka albo cóś takiego sla burasów - może wtedy będę mogła mieć mój wymarzony wypoczynek jasny :roll: chociaż :hmmmm: nadzieja matką głupich i pewnie i tak mój jasny wypoczynek będzie wygodniejszy :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:naiwna kobieto [quote name='evaxon']dziendoberek:D zapraszam na kolejke do nas:evil_lol::multi:usz byliśmy [quote name='Agga']O żeszty ALicjo:mad: Myślałaś, że ja tego nie zobacze????:shake: Wstyd:cool3: Tomek się mną dobrze zajmuje nie boj żaby:loveu: A Ozzy i tak ma za małe fotele. Zobaczysz nabawi się skoliozy kręgosłupa:roll: :lol:maruda:p Quote
Agga Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] maruda:p ekhem ja maruda??? Ja tego tak nie zostawie Ozzi kochany :loveu: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Agga']ekhem ja maruda??? Ja tego tak nie zostawie Ozzi kochany :loveu::multi::multi::multi:ja wiem ....kupisz mu fotelik;) Quote
Paula Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Witaj Alu :multi: Stesknilam sie za Ozzulkiem :loveu: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Witaj Alu :loveu: Oblatałam....nie wiem ile cmentarzy i nie wiem czy sama zyję.... Quote
Cerber Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Witam!!!!! :):):) Matko jakie słodkości :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ja wiem ....kupisz mu fotelik;) Jak wygram w totka to i owszem kupię Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='madzia i medor']Oj Ozulku, Tobie to dobrze:lol: :lol: :razz:tylko nie wiem czy on to docenia [quote name='paula_z']Witaj Alu :multi: Stesknilam sie za Ozzulkiem :loveu::multi:Paula ...witaj , nareszcie jesteś:loveu: [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Oblatałam....nie wiem ile cmentarzy i nie wiem czy sama zyję....o rany ..Pysiu to się uszczypnij:razz: [quote name='Cerber']Witam!!!!! :):):) Matko jakie słodkości :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::pdziękujemy i witamy [quote name='Agga']Jak wygram w totka to i owszem kupię:pto graj Agguś ...graj;) Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] o rany ..Pysiu to się uszczypnij:razz: Już nie muszę...Szelma mi pomogła rozpoznać mój stan :mad: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Pysia']Już nie muszę...Szelma mi pomogła rozpoznać mój stan :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytałam Quote
sota36 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Agga']Jak wygram w totka to i owszem kupię O! Ala sklada deklaracje,zejakwygra wtotka, to cosik nam (moze i ja sie zalapie) kupi! Ja bym kciala... tydzien w SPA! Ale zGutkiem - Darek sie obejdzie (bedzie taniej) Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='sota36']O! Ala sklada deklaracje,zejakwygra wtotka, to cosik nam (moze i ja sie zalapie) kupi! Ja bym kciala... tydzien w SPA! Ale zGutkiem - Darek sie obejdzie (bedzie taniej):razz:Joluś nie Ala tylko Agga;) [quote name='Tina.Sara']śliczniutke fotki Ozzusia :*dziękujemy:p Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 ................dzisiejsze niebo............ Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']................dzisiejsze niebo............ No popatrz...A mówiłaś że u Ciebie brzydko jest :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Już nigdy Ci nie uwierzę :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dobry wieczó Aluś, wpadamy sie przywitać :multi: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Pysia']No popatrz...A mówiłaś że u Ciebie brzydko jest :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Już nigdy Ci nie uwierzę :eviltong: :cool3:a co tęskno Ci za widokiem kopalni to zapraszam:razz:;) Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 uuuhaaa u Ciebie gorszy mordor był niż u mnie :crazyeye: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']uuuhaaa u Ciebie gorszy mordor był niż u mnie :crazyeye:był jeszcze gorsiejszy ale fota nie wyszła...... Quote
Hanna R. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 malawaszka napisał(a):uuuhaaa u Ciebie gorszy mordor był niż u mnie :crazyeye: Boże, Monika , aleś mnie rozbawiła !!! Mordor ! :roflt: :roflt: :roflt: Alu, czy Ty już śpisz ? Godzina taka młoda ... :razz: Quote
Recommended Posts