Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']mój nowy banerek jest taki :p

tylko stary chcę zachować .Potem wymienię;)

ślioczny benerek :) ciekawa jestem jak będzie wyglądał w podpisie :D:D:D

PS. Zgadzam się z Kaną ja też chcę wszystko wiedzieć co się dzieję z rodzinką :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='bonita']banerek jak zwykle superaśny:loveu: , a ta minka po lewej na dole:evil_lol: :pbanerek zrobiła mi Moniś a poprzedni Constancja :loveu:

[quote name='evaxon']:loveu: sliczny banetrek:multi:
dziendoberek:Dpodziękował

[quote name='sota36']Ala! Sliczniasty!!!!nio ja też tak myslę

[quote name='LAZY']Witajcie dziewczyny i chłopaki! Cudnie sie Ozzy z tego banerka do nas uśmiecha:cool3:cześć Paulinko ...Ozzy ma taki uśmiech od ucha do ucha

[quote name='majoka']Jakas niedoinformowana jestem, gdzie nie popatrzę, to na Ciebie Alicjo mamuśka mówią. A ja to co, też chcę należec do rodzinki, proszę mi tutaj wszystkie rodzinne połączenie wypisac, bo cholera jeszcze kiedyś zadrę z rodziną. Od razu przypomina mi sie rodzinka Soprano:diabloti:bo ja mamuśka Vectry jestem .....chyba z racji wieku:oops::evil_lol:

[quote name='Vectra']to musisz napisać podanie, życiorys i dołączyć 3 zdjęcia :p
nr konta podam ci na PW :evil_lol: dopisek na przelewie "składka rodzinna" :diabloti:
dobrze piszesz koffane dziecko
[quote name='Cerber']ślioczny benerek :) ciekawa jestem jak będzie wyglądał w podpisie :D

PS. Zgadzam się z Kaną ja też chcę wszystko wiedzieć co się dzieję z rodzinką :eviltong: już dałam w podpisik......a rodzinka myslę ze zdrowa ...a tak właściwie to z dogomaniackiich rodzinek to wiem że moją siostrą jest dbsst

[quote name='Pysia']Z tego co widzę to tutaj jest kilka rodzin Soprano ;)
Ja mam babcię z zaświatów :diabloti:babunia Capo de tuti Cappi...

[quote name='leemonca']ooo..., nowy bannerek :cool3:
Alicjo!!! czyżbyś była Matką Chrzestną!!! :cool3: to mi akurasnie nie grozi

[quote name='HankaRupczewska']Cześć Alu :p
Wymiatasz tymi banerkami !
Całki dla Ozinnka :loveu:Haniu to nie je wymiatam tylko dobre dziewczyny

[quote name='Pysia']Alu gdzie nam się zapodziałaś? :placz:no jestem Pysiu już nie płakaj ....najpierw pisałam ..pisałam.....pisałam....potem upiekłam babkę a potem to Kuba sie zadekował przy biurku i nie mogłam kompa właczyć

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu zaciełas się :razz: 3razy wysyłasz jednego posta :evil_lol:

4.....A mówiło mi ze serwer jest busy :angryy::angryy::angryy: Więc powtarzałam :cool1:
Wredne te serwery :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
4.....A mówiło mi ze serwer jest busy :angryy::angryy::angryy: Więc powtarzałam :cool1:
Wredne te serwery :mad:

No ;) Naprawiłam :p Jest jeden tylko :eviltong:
Cieszę się że jesteś :multi: A mnie dogo robi niespodzianki :mad: Tutaj mi się busy robił ( kłamał mnie) a u mnie zjadło mi 10 wstawionych fotek :angryy:

Posted

[quote name='Pysia']No ;) Naprawiłam :p Jest jeden tylko :eviltong:
Cieszę się że jesteś :multi: A mnie dogo robi niespodzianki :mad: Tutaj mi się busy robił ( kłamał mnie) a u mnie zjadło mi 10 wstawionych fotek :angryy::razz:a może gdzies indziej wrzuciłaś ;)

Posted

[quote name='beria']Ozzy wygląda jak szczeniaczek :loveu::crazyeye:o any Beria ale mi się rozjechałaś :cool3:...on czasem zachowuje sie jak szczenior:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o any Beria ale mi się rozjechałaś :cool3:...on czasem zachowuje sie jak szczenior:evil_lol:
Ciekawostka...Beria SAMA się rozjechała :crazyeye: Jak Ty to kobieto uczyniłaś :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ciekawostka...Beria SAMA się rozjechała :crazyeye: Jak Ty to kobieto uczyniłaś :crazyeye::evil_lol::mad:no siem w pościku rozjechała ...no:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ciekawostka...Beria SAMA się rozjechała :crazyeye: Jak Ty to kobieto uczyniłaś :crazyeye::evil_lol:

To Pysiu trzeba mieć dłuuugo prawo jazdy, żeby nabyć taką umiejętność :eviltong: Mój kolega sam się rozjechał, jak nie zaciągnął ręcznego i poszedł otwierać garaż :evil_lol: Obie nogi miał złamane, taki zdolny jest :razz:

Posted

[quote name='bigos']Ależ poważny - chyba fotka do paszportu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Piękne foteczki i bannerek Alicjo:loveu::loveu::loveu::pdziekuję ...foteczki moje ale banerek zrobiła Monisia od Noodyego:loveu:

Dzień doberek wszystkim :multi:
U nas dzis piękna pogoda tylko okrutnie zimno ...zmarzły nam łapiszony na spacerku :razz:niebo cudownie błekitne ....i nie mogło być tak wczoraj:shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Dzień doberek wszystkim :multi:
U nas dzis piękna pogoda tylko okrutnie zimno ...zmarzły nam łapiszony na spacerku :razz:niebo cudownie błekitne ....i nie mogło być tak wczoraj:shake:

cześc !

No tak , wczorajsza pogoda delikatnie mówiąc była do bani.:diabloti: Mieliśmy w planach pojechać gdzieś w plenerek a wylądowaliśmy u rodziców na kawce.

super banerek i foteczki:loveu: