Cerber Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']mój nowy banerek jest taki :p tylko stary chcę zachować .Potem wymienię;) ślioczny benerek :) ciekawa jestem jak będzie wyglądał w podpisie :D:D:D PS. Zgadzam się z Kaną ja też chcę wszystko wiedzieć co się dzieję z rodzinką :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Z tego co widzę to tutaj jest kilka rodzin Soprano ;) Ja mam babcię z zaświatów :diabloti: Quote
leemonca Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 ooo..., nowy bannerek :cool3: Alicjo!!! czyżbyś była Matką Chrzestną!!! :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Hanna R. Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Cześć Alu :p Wymiatasz tymi banerkami ! Całki dla Ozinnka :loveu: Quote
Vectra Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pysia napisał(a):Alu gdzie nam się zapodziałaś? :placz: Pysiu zaciełas się :razz: 3razy wysyłasz jednego posta :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='bonita']banerek jak zwykle superaśny:loveu: , a ta minka po lewej na dole:evil_lol: :pbanerek zrobiła mi Moniś a poprzedni Constancja :loveu: [quote name='evaxon']:loveu: sliczny banetrek:multi: dziendoberek:Dpodziękował [quote name='sota36']Ala! Sliczniasty!!!!nio ja też tak myslę [quote name='LAZY']Witajcie dziewczyny i chłopaki! Cudnie sie Ozzy z tego banerka do nas uśmiecha:cool3:cześć Paulinko ...Ozzy ma taki uśmiech od ucha do ucha [quote name='majoka']Jakas niedoinformowana jestem, gdzie nie popatrzę, to na Ciebie Alicjo mamuśka mówią. A ja to co, też chcę należec do rodzinki, proszę mi tutaj wszystkie rodzinne połączenie wypisac, bo cholera jeszcze kiedyś zadrę z rodziną. Od razu przypomina mi sie rodzinka Soprano:diabloti:bo ja mamuśka Vectry jestem .....chyba z racji wieku:oops::evil_lol: [quote name='Vectra']to musisz napisać podanie, życiorys i dołączyć 3 zdjęcia :p nr konta podam ci na PW :evil_lol: dopisek na przelewie "składka rodzinna" :diabloti: dobrze piszesz koffane dziecko [quote name='Cerber']ślioczny benerek :) ciekawa jestem jak będzie wyglądał w podpisie :D PS. Zgadzam się z Kaną ja też chcę wszystko wiedzieć co się dzieję z rodzinką :eviltong: już dałam w podpisik......a rodzinka myslę ze zdrowa ...a tak właściwie to z dogomaniackiich rodzinek to wiem że moją siostrą jest dbsst [quote name='Pysia']Z tego co widzę to tutaj jest kilka rodzin Soprano ;) Ja mam babcię z zaświatów :diabloti:babunia Capo de tuti Cappi... [quote name='leemonca']ooo..., nowy bannerek :cool3: Alicjo!!! czyżbyś była Matką Chrzestną!!! :cool3: to mi akurasnie nie grozi [quote name='HankaRupczewska']Cześć Alu :p Wymiatasz tymi banerkami ! Całki dla Ozinnka :loveu:Haniu to nie je wymiatam tylko dobre dziewczyny [quote name='Pysia']Alu gdzie nam się zapodziałaś? :placz:no jestem Pysiu już nie płakaj ....najpierw pisałam ..pisałam.....pisałam....potem upiekłam babkę a potem to Kuba sie zadekował przy biurku i nie mogłam kompa właczyć Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu zaciełas się :razz: 3razy wysyłasz jednego posta :evil_lol: 4.....A mówiło mi ze serwer jest busy :angryy::angryy::angryy: Więc powtarzałam :cool1: Wredne te serwery :mad: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pysia napisał(a):4.....A mówiło mi ze serwer jest busy :angryy::angryy::angryy: Więc powtarzałam :cool1: Wredne te serwery :mad: No ;) Naprawiłam :p Jest jeden tylko :eviltong: Cieszę się że jesteś :multi: A mnie dogo robi niespodzianki :mad: Tutaj mi się busy robił ( kłamał mnie) a u mnie zjadło mi 10 wstawionych fotek :angryy: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia']No ;) Naprawiłam :p Jest jeden tylko :eviltong: Cieszę się że jesteś :multi: A mnie dogo robi niespodzianki :mad: Tutaj mi się busy robił ( kłamał mnie) a u mnie zjadło mi 10 wstawionych fotek :angryy::razz:a może gdzies indziej wrzuciłaś ;) Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a może gdzies indziej wrzuciłaś ;) Tak - do kosza :evil_lol: Quote
beria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] [URL=www.fotosik.pl] Ozzy wygląda jak szczeniaczek :loveu: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='beria']Ozzy wygląda jak szczeniaczek :loveu::crazyeye:o any Beria ale mi się rozjechałaś :cool3:...on czasem zachowuje sie jak szczenior:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o any Beria ale mi się rozjechałaś :cool3:...on czasem zachowuje sie jak szczenior:evil_lol: Ciekawostka...Beria SAMA się rozjechała :crazyeye: Jak Ty to kobieto uczyniłaś :crazyeye::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 jaaaki embrionik prosiątko :loveu: cudne :loveu: a bannerek ekstra :klacz: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia']Ciekawostka...Beria SAMA się rozjechała :crazyeye: Jak Ty to kobieto uczyniłaś :crazyeye::evil_lol::mad:no siem w pościku rozjechała ...no:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no siem w pościku rozjechała ...no:evil_lol: A pozbierała się już?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia']A pozbierała się już?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad::mad::mad:Pysiowata ty mnie za słówka niełapaj ....uciokam spać:p Quote
beria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pysia napisał(a):Ciekawostka...Beria SAMA się rozjechała :crazyeye: Jak Ty to kobieto uczyniłaś :crazyeye::evil_lol: To Pysiu trzeba mieć dłuuugo prawo jazdy, żeby nabyć taką umiejętność :eviltong: Mój kolega sam się rozjechał, jak nie zaciągnął ręcznego i poszedł otwierać garaż :evil_lol: Obie nogi miał złamane, taki zdolny jest :razz: Quote
Cerber Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Cześć :multi: :multi: Ojej jaki słodziutki ozzy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak szczeniorek :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
bigos Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ależ poważny - chyba fotka do paszportu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne foteczki i bannerek Alicjo:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='bigos']Ależ poważny - chyba fotka do paszportu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne foteczki i bannerek Alicjo:loveu::loveu::loveu::pdziekuję ...foteczki moje ale banerek zrobiła Monisia od Noodyego:loveu: Dzień doberek wszystkim :multi: U nas dzis piękna pogoda tylko okrutnie zimno ...zmarzły nam łapiszony na spacerku :razz:niebo cudownie błekitne ....i nie mogło być tak wczoraj:shake: Quote
Alka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Dzień doberek wszystkim :multi: U nas dzis piękna pogoda tylko okrutnie zimno ...zmarzły nam łapiszony na spacerku :razz:niebo cudownie błekitne ....i nie mogło być tak wczoraj:shake: cześc ! No tak , wczorajsza pogoda delikatnie mówiąc była do bani.:diabloti: Mieliśmy w planach pojechać gdzieś w plenerek a wylądowaliśmy u rodziców na kawce. super banerek i foteczki:loveu: Quote
Recommended Posts