Vectra Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Byłam , wszystko przeczytałam :cool3: pije nocną kawke i umieram ze śmiechu :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Vectra napisał(a):Byłam , wszystko przeczytałam :cool3: pije nocną kawke i umieram ze śmiechu :evil_lol: Witaj Alu :loveu: Ewo - dlaczego umierasz ze śmiechu:razz: Czyżby dlatego że Ala mieszka w mordorze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Alka napisał(a):Witam w śnieżny poranek !:multi: aaaaaa dlaczego sniezny???? spadl snieg???? i ja nic nie wiem brrrrrr dzien dobry Alu:) Quote
bigos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']................dzisiejsze niebo............ :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Łał, ale piekne fotencje:loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cześć Alu :) Co dziś słychać w Mordorze? ;) Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witam Ala :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 czesc ala, jak tam sniezek w rybniku :cool3: Quote
LAZY Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ale fajne zdjecia z tego wczorajszego horroru! Witajcie:) Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Boże, Monika , aleś mnie rozbawiła !!! Mordor ! :roflt: Alu, czy Ty już śpisz ? Godzina taka młoda ... :razz:Haniu.....no Mordor ...filma nie widziałaś ...... kochanieńka ja ostatnio coś wcześniej spać chadzam...;) [quote name='Vectra']Byłam , wszystko przeczytałam :cool3: pije nocną kawke i umieram ze śmiechu :evil_lol:córcia ale żyjesz....co....:razz: [quote name='Alka']Witam w śnieżny poranek !:multi:ano witamy....w śnieżny poranek:cool3: [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Ewo - dlaczego umierasz ze śmiechu:razz: Czyżby dlatego że Ala mieszka w mordorze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:PYSIA........ [quote name='dealer']aaaaaa dlaczego sniezny???? spadl snieg???? i ja nic nie wiem brrrrrr dzien dobry Alu:)cześć Aga ...no nie mów ze u ciebie nie ma śniegu... [quote name='bigos']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Łał, ale piekne fotencje:loveu::loveu::loveu:wiatam cioteczkę Bigosową [quote name='Teklunia']Cześć Alu :) Co dziś słychać w Mordorze? ;)oj w Mordorze dziś ciężko ...coś mi aura nie sprzyja ....ja nie lubię zimy [quote name='Cerber']Witam Ala :loveu: :loveu: :loveu: witaj:loveu: [quote name='madzia18sosnowiec']czesc ala, jak tam sniezek w rybniku :cool3:no jak...pada jak padał.....zołzowate biołe pieroństwo [quote name='LAZY']Ale fajne zdjecia z tego wczorajszego horroru! Witajcie:)witajcie moje dziewczynki uśmiechnięte Cieszkam bo moje prace domowe idą ku końcowi , więc pomalutku będę miała więcej czasu na dogo , na fotaski na spacerki / oby aura się poprawiła/ Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: Alu- zasypało Cię??:pjestem wyzej:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 hahaha napisałyśmy w tym samym momencie :evil_lol: wyczułam Cię :lol: Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha napisałyśmy w tym samym momencie :evil_lol: wyczułam Cię :lol::oops:ale jawykąpana jestem ....a to pewnie te perfuma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] oby aura się poprawiła Oby :razz: Cimno, zimno i piździ w dodatku :mad: Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='beria']Oby :razz: Cimno, zimno i piździ w dodatku :mad::angryy:i na dodatek ślisko ....a ja żeby przejsć do pracy na drugie osiedle muszę przejsć przez taki badziewiarski most na którym ostatnio potłukłam kolanko:-( Quote
leemonca Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ale śliczna morducha :loveu: u nas też ślisko, mroźno i wietrznie :shake: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witanko w mrozny .zimowy eheh wieczorek ;-).... Sniegu napadało i co gorsza własnie znowu zaczyna sypac ;-( A wczoraj te wstretne wiatrzysko zerwało linie elektryczna i przez pół dnia nie bylo pradu ..... ehheeh w pracy przy swieczkach ;-) nastroj był ;-) Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Haniu.....no Mordor ...filma nie widziałaś ...... No jak nie widziałam ??? Widziałam ! I dlatego się tak rozbawiłam :lol: Alu, uważaj na kolanko - zima dopiero się zaczyna :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Heh czy ja mogłabym poprosić o nowe fotulce Ozzulca???? tak ładnie proszę... :roll: :roll: :roll: Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='leemonca']ale śliczna morducha :loveu: u nas też ślisko, mroźno i wietrznie :shake::cool3:oj a teraz jeszcze zimniej:shake: [quote name='evaxon']czesc Alu:multi::multi:witaj Ewcia [quote name='zuzolandia']Witanko w mrozny .zimowy eheh wieczorek ;-).... Sniegu napadało i co gorsza własnie znowu zaczyna sypac ;-( A wczoraj te wstretne wiatrzysko zerwało linie elektryczna i przez pół dnia nie bylo pradu ..... ehheeh w pracy przy swieczkach ;-) nastroj był ;-) :evil_lol:no to było nastrojowo:razz: [quote name='HankaRupczewska']No jak nie widziałam ??? Widziałam ! I dlatego się tak rozbawiłam :lol: Alu, uważaj na kolanko - zima dopiero się zaczyna :evil_lol::ptak jest Haniu ...uważam na kolanko;) [quote name='Cerber']Heh czy ja mogłabym poprosić o nowe fotulce Ozzulca???? tak ładnie proszę... :roll: :roll: :roll::shake:dziś chyba fotek nie bedzie bo chyba nie mam ....muszę poszukać w kompie , a jak nie to dopiero jutro zrobie;) Quote
Vectra Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 żyje mamuś :loveu: po 30 godzinach bez snu udało mi się pospać całe 3 :p TZ mnie obudził że psy głodne :roll: bo ponoć jak on im daje jeść to nie chcą ruszyć :cool3: Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Vectra']żyje mamuś :loveu: po 30 godzinach bez snu udało mi się pospać całe 3 :p TZ mnie obudził że psy głodne :roll: bo ponoć jak on im daje jeść to nie chcą ruszyć :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś w tym jest bo jak tatko daje Ozzulcowi papu a mnie nie ma to Ozzy głoduje do czasu aż ja wrócę :cool3: O rany czemu nie spałaś tak długo ...ja mam ostatnio nutę do spania:razz: Quote
Recommended Posts