Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Byłam , wszystko przeczytałam :cool3:
pije nocną kawke i umieram ze śmiechu :evil_lol:

Witaj Alu :loveu:
Ewo - dlaczego umierasz ze śmiechu:razz: Czyżby dlatego że Ala mieszka w mordorze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Boże, Monika , aleś mnie rozbawiła !!! Mordor ! :roflt:

Alu, czy Ty już śpisz ? Godzina taka młoda ... :razz:Haniu.....no Mordor ...filma nie widziałaś ......
kochanieńka ja ostatnio coś wcześniej spać chadzam...;)

[quote name='Vectra']Byłam , wszystko przeczytałam :cool3:
pije nocną kawke i umieram ze śmiechu :evil_lol:córcia ale żyjesz....co....:razz:

[quote name='Alka']Witam w śnieżny poranek !:multi:ano witamy....w śnieżny poranek:cool3:

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Ewo - dlaczego umierasz ze śmiechu:razz: Czyżby dlatego że Ala mieszka w mordorze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:PYSIA........

[quote name='dealer']aaaaaa dlaczego sniezny???? spadl snieg???? i ja nic nie wiem brrrrrr

dzien dobry Alu:)cześć Aga ...no nie mów ze u ciebie nie ma śniegu...

[quote name='bigos']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Łał, ale piekne fotencje:loveu::loveu::loveu:wiatam cioteczkę Bigosową

[quote name='Teklunia']Cześć Alu :)

Co dziś słychać w Mordorze? ;)oj w Mordorze dziś ciężko ...coś mi aura nie sprzyja ....ja nie lubię zimy

[quote name='Cerber']Witam Ala :loveu: :loveu: :loveu: witaj:loveu:

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc ala, jak tam sniezek w rybniku :cool3:no jak...pada jak padał.....zołzowate biołe pieroństwo

[quote name='LAZY']Ale fajne zdjecia z tego wczorajszego horroru!
Witajcie:)witajcie moje dziewczynki uśmiechnięte

Cieszkam bo moje prace domowe idą ku końcowi , więc pomalutku będę miała więcej czasu na dogo , na fotaski na spacerki / oby aura się poprawiła/

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha napisałyśmy w tym samym momencie :evil_lol: wyczułam Cię :lol::oops:ale jawykąpana jestem ....a to pewnie te perfuma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Oby :razz: Cimno, zimno i piździ w dodatku :mad::angryy:i na dodatek ślisko ....a ja żeby przejsć do pracy na drugie osiedle muszę przejsć przez taki badziewiarski most na którym ostatnio potłukłam kolanko:-(

Posted

Witanko w mrozny .zimowy eheh wieczorek ;-)....
Sniegu napadało i co gorsza własnie znowu zaczyna sypac ;-(
A wczoraj te wstretne wiatrzysko zerwało linie elektryczna i przez pół dnia nie bylo pradu ..... ehheeh w pracy przy swieczkach ;-) nastroj był ;-)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Haniu.....no Mordor ...filma nie widziałaś ......

No jak nie widziałam ??? Widziałam !
I dlatego się tak rozbawiłam :lol:

Alu, uważaj na kolanko - zima dopiero się zaczyna :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']ale śliczna morducha :loveu:
u nas też ślisko, mroźno i wietrznie :shake::cool3:oj a teraz jeszcze zimniej:shake:

[quote name='evaxon']czesc Alu:multi::multi:witaj Ewcia

[quote name='zuzolandia']Witanko w mrozny .zimowy eheh wieczorek ;-)....
Sniegu napadało i co gorsza własnie znowu zaczyna sypac ;-(
A wczoraj te wstretne wiatrzysko zerwało linie elektryczna i przez pół dnia nie bylo pradu ..... ehheeh w pracy przy swieczkach ;-) nastroj był ;-)
:evil_lol:no to było nastrojowo:razz:

[quote name='HankaRupczewska']No jak nie widziałam ??? Widziałam !
I dlatego się tak rozbawiłam :lol:

Alu, uważaj na kolanko - zima dopiero się zaczyna :evil_lol::ptak jest Haniu ...uważam na kolanko;)

[quote name='Cerber']Heh czy ja mogłabym poprosić o nowe fotulce Ozzulca???? tak ładnie proszę... :roll: :roll: :roll::shake:dziś chyba fotek nie bedzie bo chyba nie mam ....muszę poszukać w kompie , a jak nie to dopiero jutro zrobie;)

Posted

żyje mamuś :loveu:
po 30 godzinach bez snu udało mi się pospać całe 3 :p
TZ mnie obudził że psy głodne :roll: bo ponoć jak on im daje jeść to nie chcą ruszyć :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']żyje mamuś :loveu:
po 30 godzinach bez snu udało mi się pospać całe 3 :p
TZ mnie obudził że psy głodne :roll: bo ponoć jak on im daje jeść to nie chcą ruszyć :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś w tym jest bo jak tatko daje Ozzulcowi papu a mnie nie ma to Ozzy głoduje do czasu aż ja wrócę :cool3:
O rany czemu nie spałaś tak długo ...ja mam ostatnio nutę do spania:razz: