Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
No dobra, przyznam się, Gertruda też śpi między nami :diabloti:

u nas Lala w nocy dba by nikt mnie nie zaczepaił :evil_lol: jak TZ wyciągał łapska w moją strone to dzielny mały czarny pieskek wkracza i mnie broni ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']Ala wstawaj! I tak juz godzinke dluzej dzis spalas!!!!
p.s. chcialam sie pokfalic,zemam ZNOW nowy bannerek :) Eria robila! A ja z powodzeniem wstawilam!no właśnie - ile można spać? :evil_lol:

śliczny banerek Jolu :p

Posted

:po rany babiszony:eviltong:spałam tylko do nowej 8 czyli starej 9....Ozzy ze spaceru wrócił świńskim galopem bo mu deszcz po plecach pryskał a on tego bardzo nie lubi / a mielismy z TZtem zaplanowany super spacer ale pogoda się na nas wypięła:placz:/
Joluś banerek widziałam ...ja też mam nowy na podmiankę ;)Moniś mi zrobiła :p
Fotki mam też z przedwczoraj ...dam później ;)

Posted

Gosiek tez mi si eten "moj" banerek podoba :) Teraz siedze nad robieniem ramek i juz mi wychodza w photoshopie, ale nie chca mi sie ladowac w imagu na serwer i nie wiem czemu???
Ala - poka ten nowy bannerek!!!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:po rany babiszony:eviltong:spałam tylko do nowej 8 czyli starej 9....Ozzy ze spaceru wrócił świńskim galopem bo mu deszcz po plecach pryskał a on tego bardzo nie lubi / a mielismy z TZtem zaplanowany super spacer ale pogoda się na nas wypięła:placz:/
Joluś banerek widziałam ...ja też mam nowy na podmiankę ;)Moniś mi zrobiła :p
Fotki mam też z przedwczoraj ...dam później ;)

A moje paskudy musiałam na siłe do domu wciągać :mad: Zmorce deszczyk baaaaardzo pasuje a Szelma nie chciała do domu bo Zmorka protestowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A ja miałam iść na spacer do lasu ale nie mam gumowcy a tam bagienko...Może to i dobrze bobym musiała potem odgruzowywać Zmoroszelmy? :razz::evil_lol: a ja mam czerwone krótkie guminiacze:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']mój nowy banerek jest taki :p

tylko stary chcę zachować .Potem wymienię;)

banerek jak zwykle superaśny:loveu: , a ta minka po lewej na dole:evil_lol:

Posted

Jakas niedoinformowana jestem, gdzie nie popatrzę, to na Ciebie Alicjo mamuśka mówią. A ja to co, też chcę należec do rodzinki, proszę mi tutaj wszystkie rodzinne połączenie wypisac, bo cholera jeszcze kiedyś zadrę z rodziną. Od razu przypomina mi sie rodzinka Soprano:diabloti:

Posted

majoka napisał(a):
Jakas niedoinformowana jestem, gdzie nie popatrzę, to na Ciebie Alicjo mamuśka mówią. A ja to co, też chcę należec do rodzinki, proszę mi tutaj wszystkie rodzinne połączenie wypisac, bo cholera jeszcze kiedyś zadrę z rodziną. Od razu przypomina mi sie rodzinka Soprano:diabloti:

to musisz napisać podanie, życiorys i dołączyć 3 zdjęcia :p
nr konta podam ci na PW :evil_lol: :evil_lol: dopisek na przelewie "składka rodzinna" :diabloti: