Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

U nas dzis piękna pogoda tylko okrutnie zimno ...zmarzły nam łapiszony na spacerku :razz:niebo cudownie błekitne ....i nie mogło być tak wczoraj:shake:

O, tak, tak! Okropnie zimno! Już wczoraj wieczorem tak było, a wiatr był okropny :diabloti: U nas też niebo błękitne i słoneczko :lol: Mam nadzieję na miły spacer w południe.Korzystajmy bo ponoć śniegi już zapowiadają :cool3:
Aluś, a zdjęcie Ozzulka na prawdę śliczne :loveu: i na prawdę romantyczne :loveu: I banerek też!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pdziekuję ...foteczki moje ale banerek zrobiła Monisia od Noodyego:loveu:

Dzień doberek wszystkim :multi:
U nas dzis piękna pogoda tylko okrutnie zimno ...zmarzły nam łapiszony na spacerku :razz:niebo cudownie błekitne ....i nie mogło być tak wczoraj:shake:

Alez Alu!! Zobacz u mnie na fotki!! Przecież wczoraj do 16-tej słoneczko świeciło pięknie :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Alez Alu!! Zobacz u mnie na fotki!! Przecież wczoraj do 16-tej słoneczko świeciło pięknie :multi::cool1:bo ty w Sarnowie mieszkasz a ja w zapyziałej dzielnicy Rybnika :placz:u nas słońce było chyba 10 minut a była też burza z piorunami :angryy:i jak raz huknęło i kuba się wygłupił i ryknął że sie boja to stłukłam taki duzy znicz:mad: bo pakowałam do torby:cool3:...więc miałam sprzatanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dużo niebiewskich szkiełek / podeślę do Magi na front domu:p/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:bo ty w Sarnowie mieszkasz a ja w zapyziałej dzielnicy Rybnika :placz:u nas słońce było chyba 10 minut a była też burza z piorunami :angryy:i jak raz huknęło i kuba się wygłupił i ryknął że sie boja to stłukłam taki duzy znicz:mad: bo pakowałam do torby:cool3:...więc miałam sprzatanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dużo niebiewskich szkiełek / podeślę do Magi na front domu:p/
:turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: ostatnio widziałam też dekorację okien nowej generacji - szyby wyklejone płytami CD - ACHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.......

Witaj Alu!
u nas też wczoraj była burza, słońce to o nas wczoraj zupełnie zapomniało:shake: a wichurawszystko wywalała:angryy:

a dzisiaj - mam sopla zwisającego z rynny:angryy:

tyle, że chociaż od czasu do czasu słońce sie pokazuje :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Jezu :crazyeye: Gdzie Wy mieszkacie :crazyeye:

:hmmmm: tez sie zastanawiam u nas slonce prazy od rana upaly niesamowite nic tylko jechac za miasto nad rzeczke i powygrzewac stare kosci:loveu: achhhh ale po co ja bede jechac nad rzeczke przeciez na hawajach mamy taka piekna zlota plaze i blekitno lazurowa wode:loveu: nic tylko siedziec caly dzien nad oceanem pod palma, spijac drinki z parasolka sluchac szumu fal i pisku mew :loveu:

witaj Alu :loveu:

Posted

cześć Ala - ja tez sie wpadłam przywitać... zimica dziś okrutna :crazyeye:

u Agniesi wieeelkie sople... u mnie były maleńkie sopelki.... jednym słowem "sezon na sople sie zaczął" :diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']:turn-l: :roflt: ostatnio widziałam też dekorację okien nowej generacji - szyby wyklejone płytami CD - ACHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.......

Witaj Alu!
u nas też wczoraj była burza, słońce to o nas wczoraj zupełnie zapomniało:shake: a wichurawszystko wywalała:angryy:

a dzisiaj - mam sopla zwisającego z rynny:angryy:

tyle, że chociaż od czasu do czasu słońce sie pokazuje :loveu::crazyeye:wow ale bowski sopelek:razz:
u nas słoneczko jest ale zimnica straszna

[quote name='evaxon']:hmmmm: tez sie zastanawiam u nas slonce prazy od rana upaly niesamowite nic tylko jechac za miasto nad rzeczke i powygrzewac stare kosci:loveu: achhhh ale po co ja bede jechac nad rzeczke przeciez na hawajach mamy taka piekna zlota plaze i blekitno lazurowa wode:loveu: nic tylko siedziec caly dzien nad oceanem pod palma, spijac drinki z parasolka sluchac szumu fal i pisku mew :loveu:

witaj Alu :loveu::mad:sces oberwać mała:p

[quote name='zuzolandia']Hejka ;-)... no tutaj jak zwykle duzooooo sie dzieje ;-) i szybciutko te strony trza wertowac he he ....
Pozdrawiamy milutko w ten słonecznyyyy choc mroznyyy dzionekkkk ;-)
eee nie narzekaj kiedyś szybciej przybywało stron ..teraz wszyscy zapracowani ....mało piszą:razz:

[quote name='Gosiek']cześć Ala - ja tez sie wpadłam przywitać... zimica dziś okrutna :crazyeye:

u Agniesi wieeelkie sople... u mnie były maleńkie sopelki.... jednym słowem "sezon na sople sie zaczął" :diabloti:ja miała m dzis sople ale w innym miejscu:evil_lol:

[quote name='Cerber']Dzień dodbryyyy :):pbry...;)

[quote name='Vectra']cześć mamus :multi:
u nas nad ranem było lodowisko :shake::evil_lol::evil_lol:u nas kałuze też były pozamarzane jeszcze o 11 jak szłam do pracy

Posted

Vectra napisał(a):
to musisz napisać podanie, życiorys i dołączyć 3 zdjęcia :p
nr konta podam ci na PW :evil_lol: :evil_lol: dopisek na przelewie "składka rodzinna" :diabloti:

Jak bedę miała więcej kasy, to zapiszę sie do rodzinki:))))Tylko musze najpierw ustalic do kogo będę mogła wpadac na rodzinne obiadki, do Alicji to ja chcę na ciasto takie piękniutkie jak na zdjęciach!!!!

Posted

[quote name='majoka']Jak bedę miała więcej kasy, to zapiszę sie do rodzinki:))))Tylko musze najpierw ustalic do kogo będę mogła wpadac na rodzinne obiadki, do Alicji to ja chcę na ciasto takie piękniutkie jak na zdjęciach!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a w jakim charakterze się zapisujesz bo jako Seniorka Rodu chciałabym wiedzieć :razz:a na ciasteczko serdecznie zapraszam:p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

:mad:sces oberwać mała:p

:placz: no tak mama opuscila dogo i juz chca mnie bic:placz:
ale zobacys psyjdzie i ci manto spusci :placz:

Posted

[quote name='evaxon']:placz: no tak mama opuscila dogo i juz chca mnie bic:placz:
ale zobacys psyjdzie i ci manto spusci :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogesz niedoczekać :razz:

no dobla usz nie rycz ...nic ci nie zrobie :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogesz niedoczekać :razz:

no dobla usz nie rycz ...nic ci nie zrobie :cool3:

:placz: jak to nie doczekac:placz: jak to:placz:

:evil_lol:

Posted

majoka napisał(a):
Jak bedę miała więcej kasy, to zapiszę sie do rodzinki:))))Tylko musze najpierw ustalic do kogo będę mogła wpadac na rodzinne obiadki, do Alicji to ja chcę na ciasto takie piękniutkie jak na zdjęciach!!!!

płatność możemy rozłożyć Ci na raty :cool3: pod warunkiem że będziesz zmywać i sprzątać :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']płatność możemy rozłożyć Ci na raty :cool3: pod warunkiem że będziesz zmywać i sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra teraz losujemy u kogo :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] u nas słońce było chyba 10 minut a była też burza z piorunami :angryy:i jak raz huknęło i kuba się wygłupił i ryknął że sie boja to stłukłam taki duzy znicz:mad: bo pakowałam do torby:cool3:...więc miałam sprzatanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dużo niebiewskich szkiełek / podeślę do Magi na front domu:p/

U nas słoneczko ślicznie świeciło, ale zimno już było :razz:

Bardzo mi się podoba pomysł ozdobienia domu płytami CD :cool3: Byłby taki

Posted

[quote name='beria']U nas słoneczko ślicznie świeciło, ale zimno już było :razz:

Bardzo mi się podoba pomysł ozdobienia domu płytami CD :cool3: Byłby taki

:razz:a TZtowi by się podobał:cool3: