mmbbaj Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] U nas dzis piękna pogoda tylko okrutnie zimno ...zmarzły nam łapiszony na spacerku :razz:niebo cudownie błekitne ....i nie mogło być tak wczoraj:shake: O, tak, tak! Okropnie zimno! Już wczoraj wieczorem tak było, a wiatr był okropny :diabloti: U nas też niebo błękitne i słoneczko :lol: Mam nadzieję na miły spacer w południe.Korzystajmy bo ponoć śniegi już zapowiadają :cool3: Aluś, a zdjęcie Ozzulka na prawdę śliczne :loveu: i na prawdę romantyczne :loveu: I banerek też! Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pdziekuję ...foteczki moje ale banerek zrobiła Monisia od Noodyego:loveu: Dzień doberek wszystkim :multi: U nas dzis piękna pogoda tylko okrutnie zimno ...zmarzły nam łapiszony na spacerku :razz:niebo cudownie błekitne ....i nie mogło być tak wczoraj:shake: Alez Alu!! Zobacz u mnie na fotki!! Przecież wczoraj do 16-tej słoneczko świeciło pięknie :multi: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='Pysia']Alez Alu!! Zobacz u mnie na fotki!! Przecież wczoraj do 16-tej słoneczko świeciło pięknie :multi::cool1:bo ty w Sarnowie mieszkasz a ja w zapyziałej dzielnicy Rybnika :placz:u nas słońce było chyba 10 minut a była też burza z piorunami :angryy:i jak raz huknęło i kuba się wygłupił i ryknął że sie boja to stłukłam taki duzy znicz:mad: bo pakowałam do torby:cool3:...więc miałam sprzatanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dużo niebiewskich szkiełek / podeślę do Magi na front domu:p/ Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 :pPapatki ...zjadłam obiad :cool3: i idę do pracy:cool3: Quote
aga1215 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:bo ty w Sarnowie mieszkasz a ja w zapyziałej dzielnicy Rybnika :placz:u nas słońce było chyba 10 minut a była też burza z piorunami :angryy:i jak raz huknęło i kuba się wygłupił i ryknął że sie boja to stłukłam taki duzy znicz:mad: bo pakowałam do torby:cool3:...więc miałam sprzatanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dużo niebiewskich szkiełek / podeślę do Magi na front domu:p/ :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: ostatnio widziałam też dekorację okien nowej generacji - szyby wyklejone płytami CD - ACHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....... Witaj Alu! u nas też wczoraj była burza, słońce to o nas wczoraj zupełnie zapomniało:shake: a wichurawszystko wywalała:angryy: a dzisiaj - mam sopla zwisającego z rynny:angryy: tyle, że chociaż od czasu do czasu słońce sie pokazuje :loveu: Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Jezu :crazyeye: Gdzie Wy mieszkacie :crazyeye: Quote
e.v.a Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Pysia napisał(a):Jezu :crazyeye: Gdzie Wy mieszkacie :crazyeye: :hmmmm: tez sie zastanawiam u nas slonce prazy od rana upaly niesamowite nic tylko jechac za miasto nad rzeczke i powygrzewac stare kosci:loveu: achhhh ale po co ja bede jechac nad rzeczke przeciez na hawajach mamy taka piekna zlota plaze i blekitno lazurowa wode:loveu: nic tylko siedziec caly dzien nad oceanem pod palma, spijac drinki z parasolka sluchac szumu fal i pisku mew :loveu: witaj Alu :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Hejka ;-)... no tutaj jak zwykle duzooooo sie dzieje ;-) i szybciutko te strony trza wertowac he he .... Pozdrawiamy milutko w ten słonecznyyyy choc mroznyyy dzionekkkk ;-) Quote
Gosiek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 cześć Ala - ja tez sie wpadłam przywitać... zimica dziś okrutna :crazyeye: u Agniesi wieeelkie sople... u mnie były maleńkie sopelki.... jednym słowem "sezon na sople sie zaczął" :diabloti: Quote
Vectra Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 cześć mamus :multi::multi: u nas nad ranem było lodowisko :shake: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='aga1215']:turn-l: :roflt: ostatnio widziałam też dekorację okien nowej generacji - szyby wyklejone płytami CD - ACHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....... Witaj Alu! u nas też wczoraj była burza, słońce to o nas wczoraj zupełnie zapomniało:shake: a wichurawszystko wywalała:angryy: a dzisiaj - mam sopla zwisającego z rynny:angryy: tyle, że chociaż od czasu do czasu słońce sie pokazuje :loveu::crazyeye:wow ale bowski sopelek:razz: u nas słoneczko jest ale zimnica straszna [quote name='evaxon']:hmmmm: tez sie zastanawiam u nas slonce prazy od rana upaly niesamowite nic tylko jechac za miasto nad rzeczke i powygrzewac stare kosci:loveu: achhhh ale po co ja bede jechac nad rzeczke przeciez na hawajach mamy taka piekna zlota plaze i blekitno lazurowa wode:loveu: nic tylko siedziec caly dzien nad oceanem pod palma, spijac drinki z parasolka sluchac szumu fal i pisku mew :loveu: witaj Alu :loveu::mad:sces oberwać mała:p [quote name='zuzolandia']Hejka ;-)... no tutaj jak zwykle duzooooo sie dzieje ;-) i szybciutko te strony trza wertowac he he .... Pozdrawiamy milutko w ten słonecznyyyy choc mroznyyy dzionekkkk ;-) eee nie narzekaj kiedyś szybciej przybywało stron ..teraz wszyscy zapracowani ....mało piszą:razz: [quote name='Gosiek']cześć Ala - ja tez sie wpadłam przywitać... zimica dziś okrutna :crazyeye: u Agniesi wieeelkie sople... u mnie były maleńkie sopelki.... jednym słowem "sezon na sople sie zaczął" :diabloti:ja miała m dzis sople ale w innym miejscu:evil_lol: [quote name='Cerber']Dzień dodbryyyy :):pbry...;) [quote name='Vectra']cześć mamus :multi: u nas nad ranem było lodowisko :shake::evil_lol::evil_lol:u nas kałuze też były pozamarzane jeszcze o 11 jak szłam do pracy Quote
mar....ka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Vectra napisał(a):to musisz napisać podanie, życiorys i dołączyć 3 zdjęcia :p nr konta podam ci na PW :evil_lol: :evil_lol: dopisek na przelewie "składka rodzinna" :diabloti: Jak bedę miała więcej kasy, to zapiszę sie do rodzinki:))))Tylko musze najpierw ustalic do kogo będę mogła wpadac na rodzinne obiadki, do Alicji to ja chcę na ciasto takie piękniutkie jak na zdjęciach!!!! Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='majoka']Jak bedę miała więcej kasy, to zapiszę sie do rodzinki:))))Tylko musze najpierw ustalic do kogo będę mogła wpadac na rodzinne obiadki, do Alicji to ja chcę na ciasto takie piękniutkie jak na zdjęciach!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a w jakim charakterze się zapisujesz bo jako Seniorka Rodu chciałabym wiedzieć :razz:a na ciasteczko serdecznie zapraszam:p Quote
e.v.a Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :mad:sces oberwać mała:p :placz: no tak mama opuscila dogo i juz chca mnie bic:placz: ale zobacys psyjdzie i ci manto spusci :placz: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='evaxon']:placz: no tak mama opuscila dogo i juz chca mnie bic:placz: ale zobacys psyjdzie i ci manto spusci :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogesz niedoczekać :razz: no dobla usz nie rycz ...nic ci nie zrobie :cool3: Quote
e.v.a Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogesz niedoczekać :razz: no dobla usz nie rycz ...nic ci nie zrobie :cool3: :placz: jak to nie doczekac:placz: jak to:placz: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 majoka napisał(a):Jak bedę miała więcej kasy, to zapiszę sie do rodzinki:))))Tylko musze najpierw ustalic do kogo będę mogła wpadac na rodzinne obiadki, do Alicji to ja chcę na ciasto takie piękniutkie jak na zdjęciach!!!! płatność możemy rozłożyć Ci na raty :cool3: pod warunkiem że będziesz zmywać i sprzątać :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='Vectra']płatność możemy rozłożyć Ci na raty :cool3: pod warunkiem że będziesz zmywać i sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra teraz losujemy u kogo :razz: Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Dobry wieczór Wy gaduły!!!!;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] u nas słońce było chyba 10 minut a była też burza z piorunami :angryy:i jak raz huknęło i kuba się wygłupił i ryknął że sie boja to stłukłam taki duzy znicz:mad: bo pakowałam do torby:cool3:...więc miałam sprzatanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dużo niebiewskich szkiełek / podeślę do Magi na front domu:p/ U nas słoneczko ślicznie świeciło, ale zimno już było :razz: Bardzo mi się podoba pomysł ozdobienia domu płytami CD :cool3: Byłby taki Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='beria']U nas słoneczko ślicznie świeciło, ale zimno już było :razz: Bardzo mi się podoba pomysł ozdobienia domu płytami CD :cool3: Byłby taki :razz:a TZtowi by się podobał:cool3: Quote
beria Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a TZtowi by się podobał:cool3: To zależy czyje byłyby płyty :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='beria'] :crazyeye: :razz: :razz: jaki Pysiowy napis Quote
Recommended Posts