Alka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzulek nocny:p Ozzulku Quote
BoJa2 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Patrzcie go jaki malutki pieseczek:roll: prawie jak york:lol: :lol: Quote
Patka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 słodki Ozusiu miłej nocki od Lilith a ja życzę tego samego Ali :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 doberek śpiochy, doberek:lol: Quote
Alicja Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 sota36 napisał(a):I my tez jestesmy, ale juz uciekamy na Szkielko kontakowe! no masz a ja zapomniałam ....ale i tak nie mam czasu:cool3: Alka napisał(a): Ozzulkudzieńdober Hugo-Kochaś napisał(a):Patrzcie go jaki malutki pieseczek:roll: prawie jak york:lol: :lol::mad:prawie robi różnicę Patka napisał(a):słodki Ozusiu miłej nocki od Lilith a ja życzę tego samego Ali :cool3::loveu:dziękujemy evaxon napisał(a):śpioszek :loveu::pnio PIKA napisał(a):Cześć Kochana :loveu: Alu :multi::multi:o Kochana PIKA aga1215 napisał(a):Dobrej Nocki Alu!wow , jaka różowa chmurka ;) madzia18sosnowiec napisał(a): doberek śpiochy, doberek:lol:doberek slicznoty madzia i medor napisał(a):Ale śpioszek:loveu: :loveu: śpioszkowanie to jest to co Ozzulki lubią najbardziej A ja dziś od 7-11 byłam w Maluchach:angryy:..tj 2-3 latkach .....nie bardzo wiem jak się nazywam , potem mnie dożynaly moje harpagany i 10 po 16 wyszłam z pracy....mam chyba jeszcze jakies fotaski to za chwilkę wrzuce .... Quote
Agga Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Agguś ...sygnał kiedy zaczynamy opijać panieńskie:p Całuski dla Tomaszka od cioteczki Alicji:loveu: / mam nadzieje ze przekarzesz;) Alu oczywiście, że dam Wam sygnał do opijania panieńskiego. :cool3: naprawde wszystko idzie jak najlepiej. Ahhhh rozmarzyłam się. Przekazałam Tomaszowi pozdrowienia. Dziękuje i pozdrawia ciotkę - swatkę.:evil_lol: ALu Ozzy jest boski jak spi w łóżeczku:loveu: Mówisz, że dzieci dały ci popalić? Hmmmm pomysl, że jeszcze trochę a wnuki bęziesz miała. No chyba, że szybciej ja i Tomasz podrzucimy ci malucha do bawienia. Quote
Alicja Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 :razz:Agguś ... TZ zabrał mi mój aparat do pracy:mad:a tam były foty Ozzulka .... no to niebo.. Quote
Cerber Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cześć :):) Ta fotka jest słodziutka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ozzulek zupełnie jak Cerberek :) Quote
constancja Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ooooo! Mikołaj ciastka piecze:multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jakoś nie niebiewskie to niebo ;) ładniutkie :) Quote
Agga Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Alu mam pytanie. Ozzy śpi na twojej połówce czy na Cezarego? Quote
Pysia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Agga napisał(a):Alu mam pytanie. Ozzy śpi na twojej połówce czy na Cezarego? Ozzy śpi pewnie pośrodku i pilnuje aby sex był tylko po bozemu ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Alu :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Czesc Aluś, słodkie to zdjęcie Ozzulka w lozeczku :loveu: tak jakbym widziała mojego śpioszka :loveu: Quote
Medorowa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ale bosskkkkie niebo:lol: :lol: :lol: Nie wiem, czy ja już się dzisiaj witałam, a więć WITTAM, a jak się witałam, to i tak WITAM:lol: Quote
Vectra Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Bry wieczór moja toffana rodzinko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='Vectra']Bry wieczór moja toffana rodzinko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu:córcia moja jedyna [quote name='madzia i medor']Ale bosskkkkie niebo:lol: :lol: :lol: Nie wiem, czy ja już się dzisiaj witałam, a więć WITTAM, a jak się witałam, to i tak WITAM:lol::multi::multi::multi: [quote name='Agga']Alu mam pytanie. Ozzy śpi na twojej połówce czy na Cezarego?:cool3:............na mojej Quote
Alicja Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 :loveu:Tygrys , rezydent w mężowskiej firmie...... Ozzy sępiący:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 buhahaha jaka sirota :evil_lol::evil_lol: łone wszystkie tak mają te bullowate :roll: a juz myślałam że Lal ma coś nie teges z łapinami e siada na całej doopce :oops: a tu prosze Ozzulec ma tak samo :loveu: Quote
aga1215 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 witaj Alu! [quote name='Alicjarydzewska'] ale sirota;) :loveu: Quote
Recommended Posts