Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Pysia']Słodziutki i jaki dobry w całowaniu ;) :evil_lol: I wszystkie moje przypuszczenia sie sprawdzają. To Pysia molestowała Ozziego. Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Patka']aaa tak tez myslałam ale trzeba im kokardy dla odróżnienia zaczepić :lol: Pysiu no i co AStowy jęzor cudowny ;) prawda Alu :) ASTowy jęzor odlotowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uśmiałam się do łez jak mnie dopadł :evil_lol: Opcja żebractwa :p Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Od żebrania powiadasz?Nas nie oszukasz kochana My wiemy swoje, jak było naprawde.:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='Patka']aaa tak tez myslałam ale trzeba im kokardy dla odróżnienia zaczepić :lol: Pysiu no i co AStowy jęzor cudowny ;) prawda Alu :):p ASTowy jęzor jest najlepsiejszy Pysiowa przyroda Quote
Cerber Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ale on słodko leży :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak nietoperek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 :mad: Ozzy nie żebrał tylko grzecznie prosił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Agga pewnie sama molestowałaś małoletniego Ozulca i myślisz żem taka sama :eviltong::eviltong::eviltong: Alu - cudnie Ci wyszła moja przyroda :loveu: Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Pysia']Agga pewnie sama molestowałaś małoletniego Ozulca i myślisz żem taka sama :eviltong::eviltong::eviltong: No wiesz co ze mna takich zdjęć nie ma:eviltong::mad: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Agga']No wiesz co ze mna takich zdjęć nie ma:eviltong::mad: Bo Ala nie zrbiła bo ratowała Ozulca :eviltong::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 fajoooowskie spotkanko :multi: :multi: :multi: Pysia włoski super!!!! a wymodelowane przez Ozzulca zwłaszca :loveu: :lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 malawaszka napisał(a):fajoooowskie spotkanko :multi: :multi: :multi: Pysia włoski super!!!! a wymodelowane przez Ozzulca zwłaszca :loveu: :lol: Chyba namówię Ozulca na cotygodniowe wizyty w celu poprawienia mojego wyglądu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='Pysia']Chyba namówię Ozulca na cotygodniowe wizyty w celu poprawienia mojego wyglądu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gabinet odnowy biologicznej;) Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gabinet odnowy biologicznej;) Alu, zbijesz fortunę :cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ło boze jakie fotaski :loveu: a ten mokry nochales Astamana poprostu calusny :loveu: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: Pysia męcząca łysego psa:evil_lol: :evil_lol: Ja to się strasznie cieszę ze miałam na sobie domowy dres i byłam bez makijażu :p Mogłam bezstresowo pozwolić sobie na wariacje, przewracanko i w ogóle pełny luzik :multi::multi::multi: Alu witaj :) Ja już wysprzątałam pięterko i zrobiłam sobie przerwe;) Muszę odetchnąć bo przede mną schody :razz: Quote
Alka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 cześć Alu! Super ,że udało Wam się w końcu spotkać.:multi:Super fotorelacja,:loveu: tylko mało...:cool3: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='tygra']no... podziel się... Co Ty ;) Ona mu prawie do pyska wsadziła ten sznurek a on ją olał i sobie poszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alka !! To jest mało ? :crazyeye: Tutaj kilka stron opowieści i u mnie kilka z 3 godzin spotkania :diabloti: Quote
Alka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pysia napisał(a): Alka !! To jest mało ? :crazyeye: Tutaj kilka stron opowieści i u mnie kilka z 3 godzin spotkania :diabloti: mało :evil_lol: takich fajnych zdjęć nigdy nie dość :loveu: Quote
PIKA Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześć Ala :multi: ledwo widzącymi oczami :evil_lol: przejżalam cala relcję z wizyty u mojej wnusi :razz: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 [quote name='Pysia']Ja to się strasznie cieszę ze miałam na sobie domowy dres i byłam bez makijażu :p Mogłam bezstresowo pozwolić sobie na wariacje, przewracanko i w ogóle pełny luzik :multi: Alu witaj :) Ja już wysprzątałam pięterko i zrobiłam sobie przerwe;) Muszę odetchnąć bo przede mną schody :razz::pno ale ty praowita jesteś .Podłogi umyłam , obiad gotowy , ciastko upieczone, teraz Cezary odkurza...... Dopadłam kompa bo Kuba się uczy:razz: [quote name='Alka']cześć Alu! Super ,że udało Wam się w końcu spotkać.Super fotorelacja,:loveu: tylko mało...:cool3::multi:no super że sie udało.....no ja też się zdziwiłam ze tak mało mamy fotek bo aparaty odbezpieczone leżały i wszędzie z nami chodziły:cool3: [quote name='Pysia']Co Ty ;) Ona mu prawie do pyska wsadziła ten sznurek a on ją olał i sobie poszedł :evil_lol: Alka !! To jest mało ? :crazyeye: Tutaj kilka stron opowieści i u mnie kilka z 3 godzin spotkania :diabloti:Ozzy się zdziwił bo mu się w oczach zakudliło i zaczerniło.....pewnie był zdezorientowany ...ale ta fota z Szelmusią sliczna:loveu: [quote name='Alka']mało :evil_lol: takich fajnych zdjęć nigdy nie dość :loveu::oops:nio mało [quote name='PIKA']Cześć Ala :multi: ledwo widzącymi oczami :evil_lol: przejżalam cala relcję z wizyty u mojej wnusi :razz::poj to do której balowałyscie :evil_lol:u twojej wnusi było supcio:p [quote name='evaxon']dziendoberek :) [quote name='madzia i medor']Dzień dobry:p [quote name='Agga']Alicja to kiedy spotkanko w Rybnik city? dzień doberek:multi: Spotkanko ...no trzeba pomyśleć nad takowym;) Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Ja posprzątałam schody a dół zostawiłam na potem. Zagrabiłam liście dookoła domu i teraz padłam....Tym bardziej że właśnie widziałam jak lecą następne liście :placz: Do wieczora będzie tak samo :angryy: Wszystkie kości mnie bolą.... Quote
Recommended Posts