Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Słodziutki i jaki dobry w całowaniu ;) :evil_lol:

I wszystkie moje przypuszczenia sie sprawdzają. To Pysia molestowała Ozziego.

Posted

[quote name='Patka']aaa tak tez myslałam ale trzeba im kokardy dla odróżnienia zaczepić :lol:
Pysiu no i co AStowy jęzor cudowny ;) prawda Alu :)
ASTowy jęzor odlotowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uśmiałam się do łez jak mnie dopadł :evil_lol:
Opcja żebractwa :p

Posted

[quote name='Patka']aaa tak tez myslałam ale trzeba im kokardy dla odróżnienia zaczepić :lol:
Pysiu no i co AStowy jęzor cudowny ;) prawda Alu :):p ASTowy jęzor jest najlepsiejszy

Pysiowa przyroda

Posted

Agga pewnie sama molestowałaś małoletniego Ozulca i myślisz żem taka sama :eviltong::eviltong::eviltong:
Alu - cudnie Ci wyszła moja przyroda :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Agga pewnie sama molestowałaś małoletniego Ozulca i myślisz żem taka sama :eviltong::eviltong::eviltong:

No wiesz co ze mna takich zdjęć nie ma:eviltong::mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
fajoooowskie spotkanko :multi: :multi: :multi: Pysia włoski super!!!! a wymodelowane przez Ozzulca zwłaszca :loveu: :lol:

Chyba namówię Ozulca na cotygodniowe wizyty w celu poprawienia mojego wyglądu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Chyba namówię Ozulca na cotygodniowe wizyty w celu poprawienia mojego wyglądu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gabinet odnowy biologicznej;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: Pysia męcząca łysego psa:evil_lol: :evil_lol:

Ja to się strasznie cieszę ze miałam na sobie domowy dres i byłam bez makijażu :p Mogłam bezstresowo pozwolić sobie na wariacje, przewracanko i w ogóle pełny luzik :multi::multi::multi:
Alu witaj :) Ja już wysprzątałam pięterko i zrobiłam sobie przerwe;) Muszę odetchnąć bo przede mną schody :razz:

Posted

[quote name='tygra']no... podziel się...

Co Ty ;) Ona mu prawie do pyska wsadziła ten sznurek a on ją olał i sobie poszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alka !! To jest mało ? :crazyeye: Tutaj kilka stron opowieści i u mnie kilka z 3 godzin spotkania :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Alka !! To jest mało ? :crazyeye: Tutaj kilka stron opowieści i u mnie kilka z 3 godzin spotkania :diabloti:

mało :evil_lol: takich fajnych zdjęć nigdy nie dość :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Ja to się strasznie cieszę ze miałam na sobie domowy dres i byłam bez makijażu :p Mogłam bezstresowo pozwolić sobie na wariacje, przewracanko i w ogóle pełny luzik :multi:
Alu witaj :) Ja już wysprzątałam pięterko i zrobiłam sobie przerwe;) Muszę odetchnąć bo przede mną schody :razz::pno ale ty praowita jesteś .Podłogi umyłam , obiad gotowy , ciastko upieczone, teraz Cezary odkurza......
Dopadłam kompa bo Kuba się uczy:razz:

[quote name='Alka']cześć Alu!

Super ,że udało Wam się w końcu spotkać.Super fotorelacja,:loveu: tylko mało...:cool3::multi:no super że sie udało.....no ja też się zdziwiłam ze tak mało mamy fotek bo aparaty odbezpieczone leżały i wszędzie z nami chodziły:cool3:

[quote name='Pysia']Co Ty ;) Ona mu prawie do pyska wsadziła ten sznurek a on ją olał i sobie poszedł :evil_lol:
Alka !! To jest mało ? :crazyeye: Tutaj kilka stron opowieści i u mnie kilka z 3 godzin spotkania :diabloti:Ozzy się zdziwił bo mu się w oczach zakudliło i zaczerniło.....pewnie był zdezorientowany ...ale ta fota z Szelmusią sliczna:loveu:

[quote name='Alka']mało :evil_lol: takich fajnych zdjęć nigdy nie dość :loveu::oops:nio mało

[quote name='PIKA']Cześć Ala :multi:
ledwo widzącymi oczami :evil_lol: przejżalam cala relcję z wizyty u mojej wnusi :razz::poj to do której balowałyscie :evil_lol:u twojej wnusi było supcio:p

[quote name='evaxon']dziendoberek :)

[quote name='madzia i medor']Dzień dobry:p

[quote name='Agga']Alicja to kiedy spotkanko w Rybnik city?
dzień doberek:multi:
Spotkanko ...no trzeba pomyśleć nad takowym;)

Posted

Ja posprzątałam schody a dół zostawiłam na potem. Zagrabiłam liście dookoła domu i teraz padłam....Tym bardziej że właśnie widziałam jak lecą następne liście :placz: Do wieczora będzie tak samo :angryy:
Wszystkie kości mnie bolą....