Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
bhahhaah noo Alu - trzebabyło chodzić po wystawie i krzyczeć RRROOGAALIKKIIIII :evil_lol:

:thumbs::thumbs::klacz::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

ta i jeszcze wołać , Rogaliki dla zagubionych Dogomaniaczek'';)

trza bylo transparent walnąć :evil_lol:

Cześć :multi:

Posted

[quote name='PIKA']trza bylo transparent walnąć :evil_lol:

Cześć :multi::cool3:a wiesz ze nie pomyślałam ...ale chlera TZ by mnie chyba utopił na przystani kajakowej za taki numer :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a wiesz ze nie pomyślałam ...ale chlera TZ by mnie chyba utopił na przystani kajakowej za taki numer :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
trza bylo mu nic nie mowic, tylko dyskretnie rozlozyc :evil_lol:
Moze by nie zauważyl :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Alu kiedy zawitasz z rodzinkom w Opolu?
Piekne foteczki
:razz:jak narazie nie mam tego w planie;)

[quote name='constancja']Nio.. taki dyskretny...malutki...i żeby się szybko rozwijał i zwijał, za plecami TZ-a:evil_lol: :cool3:nio

[quote name='PIKA']trza bylo mu nic nie mowic, tylko dyskretnie rozlozyc :evil_lol:
Moze by nie zauważyl :evil_lol:
:razz:no patrzaj zmówiły sie :cool1:

A ja was opuszczę na jakieś 2 dzionki :placz::placz::placz:jutro mi okna wymieniają i bedę miała mega burdello , a na 7 idę do pracy wracam o 12 a TZ jedzie po 13 :angryy:i zostaję sama ....Kuba ma dyżur z piesem a ja będe szaleć z odkurzałką i szmatami:placz::placz::placz:jak ja nie lubie roboty głupiego :placz:

Pa pa pa myślę ,że choć troche za Ozzulkiem zatęsknicie:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak narazie nie mam tego w planie;)

:cool3:nio

:razz:no patrzaj zmówiły sie :cool1:

A ja was opuszczę na jakieś 2 dzionki :placz::placz::placz:jutro mi okna wymieniają i bedę miała mega burdello , a na 7 idę do pracy wracam o 12 a TZ jedzie po 13 :angryy:i zostaję sama ....Kuba ma dyżur z piesem a ja będe szaleć z odkurzałką i szmatami:placz::placz::placz:jak ja nie lubie roboty głupiego :placz:

Witaj Alusiu

Posted

[quote name='evaxon']biedna Ala:shake:
ale nie oszukuj sie napewno wejdziesz na dogo:evil_lol: nie wytrzymasz 2 dni:evil_lol::shake:kompik będzie zadekowany

[quote name='aga1215']Witaj Alusiu cześć aguś

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A ja was opuszczę na jakieś 2 dzionki :placz::placz:

Alu :placz: Ja juz tesknie :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Wiedziałam ze z tego że Ala ma aparat nie wyniknie nic dobrego:placz:ja się teraz czuję zagrożona :cool3:

nie niee:obrazic: jaka maruda :cool3:, taki mały aparacik a Ty się go boisz :evil_lol:

wszyscy są zadowoleni, foty im się podobają :p

Za rok w Kamieniu constancja nie będzie miała problemu z rozpoznamiem ciebie.:evil_lol:

Posted

Ja chciałam szybcikiem ostatnią stronę przeczytać, ale musialam się cofnąć. Jak zobaczylam panikę...to myślałam, ze nam Alę na zawsze zabralo! Ale na szczesci to tylko 2 dni (tyle jeszcze zniose:)).

Posted

Cześć Biedna Alu :-(

NIe mogę uwierzyć, ze CIę nie będzie :shake: to jest wrećz nie możliwe :shake:

A ja nadal nie kapuję, czemu okna Wam będą dwa dni wymieniać, :roll: jak mnie wymienili wszystkie w ciagu kilku godzin :roll: