Vectra Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 malawaszka napisał(a):bhahhaah noo Alu - trzebabyło chodzić po wystawie i krzyczeć RRROOGAALIKKIIIII :evil_lol: :thumbs::thumbs::klacz::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Agga Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Alu kiedy zawitasz z rodzinkom w Opolu? Piekne foteczki Quote
PIKA Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ta i jeszcze wołać , Rogaliki dla zagubionych Dogomaniaczek'';) trza bylo transparent walnąć :evil_lol: Cześć :multi: Quote
Alicja Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 [quote name='PIKA']trza bylo transparent walnąć :evil_lol: Cześć :multi::cool3:a wiesz ze nie pomyślałam ...ale chlera TZ by mnie chyba utopił na przystani kajakowej za taki numer :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
constancja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='PIKA']trza bylo transparent walnąć :evil_lol: Cześć :multi: Nio.. taki dyskretny...malutki...i żeby się szybko rozwijał i zwijał, za plecami TZ-a:evil_lol: Quote
PIKA Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a wiesz ze nie pomyślałam ...ale chlera TZ by mnie chyba utopił na przystani kajakowej za taki numer :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trza bylo mu nic nie mowic, tylko dyskretnie rozlozyc :evil_lol: Moze by nie zauważyl :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 [quote name='Agga']Alu kiedy zawitasz z rodzinkom w Opolu? Piekne foteczki :razz:jak narazie nie mam tego w planie;) [quote name='constancja']Nio.. taki dyskretny...malutki...i żeby się szybko rozwijał i zwijał, za plecami TZ-a:evil_lol: :cool3:nio [quote name='PIKA']trza bylo mu nic nie mowic, tylko dyskretnie rozlozyc :evil_lol: Moze by nie zauważyl :evil_lol: :razz:no patrzaj zmówiły sie :cool1: A ja was opuszczę na jakieś 2 dzionki :placz::placz::placz:jutro mi okna wymieniają i bedę miała mega burdello , a na 7 idę do pracy wracam o 12 a TZ jedzie po 13 :angryy:i zostaję sama ....Kuba ma dyżur z piesem a ja będe szaleć z odkurzałką i szmatami:placz::placz::placz:jak ja nie lubie roboty głupiego :placz: Pa pa pa myślę ,że choć troche za Ozzulkiem zatęsknicie:razz: Quote
e.v.a Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 biedna Ala:shake: ale nie oszukuj sie napewno wejdziesz na dogo:evil_lol: nie wytrzymasz 2 dni:evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak narazie nie mam tego w planie;) :cool3:nio :razz:no patrzaj zmówiły sie :cool1: A ja was opuszczę na jakieś 2 dzionki :placz::placz::placz:jutro mi okna wymieniają i bedę miała mega burdello , a na 7 idę do pracy wracam o 12 a TZ jedzie po 13 :angryy:i zostaję sama ....Kuba ma dyżur z piesem a ja będe szaleć z odkurzałką i szmatami:placz::placz::placz:jak ja nie lubie roboty głupiego :placz: Pa pa pa myślę ,że choć troche za Ozzulkiem zatęsknicie:razz: Witaj Alusiu Quote
Alicja Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 [quote name='evaxon']biedna Ala:shake: ale nie oszukuj sie napewno wejdziesz na dogo:evil_lol: nie wytrzymasz 2 dni:evil_lol::shake:kompik będzie zadekowany [quote name='aga1215']Witaj Alusiu cześć aguś Quote
constancja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:kompik będzie zadekowany I Ala razem z nim:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Alicjo powiem ci tylko tyle ZŁA ODPOWIEDŻ!!!!! Ja tu bede na ciebie czekać. No chyba ze was nawiedze w Rybniku było mi bardzo miło. Quote
Pysia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Alu czyżbyś już spała ? A ja przyszłam na rogaliki.... Quote
malawaszka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 jejku jak to będzie bez Ali?? :mdleje: Quote
Paula Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A ja was opuszczę na jakieś 2 dzionki :placz::placz: Pa pa pa myślę ,że choć troche za Ozzulkiem zatęsknicie:razz: Alu :placz: Ja juz tesknie :razz: Quote
Alka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Wiedziałam ze z tego że Ala ma aparat nie wyniknie nic dobrego:placz:ja się teraz czuję zagrożona :cool3: nie niee:obrazic: jaka maruda :cool3:, taki mały aparacik a Ty się go boisz :evil_lol: wszyscy są zadowoleni, foty im się podobają :p Za rok w Kamieniu constancja nie będzie miała problemu z rozpoznamiem ciebie.:evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Dogo bez Ali R.??? Nie wierze, to chyba nie przejdzie :shake: Quote
Vectra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :placz::placz::placz:mamusiu wracaj :placz::placz::placz::placz: ja już tęsknie :placz::placz::placz: Quote
LAZY Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ja chciałam szybcikiem ostatnią stronę przeczytać, ale musialam się cofnąć. Jak zobaczylam panikę...to myślałam, ze nam Alę na zawsze zabralo! Ale na szczesci to tylko 2 dni (tyle jeszcze zniose:)). Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Cześć Biedna Alu :-( NIe mogę uwierzyć, ze CIę nie będzie :shake: to jest wrećz nie możliwe :shake: A ja nadal nie kapuję, czemu okna Wam będą dwa dni wymieniać, :roll: jak mnie wymienili wszystkie w ciagu kilku godzin :roll: Quote
Agga Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Alu a co to za robotnicy co tak długo okna wymieniaja? Przeca masz tak malutko do wymiany Quote
Agga Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ona wróci bo ALicja zawsze wraca. Az strach pomyśleć co zrobi jak wróci. Quote
Recommended Posts