Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tygra']ale szaleństwo, ten malutki też zadziorek :evil_lol:

nie da sobie w kaszę dmuchać :evil_lol:

Dzień doberek !:multi:

Ala chyba się na mnie nie pogniewa jak wkleję foty.:evil_lol:

hej, o czym plotkujecie :razz:

Posted

[quote name='Alka']nie da sobie w kaszę dmuchać :evil_lol:

Dzień doberek !:multi:

Ala chyba się na mnie nie pogniewa jak wkleję foty.:evil_lol:

hej, o czym plotkujecie :razz:

Super foteczki, a Ozzy jaką ma piękną szeroką mordkę, on chyba tam zmieści 10 piłeczek tenisowych :D:D:D:D:D:D

Posted

[quote name='constancja']Alicjo, czy ta Pani z aparatem w ręku to Ty?

Pytam, bo patrzyłam na wystawie tej osobie głęboko w oczy i zatanawiałam się czy to właśnie Ty:diabloti: .

buuuahahhaha to bosko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TAK to Ala

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahhaha to bosko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TAK to Ala

Super:cool1: !
Szli w trójkę, Pani, Pan i młody chłopak. Czymś się częstowali (nie mogłam dojrzeć czy to rogaliki:angryy: ) i ta Pani mówi- ja też chcę.
Stanęli przy budce przy samej bramie, tam gdzie były ringi min. yorków. Szliśmy sobie z TZ-em i synem i tam właśnie nasze oczy się spotkały....:placz: :placz: :placz:

Ala przyjedź na tę pływalnię...:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='constancja']Alicjo, czy ta Pani z aparatem w ręku to Ty?

Pytam, bo patrzyłam na wystawie tej osobie głęboko w oczy i zatanawiałam się czy to właśnie Ty:diabloti: . :razz:....:p

[quote name='leemonca']dlaczego mi się tam robią gwiazdki :smhair2:, przecież nie ma nic niecenzuralnego:shake: , przewrażliwione to dogo :evil_lol:trzeba pisać ze spacją :evil_lol:podsłuchu.je

[quote name='constancja']Super:cool1: !
Szli w trójkę, Pani, Pan i młody chłopak. Czymś się częstowali (nie mogłam dojrzeć czy to rogaliki:angryy: ) i ta Pani mówi- ja też chcę.
Stanęli przy budce przy samej bramie, tam gdzie były ringi min. yorków. Szliśmy sobie z TZ-em i synem i tam właśnie nasze oczy się spotkały....:placz: :placz: :placz:

Ala przyjedź na tę pływalnię...:diabloti: :diabloti: :diabloti: :pnio to byliśmy MY i jedliśmy..........ROGALIKI :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='barbara.h']uśmiech jak na budyniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: szerzej już nie dał rady:loveu::loveu::loveu:

:pnio Ozzy ma taki mniamniuśny pycholek:loveu:

[quote name='Vectra']Mamuśka jak fajno cię widzieć :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

:oops:no prosze jakie mam niewymagajace dziecko ....maszkarona zobaczyło i się cieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiedziałam ze z tego że Ala ma aparat nie wyniknie nic dobrego:placz:ja się teraz czuję zagrożona :cool3:

Posted

[quote name='constancja']No to śmy sie spotakały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nio ...dosłownie;)
A nie mogłaś rzucić jakiegoś hasełka na głos :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nio ...dosłownie;)
A nie mogłaś rzucić jakiegoś hasełka na głos :cool3:

A Ty nie mogłaś tego rogalika mi pod nos podstawić???:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='constancja']A Ty nie mogłaś tego rogalika mi pod nos podstawić???:roflt: :roflt: :roflt:

bhahhaah noo Alu - trzebabyło chodzić po wystawie i krzyczeć RRROOGAALIKKIIIII :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Że niby kto ten maszkaron :mad::mad::mad::mad:
prosze mi tak o sobie tu nie pisac :angryy::mad::cool3:jak Alce karta pęknie z wrażenia to nie miejcie do mnie pretensji:evil_lol:

[quote name='constancja']A Ty nie mogłaś tego rogalika mi pod nos podstawić???:roflt: :roflt: :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no bo może gdybyś ty zajrzała w to pudełko to zorientowałabys sie ze to ja ....:evil_lol:

[quote name='malawaszka']bhahhaah noo Alu - trzebabyło chodzić po wystawie i krzyczeć RRROOGAALIKKIIIII :evil_lol:ta i jeszcze wołać , Rogaliki dla zagubionych Dogomaniaczek'';)