Medorowa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']dobiłaś mnie:flaming:ja muszę się uporac z tym przez sobotę i niedziele bo w poniedziałek do pracy :placz: Ojj Alu nie martw się, nie będzie aż tak źle:eviltong: Mi to może zajęło tyle czasu, dlatego, że napadła mnie taka faza sprzątania, że nawet dywan prałam, mimo, że był ściągnięty na czas wymiany okien:cool3: :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='madzia i medor']Ojj Alu nie martw się, nie będzie aż tak źle:eviltong: Mi to może zajęło tyle czasu, dlatego, że napadła mnie taka faza sprzątania, że nawet dywan prałam, mimo, że był ściągnięty na czas wymiany okien:cool3: :lol::evil_lol:ja też mam wykładzine do prania i panele trzeba położyć u Kuby :placz:ale to chyba w późniejszym czasie Quote
leemonca Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 dasz sobie radę, sprytne dziweczę z ciebie, nie będzie tak źle :evil_lol:. Ja w zeszłym roku wymieniałam siedem okien naraz, czułam się jak na budowie, ruch jak w Rzymie, po dwóch robotników w każdym pomieszczeniu + wynoszący gruz, siku chodziłam do sąsiadki :cool3:, a po dwóch miesiącach wrócili bo zaczęły się robić szpary :cool1: Quote
barbara.h Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Alka']wczorajsze foteczki :loveu: super zestawienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 barbara.h napisał(a):super zestawienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na dodatek bardzo zgodne.Na ostatnim spacerku Ozzy własnym cialem zasłonił Dulkę przed agresywną bokserką.Taki z niego dżentelmen:loveu: Tufficzek powarkiwał tylko bo był w areszcie tymczasowym u swojej pańci na rączkach.I niestety nie mógł stanąć w obronie kolezanki;) Quote
Agga Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:Aguś no to mnie dobiłaś ...a te przeszło 100 z wystawy to sie nie liczy :cool3: CO mi tam 100 z wystawy kochana. Ja np chciałabyam 100 zdjęć Ozzulca, 100 zdjęć ALicji 100 zdjęć Cezarego... czy ja az tak duzo wymagam ?????:evil_lol: Stanowczo za duzo plotkujecie, ja pozniej nie daje rady tego nadrobić. Quote
Paula Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Czesc Ala :lol: Slicznota :loveu: Prawie jak Ozzy :cool3: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 :pproszę państwa oto miś :evil_lol: Quote
constancja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ala!!!! Te bestie zjadają Ozzulka:crazyeye: :placz: :crazyeye: :placz: :crazyeye: Quote
e.v.a Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 dziendoberek :D ale fajowe zabawowo waleczne foty :multi: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='leemonca']dasz sobie radę, sprytne dziweczę z ciebie, nie będzie tak źle :evil_lol:. Ja w zeszłym roku wymieniałam siedem okien naraz, czułam się jak na budowie, ruch jak w Rzymie, po dwóch robotników w każdym pomieszczeniu + wynoszący gruz, siku chodziłam do sąsiadki :cool3:, a po dwóch miesiącach wrócili bo zaczęły się robić szpary :cool1::cool1:czy to było na pocieszenie .... [quote name='barbara.h']super zestawienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::pteż się zachwycam [quote name='Hugo-Kochaś']A na dodatek bardzo zgodne.Na ostatnim spacerku Ozzy własnym cialem zasłonił Dulkę przed agresywną bokserką.Taki z niego dżentelmen:loveu: Tufficzek powarkiwał tylko bo był w areszcie tymczasowym u swojej pańci na rączkach.I niestety nie mógł stanąć w obronie kolezanki;):razz:nio jestem dumna z Ozzulka ze taki z niego dyplomata:p [quote name='Agga']CO mi tam 100 z wystawy kochana. Ja np chciałabyam 100 zdjęć Ozzulca, 100 zdjęć ALicji 100 zdjęć Cezarego... czy ja az tak duzo wymagam ?????:evil_lol: Stanowczo za duzo plotkujecie, ja pozniej nie daje rady tego nadrobić.:cool1:Agguś może jeszcze coś :razz: [quote name='paula_z']Czesc Ala :lol: Prawie jak Ozzy :cool3::pto nasz znajomy z hodowli Zanzibar [quote name='evaxon']dziendoberek :D ale fajowe zabawowo waleczne foty :multi::pnie waleczne a uhahane;) [quote name='constancja']Ala!!!! Te bestie zjadają Ozzulka:crazyeye: :placz: :crazyeye: :placz: :crazyeye: :pone go koffają Quote
Cerber Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Dobry wieczór!!! No rzeczywiście tu wygląda jak miś - Koala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Cześc Alus :multi: dzelnie wszystko obejrzalam :multi: Dozki :loveu: widziałam :multi: [quote name='malawaszka'] łoszzz ale cielak - co to :-o Wasia to mastif angielski ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 PIKA napisał(a):Wasia to mastif angielski ;) ale z cielaczka cos ma :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 PIKA napisał(a):Wasia to mastif angielski ;) wasia-srasia :diabloti: nie widziałam jeszcze takiego pręgusa :shake: Quote
eveandAxel Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ala a co to za Jaga z twoim TZ'em, skąd dziewczyna jest? ( żółta dożyca) Quote
mmbbaj Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='malawaszka']wasia-srasia :diabloti: :mdleje: wasiu....:roflt::roflt::roflt: Quote
PIKA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 malawaszka napisał(a):wasia-srasia :diabloti: ups :oops::oops::oops: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Alus :multi: dzelnie wszystko obejrzalam :multi: Dozki :loveu: widziałam :multi: Wasia to mastif angielski ;):pprzy dożkach myślałam o tobie [quote name='Cerber']Dobry wieczór!!! No rzeczywiście tu wygląda jak miś - Koala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:też taki leniuch [quote name='madzia18sosnowiec']ale z cielaczka cos ma :eviltong::razz:nio i ruszała sie jak cielaczek [quote name='malawaszka']wasia-srasia :diabloti: nie widziałam jeszcze takiego pręgusa :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na wystawie był :mad:tża było dobrze patrzeć [quote name='eveandAxel']Ala a co to za Jaga z twoim TZ'em, skąd dziewczyna jest? ( żółta dożyca)Jaga / po domowemu Gaja /jest z Wisły Facio ma w domu do oddania w dobre ręce niewystawową sunię , córke Jagi , z tego co mówił coś ma dziecinka z nóżka [quote name='mmbbaj']:mdleje: wasiu....:roflt::roflt::roflt::evil_lol:nie ma jak się pośmiać przed snem Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='Vectra'] fajnie tu wyjszedł :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak Turkuć Podjadek Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ufffffffffff...W koncu po wielkich trudach dotarłam :p Witaj Alu :loveu: Opłacało się bo przywitała mnie urocza fotka Ozulca i...Wasia-srasia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :pone go koffają A on sie przed tym broni :evil_lol: [quote name='malawaszka']wasia-srasia :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Gosiek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Dzieńdoberek :p fajowe te fotki ze spacerku...psiaki miały chyba niezłą frajdę sądząc po fotach :lol: Quote
Recommended Posts