Vectra Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:student z Wrocławia :evil_lol: buhahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Dobra mam 4 fotki osaczony za co mnie trzasnałes w pysk:crazyeye: co tam masz :cool3: chodu Quote
Medorowa Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 No już troszkę lepiej;) :razz: A zdjęcia i komentarze są świetne:p :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 czesc ala:buzi: przeleciałam przez zdjecia, w standardzie u ciebie najwiecej nadrabiania :eviltong: a ozzy jakis niedopieszczony widzę :cool3: Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 :pOzzy ucieka od aparatu ;)a ty mi Madzik coś o pieszczotach wyjeżdżasz:evil_lol: Quote
agabass Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 doborowe towarzycho na zielonej trawce :lol: :razz: Quote
daga10011 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 fotki super-widze,ze Ozzus nie ma instynktow morderczych do psow:lol: .Foty super z Rybnika-nawet leonki sie zalapaly:razz: :loveu: .My w tym samym czasie walczylysmy dzielnie w legionowie:lol: o zlote medale i maly championat:diabloti: .Szkoda,ze juz Ozzulca nie wystawiacie:shake: -nie ma sensu sie zrazac jedna wystawa-a to taki piekny pies:loveu: Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='daga10011']fotki super-widze,ze Ozzus nie ma instynktow morderczych do psow:lol: .Foty super z Rybnika-nawet leonki sie zalapaly:razz: :loveu: .My w tym samym czasie walczylysmy dzielnie w legionowie:lol: o zlote medale i maly championat:diabloti: .Szkoda,ze juz Ozzulca nie wystawiacie:shake: -nie ma sensu sie zrazac jedna wystawa-a to taki piekny pies:loveu::pjak wszystko dobrze pójdzie to może z wiosna pojedziemy na wystawke ....ale to dużo zależy od Ozzulkowego zdrówka :razz:mam nadzieje ze te problemy skórne mamy już opanowane i wiemy jak z nimi walczyć Gratulki :multi:...wpadne na stronkę ;) Quote
Pysia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Łomatko Alu i pozwoliłaś tak synka po twarzy lać :crazyeye::mad: Witaj :loveu: Quote
daga10011 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pjak wszystko dobrze pójdzie to może z wiosna pojedziemy na wystawke ....ale to dużo zależy od Ozzulkowego zdrówka :razz:mam nadzieje ze te problemy skórne mamy już opanowane i wiemy jak z nimi walczyć Gratulki :multi:...wpadne na stronkę ;) no to ja trzymam kciuki za Ozzulcowe zdrowie,bo psa warto pokazac:multi: :loveu: Quote
bigos Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Witajcie ozzulki!!!!!!!!!!! Piękna Ozzulkowa foteczka:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy. bigoski:p Quote
Alka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:student z Wrocławia :evil_lol: :roflt::roflt::roflt:, wielka szkoda ,że nie widać leżących za nimi okularków ... Quote
LAZY Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ja byłam przekonana, ze Ala to rozsądna kobieta a tu taki zawód! Pokazując takie zdjecia w internecie tylkopogarszasz pozycję astowato-pitowatych psich morderców:diabloti: Quote
AlKil Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Witaj Alu!!! Serdecznie całujemy Ozzulca!:loveu: Quote
Teklunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:student z Wrocławia :evil_lol: ale miłość! :loveu::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Halo mamuś ,a gdzie Ty jesteś :razz::razz: :placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='Vectra']Halo mamuś ,a gdzie Ty jesteś :razz::razz: :placz::placz::placz::placz::multi::multi::multi:jestem córcia , jestem..... byłam po sprawuneczki , potem tatuś dostał korytko a ja robię obiadki na 3 dni ...no i rozpiździel w chałupie z okazji wymiany okien :placz::placz::placz:chyba się wykończę ..jutro od 7-16 w pracy , w piatek na 7-12 i 0 dostępu do neta bo kompik będzie zadekowany przed kurzem :mad: Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:jestem córcia , jestem..... byłam po sprawuneczki , potem tatuś dostał korytko a ja robię obiadki na 3 dni ...no i rozpiździel w chałupie z okazji wymiany okien :placz::placz::placz:chyba się wykończę ..jutro od 7-16 w pracy , w piatek na 7-12 i 0 dostępu do neta bo kompik będzie zadekowany przed kurzem :mad: :placz::placz::placz::placz: cały piatek bez Ciebie na dogo :placz::placz::placz::placz: ja się ta nie bawie :placz::placz::placz::placz: Quote
Alka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] w piatek na 7-12 i 0 dostępu do neta bo kompik będzie zadekowany przed kurzem :mad: eee tam , zaraz płaczesz :cool3: w piątek wpadniesz do mnie po pracy i przelecisz dogo :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 :multi:o cioteczka nam fotki wrzuciła .....:pdziękujemy Quote
Medorowa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Dzieńdoberek w ten 'śliczny' dzionek:p :p Nie martw się Alu, ja też ostatnio przechodziłam wymianę okien i sprzątanie zajęło mi zaledwie 3-4dni:diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='Alka']eee tam , zaraz płaczesz :cool3: w piątek wpadniesz do mnie po pracy i przelecisz dogo :evil_lol::placz:nie moge , bo Cezar idzie po południu do pracki i ktos paproków musi pilnować :angryy: Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:nie moge , bo Cezar idzie po południu do pracki i ktos paproków musi pilnować :angryy: a Ozzy nie dopilnuje :razz::razz: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='madzia i medor']Dzieńdoberek w ten 'śliczny' dzionek:p :p Nie martw się Alu, ja też ostatnio przechodziłam wymianę okien i sprzątanie zajęło mi zaledwie 3-4dni:diabloti: :diabloti:dobiłaś mnie:flaming:ja muszę się uporac z tym przez sobotę i niedziele bo w poniedziałek do pracy :placz: Quote
Recommended Posts