Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fotki super-widze,ze Ozzus nie ma instynktow morderczych do psow:lol: .Foty super z Rybnika-nawet leonki sie zalapaly:razz: :loveu: .My w tym samym czasie walczylysmy dzielnie w legionowie:lol: o zlote medale i maly championat:diabloti: .Szkoda,ze juz Ozzulca nie wystawiacie:shake: -nie ma sensu sie zrazac jedna wystawa-a to taki piekny pies:loveu:

Posted

[quote name='daga10011']fotki super-widze,ze Ozzus nie ma instynktow morderczych do psow:lol: .Foty super z Rybnika-nawet leonki sie zalapaly:razz: :loveu: .My w tym samym czasie walczylysmy dzielnie w legionowie:lol: o zlote medale i maly championat:diabloti: .Szkoda,ze juz Ozzulca nie wystawiacie:shake: -nie ma sensu sie zrazac jedna wystawa-a to taki piekny pies:loveu::pjak wszystko dobrze pójdzie to może z wiosna pojedziemy na wystawke ....ale to dużo zależy od Ozzulkowego zdrówka :razz:mam nadzieje ze te problemy skórne mamy już opanowane i wiemy jak z nimi walczyć

Gratulki :multi:...wpadne na stronkę ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pjak wszystko dobrze pójdzie to może z wiosna pojedziemy na wystawke ....ale to dużo zależy od Ozzulkowego zdrówka :razz:mam nadzieje ze te problemy skórne mamy już opanowane i wiemy jak z nimi walczyć

Gratulki :multi:...wpadne na stronkę ;)

no to ja trzymam kciuki za Ozzulcowe zdrowie,bo psa warto pokazac:multi: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:student z Wrocławia :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:, wielka szkoda ,że nie widać leżących za nimi okularków ...

Posted

Ja byłam przekonana, ze Ala to rozsądna kobieta a tu taki zawód!

Pokazując takie zdjecia w internecie tylkopogarszasz pozycję astowato-pitowatych psich morderców:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Halo mamuś ,a gdzie Ty jesteś :razz::razz: :placz::placz::placz::placz::multi::multi::multi:jestem córcia , jestem.....
byłam po sprawuneczki , potem tatuś dostał korytko a ja robię obiadki na 3 dni ...no i rozpiździel w chałupie z okazji wymiany okien :placz::placz::placz:chyba się wykończę ..jutro od 7-16 w pracy , w piatek na 7-12 i 0 dostępu do neta bo kompik będzie zadekowany przed kurzem :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:jestem córcia , jestem.....
byłam po sprawuneczki , potem tatuś dostał korytko a ja robię obiadki na 3 dni ...no i rozpiździel w chałupie z okazji wymiany okien :placz::placz::placz:chyba się wykończę ..jutro od 7-16 w pracy , w piatek na 7-12 i 0 dostępu do neta bo kompik będzie zadekowany przed kurzem :mad:

:placz::placz::placz::placz: cały piatek bez Ciebie na dogo :placz::placz::placz::placz:
ja się ta nie bawie :placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
w piatek na 7-12 i 0 dostępu do neta bo kompik będzie zadekowany przed kurzem :mad:

eee tam , zaraz płaczesz :cool3:
w piątek wpadniesz do mnie po pracy i przelecisz dogo :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']eee tam , zaraz płaczesz :cool3:
w piątek wpadniesz do mnie po pracy i przelecisz dogo :evil_lol::placz:nie moge , bo Cezar idzie po południu do pracki i ktos paproków musi pilnować :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:nie moge , bo Cezar idzie po południu do pracki i ktos paproków musi pilnować :angryy:
a Ozzy nie dopilnuje :razz::razz: :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dzieńdoberek w ten 'śliczny' dzionek:p :p
Nie martw się Alu, ja też ostatnio przechodziłam wymianę okien i sprzątanie zajęło mi zaledwie 3-4dni:diabloti: :diabloti:dobiłaś mnie:flaming:ja muszę się uporac z tym przez sobotę i niedziele bo w poniedziałek do pracy :placz: