Vectra Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Mamuśka śliczne wystatwowe fotki :loveu::loveu: i te bullki :loveu::loveu: i fafiki :loveu::loveu: a na to jak byłam dzieckiem mówili my tramwaje :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 :multi::multi::multi:Hey dziewczyny Jestesmy po spacerku z Dulką :pOzzy teraz z Tuffciem z elita się zabawiają;).Dziatwa sie wybiegała aż padła . Fotki mamy , tylko dam później. Wystawowe sie skończyły :p Córcia ale mnie nastraszyłaś ze ci komp klęknął:cool3: Quote
leemonca Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 ale się ciężko napracowałaś, tyle pięknych zdjęć :multi: :multi: :multi: a kaganiec tegoż reprezentanta rzeczywiscie robi wrażenie!!!... negatywne :shake:, czy rzeczywiście taki musi być? Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='leemonca']ale się ciężko napracowałaś, tyle pięknych zdjęć :multi: :multi: :multi: a kaganiec tegoż reprezentanta rzeczywiscie robi wrażenie!!!... negatywne :shake:, czy rzeczywiście taki musi być? :cool3:wątpię że musi , jakis tam powinien mieć , ale ja w zyciu psu bym nie nałożyła takiego badziewia na pysiaka Quote
leemonca Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 on wygląda koszmarnie! Nie widzi się piękna psa, tylko ten kaganiec :shake: Quote
sota36 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ala - jeden briardzik tylko???NO wiesz! Czuje sie "obarżona" Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='sota36']Ala - jeden briardzik tylko???NO wiesz! Czuje sie "obarżona":mad::mad::mad:Joluś jak ty oglądałaś tam są 3 fotki briardzików Quote
zadziorny Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] O, nawet Fuka z Elmiastym się na fotkę załapała :cool3: :multi: :razz: Quote
sota36 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:Joluś jak ty oglądałaś tam są 3 fotki briardzików jechalam od konca do tego czarnego co lezy na stoliczku! Quote
sota36 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 No wiec tak- Alus - ja wiem, ze slepo, ale nie az tak - przegladalam 3 razy wystawe rybnicka,co niby pisalas, ze tam sa AZ 3 briardziki i jo jakos je nie widziala, poza tym czornym> A jo mom okulele na nosie!!!! Quote
BoJa2 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ala dawaj fotkę studenta z Wrocławia:evil_lol: Quote
constancja Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 :obrazic: :obrazic: :obrazic: Phii! Jeden zaprzęgowiec....:p Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='constancja']:obrazic: :obrazic: :obrazic: Phii! Jeden zaprzęgowiec....:p [quote name='sota36']No nie? Lipa jakas!:stormy-sad:człowiek sie stara a te marudzą:cool1: Quote
tygra Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pwiedziałam ze ci sie spodoba ;) a ta dziewuszka fantastyczna ma foty chyba z wszystkimi psiakami na wystawie / na imię ma Ola :p/ Hey co słychać boziu jaki uśmiech, coś Ty mu opowiedziaął że tak się szczerzy - od ucha do ucha :evil_lol: normalnie cudna foteczka:loveu: Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='Agga']Alu cos sie za mało starsz z tymi fotami.:mad:Aguś no to mnie dobiłaś ...a te przeszło 100 z wystawy to sie nie liczy :cool3: Quote
Medorowa Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:Aguś no to mnie dobiłaś ...a te przeszło 100 z wystawy to sie nie liczy :cool3: No niby tak:roll: , ale Alu czy Ty nie wiesz, ze apetyt rośnie w miarę jedzenia:cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 nie daj się prosić,wklej wiecznego studenta z Wrocławia:lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 to teraz 100 fotek ozzzyego i to takich, które się nie powtarzają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Alu, przepiękne zdjęcia z wystawy :loveu: Szkoda jednak, że nie wystawialiście Ozzulca :cool1: Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']nie daj się prosić,wklej wiecznego studenta z Wrocławia:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:maruda zaraz zmniejsze fotkę;) [quote name='madzia i medor']No niby tak:roll: , ale Alu czy Ty nie wiesz, ze apetyt rośnie w miarę jedzenia:cool3: :cool3: :evil_lol:;)a wiesz że nie wolno sie przejadać [quote name='Cerber']to teraz 100 fotek ozzzyego i to takich, które się nie powtarzają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:marzenia ...one wszystkie do siebie podobne:p [quote name='mmbbaj']Alu, przepiękne zdjęcia z wystawy :loveu: Szkoda jednak, że nie wystawialiście Ozzulca :cool1::pto by nie było fotek ;) Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:student z Wrocławia :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ale się Alu wysiliłaś:mad: Znowu jedno:mad: :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts