sylwiaskalska Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ale nie może wejść na DOGO ma awarie łącza a bardziej cosik operator jej szwankuje :mad: :mad: :mad: Ale dzielnie walczy i przesyła BUZIACZKI :) Quote
Pysia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Witaj Alu :loveu: Nie tylko Ala miała problemy. Ja też wczoraj na DGM wejść nie mogłam bo mi serwera nie znajdowało:placz: Miałam czas, chęci, na dworze padało a ja siedziałam przy kompie i płacz mnie ogarniał :-( Quote
agbar Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 cześć Alunia:) masz przymusowy odwyk....biedna:shake: Quote
Alka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 cześc dziewczyny !:multi: Alicja jest w pracy ale jak wróci to się ucieszy bo mamy dogo.:multi:A już miałyśmy dzwonić do naszego dostawcy netu...:diabloti: Quote
Vectra Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Alka napisał(a):cześc dziewczyny !:multi: Alicja jest w pracy ale jak wróci to się ucieszy bo mamy dogo.:multi:A już miałyśmy dzwonić do naszego dostawcy netu...:diabloti: no to rewelacyjna wiadomość :multi::multi::multi: Mamuś czekam na Ciebie :loveu::loveu: wracaj szybko od bachorstwa :multi::multi: Quote
BoJa2 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 evaxon napisał(a):Alaaaaaa :scream_3:Alaaaaaaaa:scream_3: I czego się drze???:evil_lol: :lol: Alicja w pracy,ale jak przyjdzie to napewno wszystko nadrobi ,bo dogo już dziala w Rybniku:roll: :p Quote
Alicja Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']I czego się drze???:evil_lol: :lol: Alicja w pracy,ale jak przyjdzie to napewno wszystko nadrobi ,bo dogo już dziala w Rybniku:roll: :p bo taka jedna pyskata zadzwoniła do Rybnetu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Alka']cześc dziewczyny !:multi: Alicja jest w pracy ale jak wróci to się ucieszy bo mamy dogo.:multi:A już miałyśmy dzwonić do naszego dostawcy netu...:diabloti::diabloti:miałyście ....toz ja zadzwoniłam i dlatego jest:angryy: Quote
BoJa2 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:miałyście ....toz ja zadzwoniłam i dlatego jest:angryy: Ale ja Cię podpuściłam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekam na fotki:p :lol: Quote
aga1215 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:miałyście ....toz ja zadzwoniłam i dlatego jest:angryy: Ala - jaka skuteczna jesteś :klacz: może byś za mnie też [podzwoniła??? Quote
Vectra Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:miałyście ....toz ja zadzwoniłam i dlatego jest:angryy: :multi::loveu::multi::loveu::multi: no nareszcie jesteś :multi::multi::multi: a coś im nagadała :razz: znaczy tym od neta :cool3::cool3: Quote
leemonca Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Vectra napisał(a)::multi::loveu::multi::loveu::multi: no nareszcie jesteś :multi::multi::multi: a coś im nagadała :razz: znaczy tym od neta :cool3::cool3: chyba mocno nagadała :diabloti: , bo mi w Wałbrzychu też naprawili :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Hej :) Czekam na fotki jak już net Ci dobrze chodzi :D Quote
Alicja Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='constancja']Właśnie wróciłam z wystawy w Kamieniu. Chodziłam, szukałam ale nikogo z rogalikami tam nie było :( Chyba, że Ala wszystkie zjadła?:diabloti: I jak miałam ją rozpoznać w takim tłumie bez rogalików??? I bez Ozzulca???:placz:przecież pisałam ze my w okolicach bullki , ASTy i Staffiory;)A rogaliczki nosił Kuba w pojemniczku i jedliśmy u Bullków:razz: [quote name='Cerber']Cześć! A gdzie fotecki ozzulka?spokojnie ,będą ;) [quote name='bonita']Ala gdzie Ty się podziewasz? To ja na wystawę jadę specjalnie żeby Cię zobaczyc i co? TZ nie chciał jechać :(, wyciągnęłam tescia rano w niedzielę, a Ciebie normalnie nie widziałam, co jest, o której Ty na tą wystawę się wybrałaś?:placz:bylismy Odpisałam szczegółowo u ciebie ;) [quote name='Maga100']Alicjo? :hmmmm:Cio:p Witam : Majokę , evaxon , BeaC , PIKĘ , Gonię , Cerberka ,Bonitę ,Constancję , Magę ;) dalsze powitania w następnym poście;) Quote
KaRa_ Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Zeby nie bylo tez czekam na zdjecia Ozziego bo cos ich tu malo ostatnio:shake: Quote
malawaszka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:przecież pisałam ze my w okolicach bullki , ASTy i Staffiory;)A rogaliczki nosił Kuba w pojemniczku i jedliśmy u Bullków:razz: :shake: nie było Was tam:shake: Quote
Alicja Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='constancja']Ali spodobało się na wystawie, a że Ozzi'ego z sobą nie wzięła to pewnie wystawiła TZ'a, zgarnęła wszystkie trofea i teraz świętuje:diabloti: .myślisz że coś by dali ....pewnie puchar dla 1 zmierzloty wystawy [quote name='malawaszka']ALAAA!!!!!!!!!!!!!!! kurcze gdzieś Ty???? ja Cię też szukałam i nie znalazłam - Carragan też nie znalazłam :placz: co się dzieje??ani mnie nie denerwuj ....pewnie wcale nas nie szukałaś ...miałaś przyjsć na bullki ...a na sznaucerach was nie było [quote name='mmbbaj']Nie wzięła??? :angryy:, należy się :mad: o patrzaj z kijamy [quote name='paula_z']Hehehe :D Ala nie moze sie dotac na dogo, Vectra i Pysia tez :placz:tylko wiesci z dogo trzymały nas przy życiu [quote name='sota36']Ala dogo nie ma!!!!!! Prosi, by przekazac, ze ma foty z Rybnika!!!dzięki Jolus [quote name='*luthien*']Alaaaaaa!!!!!:stormy-sad: Wracaj!!!!!! :cry: przynajmniej foty będą:evil_lol: wróciłam ....będa [quote name='madzia i medor']Cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie :candle: jakie cicho ...rumor jak sie patrzy [quote name='Vectra']Mamuśka nadal nie może wejść na dogo :placz: nie wiem cemu:placz: Macie wszyscy pozdrowienia i buziaczki od Ali :loveu: jutro od rana będzie próbowała wejść bo dziś poszła już luli :-(buziaczki córciu [quote name='dealer']lulaj sobie Alunia lulaj..biedulko ale ci dogo odwyka serwuje....:shake:jestem usz [quote name='leemonca']śliczne zdjęcia, szkoda że bez podpisów Witaj Alu, u mnie też dogo strajkowało ale jest już w porządku :multi:moje za długo strajkowało [quote name='sylwiaskalska']Ale nie może wejść na DOGO ma awarie łącza a bardziej cosik operator jej szwankuje :mad: Ale dzielnie walczy i przesyła BUZIACZKI :)pomógł telefonik do operatora Dzieki Sylwiu za pomoc [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Nie tylko Ala miała problemy. Ja też wczoraj na DGM wejść nie mogłam bo mi serwera nie znajdowało:placz: Miałam czas, chęci, na dworze padało a ja siedziałam przy kompie i płacz mnie ogarniał :-(westchnę tylko No i kolej na pozdrowienia .. całuski dla : Constancji, Waszeczki,Pauli,Mmbbaj, Jolusi ,Luthien , Madzi ,Ewci córci mojej,Agi Dealerkowej,Leemoncea,Sylwii i Pysi Quote
Alicja Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='evaxon']Alaaaaaa :scream_3:Alaaaaaaaa:scream_3:ale masz płuca [quote name='Hugo-Kochaś']Ale ja Cię podpuściłam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekam na fotki:p :lol:nio tak ......fotki jeszcze moment [quote name='aga1215']Ala - jaka skuteczna jesteś :klacz: może byś za mnie też [podzwoniła???nie znam numera [quote name='Vectra']:multi::loveu::multi::loveu::multi: no nareszcie jesteś :multi::multi: a coś im nagadała :razz: znaczy tym od neta :cool3::cool3:poprosiłam żeby sprawdzili bo w całej Polcse jest tylko nie u nas .....i pan sprawdzał i powiedział ze jeszcze cos pomachluje i jak nie bedzie to dzwonić jutro ....ale siem udało ...a dzwoniłam 10.30. [quote name='leemonca']chyba mocno nagadała :diabloti: , bo mi w Wałbrzychu też naprawili :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:tobie naprawili wczesniej ....to musi nie ja [quote name='Cerber']Hej :) Czekam na fotki jak już net Ci dobrze chodzi :Dno będą , będą [quote name='KaRa_TC']Zeby nie bylo tez czekam na zdjecia Ozziego bo cos ich tu malo ostatnio:shake:[/quote]żartowałaś ...prawda [quote name='malawaszka']:shake: nie było Was tam:shake:ja nie było ....Kochasie z Dulką tam siedzieli od 9 rano do 14 ....a mój TZ z Kubą prawie cały czas z nimi...ja troszkę furgałam Quote
an3czka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Właśnie nadrabiam zaległości i nie mogłam tu nie wstąpić. HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!:multi: Quote
PIKA Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Cześć Ala :multi: Widzę że dogo Ci wróciło :multi: Quote
Alicja Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='aga1215'] tysz chcem być przywitana :multi::multi::multi:o rany Aguś witaj:loveu: [quote name='an3czka']Właśnie nadrabiam zaległości i nie mogłam tu nie wstąpić. HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!:multi::pmniezmniernie nam miło ;) [quote name='PIKA']Cześć Ala :multi: Widzę że dogo Ci wróciło :multi:wróciło ale tłok mam przy biurku .....ale mam 2 dni L4 to se poczytam rano:p Quote
Mi. Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']całuski dla : Constancji, Waszeczki,Pauli,Mmbbaj, Jolusi ,Luthien , Madzi ,Ewci córci mojej,Agi Dealerkowej,Leemoncea,Sylwii i Pysi thx:buzi: i nawzajem;) A FOTKI?:motz: Quote
Recommended Posts