Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Alu :loveu:
Nie tylko Ala miała problemy. Ja też wczoraj na DGM wejść nie mogłam bo mi serwera nie znajdowało:placz: Miałam czas, chęci, na dworze padało a ja siedziałam przy kompie i płacz mnie ogarniał :-(

Posted

cześc dziewczyny !:multi:

Alicja jest w pracy ale jak wróci to się ucieszy bo mamy dogo.:multi:A już miałyśmy dzwonić do naszego dostawcy netu...:diabloti:

Posted

Alka napisał(a):
cześc dziewczyny !:multi:

Alicja jest w pracy ale jak wróci to się ucieszy bo mamy dogo.:multi:A już miałyśmy dzwonić do naszego dostawcy netu...:diabloti:

no to rewelacyjna wiadomość :multi::multi::multi:

Mamuś czekam na Ciebie :loveu::loveu: wracaj szybko od bachorstwa :multi::multi:

Posted

evaxon napisał(a):
Alaaaaaa :scream_3:Alaaaaaaaa:scream_3:

I czego się drze???:evil_lol: :lol:

Alicja w pracy,ale jak przyjdzie to napewno wszystko nadrobi ,bo dogo już dziala w Rybniku:roll: :p

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']I czego się drze???:evil_lol: :lol:

Alicja w pracy,ale jak przyjdzie to napewno wszystko nadrobi ,bo dogo już dziala w Rybniku:roll: :p
bo taka jedna pyskata zadzwoniła do Rybnetu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']cześc dziewczyny !:multi:

Alicja jest w pracy ale jak wróci to się ucieszy bo mamy dogo.:multi:A już miałyśmy dzwonić do naszego dostawcy netu...:diabloti::diabloti:miałyście ....toz ja zadzwoniłam i dlatego jest:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:miałyście ....toz ja zadzwoniłam i dlatego jest:angryy:

Ale ja Cię podpuściłam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Czekam na fotki:p :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:miałyście ....toz ja zadzwoniłam i dlatego jest:angryy:
Ala - jaka skuteczna jesteś :klacz: może byś za mnie też [podzwoniła???

Posted

:multi::loveu::multi::loveu::multi:
no nareszcie jesteś :multi::multi::multi:
a coś im nagadała :razz: znaczy tym od neta :cool3::cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
:multi::loveu::multi::loveu::multi:
no nareszcie jesteś :multi::multi::multi:
a coś im nagadała :razz: znaczy tym od neta :cool3::cool3:

chyba mocno nagadała :diabloti: , bo mi w Wałbrzychu też naprawili :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='constancja']Właśnie wróciłam z wystawy w Kamieniu. Chodziłam, szukałam ale nikogo z rogalikami tam nie było :( Chyba, że Ala wszystkie zjadła?:diabloti:
I jak miałam ją rozpoznać w takim tłumie bez rogalików??? I bez Ozzulca???:placz:przecież pisałam ze my w okolicach bullki , ASTy i Staffiory;)A rogaliczki nosił Kuba w pojemniczku i jedliśmy u Bullków:razz:

[quote name='Cerber']Cześć!

A gdzie fotecki ozzulka?spokojnie ,będą ;)

[quote name='bonita']Ala gdzie Ty się podziewasz? To ja na wystawę jadę specjalnie żeby Cię zobaczyc i co? TZ nie chciał jechać :(, wyciągnęłam tescia rano w niedzielę, a Ciebie normalnie nie widziałam, co jest, o której Ty na tą wystawę się wybrałaś?:placz:bylismy
Odpisałam szczegółowo u ciebie ;)

[quote name='Maga100']Alicjo? :hmmmm:Cio:p

Witam :
Majokę , evaxon , BeaC , PIKĘ , Gonię , Cerberka ,Bonitę ,Constancję , Magę ;)
dalsze powitania w następnym poście;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:przecież pisałam ze my w okolicach bullki , ASTy i Staffiory;)A rogaliczki nosił Kuba w pojemniczku i jedliśmy u Bullków:razz:

:shake: nie było Was tam:shake:

Posted

[quote name='constancja']Ali spodobało się na wystawie, a że Ozzi'ego z sobą nie wzięła to pewnie wystawiła TZ'a, zgarnęła wszystkie trofea i teraz świętuje:diabloti: .myślisz że coś by dali ....pewnie puchar dla 1 zmierzloty wystawy

[quote name='malawaszka']ALAAA!!!!!!!!!!!!!!! kurcze gdzieś Ty???? ja Cię też szukałam i nie znalazłam - Carragan też nie znalazłam :placz: co się dzieje??ani mnie nie denerwuj ....pewnie wcale nas nie szukałaś ...miałaś przyjsć na bullki ...a na sznaucerach was nie było

[quote name='mmbbaj']Nie wzięła??? :angryy:, należy się :mad:
o patrzaj z kijamy
[quote name='paula_z']Hehehe :D

Ala nie moze sie dotac na dogo, Vectra i Pysia tez :placz:tylko wiesci z dogo trzymały nas przy życiu

[quote name='sota36']Ala dogo nie ma!!!!!!
Prosi, by przekazac, ze ma foty z Rybnika!!!dzięki Jolus

[quote name='*luthien*']Alaaaaaa!!!!!:stormy-sad: Wracaj!!!!!! :cry:

przynajmniej foty będą:evil_lol: wróciłam ....będa

[quote name='madzia i medor']Cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie :candle: jakie cicho ...rumor jak sie patrzy

[quote name='Vectra']Mamuśka nadal nie może wejść na dogo :placz: nie wiem cemu:placz:
Macie wszyscy pozdrowienia i buziaczki od Ali :loveu:
jutro od rana będzie próbowała wejść bo dziś poszła już luli :-(buziaczki córciu

[quote name='dealer']lulaj sobie Alunia lulaj..biedulko ale ci dogo odwyka serwuje....:shake:jestem usz

[quote name='leemonca']śliczne zdjęcia, szkoda że bez podpisów

Witaj Alu, u mnie też dogo strajkowało ale jest już w porządku :multi:moje za długo strajkowało

[quote name='sylwiaskalska']Ale nie może wejść na DOGO ma awarie łącza a bardziej cosik operator jej szwankuje :mad:

Ale dzielnie walczy i przesyła BUZIACZKI :)pomógł telefonik do operatora
Dzieki Sylwiu za pomoc

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Nie tylko Ala miała problemy. Ja też wczoraj na DGM wejść nie mogłam bo mi serwera nie znajdowało:placz: Miałam czas, chęci, na dworze padało a ja siedziałam przy kompie i płacz mnie ogarniał :-(westchnę tylko

No i kolej na pozdrowienia ..
całuski dla :
Constancji, Waszeczki,Pauli,Mmbbaj, Jolusi ,Luthien , Madzi ,Ewci córci mojej,Agi Dealerkowej,Leemoncea,Sylwii i Pysi

Posted

[quote name='evaxon']Alaaaaaa :scream_3:Alaaaaaaaa:scream_3:ale masz płuca

[quote name='Hugo-Kochaś']Ale ja Cię podpuściłam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Czekam na fotki:p :lol:nio tak ......fotki jeszcze moment

[quote name='aga1215']Ala - jaka skuteczna jesteś :klacz: może byś za mnie też [podzwoniła???nie znam numera

[quote name='Vectra']:multi::loveu::multi::loveu::multi:
no nareszcie jesteś :multi::multi:
a coś im nagadała :razz: znaczy tym od neta :cool3::cool3:poprosiłam żeby sprawdzili bo w całej Polcse jest tylko nie u nas .....i pan sprawdzał i powiedział ze jeszcze cos pomachluje i jak nie bedzie to dzwonić jutro ....ale siem udało ...a dzwoniłam 10.30.

[quote name='leemonca']chyba mocno nagadała :diabloti: , bo mi w Wałbrzychu też naprawili :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:tobie naprawili wczesniej ....to musi nie ja

[quote name='Cerber']Hej :) Czekam na fotki jak już net Ci dobrze chodzi :Dno będą , będą

[quote name='KaRa_TC']Zeby nie bylo tez czekam na zdjecia Ozziego bo cos ich tu malo ostatnio:shake:[/quote]żartowałaś ...prawda

[quote name='malawaszka']:shake: nie było Was tam:shake:ja nie było ....Kochasie z Dulką tam siedzieli od 9 rano do 14 ....a mój TZ z Kubą prawie cały czas z nimi...ja troszkę furgałam

Posted

[quote name='aga1215'] tysz chcem być przywitana :multi::multi::multi:o rany Aguś witaj:loveu:

[quote name='an3czka']Właśnie nadrabiam zaległości i nie mogłam tu nie wstąpić. HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!:multi::pmniezmniernie nam miło ;)

[quote name='PIKA']Cześć Ala :multi:
Widzę że dogo Ci wróciło :multi:wróciło ale tłok mam przy biurku .....ale mam 2 dni L4 to se poczytam rano:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']całuski dla :
Constancji, Waszeczki,Pauli,Mmbbaj, Jolusi ,Luthien , Madzi ,Ewci córci mojej,Agi Dealerkowej,Leemoncea,Sylwii i Pysi

thx:buzi: i nawzajem;)

A FOTKI?:motz: