Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

constancja napisał(a):
Gdzie naprawili? Co naprawili? Ja dalej nic nie mam:angryy:
A może my wszyscy już tak zmęczeni jesteśmy, że nic nie widzimy?
Teklunia się wyspała to i widzi!
:lol::lol::lol:to nam przymusem zrobią odwyk od dogo:placz:

a ja mam 10 emotek;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:lol::lol::lol:to nam przymusem zrobią odwyk od dogo:placz:

a ja mam 10 emotek;)

Ja nie mam ani jednej.
Ale okna już pomyłam. Jak tak dalej pójdzie to porządki świąteczne załatwię jeszcze we wrześniu.

Posted

Witaj mamciu :p:razz:
ja mam jedną emotke , nie widze avatarków , forum jest rozjechane na maxa.
Teraz pije kawe i zaras jade to taty na obiadek.Myślałam nad tym by nie jechac ,ale już 5 razy do mnie dzwonił z prośbą bym przyjechała.
Aha i jeszcze tato zażyczył sobie bym Kano wzieła ze sobą bo się za nim stęsknił.

Posted

Vectra napisał(a):
Witaj mamciu :p:razz:
ja mam jedną emotke , nie widze avatarków , forum jest rozjechane na maxa.
Teraz pije kawe i zaras jade to taty na obiadek.Myślałam nad tym by nie jechac ,ale już 5 razy do mnie dzwonił z prośbą bym przyjechała.
Aha i jeszcze tato zażyczył sobie bym Kano wzieła ze sobą bo się za nim stęsknił.

;)o tatko ma faworyta
Ja za godzinke smigam na kawencję do mamci , tylko Ozzy dzis jakis nie w humorze :razz:

Posted

;)o tatko ma faworyta
Ja za godzinke smigam na kawencję do mamci , tylko Ozzy dzis jakis nie w humorze :razz:

tydzień temu była na chwile u taty z Lalą przedtem z Tesą to teraz chce Kano zobaczyć.Mam nadzieje że za tydzien nie wpadnie na pomysł bym mu kota miała przywieść ;)

Posted

Vectra napisał(a):
tydzień temu była na chwile u taty z Lalą przedtem z Tesą to teraz chce Kano zobaczyć.Mam nadzieje że za tydzien nie wpadnie na pomysł bym mu kota miała przywieść ;)
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Pysia napisał(a):
A moja mama nie ma ochoty oglądac moich Zmoroszelm :cool1: Ona chodzi tylko i sprząta a one przecież brudzą !!!!!:diabloti:
:pa Ozzulek zaraz jedzie do babuni:loveu:

Posted

nathaniel napisał(a):

2.Źle sie stało ,że do waszego domu trafił jakikolwiek zwierzak.
3.Masz fatalnie wychowane dzieci , chociaż nie powierzyłabym ASTa 9 latkowi a 15 latek musiałby być zrównoważony i odpowiedzialny ....ale pewne zachowania bierze sie z podgladania dorosłych/ mam syna 17 lat i to jest nasz drugi wspólny pies ....i nikt go w domu nie olewa/

Normalnie Ala jesteś moim GURU ;)
mi było głupio pisać wprost, bo gwóniara jestem ;)

A o co biega? Dajcie linka, plis.

Posted

Wróciłam :p
Obciastkowałam się na maxa .
Jutro jadę do mamci na obiadek;)bo Ozzy będzie na służbie a my po wystawce będziemy głodni:p.

Witam wszystkich kogo nie widziałam wczesniej i biegnę do kuchni robić rogaliki na jutro.

Posted

Pysia napisał(a):
No to mnie zaraz trafi szlag że dzisiaj nie posprzątałam i przez to na wystawke nie jadę ;[ Bo pojadłabym rogalików....Buuuuuuuuuuuuuuuuu
Zastanów sie jeszcze zdążysz cała noc przed tobą ;)

Posted

Zastanów sie jeszcze zdążysz cała noc przed tobą ;)

Cholercia a teraz dostałam propozycje wyprawy na Pogorie :) Spotkałabym całą mase goldków :p Ale ja chcę rogaliki ....Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Posted

Maga100 napisał(a):
Alicjo, rogaliki cię wciągły? :crazyeye:
nie wciagły ale ciasto drozdzowe musi wyrosnać ....zaraz pójda do piecyka ....a jutro na wystawie zostaną zjedzone

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alu, daj rogalika !!! :modla: :modla: :modla:
Murwa kać ! Bez emotek czuję się jak inwalida ... :cool1:jesu mam 1 durną emotkę ....wrrrrr .....Haniu wsiadaj w pociąg i przyjeżdzaj

[quote name='Maga100']polskie harakiri? :crazyeye:
:evil_lol:nie!!!!! ja mam kompa w pokoju a piecyk w kuchni .....a do piecyka musze iść i łapki wsadzić ....

[quote name='aga1215']Alu - i jak rogaliki???????Aguś , upieczone i posypane cukrem pudrem ...jak TZ wyjdzie z kuchni to ufocę bo znowu kółka na czole bedzie malował i boję się że mu taki tik zostanie