Alka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 cześć !:multi: Jak zdróweczko? mam nadzieje ,że lepiej... Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 :pWitam dziewczata;) dziś cd fotek z wystawy.........czyli dla kazdego coś miłego Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='aga1215']:p:p:p mój TZ i Jaga;) for you marudna Waszko:eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ło matko milczenie owiec. wiecie co kaganiec taki to by mnie odtraszył od takiego psa. A lubie Argentinos :cool3: :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 I moje buliki są czyli moja trzecia miłość . Oj sobie kiedys strzele jeszcze bulika :) Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ło matko milczenie owiec. wiecie co kaganiec taki to by mnie odtraszył od takiego psa. A lubie Argentinos :cool3: :cool3: Sylwia psiak był przesłodki ....no ale jest na czarnej liście:cool3: Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Kochany maluch :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Sylwia psiak był przesłodki ....no ale jest na czarnej liście:cool3: No własnie o to mi chodzi że nie raz przez sam kaganiec ludzie sobie wymyślają nie wiadomo co ;) Quote
malawaszka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p:p:p for you marudna Waszko:eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: od lewej Basma, Bazooka (córa Basmy :loveu: ) i Nadia :multi: Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: :loveu: :loveu: od lewej Basma, Bazooka (córa Basmy :loveu: ) i Nadia :multi::pwiedziałam ze ci sie spodoba ;) a ta dziewuszka fantastyczna ma foty chyba z wszystkimi psiakami na wystawie / na imię ma Ola :p/ Hey co słychać Quote
Medorowa Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dzieeeeeńńddddooberek Alu:p Jejku ile cudnych psiaków, bułki, boxsie i wogóle wszystkie:multi: :multi: Sylwiu, ja też się zastanawiam nad bulikiem, ale chyba zostanę jednak przy bokserach, jakoś ta rasa się we mnie zakorzeniła:loveu: Quote
e.v.a Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p Hey co słychać :evil_lol: ale fajny polny robak do nas zaglada:evil_lol: dziendoberek :D Quote
malawaszka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: ale fajny polny robak do nas zaglada:evil_lol: bhahahahhaa dobre :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Alu, jaka wspaniała fotorelacja z wystawy :multi: Dziękuję :buzi: A Sławek nawet się nie pochwalił, że się spotkaliście :mad: Quote
KUMPELka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 :cool3:czyżby Twój slubny ci nie powtórzył ze przesyłam pozdrówka ...troche cie obgadaliśmy że sie toczysz ;-)i nawet jakby nie pamiętał to mówilam ze poznaliśmy sie na lotnisku :mad: Jakoś tak, NIE :angryy: Oj, czuję, że będzie bicie popołudniu u mnie w domku :cool3: Dziękuję ci Aluś za pozdrówka :loveu: Bardzo chciałam przyjechać ale to już nie dla mnie bo w każdej chwili mogą mnie wywieżć :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 śliczne fotki :loveu: my by się nie chciało tylu fotek wgrywać na serwer i dawać na dogo. Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 madzia i medor napisał(a): Sylwiu, ja też się zastanawiam nad bulikiem, ale chyba zostanę jednak przy bokserach, jakoś ta rasa się we mnie zakorzeniła:loveu: Ja chyba nie mogłabym mieć boksia drugi raz dlatego kocham się także w bulikach no i w Gryfonikach :) Quote
Recommended Posts