Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ło matko milczenie owiec. wiecie co kaganiec taki to by mnie odtraszył od takiego psa. A lubie Argentinos :cool3: :cool3:

Sylwia psiak był przesłodki ....no ale jest na czarnej liście:cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu: :loveu: :loveu: od lewej Basma, Bazooka (córa Basmy :loveu: ) i Nadia :multi::pwiedziałam ze ci sie spodoba ;)
a ta dziewuszka fantastyczna ma foty chyba z wszystkimi psiakami na wystawie / na imię ma Ola :p/

Hey co słychać

Posted

Dzieeeeeńńddddooberek Alu:p
Jejku ile cudnych psiaków, bułki, boxsie i wogóle wszystkie:multi: :multi:
Sylwiu, ja też się zastanawiam nad bulikiem, ale chyba zostanę jednak przy bokserach, jakoś ta rasa się we mnie zakorzeniła:loveu:

Posted

:cool3:czyżby Twój slubny ci nie powtórzył ze przesyłam pozdrówka ...troche cie obgadaliśmy że sie toczysz ;-)i nawet jakby nie pamiętał to mówilam ze poznaliśmy sie na lotnisku :mad:

Jakoś tak, NIE :angryy: Oj, czuję, że będzie bicie popołudniu u mnie w domku :cool3:
Dziękuję ci Aluś za pozdrówka :loveu: Bardzo chciałam przyjechać ale to już nie dla mnie bo w każdej chwili mogą mnie wywieżć :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Sylwiu, ja też się zastanawiam nad bulikiem, ale chyba zostanę jednak przy bokserach, jakoś ta rasa się we mnie zakorzeniła:loveu:

Ja chyba nie mogłabym mieć boksia drugi raz dlatego kocham się także w bulikach no i w Gryfonikach :)