Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'].jak TZ wyjdzie z kuchni to ufocę bo znowu kółka na czole bedzie malował i boję się że mu taki tik zostanie

e tam, ja już przestałam na to zwracać uwagę :evil_lol:

Posted

weszłam się przywitać... tak zapracowana jestem praca.... dom....budowa... ze nawet nie mam czasu usiąść a jak już siadam to padam z lesza na ryjek. Pozdrawiam

Posted

Właśnie wróciłam z wystawy w Kamieniu. Chodziłam, szukałam ale nikogo z rogalikami tam nie było :( Chyba, że Ala wszystkie zjadła?:diabloti:
I jak miałam ją rozpoznać w takim tłumie bez rogalików??? I bez Ozzulca???

Posted

Ala gdzie Ty się podziewasz? To ja na wystawę jadę specjalnie żeby Cię zobaczyc i co? TZ nie chciał jechać :(, wyciągnęłam tescia rano w niedzielę, a Ciebie normalnie nie widziałam, co jest, o której Ty na tą wystawę się wybrałaś?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']jak TZ wyjdzie z kuchni to ufocę bo znowu kółka na czole bedzie malował i boję się że mu taki tik zostanie
Hehehe :D :D :D

Ala nie moze sie dotac na dogo, Vectra i Pysia tez :placz:

Posted

Mamuśka nadal nie może wejść na dogo :placz::placz::placz: nie wiem cemu :placz::placz::placz:
Macie wszyscy pozdrowienia i buziaczki od Ali :loveu::loveu::loveu:
jutro od rana będzie próbowała wejść bo dziś poszła już luli :-(

Posted

[quote name='constancja']Witaj Alu.
A ty dalej nie umiesz wejść?:shake:
U mnie dogo jak nowe:crazyeye:, grafika na swoim miejscu, emotki w komplecie, wszystkie co do jednej.

Jeśli ktoś chce zobaczyć kilka fotek z Rybnickiej wystawy, zanim Ala powkleja swoje, to zapraszam tutaj:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2236732#post2236732

śliczne zdjęcia, szkoda że bez podpisów

Witaj Alu, u mnie też dogo strajkowało ale jest już w porządku :multi:

Posted

[quote name='leemonca']śliczne zdjęcia, szkoda że bez podpisów

Pewnie, że szkoda! TZ robił zdjęcia, a ja biegałam za dzieckiem i na dobrą sprawę, nawet nie wiedziałam co mam w aparacie.
To co wiem (a niewiele) zaraz opiszę.

Ala nas zabije!:mad: