Alicja Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Rogaliki gotowe ...a teraz trzeba iść spać ..jutro NA WYSTAWKĘ ...wymiziać psiaczki robaczki i spotkać jakowys dogomaniaków:p Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'].jak TZ wyjdzie z kuchni to ufocę bo znowu kółka na czole bedzie malował i boję się że mu taki tik zostanie e tam, ja już przestałam na to zwracać uwagę :evil_lol: Quote
mar....ka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Coś tu cicho u Ozzulka.....Puk, puk jest tam kto...????? Quote
e.v.a Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 dziendoberek :multi: qrcze a Ala znowu rogaliczki robila:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
BeaC Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 weszłam się przywitać... tak zapracowana jestem praca.... dom....budowa... ze nawet nie mam czasu usiąść a jak już siadam to padam z lesza na ryjek. Pozdrawiam Quote
PIKA Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Czesc Ala Czy Twoj TZ spędzil noc w kuchni? Bo zdjęć rogalikow nie widzę? Quote
constancja Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Właśnie wróciłam z wystawy w Kamieniu. Chodziłam, szukałam ale nikogo z rogalikami tam nie było :( Chyba, że Ala wszystkie zjadła?:diabloti: I jak miałam ją rozpoznać w takim tłumie bez rogalików??? I bez Ozzulca??? Quote
bonita Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ala gdzie Ty się podziewasz? To ja na wystawę jadę specjalnie żeby Cię zobaczyc i co? TZ nie chciał jechać :(, wyciągnęłam tescia rano w niedzielę, a Ciebie normalnie nie widziałam, co jest, o której Ty na tą wystawę się wybrałaś? Quote
constancja Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ali spodobało się na wystawie, a że Ozzi'ego z sobą nie wzięła to pewnie wystawiła TZ'a, zgarnęła wszystkie trofea i teraz świętuje:diabloti: . Quote
malawaszka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 ALAAA!!!!!!!!!!!!!!! kurcze gdzieś Ty???? ja Cię też szukałam i nie znalazłam - Carragan też nie znalazłam :placz: :placz: :placz: co się dzieje?? Quote
Paula Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']jak TZ wyjdzie z kuchni to ufocę bo znowu kółka na czole bedzie malował i boję się że mu taki tik zostanie Hehehe :D :D :D Ala nie moze sie dotac na dogo, Vectra i Pysia tez :placz: Quote
mmbbaj Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='constancja']Ali spodobało się na wystawie, a że Ozzi'ego z sobą nie wzięła Nie wzięła??? :angryy:, należy się :mad::mad::mad: Quote
sota36 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ala dogo nie ma!!!!!! Prosi, by przekazac, ze ma foty z Rybnika!!! Quote
Mi. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Alaaaaaa!!!!!:stormy-sad: Wracaj!!!!!! :cry: przynajmniej foty będą:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie :candle: :candle: Quote
malawaszka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 paula_z napisał(a):Ala nie moze sie dotac na dogo, Vectra i Pysia tez :placz: a za co mają bana?? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 malawaszka napisał(a):a za co mają bana?? :evil_lol: :evil_lol: hahaha:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Mamuśka nadal nie może wejść na dogo :placz::placz::placz: nie wiem cemu :placz::placz::placz: Macie wszyscy pozdrowienia i buziaczki od Ali :loveu::loveu::loveu: jutro od rana będzie próbowała wejść bo dziś poszła już luli :-( Quote
agbar Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 lulaj sobie Alunia lulaj..biedulko ale ci dogo odwyka serwuje....:shake: Quote
constancja Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Witaj Alu. A ty dalej nie umiesz wejść?:shake: U mnie dogo jak nowe:crazyeye:, grafika na swoim miejscu, emotki w komplecie, wszystkie co do jednej. Jeśli ktoś chce zobaczyć kilka fotek z Rybnickiej wystawy, zanim Ala powkleja swoje, to zapraszam tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2236732#post2236732 Quote
leemonca Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='constancja']Witaj Alu. A ty dalej nie umiesz wejść?:shake: U mnie dogo jak nowe:crazyeye:, grafika na swoim miejscu, emotki w komplecie, wszystkie co do jednej. Jeśli ktoś chce zobaczyć kilka fotek z Rybnickiej wystawy, zanim Ala powkleja swoje, to zapraszam tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2236732#post2236732 śliczne zdjęcia, szkoda że bez podpisów Witaj Alu, u mnie też dogo strajkowało ale jest już w porządku :multi: Quote
constancja Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='leemonca']śliczne zdjęcia, szkoda że bez podpisów Pewnie, że szkoda! TZ robił zdjęcia, a ja biegałam za dzieckiem i na dobrą sprawę, nawet nie wiedziałam co mam w aparacie. To co wiem (a niewiele) zaraz opiszę. Ala nas zabije!:mad: Quote
Recommended Posts