e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alu wracaj :placz: one chca adoptowac dziecko i zrobic z niego sługe:placz: ratunkuuuuuuu:placz: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Kurcze...Mowa o adopcjach :) To ja chcę kilku strong menów adoptować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W zamian obiecuję codzienne ćwiczenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Alu od rogalików :loveu: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Hihi, Pysia :roflt: tutaj tez :lol: Czesc Alu :cool3: Mam nadzieje, ze nie gniewasz sie na nas, ze Ci zagadalysmy galerie w nocy :oops: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Hihi, Pysia :roflt: tutaj tez :lol: :evil_lol: Bo ja jestem teraz monotematyczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 halou:) ale nagadane:) oczka mi sie zmeczyly hihi Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany przecież dałam w nocy foty a tu same literki:mad:GADUŁY :cool3:ale się z Was uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra mam 2 tak na szybko Ozzy fotelowy i podbiurkowy Quote
agbar Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 no tak pani klika a biedny pies sie gniezdzi pod biurkiem:evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Mimo, ze ma do dypozycji podloge w calym mieszkaniu i jeszcze fotel i lozko :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):O, Ewcia, co tak wczesnie? :evil_lol: haha mama mnie obudzila:mad: najpierw gadala przez telefon i wszystko slyszalam potem przyszla do pokoju posiedziec przy kompie a za nia pies qtory w malo delikatny sposob chcial wejsc da mnie na podusie skonczylo sie udezeniem w nosa z calej sily :placz: :mad: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 evaxon napisał(a):haha mama mnie obudzila:mad: najpierw gadala przez telefon i wszystko slyszalam potem przyszla do pokoju posiedziec przy kompie a za nia pies qtory w malo delikatny sposob chcial wejsc da mnie na podusie skonczylo sie udezeniem w nosa z calej sily :placz: :mad::shake:oj nie ślimtaj śpiochu .......nie ma to jak przy komputrze z nami posiedzieć:p Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 witaj Aluś :loveu: :loveu: co tam dziś pichcisz :razz: :razz: :razz: ja to już bez was zyć nie moge :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Vectra napisał(a):witaj Aluś :loveu: :loveu: co tam dziś pichcisz :razz: :razz: :razz: ja to już bez was zyć nie moge :cool3: :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a właśnie miałam napisać ,że idę robić zapiekankę na obiadek :razz: Uciekam , bo TZ ma urlop i ciągle głodny jest :angryy: Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 haha biedna Ala :evil_lol: a ja mam dzis placuszki ziemniaczane:multi: Quote
aga1215 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a właśnie miałam napisać ,że idę robić zapiekankę na obiadek :razz: Uciekam , bo TZ ma urlop i ciągle głodny jest :angryy: :multi: to będzie duuuużo zdjęć Oziego:multi: :multi: :multi: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a właśnie miałam napisać ,że idę robić zapiekankę na obiadek :razz: Uciekam , bo TZ ma urlop i ciągle głodny jest :angryy: Ala, to Ty przyjedz do mnie na urlop :cool3: Ja juz nie moge czytac o tych Twoich pysznosciach: rogaliki, zapiekanki, mniam. Burczy mi w brzuchu niemilosiernie :shake: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 aga1215 napisał(a)::multi: to będzie duuuużo zdjęć Oziego:multi: :multi: :multi::cool3:no nie wiem ...ciągle marudzi ,że ja przy kompie siedzę :p Cd .bezludzie 2 sierpnia Quote
BeaC Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Się też spacerujecie ...na bezludziu???? nas wszyscy unikają... bo wiadomo to morderca ... albo ludojad(tak kiedyś pan tłumaczył swojemu synkowi, niewytrzymałam i objaśniłam mu znaczenie słowa LUDOJAD):mad::mad::mad::mad: Dobrze że Lusia tego nie zrozumiala :eviltong: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 BeaC napisał(a):Się też spacerujecie ...na bezludziu???? nas wszyscy unikają... bo wiadomo to morderca ... albo ludojad(tak kiedyś pan tłumaczył swojemu synkowi, niewytrzymałam i objaśniłam mu znaczenie słowa LUDOJAD):mad::mad::mad::mad: Dobrze że Lusia tego nie zrozumiala :eviltong::razz:Wyjazdy na bezludzie to tak bardziej nasz wybór , bo tam pies nie rozcina łap na szkle:angryy: i pożera resztek efektów rodzinnych grilów w lasku:angryy: Jedynie minus że na bezludziu nie ma naszych znajomych psiaków :cool3: Na spacerkach okolicznych to raczej olewam wszelkie komentarze ....choć nie przeczę,że czasem odwalę ripostę :cool3:.Zdarzyło mi się już pewnej pani , która stwierdziła ,że taki duży i bez kagańca powiedziałam ,ze ona wieksza , też bez kagańca chodzi i jakos nikt się nie czepia :diabloti:....były i ostrzejsze ...ale raczej to bywam spokojna i leje na głupoli:angryy: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ja rozumiem, ze ludzie sie boja naszych psow, ale bez przesady, niektorzy sie czepiaja bez powodu, pies nawet na nich nie spojrzy, nawet sie nie zblizy, a juz dra ryja :angryy: Jak mi mowia, ze sie boja mojego psa i mam mu zalozyc kaganiec, to ja mowie, ze tez sie niektorych ludzi boje, a nie kaze ich zakuwac w kajdanki :evil_lol: Ogole to zlewam, albo tlumacze, juz pare razy ludzie sie "milo rozczarowali" Maksiem, ze taki milusinski :lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Ja rozumiem, ze ludzie sie boja naszych psow, ale bez przesady, niektorzy sie czepiaja bez powodu, pies nawet na nich nie spojrzy, nawet sie nie zblizy, a juz dra ryja :angryy: Jak mi mowia, ze sie boja mojego psa i mam mu zalozyc kaganiec, to ja mowie, ze tez sie niektorych ludzi boje, a nie kaze ich zakuwac w kajdanki :evil_lol: Ogole to zlewam, albo tlumacze, juz pare razy ludzie sie "milo rozczarowali" Maksiem, ze taki milusinski :lol:bo ludziska czytają same powazne gazety typu Fakt a potem to się czepiają :mad: Quote
agbar Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :loveu: paula_z napisał(a):Ja rozumiem, ze ludzie sie boja naszych psow, ale bez przesady, niektorzy sie czepiaja bez powodu, pies nawet na nich nie spojrzy, nawet sie nie zblizy, a juz dra ryja :angryy: Jak mi mowia, ze sie boja mojego psa i mam mu zalozyc kaganiec, to ja mowie, ze tez sie niektorych ludzi boje, a nie kaze ich zakuwac w kajdanki :evil_lol: Ogole to zlewam, albo tlumacze, juz pare razy ludzie sie "milo rozczarowali" Maksiem, ze taki milusinski :lol: a ja nie rozmiem:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 dealer napisał(a)::loveu: a ja nie rozmiem:evil_lol::evil_lol:a ja kiedyś zrobiłam numer i zaczęłam się wygłupiać i szarpać TZta że się obawiam tego pana co tak na nas patrzy:cool3:, wcześniej gościu rzucał uwagi w kierunku psa ......poza tym mnie to sie czasem łapią głupie żarty .....:angryy:raz facet gonił w lasku dzieci / swoja / a ja się rozdarłam ,, o jezu ...pedofil'':oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts