Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze...Mowa o adopcjach :) To ja chcę kilku strong menów adoptować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W zamian obiecuję codzienne ćwiczenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witaj Alu od rogalików :loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany przecież dałam w nocy foty a tu same literki:mad:GADUŁY :cool3:ale się z Was uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobra mam 2 tak na szybko

Ozzy fotelowy i podbiurkowy

Posted

paula_z napisał(a):
O, Ewcia, co tak wczesnie? :evil_lol:

haha mama mnie obudzila:mad: najpierw gadala przez telefon i wszystko slyszalam potem przyszla do pokoju posiedziec przy kompie a za nia pies qtory w malo delikatny sposob chcial wejsc da mnie na podusie skonczylo sie udezeniem w nosa z calej sily :placz: :mad:

Posted

evaxon napisał(a):
haha mama mnie obudzila:mad: najpierw gadala przez telefon i wszystko slyszalam potem przyszla do pokoju posiedziec przy kompie a za nia pies qtory w malo delikatny sposob chcial wejsc da mnie na podusie skonczylo sie udezeniem w nosa z calej sily :placz: :mad:
:shake:oj nie ślimtaj śpiochu .......nie ma to jak przy komputrze z nami posiedzieć:p

Posted

Vectra napisał(a):
witaj Aluś :loveu: :loveu:
co tam dziś pichcisz :razz: :razz: :razz:
ja to już bez was zyć nie moge :cool3: :cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a właśnie miałam napisać ,że idę robić zapiekankę na obiadek :razz:
Uciekam , bo TZ ma urlop i ciągle głodny jest :angryy:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a właśnie miałam napisać ,że idę robić zapiekankę na obiadek :razz:

:multi: to będzie duuuużo zdjęć Oziego:multi: :multi: :multi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Ala, to Ty przyjedz do mnie na urlop :cool3: Ja juz nie moge czytac o tych Twoich pysznosciach: rogaliki, zapiekanki, mniam. Burczy mi w brzuchu niemilosiernie :shake:

Posted

aga1215 napisał(a):
:multi: to będzie duuuużo zdjęć Oziego:multi: :multi: :multi:
:cool3:no nie wiem ...ciągle marudzi ,że ja przy kompie siedzę :p

Cd .bezludzie 2 sierpnia

Posted

Się też spacerujecie ...na bezludziu???? nas wszyscy unikają... bo wiadomo to morderca ... albo ludojad(tak kiedyś pan tłumaczył swojemu synkowi, niewytrzymałam i objaśniłam mu znaczenie słowa LUDOJAD):mad::mad::mad::mad:
Dobrze że Lusia tego nie zrozumiala :eviltong:

Posted

BeaC napisał(a):
Się też spacerujecie ...na bezludziu???? nas wszyscy unikają... bo wiadomo to morderca ... albo ludojad(tak kiedyś pan tłumaczył swojemu synkowi, niewytrzymałam i objaśniłam mu znaczenie słowa LUDOJAD):mad::mad::mad::mad:
Dobrze że Lusia tego nie zrozumiala :eviltong:
:razz:Wyjazdy na bezludzie to tak bardziej nasz wybór , bo tam pies nie rozcina łap na szkle:angryy: i pożera resztek efektów rodzinnych grilów w lasku:angryy:
Jedynie minus że na bezludziu nie ma naszych znajomych psiaków :cool3:
Na spacerkach okolicznych to raczej olewam wszelkie komentarze ....choć nie przeczę,że czasem odwalę ripostę :cool3:.Zdarzyło mi się już pewnej pani , która stwierdziła ,że taki duży i bez kagańca powiedziałam ,ze ona wieksza , też bez kagańca chodzi i jakos nikt się nie czepia :diabloti:....były i ostrzejsze ...ale raczej to bywam spokojna i leje na głupoli:angryy:

Posted

Ja rozumiem, ze ludzie sie boja naszych psow, ale bez przesady, niektorzy sie czepiaja bez powodu, pies nawet na nich nie spojrzy, nawet sie nie zblizy, a juz dra ryja :angryy: Jak mi mowia, ze sie boja mojego psa i mam mu zalozyc kaganiec, to ja mowie, ze tez sie niektorych ludzi boje, a nie kaze ich zakuwac w kajdanki :evil_lol: Ogole to zlewam, albo tlumacze, juz pare razy ludzie sie "milo rozczarowali" Maksiem, ze taki milusinski :lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Ja rozumiem, ze ludzie sie boja naszych psow, ale bez przesady, niektorzy sie czepiaja bez powodu, pies nawet na nich nie spojrzy, nawet sie nie zblizy, a juz dra ryja :angryy: Jak mi mowia, ze sie boja mojego psa i mam mu zalozyc kaganiec, to ja mowie, ze tez sie niektorych ludzi boje, a nie kaze ich zakuwac w kajdanki :evil_lol: Ogole to zlewam, albo tlumacze, juz pare razy ludzie sie "milo rozczarowali" Maksiem, ze taki milusinski :lol:
bo ludziska czytają same powazne gazety typu Fakt a potem to się czepiają :mad:

Posted

:loveu:

paula_z napisał(a):

a ja nie rozmiem:evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
:loveu:

a ja nie rozmiem:evil_lol:
:evil_lol:a ja kiedyś zrobiłam numer i zaczęłam się wygłupiać i szarpać TZta że się obawiam tego pana co tak na nas patrzy:cool3:, wcześniej gościu rzucał uwagi w kierunku psa ......poza tym mnie to sie czasem łapią głupie żarty .....:angryy:raz facet gonił w lasku dzieci / swoja / a ja się rozdarłam ,, o jezu ...pedofil'':oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: