dbsst Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 przesłodkowaty Ozzymozzy :loveu: czesc Siostro Bliźniaczko :buzi: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 dbsst napisał(a):przesłodkowaty Ozzymozzy :loveu: czesc Siostro Bliźniaczko :buzi: :multi::multi::multi:witaj Siostrzyczko:p Quote
Cimi Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 A mi zdarzyło się raz, że facet zwrócił mi uwagę. Po pierwsze chyba pomylił rasę :roll:, ale to nic. w związku, że byłam z mamą nie wdawałam się w dyskusję, bo zapewne poszłaby jakaś ładna wiązanka gdyby jej nie było :evil_lol:. A jak odeszłam to popukałam się w głowę i się zaśmiałam :lol:. A później widziałam jak nagadywałam na mnie innemu właścicielowi psa (dalmatyńczyka), który też był bez kagańca. A ja od dłuższego czasu zamierzam wydrukować ustawę i jakby co to będą mieli czarno na białym :). Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Cimi napisał(a):A mi zdarzyło się raz, że facet zwrócił mi uwagę. Po pierwsze chyba pomylił rasę :roll:, ale to nic. w związku, że byłam z mamą nie wdawałam się w dyskusję, bo zapewne poszłaby jakaś ładna wiązanka gdyby jej nie było :evil_lol:. A jak odeszłam to popukałam się w głowę i się zaśmiałam :lol:. A później widziałam jak nagadywałam na mnie innemu właścicielowi psa (dalmatyńczyka), który też był bez kagańca. A ja od dłuższego czasu zamierzam wydrukować ustawę i jakby co to będą mieli czarno na białym :).ja noszę xero ustawy Rady Miasta :p Quote
dbsst Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:witaj Siostrzyczko:p jestes na gg ?? Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):wszystkie was zaadoptuje tylko cholewcia co z mieszkaniem:cool3: przeprowadzimy się do Waszki,a lbo Pysi :evil_lol: Cześć Alus :multi: Quote
anetta Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 600 strona!!!! :klacz::cool2::sweetCyb: I pijemy :beerchug::knajpa:::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Teklunia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 anetta napisał(a):600 strona!!!! :klacz::cool2::sweetCyb: I pijemy :beerchug::knajpa:::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:ze niby ktora? u mnie dopiero 1800 sie zbliza :lol: ale to tez dobra okazja ;) :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
chicken Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Bede pierwsza na jubileuszowej stronie: :multi: Quote
chicken Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Zeby nie zanudzic powiem ze piekne zdjecia:loveu: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a u mnie jest 900 stronka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale pijemy ...stawiam ;):knajpa::knajpa::knajpa::popcorn::popcorn::knajpa::popcorn::knajpa::popcorn::knajpa: Quote
chicken Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jestem pierwsza!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :B-fly::B-fly::B-fly: :cunao::cunao: Ale zeby nie bylo-pije bezalkoholowy trunek: :pepsi::pepsi: PS: wcale nie jestem pierwsza... :/ Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 dbsst napisał(a):jestes na gg ??:shake:nie było mnie :cool3:mokłam na spacerku:pOzzy jest zadowolony z pogody więc kurtałka na grzbiet , guminiacze na nóżki i w teren;) Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 U mnie jest 1800 stronka....Czy za to tez trzeba pić? Bo ja siły nie mam :roll: Jak coś wypiję to padnę od razu.... Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: ......poza tym mnie to sie czasem łapią głupie żarty .....:angryy:raz facet gonił w lasku dzieci / swoja / a ja się rozdarłam ,, o jezu ...pedofil'':oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buhahaha.......:roflt: :roflt: :roflt: Alicjarydzewska napisał(a):a u mnie jest 900 stronka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale pijemy ...stawiam ;-) No skoro stawiasz to sie napije, a tylko jednego :chlup: :evil_lol: U mnie tez 900 :multi: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Agga napisał(a):Alu jaka 900 strona??? Co wy pijecie ???Agguś a u ciebie którna :cool3: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Buhahaha.......:roflt: :roflt: :roflt: No skoro stawiasz to sie napije, a tylko jednego :chlup: :evil_lol: U mnie tez 900 :multi::cool3:dlaczego tylko jednego .....mówiłam ci ,że to soczek ci zaszkodził :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Agguś a u ciebie którna :cool3: ALu no dobrze widze 1800 strona a skąd u was 900? Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Agga napisał(a):ALu no dobrze widze 1800 strona a skąd u was 900?:pbo ja sobie ustawiłam 10 postów na stronę :pzdolna jezdem no nie :eviltong: Napisałam sobie 18000 post w galerii Quote
Agga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 O żeszty:evil_lol: Dobra jestes nie ma co. A gdzie foteczki mojej kochanego OZZiego? Alu kiedy to psie dziecko ma urodziny? Musze sobie zapisać. Quote
Recommended Posts