Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
oZZY uwazaj!!! tA KOBIETA JEST NIEBEZPIECZNA!!! nO CHYBA, ZE LUBISZ TAKIE PANIE ...:-o
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy po spotkaniu padł jak mucha ....ciekawa jestem tylko jak Dulka doszła do domu :cool3:bo po schodach ją wnosiłam a potem układała się w pontonie Ozzulca :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy po spotkaniu padł jak mucha ....ciekawa jestem tylko jak Dulka doszła do domu :cool3:bo po schodach ją wnosiłam a potem układała się w pontonie Ozzulca :p

No masz, ledwo się poznali, a już do łóżeczka Ozziego się pcha :razz: Ta dzisiejsza młodzież :shake:

Posted

beria napisał(a):
No masz, ledwo się poznali, a już do łóżeczka Ozziego się pcha :razz: Ta dzisiejsza młodzież :shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:liczą na becikowe:cool3:

Posted

Dulka bardzo szybko doszła do domku,bo niepodobało jej się,że coś na nią kapie:lol: To jej pierwszy w życiu deszczyk.

Becikowego jeszcze dłuuugo nie będzie.To jeszcze dzidziuś psi:eviltong: :evil_lol:

Ozzy niech leczy te zakwasy,bo za 2 tygodnie robimy powtórkę z rozrywki:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Dulka bardzo szybko doszła do domku,bo niepodobało jej się,że coś na nią kapie:lol: To jej pierwszy w życiu deszczyk.

Becikowego jeszcze dłuuugo nie będzie.To jeszcze dzidziuś psi:eviltong: :evil_lol:

Ozzy niech leczy te zakwasy,bo za 2 tygodnie robimy powtórkę z rozrywki:evil_lol: :evil_lol:
;)Ozzy już się szykuje , dziś chodzi smętny , rozwala o domu szyszki i sprawdzał koszyk z zabawkami ...czekamy na spotkanko:p

Posted

Vectra napisał(a):
no moja Lala też tak chyba lubi :evil_lol: :evil_lol: może one są z lini hodowlanych na worki treningowe :evil_lol: :evil_lol:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o matko ....to jednak do walk psów były brane:placz::placz::placz:

Ostatnio TZ szedł z Ozzym i podszedł gostek i mówi : ,,........to je ten pies z tych....''a TZ na to nie, z Gliwic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o matko ....to jednak do walk psów były brane:placz::placz::placz:

Ostatnio TZ szedł z Ozzym i podszedł gostek i mówi : ,,........to je ten pies z tych....''a TZ na to nie, z Gliwic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahahahaha dobrze że Twój TZ ma poczucie humoru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale musiał ten gostek mieć durną mine hahahahaha

kocham ludzi za ich pytania i bardzo lubie im odpowiadać na nie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
hahahahahaha dobrze że Twój TZ ma poczucie humoru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale musiał ten gostek mieć durną mine hahahahaha

kocham ludzi za ich pytania i bardzo lubie im odpowiadać na nie :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój TZ to kawał cholery :evil_lol::evil_lol::evil_lol:potrafi tak w konia zrobić , że raz jak byliśmy w górach zaczął z Pepikiem gadać po Czesku / no trochę procentowo było:cool3:/ że w końcu pepik nie wiedział co jest grane i pytał kto TU JEST Z CZECH:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja, jak pytają czy gryzie to mówię ze jakby łykał to by się pożygał bo ciężko mu przez gardło przechodzi:cool3:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój TZ to kawał cholery :evil_lol::evil_lol::evil_lol:potrafi tak w konia zrobić , że raz jak byliśmy w górach zaczął z Pepikiem gadać po Czesku / no trochę procentowo było:cool3:/ że w końcu pepik nie wiedział co jest grane i pytał kto TU JEST Z CZECH:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Warto wspomniećo darze "godki po góralsku,hej!!'

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Warto wspomniećo darze "godki po góralsku,hej!!'
;)tys prowda:pale to tak coby sie nie zapoliło to co sie nie poli od tego co sie poli;)

Posted

Ja, jak pytają czy gryzie to mówię ze jakby łykał to by się pożygał bo ciężko mu przez gardło przechodzi:cool3:

zaksztusiłam się hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: musze wypróbować ten tekst :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mój TZ wczoraj jak jedek koleś "pytał" czy piesek gryzie i odrazu sobie sam odpowiedział że jak by w ręke pier*** to by urwał ...
Rafał mu na to - i by ci resztki mózgu wypadły :evil_lol: :evil_lol:
koleś oczy szeroko otworzył - ja mu dodałam - nie bój się ona byle czego nie tyka ;) ;)

Nie wiem dlaczego ale przeważnie każdy kto widzi Lale to odrazu pyta czy gryzie i sam sobie opowiada jak by go ugryzła i co urwałą/rozszarpała :shake:

Posted

Vectra napisał(a):

Nie wiem dlaczego ale przeważnie każdy kto widzi Lale to odrazu pyta czy gryzie i sam sobie opowiada jak by go ugryzła i co urwałą/rozszarpała :shake:

no popacz mni ejak widza to tez sie pytaja czy gryze:lol: :evil_lol:

dziendoberek Alu :)

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
No,bo jak się zapoli,to co sie nie poli,od tego co się poli tooooo:evil_lol:

to sie bydzie poliło :pjak jasny pieron

Nathanielku , my radosne kobitki jesteśmy;)

Vectra , u mnie to standart ....ciekawa jestem tylko gadki sąsiadów wiszacych jak dywany na płocie:pze swoich balkonów jak nas wczoraj widzieli jak szliśmy do domu z Ozzym i Dulką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hahahahaha..................:roflt: :roflt: :roflt:
Jak niedawno jechalam autobusem, prawie pustym, jechala babka z dwojka dzieci, to wrecz nie mogla uwierzyc w to, ze Maksiu nigdy nikogo nie ugryzl :crazyeye: Dopytywala sie ze trzy razy: "ale naprawde nikogo nie ugryzl?" :shake: Na koniec podrozy dzieciaki wysiadaly z wylizanymi buzkami przez potforasa :evil_lol:

Posted

Witaj Alu :loveu:
Wy to macie fajnie ....Mnie jak ide z dwiema futrami to sie nikt nie boi i nie pyta czy łykaja :placz: Nawet policja nam nie chce wlepic mandatu ....I sami powiedzcie - jak ja mam te paskudy same na podworku zostawic !! Jeszcze je ktoś ukradnie :shake: