Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ja już nie wiem ile my mamy tych lat:cool3: A my dziś buszowaliśmy na bezludziu .....tylko że fotki dam jutro bo mi Kuba marudzi za uchem a chcę jeszcze poczytać w waszych galeryjkach;) Quote
beria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 malawaszka napisał(a):Alu widziałaś??? :lol: Aluś, Tobie nawet piffka nie sprzedadzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zazdroszczę :placz: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 beria napisał(a):Aluś, Tobie nawet piffka nie sprzedadzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zazdroszczę :placz: no tego to akurat nie zazdroszczę :shake: Quote
beria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 malawaszka napisał(a):no tego to akurat nie zazdroszczę :shake: Zazdroszczę nastoletniego wieku :razz: Piffka bym baaardzo żałowała bo lubiam :diabloti: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 evaxon napisał(a):czesc gaduły :D a gdzie zdiecia :hmmmm:;)jutro ......grzeczne dziecko idzie spać :p Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 beria napisał(a):Aluś, Tobie nawet piffka nie sprzedadzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zazdroszczę :placz::mad:kurcze ....piffko TZ kupi :cool3:cholender ale co z TZtem:cool3: Quote
e.v.a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)jutro ......grzeczne dziecko idzie spać :p achaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol: to czeakm :] Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):cholender ale co z TZtem:cool3: TZ to pójdzie siedzieć za to TZtowanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 :pAkcja na Molosach zakończona sukcesem :multi::multi:teraz osoby zalogowane proszone są o wybór 3 schronisk do których pójdzie karma . GŁOSUJCIE http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=5110 Quote
KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pAkcja na Molosach zakończona sukcesem :multi::multi:teraz osoby zalogowane proszone są o wybór 3 schronisk do których pójdzie karma . GŁOSUJCIE http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=5110 No to wspaniale:multi: :multi: :multi: Quote
AlKil Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Widzę Alu, że troszeczkę odmłodniałaś...:crazyeye: Zazdroszczę okrutnie!!! Mieć taki wiek i rozum ten co teraz...:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 AlKil napisał(a):Widzę Alu, że troszeczkę odmłodniałaś...:crazyeye: Zazdroszczę okrutnie!!! Mieć taki wiek i rozum ten co teraz...:evil_lol::pkurcze ...sama nie wiem , tylko ,że dzis jadę odebrać nowy Dowód Osoisty i nie wiem czy zgłaszać pomyłkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pkurcze ...sama nie wiem , tylko ,że dzis jadę odebrać nowy Dowód Osoisty i nie wiem czy zgłaszać pomyłkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziewczynki wieku 14lat nie maja dowodu:cool3: Ja wszystko przeczytalam na Offie w średniej wieku:evil_lol: Ty tu mówisz,że Kuba to Twój syn a to naprawde brat, a Twój TZ to mąż a to tatuś:diabloti: Quote
BoJa2 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 O której wracasz z tym dowodem???Dulka dorosła chyba do tego by w końcu zobaczyć się z OZZY'm tzn.nauczyła się chodzić na spacery dalej niż do parku;) Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):O której wracasz z tym dowodem???Dulka dorosła chyba do tego by w końcu zobaczyć się z OZZY'm tzn.nauczyła się chodzić na spacery dalej niż do parku;)no super :multi:powinnam być w domku ok 12 bo zaraz wyjeżdżam , ZAPRASZAM jeśli możecie przytuptać;) w razie czego rzuć SMSa Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 KaRa_TC napisał(a):Dziewczynki wieku 14lat nie maja dowodu:cool3: Ja wszystko przeczytalam na Offie w średniej wieku:evil_lol: Ty tu mówisz,że Kuba to Twój syn a to naprawde brat, a Twój TZ to mąż a to tatuś:diabloti::placz:Kara ja się sama w tym pogubiłam ....ale ja tam napisałam że 3 razy już miałam 14 urodziny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 To może poobiedni spacerek???Daj znać jak wrócisz;) Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):To może poobiedni spacerek???Daj znać jak wrócisz;):pok zadzwonię ;) Quote
sylwiaskalska Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No tak a tu ciągle ploteczki a gdzie jakies zdjęcia :mad: :cool3: Quote
e.v.a Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ooo poobiedni spacerek :D i 2 wspaniale piesie :D to ja chce zdiecia!! i bez wykretow ze baterie padly :evil_lol: qrcze nie moge sie zdecydowac na qtore schronisko zagłosowac:shake: Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 wiataj Alu małolato :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: normalnie się zadławiłąm kawą jak czytałam post pewnej młodej damy tyczący się wyjazdu/wieku i Alicji R :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jak zgłosiłąś pomyłke ?? Ala nam tu ścieme wali że dowód wymieniać pojechała ,a to pewnie nową legistymacje szkolną odbierała :evil_lol: :evil_lol: czekam na foty :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 czesc ala, słuchaj jak bedziesz chciała to ja pojde z tobą i kupie ci to piwo jak bardzo bedziesz chciała :eviltong: znaj me dobre serce :eviltong: Quote
Paula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Czesc Alu :lol: Vectra napisał(a):wiataj Alu małolato :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: normalnie się zadławiłąm kawą jak czytałam post pewnej młodej damy tyczący się wyjazdu/wieku i Alicji R :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A o co chodzi? Q..a, znowu mi postow nie wyswietla czy co :angryy: Quote
Recommended Posts