Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ja już nie wiem ile my mamy tych lat:cool3:

A my dziś buszowaliśmy na bezludziu .....tylko że fotki dam jutro bo mi Kuba marudzi za uchem a chcę jeszcze poczytać w waszych galeryjkach;)

Posted

malawaszka napisał(a):
no tego to akurat nie zazdroszczę :shake:

Zazdroszczę nastoletniego wieku :razz: Piffka bym baaardzo żałowała bo lubiam :diabloti:

Posted

beria napisał(a):
Aluś, Tobie nawet piffka nie sprzedadzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Zazdroszczę :placz:
:mad:kurcze ....piffko TZ kupi :cool3:cholender ale co z TZtem:cool3:

Posted

AlKil napisał(a):
Widzę Alu, że troszeczkę odmłodniałaś...:crazyeye: Zazdroszczę okrutnie!!! Mieć taki wiek i rozum ten co teraz...:evil_lol:
:pkurcze ...sama nie wiem , tylko ,że dzis jadę odebrać nowy Dowód Osoisty i nie wiem czy zgłaszać pomyłkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pkurcze ...sama nie wiem , tylko ,że dzis jadę odebrać nowy Dowód Osoisty i nie wiem czy zgłaszać pomyłkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziewczynki wieku 14lat nie maja dowodu:cool3: Ja wszystko przeczytalam na Offie w średniej wieku:evil_lol: Ty tu mówisz,że Kuba to Twój syn a to naprawde brat, a Twój TZ to mąż a to tatuś:diabloti:

Posted

O której wracasz z tym dowodem???Dulka dorosła chyba do tego by w końcu zobaczyć się z OZZY'm tzn.nauczyła się chodzić na spacery dalej niż do parku;)

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
O której wracasz z tym dowodem???Dulka dorosła chyba do tego by w końcu zobaczyć się z OZZY'm tzn.nauczyła się chodzić na spacery dalej niż do parku;)
no super :multi:powinnam być w domku ok 12 bo zaraz wyjeżdżam , ZAPRASZAM jeśli możecie przytuptać;)
w razie czego rzuć SMSa

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Dziewczynki wieku 14lat nie maja dowodu:cool3: Ja wszystko przeczytalam na Offie w średniej wieku:evil_lol: Ty tu mówisz,że Kuba to Twój syn a to naprawde brat, a Twój TZ to mąż a to tatuś:diabloti:
:placz:Kara ja się sama w tym pogubiłam ....ale ja tam napisałam że 3 razy już miałam 14 urodziny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ooo poobiedni spacerek :D i 2 wspaniale piesie :D to ja chce zdiecia!! i bez wykretow ze baterie padly :evil_lol:
qrcze nie moge sie zdecydowac na qtore schronisko zagłosowac:shake:

Posted

wiataj Alu małolato :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

normalnie się zadławiłąm kawą jak czytałam post pewnej młodej damy tyczący się wyjazdu/wieku i Alicji R :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i jak zgłosiłąś pomyłke ?? Ala nam tu ścieme wali że dowód wymieniać pojechała ,a to pewnie nową legistymacje szkolną odbierała :evil_lol: :evil_lol:
czekam na foty :cool1:

Posted

Czesc Alu :lol:

Vectra napisał(a):
wiataj Alu małolato :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
normalnie się zadławiłąm kawą jak czytałam post pewnej młodej damy tyczący się wyjazdu/wieku i Alicji R :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A o co chodzi? Q..a, znowu mi postow nie wyswietla czy co :angryy: