beria Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Vectra napisał(a):no nie moge się powstrzymać Ala wybacz nie bij :evil_lol: :evil_lol: To musiało boleć :razz: Quote
malawaszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pysia napisał(a): Jessssuuuuuuu.....To ja już wiem dlaczego Ozzy ma takie niewielkie klejnoty.....:-o :-o :-o :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ozzy ma niewielkie????? łomatko to ja bym chyba wielkich nie chciała widzieć :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 No widzisz Alu ;) Facet aż rwie sie do pracy a u mnie jej na tyle ze wystarczy dla wszystkich :diabloti: Wstawaj kobieto :p Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 hallo hallo Alu gdzie jestes :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Pysia napisał(a):No widzisz Alu ;) Facet aż rwie sie do pracy a u mnie jej na tyle ze wystarczy dla wszystkich :diabloti: Wstawaj kobieto :pPysiu o tej porze to ja już byłam na targu po sprawunki:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:co do TZta ..przedłożę mu Twoją propozycję ;) Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Vectra napisał(a):hallo hallo Alu gdzie jestes :cool3: :cool3: :cool3: :cool3::pbiegam po dogo Quote
Daga_i_Oskar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Cześć Aluś, miłego dzioneczka zyczymy :p Quote
ewelinabuck Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ozzulek nadal sliczniasty nic sie nie zmienil ale mial fajny spacerek pozdrowionka pelne slonka bo u nas pada:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 hehehe Ozulec...najdłuższy jęzor świata . A jak patrzyłam na zdjęcia Dulki........:placz: to jakbym Leskę widziała kilka miesięcy temu. hehehe pięknie Oziego na łopaty kladła. Śilna z niejdziewczynka:cool1: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pbiegam po dogo no ja to spaceruje po dogo :evil_lol: :evil_lol: bo tak mi muli że biegać się nie da - chodze po dogo jak emeryt o lasce :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 a ja sobie ogladam tu i tam bo dogo mi hulaaaaa ino wicher:) Quote
Paula Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Czesc Ala :lol: Vectra napisał(a):no ja to spaceruje po dogo :evil_lol: :evil_lol: bo tak mi muli że biegać się nie da - chodze po dogo jak emeryt o lasce :evil_lol: :evil_lol: Hehehe, skoro Ty spacerujesz to ja sie cofam, mi nie muli, mi sie zaraz spier**** i wszystko padnie, juz piaty raz resetuje :stormy-sad: dealer napisał(a):ino wicher:smile: U mnie halny na balkonie :crazyeye: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 poszłam puknełam w accesa i jakoś zaczeło odrobine lepiej działać :cool1: :cool1: po części to moja wina że net się wiesza :diabloti: :diabloti: bo ten acces nie jest przystosowany do ciągłej pracy ;) ;) ;) Quote
PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pbiegam po dogo tylko zadyszki nie dostań :evil_lol: Cześc ;) Quote
aga1215 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pbiegam po dogo a wrócisz tu???? czy Ozzi biega z Tobą? on powinien dużo biegać;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 aga1215 napisał(a):a wrócisz tu???? czy Ozzi biega z Tobą? on powinien dużo biegać;) :evil_lol::pjestem na chwilkę .Zrobiłam pysznnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyy obiadek :prybka PANGA fryteczki i zasmazana kapustka ...mniamniuśne:pa teraz czekam na rodziców bo się zapowiedzieli ,ze dzis wpadną na kawusię :pOzzulek poszedł z Kubą na siq, a ja znów dzis przeglądałam stronki z karmami psimi , muszę znalesć coś dla Ozzulka na stałe .Kto wie co znaczy proporcja kwasów omega 3 do 6 np 6,7:1 5,8:1 , bo ja nie wiem o co chodzi :oops: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Alu, uf, przeczytałam WSZYSTKO ! Obejrzałam WSZYSTKO. I chciałam Ci napisać to : ALICJO ! ALE MASZ LINIĘ !!! :-o Ozin fotelowy piękny . :loveu: Foty ze spotkania z Dulcyneą mrożące krew w żyle . :evil_lol: A tak wogóle to dobranoc . :p:crazyeye:Haniu ...jaką linię :cool3: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :prybka PANGA fryteczki i zasmazana kapustka ...mniamniuśne:p Mniam, mniam, slinka mi cieknie i w brzuchu burczy. Alicjarydzewska napisał(a): a ja znów dzis przeglądałam stronki z karmami psimi , muszę znalesć coś dla Ozzulka na stałe .Kto wie co znaczy proporcja kwasów omega 3 do 6 np 6,7:1 5,8:1 , bo ja nie wiem o co chodzi :oops: Ja Ci mowie Ala, zamow karme z wyzszej polki (Hill's, Royal), jak Ozzy ma takie problemy skorne. Ja nie bardzo wiem o co chodzi z tymi proporcjami - daj linka. Kup w aptece tran i dawaj psu lyzke dziennie, w nim sa wszystkie omegi i alfy :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 a ja gotuję Wektorowi :multi: świeżutkie i pyszniutkie mniam :sabber: :sabber: Quote
Patka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Lilith dostawała Iskial :) a teraz oliwe z oliwek ma wszystkie omegi ;) A je Ala wie co i mercedes to nie jest ale paru medalistów ta karma wychowała ... ja takim super też nie wierzę Luna jadła acane i tak sobie teraz jest na (nieznanej) K9 i jest super ... :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pjestem na chwilkę .Zrobiłam pysznnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyy obiadek :prybka PANGA fryteczki i zasmazana kapustka ...mniamniuśne:p Uwielbiam pangę, to moja najlepsiejsza rybka i mogłabym się nią zajadać bez końca, i wówczas mięso mogłoby dla mnie nie istnieć :eviltong: Co do omeganu, to podawałam go przez jakiś czas Oskarowi, do czasu kiedy nie zaczął mi odmawiać i stwierdziłam, że nie będę psu tego śmierdzącego czegos wlewała do pyska, bo mimo iż podawałam mu mniej niż zalecano to potem cały przesiąkł tym omeganem i śmierdział jak "stara ryba" fuuuj, nawet kąpiel nie chciała pomóc, więc czem prędzej to wyrzuciłam :eviltong: Jeżeli chodzi o jedzonko to mieszamy mu kurczaczka, marhewkę, ryż z Royalem Sensible (dla wybrednych) :eviltong: i zajada się tym, aż mu się uszy trzęsą hihi Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Panga jest dobra :cool3: :cool3: :cool3: u mnie konndle jedzą kurczaka z ryżem + jakieś witaminy lub bez (jak zapomne wsypać :evil_lol: :evil_lol: ) i zdrowe :multi: :multi: tfu,tfu oprócz Kano bo ten wa czasem sraczki :angryy: :angryy: No nie ma jak mieć kundelki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 paula_z napisał(a):Mniam, mniam, slinka mi cieknie i w brzuchu burczy. Ja Ci mowie Ala, zamow karme z wyzszej polki (Hill's, Royal), jak Ozzy ma takie problemy skorne. Ja nie bardzo wiem o co chodzi z tymi proporcjami - daj linka. Kup w aptece tran i dawaj psu lyzke dziennie, w nim sa wszystkie omegi i alfy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeczytałam ,że ci slinka po brzuchu cieknie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hill'sa chwilowo nie dam rady ;)może za jakiś czas ....ale znalazłam fajną karmę tylko ciekawam tych proporcji ....co do kwasów omega to Ozzy dostaje Efa Olie więc jakby co to ma .Przez zimę dostawał Iskial a teraz będzie miał Tranik w kapsułkach:p,śmierdzi rybką a Ozzy kocha rybki /:angryy:bardzo pokochał dzis mój obiadek/ Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Vectra napisał(a):Panga jest dobra :cool3: :cool3: :cool3: u mnie konndle jedzą kurczaka z ryżem + jakieś witaminy lub bez (jak zapomne wsypać :evil_lol: :evil_lol: ) i zdrowe :multi: :multi: tfu,tfu oprócz Kano bo ten wa czasem sraczki :angryy: :angryy: No nie ma jak mieć kundelki :evil_lol: :evil_lol::razz:oj to nie zawsze tak ....mój Harley to boxiopodobne koffanie moje , miał straszne problemy zdrowotne .....ja chyba przyciągam kłopoty zdrowotne:cool3: Quote
Recommended Posts