Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
wymiękła, padła, umarła :grab:

Wczoraj siedziałam do 2.00, i dzisiaj też od rana :roll:
TZ puka się w głowę, nie wiecie o co mu chodzi? :hmmmm: :lol:
Zapytał czy ma szansę usiąść na chwile do komputera - jak myślicie co mu odpowiedziałam? :evil_lol:
:cool3:a po co TZtowi komputer:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

tez sie zastanawiam nad tym :hmmmm::evil_lol:

dziendoberek Alu u nas leje jest fe pogoda :placz:

Posted

phiii ja tam do upałow nic nie mam :] juz wole jak sa niz jak ma padac deszcz i ma byc zimno :roll: tak czy siak siedzi pies w domu a jak sa upaly to przynajmnij ja sobie kozystam z pogody :razz:

Posted

Ozzy wczoraj szalał w dszczu z piłką , zupełnie nie ten pies a i ja nie narzekam na kapuśniaczek:razz:jdynie problem z welurkami bo mi przemokły a guminiacze gdzieś mi wcięło:cool1:

Posted

:evil_lol: Tigra jak wczoraj padałmaly deszczyk tez szalala ale dzis leje :shake: zimniej jest i wogole do doopy :placz: a mialo byc zoo dzisiaj :placz:

Posted

U nas pogoda świetna. Nie pada ani nie ma upału, wprawdzie słonka nie widać ale jest OK.
Wczoraj zafundowalam suce spacer w siąpającym deszczu i na polu, gdzie skoszono zboże.fajnie było..... ale znowu ją coś uczuliło, wygląda jaby miała odrę albo różyczkę:icon_roc:
A teraz zjadła obiadek....no i starym sposobem....wyciera pysk w co popadnie....najlepiej jej pasują Pani spodnie albo łóżko w sypialni. Wasdza taa mordę między kołdrę i prześcieradło .... i szoruje:silly:

Posted

Ozzulca też sypnęło ...ale coś mi się kołacze ze on zawsze ma wysypkę jak ma problemy z poopalonem / trzeba mu czyścić zatoki okołoodbytowe czy jak je tam zwał ...śmierdzaca sprawa:angryy:/....jutro wpadniemy do weta na ogląd doopala i całego psa:cool3:a tak mi się marzyło lato bez wysypek:placz:

Posted

leemonca napisał(a):
znajomy wet powiedział mi, że w tej chwili, po tych upałach 80% zwierząt ma różnego rodzaju uczulenia!
:cool3:to nie mógł Ozzy być w tych 20 % nie uczulonych:placz:

Posted

leemonca napisał(a):
ha, takie życie, dlaczego ma się mój tylko drapać?
:placz:ale mój boxio też był alergik:cool3:a tan już zaliczył alergię, grzyba i gronka :angryy:chyba wystarczy :razz:cholera znów wet powie że pewno sie za nim steskniłam i dlatego obsypałam piesa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

ja też uważam, że jest mu zbędny :evil_lol:

Leon latem jest ciagle zatkany z tyłu i wydziela zapachy :angryy:
Dzisiaj też idziemy do weta, bo się drapie niemiłosiernie :placz:
Wesołe jest życie alergika i jego pani :angryy:

Posted

leemonca napisał(a):
a może to twoja tęsknota do weta, wywołuje alergię u Ozziego?:eviltong: :eviltong: :eviltong: (wet fajny? :cool3:)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nie powiem że nie ;)ale wolałabym mojego starego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:TZta 24 godz. na dobe byle Ozzy się nie sypał :angryy:

a szczególnie to za wetem tęskni mój portfel:mad:

Posted

Maga100 napisał(a):
ja też uważam, że jest mu zbędny :evil_lol:

Leon latem jest ciagle zatkany z tyłu i wydziela zapachy :angryy:
Dzisiaj też idziemy do weta, bo się drapie niemiłosiernie :placz:
Wesołe jest życie alergika i jego pani :angryy:
:angryy::angryy::angryy:bardzo wesołe :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Patka napisał(a):
Alu buuuu Biedny Ozzy .... Biedna TY....
:razz:a wiesz ze dziś to sama nieskromnie powiem że Mi Siebie żal:shake:
Patuś czytałaś na GG:cool3:

Posted

Witam :multi: :multi:
U nas lało całą noc , pół dnia troche potem przestało i teraz znowu się chmurzy i zboera na deszcz :shake: :shake: :shake: tragedia :placz: :placz:

Biedny Ozzy i te jego alergie :shake: