Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Alu :lol: A o co chodzi? Q..a, znowu mi postow nie wyswietla czy co :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no kochana musisz się udać wstecz do postu Waszki 17605:evil_lol: Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Witaj małoletnia Aluniu :) Czy dzisiaj jesteś już starsza czy nadal mam Ci zazdraszczac ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Pysia napisał(a):Witaj małoletnia Aluniu :) Czy dzisiaj jesteś już starsza czy nadal mam Ci zazdraszczac ? :evil_lol::pMam nowy dowód i tam napisali żem rocznik 19*3:pno i nie wiem czy się to zgadza :evil_lol: A dziś Ozzulec był na spacerku z Dulcyneą :loveu:Mamy fotki:p Quote
KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A dziś Ozzulec był na spacerku z Dulcyneą :loveu:Mamy fotki:p To dawać te fotki:cool3: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 :pOzzulek Ozzy dziś dostał już pierwszy urodzinowy prezencik ....niebieską piłeczkę Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 malawaszka napisał(a):ooo Ozzy ma kolejną laskę :loveu::pDulka to sama słodycz :loveu:ma 4 miesiące i jest koffana i wcale nie taka ciężka ;)wnosiłam ją na 4 pięterko:pi mam nawet z nią fotkę .Fotki samej Dulki chyba wstawi pańcia wGalerii Kamy , Huga i Dulki;). A fot było sporo;) Quote
BoJa2 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 malawaszka napisał(a):ooo Ozzy ma kolejną laskę :loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Laskę małolatę,która poluje na JEGO klejnoty;) ;) Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Laskę małolatę,która poluje na JEGO klejnoty;) ;):cool3:o tak ...mam dowody na fotkach:oops: Quote
BoJa2 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Czekamy na dałszy ciąg sesji zdjęciowej.Nasze fotki nie bardzo wyszły:p bo jak tu robić foty jedną ręką. A Wasze są rewelacyjne:lol: :lol: Quote
Paula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Super foteczki :multi: Fajna bulinka :loveu: A co Ozzy mowi do Pańci? Pewnie: "daj mi, daj mi ta pileczke" :evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 cześć Ala - nadrobiłam zaległości w ... zdjeciach :evil_lol: czytać nie będę tym razem - wybaczysz? 8) suuuper fotka :loveu: Ozzy wciąż mnie zadziwia takim leżeniem - żabeczka :loveu: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Czekamy na dałszy ciąg sesji zdjęciowej.Nasze fotki nie bardzo wyszły:p bo jak tu robić foty jedną ręką. A Wasze są rewelacyjne:lol: :lol:sprawdźcie skrzynkę mailową ;)13 już poszło:p Quote
Paula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ło jeziu, pysio kochane :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 KaRa_TC napisał(a):Dziewczynki wieku 14lat nie maja dowodu:cool3: Ja wszystko przeczytalam na Offie w średniej wieku:evil_lol: Ty tu mówisz,że Kuba to Twój syn a to naprawde brat, a Twój TZ to mąż a to tatuś:diabloti: przecież to normalna ściema malolatów :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 PIKA napisał(a):przecież to normalna ściema malolatów :evil_lol::placz::placz::placz:PIKA i ty przeciwko mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 dbsst napisał(a):czesc Bliźniaczko :multi::pcześć Siostrzyczko mła ;) Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pOzzulek Ozzy dziś dostał już pierwszy urodzinowy prezencik ....niebieską piłeczkę Fotki pierwsza klasa:multi: :multi: :multi: Ten jezorek uchwycony na pierwszej superaśny :loveu: I to otrzepywanko fajnie uchwycone, mina Ozulca z piłeczką :loveu: :multi: :multi: No i żabeczka... :loveu: A kiedy urodzinki? Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 czy OzzyMozzy nie robi z takich piłeczek miekkich konfetti?? Quote
Recommended Posts