Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Alu :lol:

A o co chodzi? Q..a, znowu mi postow nie wyswietla czy co :angryy:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no kochana musisz się udać wstecz do postu Waszki 17605:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj małoletnia Aluniu :) Czy dzisiaj jesteś już starsza czy nadal mam Ci zazdraszczac ? :evil_lol:
:pMam nowy dowód i tam napisali żem rocznik 19*3:pno i nie wiem czy się to zgadza :evil_lol:

A dziś Ozzulec był na spacerku z Dulcyneą :loveu:Mamy fotki:p

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo Ozzy ma kolejną laskę :loveu:
:pDulka to sama słodycz :loveu:ma 4 miesiące i jest koffana i wcale nie taka ciężka ;)wnosiłam ją na 4 pięterko:pi mam nawet z nią fotkę .Fotki samej Dulki chyba wstawi pańcia wGalerii Kamy , Huga i Dulki;).
A fot było sporo;)

Posted

Czekamy na dałszy ciąg sesji zdjęciowej.Nasze fotki nie bardzo wyszły:p bo jak tu robić foty jedną ręką.

A Wasze są rewelacyjne:lol: :lol:

Posted

cześć Ala - nadrobiłam zaległości w ... zdjeciach :evil_lol: czytać nie będę tym razem - wybaczysz? 8)

suuuper fotka :loveu:

Ozzy wciąż mnie zadziwia takim leżeniem - żabeczka :loveu:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Czekamy na dałszy ciąg sesji zdjęciowej.Nasze fotki nie bardzo wyszły:p bo jak tu robić foty jedną ręką.

A Wasze są rewelacyjne:lol: :lol:
sprawdźcie skrzynkę mailową ;)13 już poszło:p

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Dziewczynki wieku 14lat nie maja dowodu:cool3: Ja wszystko przeczytalam na Offie w średniej wieku:evil_lol: Ty tu mówisz,że Kuba to Twój syn a to naprawde brat, a Twój TZ to mąż a to tatuś:diabloti:

przecież to normalna ściema malolatów :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pOzzulek

Ozzy dziś dostał już pierwszy urodzinowy prezencik ....niebieską piłeczkę

Fotki pierwsza klasa:multi: :multi: :multi: Ten jezorek uchwycony na pierwszej superaśny :loveu: I to otrzepywanko fajnie uchwycone, mina Ozulca z piłeczką :loveu: :multi: :multi: No i żabeczka... :loveu:
A kiedy urodzinki?