Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 a mój tata wymyślił żebym np jutro zapakowała swoją trójeczke w autko i bym wpadła pod ich blok :evil_lol: :evil_lol: tata jest bardzo ciekawy co będą gadać osiedlowe kumy no i oczywiście jakie będą ich reakcje. Bo tata wojne z nimi prowadzi oczywiście o psy - non stop mu wymyślają jakieś historie i nawet sądem straszą :evil_lol: :evil_lol: bo owe panie wymyśliły że hodowle psów są zabronione :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zwłaszcza tak agresywnych psów jakimi są foksy :diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Vectra napisał(a):Rafał mu na to - i by ci resztki mózgu wypadły :evil_lol: :evil_lol: koleś oczy szeroko otworzył - ja mu dodałam - nie bój się ona byle czego nie tyka ;) ;) A to tez dobre.....:grin: Quote
e.v.a Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 buahahaha do te kwoki pewnie pomyslily foxy z hipopotanami :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 evaxon napisał(a):buahahaha do te kwoki pewnie pomyslily foxy z hipopotanami :evil_lol:o masz , pewno myślały ze to szakale:cool3: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Mamy jeszcze trochę foteczek z wczoraj Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 to jest wprawdzie poruszone ale chciałam pokazać jak mała łapała go za policzki:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 hahaha jaki mały szakal ciągnie Ozziego za poliki :evil_lol: :evil_lol: a czemu Ozzy się tak uśmiecha :razz: :razz: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 ta bullka jest poprostu NIESAMOWITA:multi: i jak sobie kobitka z Ozzulkiem radzi :mad: :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 evaxon napisał(a):ta bullka jest poprostu NIESAMOWITA:multi: i jak sobie kobitka z Ozzulkiem radzi :mad: :evil_lol: :loveu:Dulcia idzie przebojem przez życie ;) Quote
Agga Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Alu apeluje po raz przedostatni : OZZY MA ZA MAŁY TEN FOTEL!!!!!!! chłopak dorasta i mu się gręgosłup wykrzywia!!! Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ala dlaczego nie widze tu foty jak panienka D próbuje kastrować Ozzulca :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Vectra napisał(a):Ala dlaczego nie widze tu foty jak panienka D próbuje kastrować Ozzulca :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Yyyyy to i takie są foty??? ALu??? Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 no nie moge się powstrzymać Ala wybacz nie bij :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Jessssuuuuuuu.....To ja już wiem dlaczego Ozzy ma takie niewielkie klejnoty.....:-o :-o :-o Quote
Agga Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Hahahah nie moge....:evil_lol: Ozzy jak mogleś tak się dać potraktować. Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Vectra napisał(a):no nie moge się powstrzymać Ala wybacz nie bij :evil_lol: :evil_lol: :cool3:no co dziewczyna ciekawa była ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Alu, uf, przeczytałam WSZYSTKO ! Obejrzałam WSZYSTKO. I chciałam Ci napisać to : ALICJO ! ALE MASZ LINIĘ !!! :-o Ozin fotelowy piękny . :loveu: Foty ze spotkania z Dulcyneą mrożące krew w żyle . :evil_lol: A tak wogóle to dobranoc . :p Quote
PIKA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Kastruja Ozulca :crazyeye: :shake: Alicjarydzewska napisał(a): Ostatnio TZ szedł z Ozzym i podszedł gostek i mówi : ,,........to je ten pies z tych....''a TZ na to nie, z Gliwic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: Brawo dla TZ-ta :lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 PIKA napisał(a):Kastruja Ozulca :crazyeye: :shake: :roflt: :roflt: Brawo dla TZ-ta :lol::lol::lol::razz:PIKA może podesłać TZta na troszkę ;) No i chciałam ogłosić wszem i wobec że Ozzulec ma klejnoty na miejscu w rozmiarze standartowym :p Quote
PIKA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:PIKA może podesłać TZta na troszkę ;) a po co on mi teraz taki połamany? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 PIKA napisał(a):a po co on mi teraz taki połamany? :evil_lol::cool1:e tam zaraz połamany .......nudzi się chłopakowi w domu .....dziś naprawiał próg w garażu a rano zabrał Kubę do znajomych po wiśnie ....ciekawe co na jutro wymyśli:razz: Już chciał kłaść panele ale czekamy na okna więc bez sensu podłogę kłaść ....rany zwariuję z nim:cool3: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Jaka sprężynka :lol: Maly kasownik :lol: Ozzy ma tu super mine :D Zasluzony odpoczynek :cool3: Quote
PIKA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:e tam zaraz połamany .......nudzi się chłopakowi w domu .....dziś naprawiał próg w garażu a rano zabrał Kubę do znajomych po wiśnie ....ciekawe co na jutro wymyśli:razz: Już chciał kłaść panele ale czekamy na okna więc bez sensu podłogę kłaść ....rany zwariuję z nim:cool3: to dawaj go :evil_lol: Pomaluje mi ściany i podlogę w przedpokoju polozy :evil_lol: Quote
Recommended Posts