Vectra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:potniemy na kawałki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w domu sobie posklejasz kropelką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:potniemy na kawałki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha na plecach bym prędzej przyniosła niż pocięła takie cudo :loveu: Quote
KaRa_ Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Aha jutro jadę odebrać nowy Dowodzik osobisty:razz:sprawdziłam przez necik i już na mnie czeka w urzędzie:p Ja też mam do odebrania, ale dopiero 25tego:cool3: ale mój to będzie pierwszy dowodzik, coś długo zwlekałam żeby go wyrobić:evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 malawaszka napisał(a):tylko jak ja go sobie do samochodu wpakuję :niewiem: ;) to przywiąż z tyłu auta ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ala, dowodzik już masz z głowy, a mnie czeka wymiana prawa jazdy, paszportu i dowodu...:cool3: Quote
Vectra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alka napisał(a):Ala, dowodzik już masz z głowy, a mnie czeka wymiana prawa jazdy, paszportu i dowodu...:cool3: chyba już termin dawno wymiany minoł hahahaha Quote
Alka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 słyszałam ,że do końca sierpnia :niewiem: i tak mi się nie spieszy, poczekam aż nie będzie tłumu, na razie nie jeżdZę :cool3: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Alka napisał(a):słyszałam ,że do końca sierpnia :niewiem: i tak mi się nie spieszy, poczekam aż nie będzie tłumu, na razie nie jeżdZę :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na rower wystarczy karta rowerowa a na rolki nic:p Quote
Alka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 karta rowerowa zgubiona ;) a propo, kiedy idziemy na rolki?:p Quote
Vectra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alka napisał(a):słyszałam ,że do końca sierpnia :niewiem: i tak mi się nie spieszy, poczekam aż nie będzie tłumu, na razie nie jeżdZę :cool3: no do końca czerwca była wymiana :evil_lol: :evil_lol: Ala Rrrrrrrr :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ide z tego dogo bo mnie już wszystko boli ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Alka napisał(a):karta rowerowa zgubiona ;) a propo, kiedy idziemy na rolki?:p:shake:nie mam rolków ....gdzieś Kubowe wetło:cool3:mam deskę mogę se jeszcze to i owo obtłuc:p Quote
Alka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:nie mam rolków ....gdzieś Kubowe wetło:cool3: nie wymiguj się :mad: u nas 3 pary :razz: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Alka napisał(a):nie wymiguj się :mad: u nas 3 pary :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dawaj 44 od Mateusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:nie mam rolków ....gdzieś Kubowe wetło:cool3:mam deskę mogę se jeszcze to i owo obtłuc:p gdzieś widziałam taki kaftanik z gipsu............ ;):PROXY5: :megagrin: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 aga1215 napisał(a):gdzieś widziałam taki kaftanik z gipsu............ ;):PROXY5: :megagrin: :roflt: :roflt::multi::multi::multi:ja wiem , ja wiem ...u Weszki:pAsher wstawiła foteczkę;) Quote
Alka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dawaj 44 od Mateusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: założysz potrójne skarpety i jak ulał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a swoją drogą wyobraziłam sobie nas na desce :roflt::roflt::roflt: Quote
Vectra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alka napisał(a):założysz potrójne skarpety i jak ulał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a swoją drogą wyobraziłam sobie nas na desce :roflt::roflt::roflt: kobitki tylko fotki róbcie fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Alka napisał(a):założysz potrójne skarpety i jak ulał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a swoją drogą wyobraziłam sobie nas na desce :roflt::roflt::roflt::pno i niech to pozostanie w sferze wyobraźni .....ja już leciałam na plecki:razz:te zaokrąglone jak Kuba się uczył jeździć .....i mam dość :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 aga1215 napisał(a):gdzieś widziałam taki kaftanik z gipsu............ ;):PROXY5: :megagrin: :roflt: :roflt: zawsze mogę użyczyć jakby był potrzebny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 malawaszka napisał(a):zawsze mogę użyczyć jakby był potrzebny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pstokrotne dzięki ........a może jednak ci się przyda :razz: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Nie wiem czy Weszce kaftanik sie przyda :cool1: Ja na nią poluje z aparatem żeby na rolkach ją ufocic ale ona wcale na nich nie jeździ :placz: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Pysia napisał(a):Nie wiem czy Weszce kaftanik sie przyda :cool1: Ja na nią poluje z aparatem żeby na rolkach ją ufocic ale ona wcale na nich nie jeździ :placz::pbo ona jeździ po pustej chacie na Wichurce;) Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 HA! ale polujesz ale polujesz :evil_lol: coś kiepawo :diabloti: jeżdżę w Kazimierzu Górniczym po parku :eviltong: po domu już nie bo już sie nie bojam :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 urzekło mnie to zdjecie :loveu: :loveu: :loveu: ps. slyszłam ze ozzy jakas dupeczke wyrwał?:eviltong: Quote
tygra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): urzekło mnie to zdjecie :loveu: :loveu: :loveu: ps. slyszłam ze ozzy jakas dupeczke wyrwał?:eviltong: ależ on fotogeniczny:evil_lol: Quote
Recommended Posts