Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:oj to nie zawsze tak ....mój Harley to boxiopodobne koffanie moje , miał straszne problemy zdrowotne .....ja chyba przyciągam kłopoty zdrowotne:cool3: no wiem ,ale przeciez znaffcy tak mówią :evil_lol: :evil_lol: mój poprzedni Fox :-( :-( :-( (za trzy dni będzie 9 lat jak go nie ma ja nadal nie daje sobie z tym rady :shake: :shake: ) on miał alergie ale na trawe tylko wtedy jeszcze nie byo tych wszystkich karm tak dostępnych jak teraz - teraz łatwiej mieć psa chorowitka ;) ;) Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Moja spanielka jadła kaszę bądx ryż z mięsem i jarzynami i koniecznie z sosem ....inaczej nie tknęła , zero witamin , bo kto kiedyś psom witaminy dawał :razz:i psinie sierść się świeciła jak przysłowiowemu psy jaj**;), a teraz kropelki , witaminki dupsy i jeszcze źle :shake: A i jeszcze coś ...mój znajomy ma Championa , wiecie co psina je Chapi i Pedigree , bo to lubi ...ma dojścia do próbek karm bo rodzinka pracuje w hurtowni Zoologicznej i doopa pies sobie wybrał :cool3:jest zdrowy , elegancki ,żywotny :p Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ja tam nie mówie że moje psy są super extra karmione :evil_lol: :evil_lol: ale są zdrowe , lśniące ,pełne energii ............ Kawałek czasu temu spotkałam dobermana miał niecałe 8 lat ,a wyglądał jak dziadzio - siwy , ledwo chodził - facet zapytał mnie ile ma Kano to zbaraniał :diabloti: :diabloti: :diabloti: Tamten dob jadał royla i inne karmy z tych najlepszych :roll: :roll: i co ?? był z papierami - fakt że połowe mniejszy był :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lekaże też nie daja Kano tyle lat ile ma ............ wiejskie powietrze mu słóży :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 no prosze a tu znowu o jedzonku :evil_lol: a moja Tigra od wczoraj dostaje otreby :cool3: i ez jej bardzo smakuja i nie ma sraczki wiec jest oki :D a takto to standart warzywka miesko ryżyk + can vit qtory nam si ekonczy i czas kupic nowy :shake: zaraz sie wsciekne słonce wyszlo jak ja przyszlam do domu ze spaceru :razz: no nie a jak bylam w lesie to padalo :placz: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 nie bucz deszczyk potrzebny:pmoże grzybki urosną :cool3:aha i chciałam dodać ,ze upał miał 1 dobrą stronę nie było kleszczy no i już wylazły ....TZ przyniósł na skarpetce:cool3: Quote
beria Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Osz, cholerne kleszcze :angryy: Faktycznie ostatnio pies nie przynosił :razz: Nie mam problemów z karmieniem Gertrudy, bo ona jest absolutnie wszystkożerna :diabloti: Aktualnie ma ugotowany ozór wołowy, obrane mięsko z szyjek indyka z ryżem i do tego jarzynki :cool3: A jak nie mam czasu ugotować, w zapasie czeka Best Choice z rybką :razz: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 uuułaaaa Alu ni ewspominaj o kleszczach :placz: my z Tigra dzis po trawach buszowałysmy :shake: ale chyba nic nie złapaysmy:razz: Quote
anetta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 :bye: Obydwa maja rozowe pysie :iloveyou: http://images1.fotosik.pl/125/da73c2bc7f9db521.jpg Co jak co ale tej kastracji nie moge przebolec :eek2: I to na zywca :scared::mdleje: :evil_lol::evil_lol: Jak smakowicie sie nagle zrobilo :sabber: Quote
PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):.Zrobiłam pysznnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyy obiadek :prybka PANGA fryteczki i zasmazana kapustka ...mniamniuśne:pa a mnie by nie smakowal :evil_lol: chyba, ze ta kapusta z frytkami :evil_lol: Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 PIKA napisał(a):a mnie by nie smakowal :evil_lol: chyba, ze ta kapusta z frytkami :evil_lol: a nam by smakowało, zwłaszcza ta kapustka zasmażana - cymes!!!:eviltong: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 :pkapustka jeszcze została na jutro ;) A ja dziś oznajmiłam przy obiedzie że sami sobie mają robić kolacje / sniadań już dawno nie robię , kto se nie zrobi chodzi głodny:eviltong:/no i się ode mnie odczepili i jedli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:chrupki z mlekiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja bułeczkę a do tego kiełbaska swojska , pomidorek i zielona cebulka :p Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 u mnie akurat jest tak, że śniadania i obiady robię ja, natomiast kolacyjka do wyboru i koloru, robisz sam :cool3: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 leemonca napisał(a):u mnie akurat jest tak, że śniadania i obiady robię ja, natomiast kolacyjka do wyboru i koloru, robisz sam :cool3::razz:ee to luxusy mają ....ja śniadań nie jem jak nie pracuję ...więc jak wrócę ze spaceru i z zakupów to kawa i komp;)a jakbym miała sniadanie robić to by mi czasu na kompa brakło:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ehh a u mnie to każdy sobie :evil_lol: jak jest obiad to każdy porywa do siebie do pokoju i wcina w samotności :evil_lol: taką to jesteśmy rodzinną rodzinką :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [LEFT]Jesli o mnie chodzi, to zawsze prosze siostre aby mi zrobila sniadanko bo ona robi takie pyszne, obiadek mamuska, a kolacyjke sama:evil_lol: [/LEFT] Quote
Agga Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alu co do kleszczy. To ty Cezarego dokładniej sprawdz no wiesz.:lol: Quote
Hanna R. Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 malawaszka napisał(a):ehh a u mnie to każdy sobie :evil_lol: jak jest obiad to każdy porywa do siebie do pokoju i wcina w samotności :evil_lol: taką to jesteśmy rodzinną rodzinką :evil_lol: O Jezu, Malawaszka , to my chyba bardzo blisko spokrewnione jesteśmy ! :evil_lol: Alu, burczy mi w brzuchu przez Ciebie ! Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Agga napisał(a):Alu co do kleszczy. To ty Cezarego dokładniej sprawdz no wiesz.:lol::razz:a co sugerujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:spryskam Adwatixemi niech sie pilnuje:cool3: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O Jezu, Malawaszka , to my chyba bardzo blisko spokrewnione jesteśmy ! :evil_lol: Alu, burczy mi w brzuchu przez Ciebie !:cool3:no co ty Haniu .....ja tam nic nie dosypałam :p Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 kleszczydło wyjęłam dzisiaj z Hakerkowej szyjki :shake: brr,:shake: brr,:shake: Quote
BeaC Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Moja Leśka tez uczuleniowa baba:-( dostaje mięsko drobiowe z ryżem lub kaszą kukurydzianą warzywa do tego siemię i otręby pszenne. no i oczywiście witaminki:p:p:p I nie miewa już przynajmniej rozwolnień jak to wcześniej bywało. Przetestowałyśmy chyba wszystkie dostępne karmy ale.... wychodzilo bardzo drobo lub jej niezbyt smakowalo:cool3::cool3::cool3: Ale ciągle miewa uczulenia od wiosny, zimą nie było problemów. Weci nie moga jakoś dojśc na co uczulenie widocznie na jakieś zielsko....dzisiaj znowu pojawiły sie nowe pryszcze chociaz jesteśmy w tracie leczenia... więc chyba znowu wet sie pomylił , w poniedzialek idę znowu (kasa !!!!). Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 BeaC napisał(a):Moja Leśka tez uczuleniowa baba:-( dostaje mięsko drobiowe z ryżem lub kaszą kukurydzianą warzywa do tego siemię i otręby pszenne. no i oczywiście witaminki:p:p:p I nie miewa już przynajmniej rozwolnień jak to wcześniej bywało. Przetestowałyśmy chyba wszystkie dostępne karmy ale.... wychodzilo bardzo drobo lub jej niezbyt smakowalo:cool3::cool3::cool3: Ale ciągle miewa uczulenia od wiosny, zimą nie było problemów. Weci nie moga jakoś dojśc na co uczulenie widocznie na jakieś zielsko....dzisiaj znowu pojawiły sie nowe pryszcze chociaz jesteśmy w tracie leczenia... więc chyba znowu wet sie pomylił , w poniedzialek idę znowu (kasa !!!!).:razz:oj właśnie mnie przeraża każdy nowy pryszcz , bo znowu KASA...nawet jak go pogryzły komary to byłabym gotowa zaznaczać markerem gdzie ów komar go uzarł :oops:czy aby te bąble to komarowe :oops:No a dziś wyczaiłam coś jakby grzybka między paluszkami w tylnej łapie i miał mycie Imawerolem , Hexodermem i smarowanie między paluchami wyciągiem z pestek grejfruta :razz:o bidny on już patrzeć na mnie nie może :evil_lol::evil_lol: Ja też mu czasem gotuję ale to już ostateczność albo jak coś mu się poprzestawia albo jak mamy koniec karmy a pańcia zaśpi z zamówieniem:oops: A u nas jeszcze problem z gotowanymi warzywkami ...odpada rozwolnienie i gazy Quote
BeaC Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 hehehe gdybym każdego nowego Leśkowego pryszcza zaznaczała markerem....to bym miała dalmatyńczyka :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 leemonca napisał(a):kleszczydło wyjęłam dzisiaj z Hakerkowej szyjki :shake: brr,:shake: brr,:shake:no właśnie to był jedyny plus upałów że gadzina siedziała w ziemi:angryy: Quote
BeaC Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 a i jeszcze zapomniałam dodać że ja daję surowe warzywa, starte lub poszatkowane........ Quote
Recommended Posts