Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 an3czka napisał(a):Uwaga, uwaga! Wróg nadchodzi:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:potencjalny amator kiełbasek ;) Quote
e.v.a Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 kocham ta galerie jak nie trzeba nadrabac 10 stron to trzeba ogladac takie smakołyki :razz: mniam. Quote
mar....ka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 To ja już wszystko wiem. Po co biednego psiaka do grilla ciągnęłaś - biedaczek ma kiełabasek przed sąsiadami pilnowac. Ciekawe czy za warowanie jakieś resztki mu się dostały? Quote
Teklunia Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 dzien dobry :) a ja dzisiaj zdazylam juz wykapac sie i zjesc sniadanko... ;) kawka jeszcze przede mna ;) Quote
Gosiek Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 cześć Ala.. jakie kuszące tozdjecie ciacha - musiało być przepyszne :p u mnie lało w nocy... nie wiem czy grad też był bo nie chciało mi sie wstawać zeby sprawdzić :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Ala.. jakie kuszące tozdjecie ciacha - musiało być przepyszne :p u mnie lało w nocy... nie wiem czy grad też był bo nie chciało mi sie wstawać zeby sprawdzić :evil_lol:u nas nawałnica zaczeła sie ok21, psiunio zdarzył wrócić ze spacerku:p Quote
Alka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Gosiu, my nie musieliśmy sprawdzać , za oknem nic nie było widać , dosłownie jedna jasność , a grad walił po szybach z taką siłą ,że myślałam ,że już po nich ...:diabloti: Quote
PIKA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Cześć Rydzewska :razz: Bombardowali was wczoraj? :crazyeye: Quote
BeaC Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 U mnie nie bylo gradu a burza przeszła niezwykle szybko. Sicz nawet nie zauważyła Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Alka napisał(a):Gosiu, my nie musieliśmy sprawdzać , za oknem nic nie było widać , dosłownie jedna jasność , a grad walił po szybach z taką siłą ,że myślałam ,że już po nich ...:diabloti::razz:a my zbieraliśmy na balkonie zamrozone kuleczki:angryy:wielkosci czeresni:razz: ulewa szyba mała błyskawiczka / były wieksze/ Quote
e.v.a Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): u mie tez tak bylo...... a moja dzielna psica siedziala kolo mnie na lozeczku i sie patrzyla w okno ( co prawda nic nie widziala bo byly rolety spuszczone no ale...:lol: ;) ) Quote
mar....ka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 U nas żadnej burzy ostatnio nie było, może to i dobrze, bo sie boję piorunów:oops: Quote
nathaniel Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 a mi sie nie udalo uchwycic na fotce piorunka :( Quote
Alka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 PIKA napisał(a): Bombardowali was wczoraj? :crazyeye: Pika , dokładnie !:cool1: Mój "odważny" Tuffiasty spędził 1,5 godz. grozy na rękach u TŻ. Kiedy wszystko ucichło nie miał najmniejszego zamiaru wyjść na siq.Po kilku próbach wynoszenia go z klatki na trawę udało się 1 siknąć ... :cool1: Quote
Vogue Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ale mieliscie wrazen:evil_lol: U nas niestety burza przeszla bokiem Quote
aga1215 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Aga Wektorkowa sie dopraszała ;) ach, dzięki :buzi: Vogue napisał(a):Ale mieliscie wrazen:evil_lol: U nas niestety burza przeszla bokiem :crazyeye: dlaczego niestety??? Quote
anetta Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Swietny piorun! U mnie w nocy tez byly pioruny :razz: Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 :angryy:no wczoraj było fajnie ale dzisiaj jest EXTRA :angryy:woda nie leci od 12 w południe:angryy:i są szanse że poleci dopiero rano:placz::placz::placz: Kuba z Cezarym przynieśli 4 wiaderka z hydrantu i będziemy jak za starego pierwej:cool3:grzać i w miseczkach się myć :placz: A my jesteśmy po wypadzie i pikniku na bezludziu:p Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):łooo...survival:D:evil_lol::evil_lol::evil_lol:prawie .......a Ozzy się cieszy bo cała łazienka zastawiona miseczkami z woda :evil_lol::evil_lol:takimi bardzo pojemnymi :p Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Vogue napisał(a):AGA 1215- ja uwielbiam obserwowac burze:pja też , tylko czasami zatykam uszy:oops: Wspaniale wygląda burza nad morzem a w górach robi piekielne wrażenie:razz: Quote
Pysia Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Witaj Alu :) Na wichurce wczoraj w południe była nawałnica, oberwanie chmury i wielka burza :) Siedzieliśmy w domku bo wiatr chulał aż drzewa do ziemi gięło :crazyeye: Potem szybciutko się uspokoiło ale w nocy znowu zaczęło piorunami rzucać :) Porzucało i przestało a dzisiaj od rana cud miód pogoda :) Aż za bardzo cud miód jak dla niufów.... Quote
Recommended Posts