Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze raz dziękuję :p
Mam nadzieję ,że te następne 20 będzie równie miłe i pogodne jak to pierwsze / a poza tym to można liczyć jako 28 :razz:bo tyle się znaliśmy blizej ;)a wcześniej widywaliśmy się jako dzieci:evil_lol:/

Ozzy na wczorajszym pikniku na Bezludziu

kiełbaskę jem:p

Posted

:iloveyou:DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA ŻYCZONKA:calus:

Rocznicowy dzionek spędzam z Kubą i Ozzulkiem / właśnie wróciliśmy ze spacerku:p/a Cezarek niestety w pracy, ale wczorajszy piknik na bezludziu to była nasza mała uroczystość w towarzystwie Moich Rodziców :p

/a wody nadal nie ma
/:placz:

Posted

Witaj Aluś :multi:

Wiedziałam kiedy wrócić i od razu na rocznice się załapałam :lol:
Wszytskiego najlepszego :Rose::multi:

śliczne fotki syskie które zobaczyłam - czyli te ostatnie :oops: :loveu:

Posted

ufff.....melduję, że zaległości nadrobione :p tylko te stronki z kiełbaskami i ciastami to :mad: głodna teraz jestem :roll: Nadal wody brak :shake:
Udało mi się jeszcze załapać na impreze :cool3:

WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO I KOLEJNYCH TYLU LAT, A NAWET WIĘCEJ :multi: :BIG: :cunao: :knajpa:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Jeszcze raz dziękuję :p
Mam nadzieję ,że te następne 20 będzie równie miłe i pogodne jak to pierwsze / a poza tym to można liczyć jako 28 :razz:bo tyle się znaliśmy blizej ;)a wcześniej widywaliśmy się jako dzieci:evil_lol:/

Ozzy na wczorajszym pikniku na Bezludziu

A co to za kończyny wystają?

kiełbaskę jem:p

No dawaj to, dawaj:evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']...jakie ząbunie malutkie ;) :evil_lol: ale naostrzone jak u rekinka :evil_lol: :evil_lol:rekinek wchłaniał kiełbaski przydziałowe i poza przydziałem :cool3:i już nie trzeba go było pilnować żeby nie podchodził do grila :p.Grzeczny chłopczyk był ;), tylko wylał soczek z kubeczków jak zamachnął ogonkiem:razz:.
A pod szmateczką leżał bo tak się pakowaliśmy ,ze ani Ozzulkowego namiotu ani parasola nie włożylismy do bagażnika :evil_lol:

Posted

Moje psy trzeba odganiać od grila :evil_lol: bo robią samoobsługę :mad:
Oj...nie dobra pańcia :mad: , zapomniała o namiocie dla Ozzulka :shake:

Posted

[quote name='Cola']Moje psy trzeba odganiać od grila :evil_lol: bo robią samoobsługę :mad:
Oj...nie dobra pańcia :mad: , zapomniała o namiocie dla Ozzulka :shake::razz:Ozzy ostatnio się czaił przy grilu ale zabardzo go grzało więc już tak blisko nie podchodzi;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
A pod szmateczką leżał bo tak się pakowaliśmy ,ze ani Ozzulkowego namiotu ani parasola nie włożylismy do bagażnika :evil_lol:

No jak to u zakochanych bywa...:evil_lol:

Posted

Ojej, załapię się na złożenie życzeń tuż przed północą, ale jeszcze we właściwym dniu :razz:
Alu, kolejnych wielu, wielu lat razem :sweetCyb: :Rose: :sweetCyb: :Rose::sweetCyb: :Rose: :sweetCyb: :Rose: :sweetCyb: :Rose::sweetCyb: :Rose: :Cool!:

Posted

[quote name='Vectra']
Wszystkiego najleprzego z okazji 20 rocznicy śluby :multi: :cunao: dla Ciebie i Pana Rydzewskiego :laola: :drink1: :BIG: i życze kolejnych długich wspaniałych lat w tak fantastycznym związku.

ale przegapiłam imprezę :oops: :oops: :oops:
Wszystkiego Najlepszego na kolejne 20 latek na dobre i na złe