Alicja Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Jeszcze raz dziękuję :p Mam nadzieję ,że te następne 20 będzie równie miłe i pogodne jak to pierwsze / a poza tym to można liczyć jako 28 :razz:bo tyle się znaliśmy blizej ;)a wcześniej widywaliśmy się jako dzieci:evil_lol:/ Ozzy na wczorajszym pikniku na Bezludziu kiełbaskę jem:p Quote
Pysia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Niebo i księżyc z 12 czerwca:p Witaj Alu :) Piękne....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='PIKA'] Aluś !! Niedoczytałam !! Wybacz :roll: Wszystkiego co sobie życzysz :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 :iloveyou:DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA ŻYCZONKA:calus: Rocznicowy dzionek spędzam z Kubą i Ozzulkiem / właśnie wróciliśmy ze spacerku:p/a Cezarek niestety w pracy, ale wczorajszy piknik na bezludziu to była nasza mała uroczystość w towarzystwie Moich Rodziców :p /a wody nadal nie ma /:placz: Quote
Alicja Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Patka']boskoooo :multi::cool3:czy to w temacie tej wody te owacje :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Witaj Aluś :multi: Wiedziałam kiedy wrócić i od razu na rocznice się załapałam :lol: Wszytskiego najlepszego :Rose::multi: śliczne fotki syskie które zobaczyłam - czyli te ostatnie :oops: :loveu: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ufff.....melduję, że zaległości nadrobione :p tylko te stronki z kiełbaskami i ciastami to :mad: głodna teraz jestem :roll: Nadal wody brak :shake: Udało mi się jeszcze załapać na impreze :cool3: WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO I KOLEJNYCH TYLU LAT, A NAWET WIĘCEJ :multi: :BIG: :cunao: :knajpa: Quote
Medorowa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wszystkiego najlepszego :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Ale piękne Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jeszcze raz dziękuję :p Mam nadzieję ,że te następne 20 będzie równie miłe i pogodne jak to pierwsze / a poza tym to można liczyć jako 28 :razz:bo tyle się znaliśmy blizej ;)a wcześniej widywaliśmy się jako dzieci:evil_lol:/ Ozzy na wczorajszym pikniku na Bezludziu A co to za kończyny wystają? kiełbaskę jem:p No dawaj to, dawaj:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Brawo!!!!:multi: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ...jakie ząbunie malutkie ;) :evil_lol: ale naostrzone jak u rekinka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Cola']...jakie ząbunie malutkie ;) :evil_lol: ale naostrzone jak u rekinka :evil_lol: :evil_lol:rekinek wchłaniał kiełbaski przydziałowe i poza przydziałem :cool3:i już nie trzeba go było pilnować żeby nie podchodził do grila :p.Grzeczny chłopczyk był ;), tylko wylał soczek z kubeczków jak zamachnął ogonkiem:razz:. A pod szmateczką leżał bo tak się pakowaliśmy ,ze ani Ozzulkowego namiotu ani parasola nie włożylismy do bagażnika :evil_lol: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Moje psy trzeba odganiać od grila :evil_lol: bo robią samoobsługę :mad: Oj...nie dobra pańcia :mad: , zapomniała o namiocie dla Ozzulka :shake: Quote
Alicja Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Cola']Moje psy trzeba odganiać od grila :evil_lol: bo robią samoobsługę :mad: Oj...nie dobra pańcia :mad: , zapomniała o namiocie dla Ozzulka :shake::razz:Ozzy ostatnio się czaił przy grilu ale zabardzo go grzało więc już tak blisko nie podchodzi;) Quote
mmbbaj Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A pod szmateczką leżał bo tak się pakowaliśmy ,ze ani Ozzulkowego namiotu ani parasola nie włożylismy do bagażnika :evil_lol: No jak to u zakochanych bywa...:evil_lol: Quote
agabass Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 a ja życzę nieskończoności w miłości spełnienia skrytości i uniesień radosnych i szczerych i wielu przyjemnośći niech dusza huka hula najlepszego Quote
beria Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ojej, załapię się na złożenie życzeń tuż przed północą, ale jeszcze we właściwym dniu :razz: Alu, kolejnych wielu, wielu lat razem :sweetCyb: :Rose: :sweetCyb: :Rose::sweetCyb: :Rose: :sweetCyb: :Rose: :sweetCyb: :Rose::sweetCyb: :Rose: :Cool!: Quote
Paula Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Witaj Alu :multi: Wszyskiego dobrego ( spoznione, ale szczere :) ) Mizianko dla Ozulca, reszte doczytam wieczorkiem :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Vectra'] Wszystkiego najleprzego z okazji 20 rocznicy śluby :multi: :cunao: dla Ciebie i Pana Rydzewskiego :laola: :drink1: :BIG: i życze kolejnych długich wspaniałych lat w tak fantastycznym związku. ale przegapiłam imprezę :oops: :oops: :oops: Wszystkiego Najlepszego na kolejne 20 latek na dobre i na złe Quote
Recommended Posts