Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Alu :) Na wichurce wczoraj w południe była nawałnica, oberwanie chmury i wielka burza :) Siedzieliśmy w domku bo wiatr chulał aż drzewa do ziemi gięło :crazyeye: Potem szybciutko się uspokoiło ale w nocy znowu zaczęło piorunami rzucać :) Porzucało i przestało a dzisiaj od rana cud miód pogoda :) Aż za bardzo cud miód jak dla niufów....:pto wam wody do kąpieliska dolało;) Quote
Teklunia Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 o kurcze, to u Was prawdziwy potop byl :crazyeye: a u nas wczoraj bylo tak pieknie i pogodnie, ze nawet mi przez mysl zadna burza nie przeszla... a piorunek - swietny :multi: Quote
bigos Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Vogue - masz galerie, co by można pooglądać Twojego psiaka? Quote
beria Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy:no wczoraj było fajnie ale dzisiaj jest EXTRA :angryy:woda nie leci od 12 w południe:angryy:i są szanse że poleci dopiero rano:placz::placz::placz: Kuba z Cezarym przynieśli 4 wiaderka z hydrantu i będziemy jak za starego pierwej:cool3:grzać i w miseczkach się myć :placz: To już jest mało zabawne :razz: Będą zdjęcia z bezludzia :cool3: Quote
Gosiek Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 piorunek swietny - gratuluję :multi: ja burze przespałam :oops: nie słyszałam ani 1 grzmotu a ponoć nieźle było :evil_lol: raz tylko sie przebudziłam, jak deszcz grał na parapetach :diabloti: Quote
beria Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Uśmiech + piłka + pozycja na "żabkę" = Ozzy :loveu: Quote
Koma Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Nigdy nie moge się nadziwić jakie to ASTy mają szczere uśmiechy :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Koma napisał(a):Nigdy nie moge się nadziwić jakie to ASTy mają szczere uśmiechy :lol: :lol: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aż trawe w gardle widać Quote
aga1215 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Vogue napisał(a):AGA 1215- ja uwielbiam obserwowac burze widziałam stado owiec zabite przez piorun :angryy: nie lubię burzy :shake: Quote
beria Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Pełen luz :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 aga1215 napisał(a):widziałam stado owiec zabite przez piorun :angryy: nie lubię burzy :shake::razz:a my spędziliśmy wielką burzę w górach na Ochodzitej w chatce w której od uderzenia pioruna zginał , kilka lat wcześniej,wujek koleżanki :shake:wrażenia naprawdę piorunujące I jeszcze przyroda na bezludziu Quote
PIKA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 anetta napisał(a):Swietny piorun! U mnie w nocy tez byly pioruny :razz: :crazyeye: to ja musialam strasznie mocno spac :crazyeye::crazyeye: aga1215 napisał(a):widziałam stado owiec zabite przez piorun :angryy: nie lubię burzy :shake: jak to jeden piorun jest wstanie zabic stado owiec? :-o a kuku :razz: Quote
Medorowa Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ale piękniaste foteczki:multi: , ale najpiekniejsza jest ta :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 witaj Alu :cool1: ale Ci się udało ufocić pioruna :crazyeye: cudo!!!! uwielbiem burze - na tarchominie tyż była dzis w nocy - łomotało po blokach aż ściany się trzesły :p Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 malawaszka napisał(a):witaj Alu :cool1: ale Ci się udało ufocić pioruna :crazyeye: cudo!!!! uwielbiem burze - na tarchominie tyż była dzis w nocy - łomotało po blokach aż ściany się trzesły :p:pna pioruna to polował Kuba , zrobił sobie stelaz z ksiażek i stał taki wsparty w oknie do skutku ;)..........ja nie mam tyle cierpliwości:razz: Quote
e.v.a Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alu ile wspanialych fotek :multi: i Ozzulek i kwiatuszki i owady :loveu: :multi: Quote
malawaszka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ja też tak kiedyś próbowałam, ale pczywiście jak tylko się ustawiłam to pioruny zaczęły waliś z innej strony :angryy: Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 madzia i medor napisał(a):Ale piękniaste foteczki:multi: , ale najpiekniejsza jest ta :eviltong: :pon tak chodził po łączce Quote
Recommended Posts