Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Alu :)
Na wichurce wczoraj w południe była nawałnica, oberwanie chmury i wielka burza :) Siedzieliśmy w domku bo wiatr chulał aż drzewa do ziemi gięło :crazyeye: Potem szybciutko się uspokoiło ale w nocy znowu zaczęło piorunami rzucać :) Porzucało i przestało a dzisiaj od rana cud miód pogoda :) Aż za bardzo cud miód jak dla niufów....
:pto wam wody do kąpieliska dolało;)

Posted

o kurcze, to u Was prawdziwy potop byl :crazyeye: a u nas wczoraj bylo tak pieknie i pogodnie, ze nawet mi przez mysl zadna burza nie przeszla...

a piorunek - swietny :multi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:angryy:no wczoraj było fajnie ale dzisiaj jest EXTRA :angryy:woda nie leci od 12 w południe:angryy:i są szanse że poleci dopiero rano:placz::placz::placz:
Kuba z Cezarym przynieśli 4 wiaderka z hydrantu i będziemy jak za starego pierwej:cool3:grzać i w miseczkach się myć :placz:

To już jest mało zabawne :razz:

Będą zdjęcia z bezludzia :cool3:

Posted

piorunek swietny - gratuluję :multi:

ja burze przespałam :oops: nie słyszałam ani 1 grzmotu a ponoć nieźle było :evil_lol:
raz tylko sie przebudziłam, jak deszcz grał na parapetach :diabloti:

Posted

Koma napisał(a):
Nigdy nie moge się nadziwić jakie to ASTy mają szczere uśmiechy :lol: :lol: :lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aż trawe w gardle widać

Posted

aga1215 napisał(a):
widziałam stado owiec zabite przez piorun :angryy:
nie lubię burzy :shake:
:razz:a my spędziliśmy wielką burzę w górach na Ochodzitej w chatce w której od uderzenia pioruna zginał , kilka lat wcześniej,wujek koleżanki :shake:wrażenia naprawdę piorunujące

I jeszcze przyroda na bezludziu

Posted

anetta napisał(a):
Swietny piorun!
U mnie w nocy tez byly pioruny :razz:

:crazyeye: to ja musialam strasznie mocno spac :crazyeye::crazyeye:

aga1215 napisał(a):
widziałam stado owiec zabite przez piorun :angryy:
nie lubię burzy :shake:

jak to jeden piorun jest wstanie zabic stado owiec? :-o

a kuku :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
witaj Alu :cool1: ale Ci się udało ufocić pioruna :crazyeye: cudo!!!! uwielbiem burze - na tarchominie tyż była dzis w nocy - łomotało po blokach aż ściany się trzesły :p
:pna pioruna to polował Kuba , zrobił sobie stelaz z ksiażek i stał taki wsparty w oknie do skutku ;)..........ja nie mam tyle cierpliwości:razz: