Alicja Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Alka']fiu, fiu , ale quadzik , Ozzy miał wielką chętkę przejechania się nim :evil_lol: Kiedy zabierzecie ciocię Alę z Tuffciem na bezludzie :placz: a to prezencik, nie wiem czy się spodoba , ale przylazłam i już :evil_lol: :razz:ale Ozzula zawiało;)/ no no coraz nowe pomyślunki / Na bezludzie Tuffcia weźmiemy jak kosiareczka skosi trawę bo niedługo Ozulka nie będzie widać :shake:a pańcio teraz cały czas chodzi o 13 do pracy i wraca w nocy:angryy: Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Pysia']Alu ja tez bym chętnie pojeździła :) Szukam tego białego z podjazdem dla Twojej fury non stop ;):razz:a ja nie jeździłam , bo się nie znam na motoryzancji :razz:Kuba za to objechał laski i bezdroża ,aż się martwiłam bo go długo nie było :razz:ale jak to mówią ,,złego diabli nie biorą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:'' Pysiu , no my już czekamy na ten mały biały :p Quote
malawaszka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kuba za to objechał laski i co??? :razz: przywiózł jakąś???? :razz: Quote
Maga100 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kuba za to objechał laski hahahaha, ale przecież mama mu zabrania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 e zaraz zabrania stosuje lekką perswazje i bodzce negatywne :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Alu śliczna ta foteczka :razz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Przyroda fiu fiu Ali si ena artystyczne zdiątka zebralo :cool3: Quote
agabass Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 no ja to bym chciała zobaczyć Ozzulkowego na quadzie to by dopiero były foty:lol: Quote
Vectra Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 dzień dobry Alicjio w dniu Twojego święta :multi: :multi: Wszystkiego naj naj naj naj naj z okazji imienin spełnienia marzeń , dużo zdrówka , szczęścia i wszystkiego co sobie życzysz. :buzi: Za dwa dni jeszcze impra Pana Rydzewskiego ;) święto ojca :evil_lol: Quote
asiunia Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Hej!! Dzien dobry!:loveu:Przylaczam sie do zyczen Vectry:multi: Quote
Alka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 hej imienniczko !:multi: Alicja chyba przygotowuje się do imprezy , bo polazła do fryzjera :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dołączam się do życzeń imieninowych :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Cześć Kobitki :multi::multi::multi: Najpierw serdeczne podziękowania za życzenia imieninowe :p Po pracy pozłam podciąć szczypiorek na głowie i wpadłam w rozpacz :placz:mam popielate włosy żeby nie rzec że siwe :oops:Już dawno były ale teraz ich jest bardzo dużo ....więć jutro konieczna wycieczka do Rossmana po Farbkę na włosięta :razz: Fot Ozzulka na Quadzie nie mam , następnym razem się postaram coś mu cyknąć ;) Maga i Waszka Mała ...proszę mnie nie łapać za słówka:eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Aluś i ode mnie Wszystkiego Naj :BIG: :Rose: z okazji imienin :cool3: Quote
aśka-od-dagona Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Oj, to się święta skumulowały:evil_lol: Najlepszego Alu:multi: Quote
jo-jo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [CENTER]:multi: Twoje imię w kalendarzu,:multi: To jest Twój szczęśliwy dzień, Poczta kwiatów w korytarzu, Już za chwilę spotka Cię! Życzeń pęki weź do serca, I uśmiechaj często się... Smutków niech Ci nikt nie wkręca, :multi: Dziś są imieniny Twe!!!:multi: Wszystkiego Najlepszego Alu:loveu: :calus:[/CENTER] Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='jo-jo']:multi: Twoje imię w kalendarzu,:multi: To jest Twój szczęśliwy dzień, Poczta kwiatów w korytarzu, Już za chwilę spotka Cię! Życzeń pęki weź do serca, I uśmiechaj często się... Smutków niech Ci nikt nie wkręca, :multi: Dziś są imieniny Twe!!!:multi: Wszystkiego Najlepszego Alu:loveu: :calus: :evil_lol::evil_lol:Dzięki A kwiaty były , bo było zakończenie roku szkolnego w zerówce i dzieci przyszły z kwiatuszkami :p A my jakoś tak na Śląsku imienin nie obchodzimy , tylko urodziny , chociaż jest to fajny zwyczaj w końcu imię zna każdy a daty urodzin nie ;) Quote
jo-jo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:Dzięki A kwiaty były , bo było zakończenie roku szkolnego w zerówce i dzieci przyszły z kwiatuszkami :p No widzisz, to ja jutro moge za zakończenie mojej szkoły podrzucić :evil_lol: (ehh to już ost. dzień...) Quote
Pysia Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Alu !! Znowu mam okazję złożyć Ci zyczenia :multi: :multi: :multi: Alu - aby przyszedł taki czas ze Ty też będziesz miała swoje bezludzie z małym białym domkiem :) Quote
Gosiek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Alu Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok! Quote
Recommended Posts