Cola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :evil_lol: :evil_lol: Joker na piwo mówi passs.....kiedyś na grilu dorwał się do wina jabłkowego własnej roboty :evil_lol: (ale to szczyl z niego jeszcze był - rok chyba miał), a potem łapki mu się lekko plątały i wskakiwał na taką jedną kobitkę :roll: :evil_lol: :evil_lol: ale rano baaaardzo go suszyło :evil_lol: i więcej nie tyka takich specyfików :lol: Quote
Teklunia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 dziendoberek :multi: [quote name='Alicjarydzewska']mmm :p to sie nazywa zycie... trawka, lezaczek, zarelko :p [quote name='Alicjarydzewska'] mruuu :loveu: jakie slodziachne pysio :) Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Witaj Alu :) Mam dzisiaj wolne a TZ pracuje :angryy: Zamiast sobie w naturze siedzieć to jestem w mieście :angryy: Quote
Vectra Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Cola napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: Joker na piwo mówi passs.....kiedyś na grilu dorwał się do wina jabłkowego własnej roboty :evil_lol: (ale to szczyl z niego jeszcze był - rok chyba miał), a potem łapki mu się lekko plątały i wskakiwał na taką jedną kobitkę :roll: :evil_lol: :evil_lol: ale rano baaaardzo go suszyło :evil_lol: i więcej nie tyka takich specyfików :lol: a u mnie Tesa kocha piwo :diabloti: Lalcia kiełbache z grilla najlepiej jeszcze ciepłą z musztardą , ale chlebek kole w ząbki :p Ala a gdzieTy się podziewasz ????? Quote
e.v.a Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 hehe Tigra tez piffka winka lubi:evil_lol: maly pijok z niej :evil_lol: dziendoberek Alu :D Quote
Medorowa Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='beria']Pewnie, jak dali pieskowi tylko ketchup z tacki wylizać :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
diabelkowa Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Witam dawno mnie tu nie bylo Ozzulek ma fajowa obroze w sumie takkiej jeszcze nie widzialam zapraszam do mnie ;]] Quote
sylwiaskalska Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 A mi się kojarzy tutaj Ozzi z takim pieskiem brązowym co kiedyyyyś stawiało się w samochodzie i on tak głowką ruszał :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
niki_ill Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 No ladnie, psy alkoholicy:mad: :razz: Nawiasem mowiac moje fafluny tez lubia piwo hihihi. Ozzy przystojny jak zwykle, kawal psa z niego :razz: :loveu: Quote
Alicja Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Vectra']a u mnie Tesa kocha piwo :diabloti: Lalcia kiełbache z grilla najlepiej jeszcze ciepłą z musztardą , ale chlebek kole w ząbki :p Ala a gdzieTy się podziewasz ?????:multi:usz jestem...i zaraz zmykam bo zaczyna się burza :angryy: Byłam dziś na pogrzebie i od rana jestem padnięta .Zmarła teściowa siostry Cezarego , babcia Wandzia , wspaniała osóbka 150 wzrostu ;)a serce ogromne:loveu:i wiecie co jak moze być ładny pogrzeb to ten był .Wspaniałe słowo o zmarłej i jej portret na trumnie w kaplicy , uśmiechniętej z rozwianym włosem.Siostra TZta z rodziną są w Kosciele Wolnych Chrześcijan , więc uroczystości żałobne nie są żewne ale raczej radosne , pogodne . Po burzy pobiegam po galeryjkach :p Quote
e.v.a Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 a u nas nie ma burzy :razz: ale prawde mowiac mogl by przez 5 min popadac deszczyk :roll: upal na maxa... Quote
Alicja Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 :mad:burza postraszyła i przeszła boczkiem:angryy:upał na maxa:razz: zasadzimy drzewko Quote
PIKA Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:usz jestem...i zaraz zmykam bo zaczyna się burza :angryy: ja nie rozumieć :shake: Masz lacze radiowe, ze sie burzy boisz? I to w mieście? :crazyeye: Quote
Alicja Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='PIKA']ja nie rozumieć :shake: Masz lacze radiowe, ze sie burzy boisz? I to w mieście? :crazyeye::shake:ja nie mam radiowego , zeszłego lata jak walnęło na innym osiedlu to instalacja poszła i teraz dają ostrzezenia żeby wyłaczać :razz: Quote
Vectra Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Chcesz burze :razz: :razz: to wpadne i auto umyje :eviltong: :eviltong: a tak na poważnie to mus jest wyłączać wszystkie odbiorniki , nadajniki poodczas burzy bo niby są te piorunochrony , ale .... one tylka są :p W zeszłym roku podczas burzy wyleciał nam modem od neo w powietrze :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Nam się tylko spalił czajnik a sąsiadce z lodówki zrobiła sie mikrowella :p jeszcze zaległe z 11 czerwca:p jeszcze trochę zostało:razz: Quote
PIKA Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Vectra napisał(a):Chcesz burze :razz: :razz: to wpadne i auto umyje :eviltong: :eviltong: a tak na poważnie to mus jest wyłączać wszystkie odbiorniki , nadajniki poodczas burzy bo niby są te piorunochrony , ale .... one tylka są :p W zeszłym roku podczas burzy wyleciał nam modem od neo w powietrze :diabloti: :diabloti: a jak ja mam z kablowki to tez? :roll: Quote
Alicja Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='evaxon']oo i Ala sie na fotke zalapala :cool3: :angryy:i sie nie wytła :oops: Quote
Teklunia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] jakie cielsko rozplaszczone :lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='aga1215']jak po burzy?:placz:przeszła boczkiem i dalej duchota:razz: Quote
e.v.a Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:i sie nie wytła :oops: i bardzo dobrze :evil_lol: Quote
Recommended Posts